Suomi on yksinhuoltajien maa

Anonyymi-ap

naiset "kasvattavat" pojat eli heidät kuohitaan korvien välistä homokkaiksi pehmoleluiksi päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla, opistoissa joista ei ole työhön saati lisääntymään.

Yksinhuoltaja äitien poikalapset jopa alkavat itkemään kun heitä tervehtii raamikas aikuinen suomalaismies, kun taasen yksinhuoltaja isien pojat hymyilevät ja ovat leikkisiä samassa tilanteessa.

Suuria ongelmia tulee teininä, masennusta, mieliala lääkitystä.
Pienestä vastoinkäymisestä pää sekoaa ja ammuskellaan, puukotellaan..

7

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sellaset purkautumiset höpönassulta tänään. :)

    • Anonyymi

      Älytöntä!

    • Anonyymi

      Siinä taas on yksi juntti joka ei näytä ymmärtävän mistään mitään.
      Homoksi synnytään siihen ei kasvateta ketään. Ja ihanaa kun pienten poikien ei tarvitse pidätellä kyyneleitään kun on paha mieli , joten kehitys on mennyt eteenpäin siinäkin asiassa. Ennen pojat eivät saaneet näyttää tunteitaan , vaan joutuivat olemaan kovanaamoja joista sitten myöhemmin kasvoi tunteeton mies joka meni naimisiin ja vähän päästä vaimo jätti, sitten puretaan itkua netissä ja haukutaan ihmisiä milloin miksikin.
      Äidit rakastavat lapsiaan eivätkä kiellä heiltä tunne elämää pettymyksistä.
      Sääli niitä lapsia joita ylistää joiden on oltava jotain mitä eivät ole. Normaalilla ihmisellä on tunne elämä ja empatiaa tuntea toisen tuska. Joten näistä nykyajan lapsista tulee kerran niitä kunnon isiä jotka ymmärtävät lasten tarpeet ja kehityksen kulun .

    • Anonyymi

      Ja ketkäs niitä yh pehreitä ekee? Katkerat sutturat. Ne keirtää vuodesta toiseen kyttäämässä perheitä miehiä Iskevät ja vievät lapsilta isän ja äidiltä miehen. Ja miksi? No siksi että voivat elää miehen rahoilla, saada näyttää että pystyy hajottamaan perheitä, ja vievät miehen omaisuuden. siten alkavat haukkumaan miehen eksää ja lapsia jotka rikkoivat perheen??? hehee... tää on tätä samaa aina vaan... sama laulu .

      Jos naikkoset ei olisi katkeria, niin jättäisivät perheelliset miehet rauhaan, siitä ei kärsi kun mies itse eniten, kun on jätettävä lapset ja koti ja vaimo elämästä ja tanssittava sutturan pillin mukaan.
      Syyllien siihen on suttura, kateellinen naikkonen joka ei ymmärrä että vapaita mieheiä on puistoissa vaikka kuin paljon, sieltä vaan valkkaamaan.

      • Anonyymi

        Ja ketkäs niitä yh pehreitä ekee? Katkerat häntäheikit . Ne keirtää vuodesta toiseen kyttäämässä perheitä naisia Iskevät pitävät vähän aikaa ja jättävät ja näin vievät lapsilta äidin ja mieheltä naisen .Ja miksi? No siksi että voivat elää naisen rahoilla, saada näyttää että pystyy hajottamaan perheitä, ja vievät naisen omaisuuden jonka se saa osituksesta, siten alkavat haukkumaan naisen eksää ja lapsia jotka rikkoivat perheen??? hehee... tää on tätä samaa aina vaan... sama laulu .

        Jos miekkoset ei olisi katkeria, niin jättäisivät perheelliset naiset rauhaan, siitä ei kärsi kun nais itse eniten, kun on jätettävä lapset ja koti ja mies elämästä ja tanssittava häntähessun pillin mukaan.
        Syyllien siihen on häntäheikki joka leikkii naisten kanssa, kateellinen miekkonen joka ei ymmärrä että vapaita eronneita naisia on bupeissa ja baareissa vaikka kuin paljon, sieltä vaan valkkaamaan.


      • Anonyymi

        Kappas kun taas löysi ” sutturanainenkin” tiensä nettiin.
        Siltä on kuulemma viety mieskin Ihan vastoin hänen egoistista tahtoaan.
        Kun mies kertakaikkiaan ei jaksanut hänen kanssaaan enää. Siis mies lähti ihan vapaasta tahdostaan kun halusi jakaa elämänsä jonkun toisen kanssa .

        Ja mitä tulee lapsiin niin tämä on myrkyttänyt lastensa mielen isäänsä vastaan , kuten hänen tapaiset naiset tekevät, isä on aina isä asui hän jonkun toisen kanssa, joten tälle ihmiselle on jäänyt levy päälle ja kunnolla.
        Kai ne lapsetkin huomaa vian jos eivät ole vietävissä tämän raukan kanssa
        Nimittelee muita naisia joka kerran kun saa siihen mahdollisuuksien eikä näe omassa käytöksestään mitään vikaa, jotka lukevat hänen suttura kirjoituksiaan näkevät syyn miksi mies lähti . Kunhan hommaisi itselleen hoitoa tähän holistiseen käytökseensä niin vois olla ihan pieni mahdollisuus että vähän edes nostaisi neulaa levyltä ettei levy mene puhki


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe