Puhelinliittymäralli.

Anonyymi-ap

Blaah, taas se alkoi.

Pitäähän se kännykkä olla ja tottakai jokin liittymäkin. Käytän aika vähän puhelinta, oikeestaan se tarpeellisin pöndellä nettiä varten. Eli ei kiinnostusta kummemmin koko asiaa kohtaan, kunhan toimii, eikä maksa maltaita.

Tuli taas mieleen, että pitää taas alkaa selvittelemään hintoja. Oma operaattori nimittäin koitti just soittaa, elikkäs vanha määräaikainen soppari kai loppumassa. Mulla ollut näitä määräaikaisia jo pitkään, just siks, ei viitsi hirveesti maksella vähäisestä käytöstä ja määräaikaiset halvimpia.

Mutta jotenkin alkoi taas nyppimään tää turhanpäiväinen rulijanssi. Sinälläänhän kyse ei ole valtavista summista, mutta turha maksaa turhaan. Elikkäs plaraamaan operaattorien tarjouksia taas. Ja hinnathan on sitten piiloteltu kaikenmaailman hienouksien sekaan sivustoille kaiveltaviksi. Meneepi aika paljon aikaa swlvitellä asiaa, muutamien eurojen takia.

Noh, kun on kerran kitupiikiksi päättänyt alkaa, se pitää. Samalla tulee tietysti pidettyä huolta operaattorien kilpailusta.

Toisekseen käy sääliksikin noita liittymäkaupustelijoita, kai lähinnä köyhiä opiskelijoita, jotka koittaa surkealla provikkapalkalla kaupustella tuotteitaan tympääntyneelle asiakaskunnalle.

Tuli mieleen, monikohan myös tympiintynyt operaattorirumbaan ja tyynesti tehnyt kalliimman jatkuvan sopparin? Kun kyseessä myös väsytystekniikkakin myyjän kannalta, pitää saada asiakas ostamaan ylihintaisia soppareita.

Jotenkin oli selkeempää, kun lankaliittymästä tuli operaattorin mielipuolisisesti hinnoittelma minuuttilasku. Eikä se muuten ollut modeemiaikaan ollenkaan halpaa hommaa sekään, mutta ei ollut vaihtoehtoja.

Joopa alan kahlailemaan liittymähintoja......

=DW=

14

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikäs siinä, jos aikaa ja innostusta löytyy. Meillä on vanhat liittymät, toinen maksaa 29,90 kuukaudessa ja sisältää rajattomasti puheaikaa sekä nettiliittymän. TOinen on 31, 00 ja samat ehdot - ei tosiaan viitsi kahden euron takia tarjouksia tiirailla tai voisihan nuo saada halvemmallakin mutta kuten sanoin, on mukavampaa tekemistä ja ihan useamman euron verran :)

      • Anonyymi

        Pienistä puroista---

        Näissä liittymissähän isoja eroja sisällöltään. Mulle riittävä nettinopeus rajattomalla käytöllä näyttäis maksavan suunnalleen 24 ekeä. Noh, se seittemän ekee kuussa halvempi, kuin toi mainitsemasi 31. Tekeepi vuodessa siis 84 ekeä eroa. Vaimolla myös samanhintainen liittymä, tekeepi yhteensä jo 168 ekeä vuodessa.

        Ei ehkä suuri summa, mun mielestä kuitenkin typerää maksaa turhaan turhasta.

        =DW=


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pienistä puroista---

        Näissä liittymissähän isoja eroja sisällöltään. Mulle riittävä nettinopeus rajattomalla käytöllä näyttäis maksavan suunnalleen 24 ekeä. Noh, se seittemän ekee kuussa halvempi, kuin toi mainitsemasi 31. Tekeepi vuodessa siis 84 ekeä eroa. Vaimolla myös samanhintainen liittymä, tekeepi yhteensä jo 168 ekeä vuodessa.

        Ei ehkä suuri summa, mun mielestä kuitenkin typerää maksaa turhaan turhasta.

        =DW=

        No mutta taas nähtiin kuinka älykäs oletkaan, ja muutenkin stadilainen...


    • Anonyymi

      Edullisinta liittymää ei löydä "hintoja kahlaamalla". Vasta sitten, kun tekee sopparin toisen operaattorin kanssa, edellinen operaattori havahtuu ja kaivaa tiskin alta sellaiset hinnat, mitä ei normaalisti missään julkisuudessa ole nähtävillä. Tämän olen kokenut jo useamman kerran.

    • Anonyymi

      Minua on kerran narrattu kauppareissulla. Toinen operaattori tarjosi reilusti alemmalla hinnalla kuin mitä minull oli, joten otin sen vastaan.
      Kysyin kahteen kertaan esittelijältä, oletko aivan varma että tämä on näin edullinen.
      Kotona huomasin että tilausvahvistus olikin erilainen. Sain perutuksi ja jatkoin entisellä operaattorilla.

      Laitan tähän nyt samalla Hesarin tyrkyttäjän. Tuli hiljattain kaupassa kynän ja paperin kanssa, antaisinko kännykkäni ja tunnukset että hän pääsisi katsomaan mitä maksan hesarista. Sanoin hinnan mitä maksan. Edelleen pyysi päästä katsomaan sopimusta, Arvakkaas annoinko. Sanoin pyh ja jatkoin matkaa. Mahtaako olla luvallista, en nyt kovin vanhus ole mutta kyllä ikä näkyy ja eläkeläiseltä näytän.

      • Minuakin on kerran huijattu tietyn operaattorin taholta. Lähestyivät puhelimitse ja menin lankaan. Kirjeitse tuli eri sopimus, siitä sanottiin että vanha kirje, vanhentunutta tietoa ja että puhelimessa sovittu piti paikkansa. Tein reklamaation kaksi viikkoa puhelusta mutta mitään muuta eivät myöntäneet kuincettä minua oli laskutettu kuukauden ajalta kaksinliittymää päällekkäin. Vetoaminen siihen että nauhoittavat puhelut ei auttanut. Sopimuksesta ei päässyt irti ennen kuin sopimuskausi oli päättynyt. Sanoin sopimuksen irtivyuosta puljusta.

        Viimeksi nykyiseltä operaattorilta tuli puhelu sopimuksen uusimisesta. Olen ollut tyytyväinen nykyiseen jo useamman vuoden. Kuitenkin vaikka sanoin että katsotaan minun tarpeisiini sopiva liittymä yritti myydä 5G liittymää vaikka minulla ei ole sellaista puhelintakaan jossa 5G olisi mahdollinen. Tosi topakkana sai olla että ei ottanut muuta kuin mitä oikeasti tarvitsee.


    • Anonyymi

      Inohoan puhelin ihan oikeasti. Ihmiset puhu vain puhelin 3h.Joitan 3h maratooni puhlijoita estin ja se ei sit enää soit, Mutta ei mutenkaan.muta juuri siksi ei kerkiä tavata kun eläkellä,vietävät aikansa puhelin..teljan halvat puhelut käytän peruslurissani.Mutta maksan joka minutista itse. Niinpä en soita, en viestitä kelekkään ja hiljaa kulkaa puhelin on. Tietysti tilaan rokotuksin ajan ja läkääriin sinä se on.Kun ei netti yhteyttä siinä .Ei mitään Whats App,ymm.On myös ääretön rauha .

    • Anonyymi

      Minua yritti Prisman ovella huijata musta mies lahjoittamaan Afrikan heimopäälliköille lisää rahaa! Spr purkkiansa kolisteli,,minä sanoin selvällä ja kuuluvalla suomella: Luuletko että jotakin sinne annan!

      Ja kävelin poies.

      • Anonyymi

        Olipa ystävällistä ja kojteliasta.


      • Anonyymi

        Mykkä yritti minulta
        eli kun on mykkä ei tarvi sanoa mitään eikä tehdä mitään
        ja rahaa tulee

        näyttelee jotain tekaistuja lappuja ja sormeille suutaan ja pyyhkii räkänsä minuun
        ja minä lappaan rahoja sen taskuun sen hei lutellessa käsiään hei hei rahat menee

        tämä tapahtui sisällä prismassa hedelmäosastolla


    • Anonyymi

      Otin näpykännyyni Elisan halvimman liittymän 12,90 €/kk. Hinta on vuoden voimassa.
      Saa puhua paljon ja lähettää tekstareita paljon, paljon enemmän kuin minulla on tarvetta, mutta halusin päästä eroon XXX:sta. joka oli kalliimpi
      ja jossa oli tosi huono palvelu.

    • Anonyymi

      Vajaa 45;-/kk yhteensä.
      Kännykkä & läppäri erikseen.
      Läppäri jotenkin tukena mm. pankkiasioissa, vero, omakanta, vakuutukset, sähkösoppari, mitä noita nyt on.. sähköpostikin.
      Mutta 'pelottavan' tärkeäksi on muodostunut kännykin.
      Sieltä näkee kaiken suht' nopeasti, sopimus saattaa olla 5 G:lle, mutta 'luuri' jotain kolme vuotta vanha.
      Ja mitä sitä katselis jossain ihmisjoukossa, kaikki jossain FB:ssa, instassa, iltapäivälehtiä, mitä kukakin.. kunhan ei vieraita ihmisiä joudu katsoon, saati heidän kans kommunikoimaan ;)

      • Anonyymi

        Otin läppärin 400 nopeudella, nyt pelittää.


    • Anonyymi

      Minulla on kännykässäni Telia Dot. Kun en paljon soittele, lasku on yleensä alle 10 e kuukaudessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe