Joukkovaino

Anonyymi-ap

Miten voi olla mahdollista, että joku sisältä kuollut ihminen, jolle toiset ovat rahantekoa varten, saa tavalliset ihmiset vainoamaan yhtä ihmistä täysin kuin narkkarit, tekemään vakavia rikoksia, teeskentelemään, lavastamaan peittääkseen nämä rikokset.

Esim kohteliaasti kerrot jostain haitasta, jolloin tämä henkilö nauttii, päättää että jotta tämä haitta vähenee, uhrin pitää tarjota pullaa, jäätelöä jne eikä nämä jotka hän käyttää kepparina vainoamisessa, eli jonkunkoti lähes tiessä kiinni ja auto, ja käskee alueen lauman häiriköidä tahallisesti, ja tavalliset ihmise, joiden koti päättyvän tien päässä, tai katu on sellainen, että pallot kiekot valuvat ojaan, eikä siinä ole koskaan pelattu kunnolla, joku joskus voinut joskus isänsä kanssa ilman melua karjuntaa huutoa hetken kerran jollain lomalla lyödä tennispalloa, siis normaalisti lapset itsekin sisäistävät jo aivan pienestä, jo ekaluokkalaiset vaativat kunnalta lähiliikuntapaikkoja, jo aivan vauvasta saakka lapset sisäistävät, että urheilupaikat, harrastuspaikat on erikseen, osaavat kunnioittaa muita ihmisiä.

miten voi olla mahdollista, että jossain paikkaa kertyy ihmisiä, jotka arvioivat ihmisiä sen mukaan, paljonko ja kuinka nopeasti tutustuu uusiin ihmisiin, jos henkilö seisoo päivät tiellä, ja sitenn saa paljon kannattajia kiusaamisellle,hän on oikeassa.

Ja sitä saa kiusata tahallisesti, joka ei ikinä sallisi tielle omien tavaoiden tuomista, päivittäin, joukkueuhreilu on hirveä meteli, kyllä, joskus voisi kokeilla, onko kiva harrastus, kerran, jotain, mutta ei silloin, jos joku on kertonut jo että lapsilaumasi häiritsee muita, eli joka kerta kun äänekkäät huutavat serkut tulevat tai joka päivä kun teille tulee joku eli koko ajan, automaationa komennat jätktä tielle, et komenna puistoon, vaikka jos ovat tarpeeksi vanhoja olemaan autotiellä, ovat tarpeeksi vanhoja myös kulkemaan metsissä, rannoilla, puistoissa.
Ja ihmiset, joiden kotiin ei kuulu mitään, joiden naapuri ehkä kerran kahdessa viikossa leikkaa nurtsin ja ei tätäkään kaikki nykyään tee, monilla on sensijaan perennaa, jne niin mitään ei kuulu ikinä kotiin, alkavat vainoata, kauempaa laittavat jätkänsä, yhdestä tehddään pilkan vainon kohde, vaikka yksikään näistä ei toivo tällaista itselleen, maalitetun naapurien jälkeläiset eivät kertaakaan ole huutaneet näitten pihoissa, tai tiellä, vaan näitten maalitetun naapureiten lasten kavereilla jätkät ohjataan rivakasti ja varmasti sisälle tai leikkipuistoon tai kevyen liiekenteen väylille jos skeittaus jne. Jonnekin pois kiusaamasta naapureita ja itseä. Jo nämä maalitetun naapureiden lasten kaverit tietävät aivan hyvin miten ollaan, vaikka maalitettua kiusaavat kuin pritu kirkuen.

Miten tällainen yhden potkimisen väkivalta on saanut alkunsa ja mitä se 1 prosentti hyötyy viharikoksista, jotka näitä edesauttaa. Mediahan hyötyy siitä, että ihmisiä potkitaan kuoliaaksi porukassa. Vain porukkassa vainoaminen tappaa. Kukaan ei yksin pysty aiheutta sellaista kärsimystä mitä 1000 miestä esim voi.

Miten voi olla mahdollista, että suomessa elää väkivaltakulttuuri, jossa aina häiriköijät vaativat etuja jotta lopettavat. Sama se on mopojätkät jne. Eikö normaalia olisi, että ne joilla on aikaa kiusata ja häiritä, leipovat muille pullat, siivovat kadut tekevät joutomailla ruokaa muille jne oli se sitten lapsiperheet tai mopojätkät jne. Jos on aikaa tehdä pahaa, miten ei mennä pelikentälle, tai tehdä hyvää?
Kunnollinen ihminen ottaa 0-15 vuotiaat tekemään työtä, koko ajan, ei rieukkumaan autotielle. Jos sinä teet ruokaa, jätkä tekee ruokaa, täysin riippumatta iäst. Ei mene huutamaan ajoradalle. Se kuluttaa syö voimia, mutta sitä on vanhemmuus.
Miksi väkivalta on ihanaa?
Onko amerikassa tällaista?

1

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos lähden kävelemään, muualla on rauhallista, ei paukuttelua, karjuntaa, kirkumista möykettä, tässä ihmiset addiktoituneina pihoissa kiertelee.

      Melu on vähentynyt kun olen alkanut puhua vainoamisesta. mutta 2021 saakka 5 minuutin hiljaisuus on ollut mahdottomuus. Muualla 30 asteen helteellä ei kuulu mitään. Tässä kohtaa melua kuuluu koko ajan. Kaikki naapurit mukana vainossa, jos vainoa ei olisi, jätkät eivät notkuisi pihoissa vaan perheet menisivät jälkeläisieneen muualle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe