Puhelinliittymäralli.

Anonyymi-ap

Blaah, taas se alkoi.

Pitäähän se kännykkä olla ja tottakai jokin liittymäkin. Käytän aika vähän puhelinta, oikeestaan se tarpeellisin pöndellä nettiä varten. Eli ei kiinnostusta kummemmin koko asiaa kohtaan, kunhan toimii, eikä maksa maltaita.

Tuli taas mieleen, että pitää taas alkaa selvittelemään hintoja. Oma operaattori nimittäin koitti just soittaa, elikkäs vanha määräaikainen soppari kai loppumassa. Mulla ollut näitä määräaikaisia jo pitkään, just siks, ei viitsi hirveesti maksella vähäisestä käytöstä ja määräaikaiset halvimpia.

Mutta jotenkin alkoi taas nyppimään tää turhanpäiväinen rulijanssi. Sinälläänhän kyse ei ole valtavista summista, mutta turha maksaa turhaan. Elikkäs plaraamaan operaattorien tarjouksia taas. Ja hinnathan on sitten piiloteltu kaikenmaailman hienouksien sekaan sivustoille kaiveltaviksi. Meneepi aika paljon aikaa swlvitellä asiaa, muutamien eurojen takia.

Noh, kun on kerran kitupiikiksi päättänyt alkaa, se pitää. Samalla tulee tietysti pidettyä huolta operaattorien kilpailusta.

Toisekseen käy sääliksikin noita liittymäkaupustelijoita, kai lähinnä köyhiä opiskelijoita, jotka koittaa surkealla provikkapalkalla kaupustella tuotteitaan tympääntyneelle asiakaskunnalle.

Tuli mieleen, monikohan myös tympiintynyt operaattorirumbaan ja tyynesti tehnyt kalliimman jatkuvan sopparin? Kun kyseessä myös väsytystekniikkakin myyjän kannalta, pitää saada asiakas ostamaan ylihintaisia soppareita.

Jotenkin oli selkeempää, kun lankaliittymästä tuli operaattorin mielipuolisisesti hinnoittelma minuuttilasku. Eikä se muuten ollut modeemiaikaan ollenkaan halpaa hommaa sekään, mutta ei ollut vaihtoehtoja.

Joopa alan kahlailemaan liittymähintoja......

=DW=

14

188

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikäs siinä, jos aikaa ja innostusta löytyy. Meillä on vanhat liittymät, toinen maksaa 29,90 kuukaudessa ja sisältää rajattomasti puheaikaa sekä nettiliittymän. TOinen on 31, 00 ja samat ehdot - ei tosiaan viitsi kahden euron takia tarjouksia tiirailla tai voisihan nuo saada halvemmallakin mutta kuten sanoin, on mukavampaa tekemistä ja ihan useamman euron verran :)

   • Anonyymi

    Pienistä puroista---

    Näissä liittymissähän isoja eroja sisällöltään. Mulle riittävä nettinopeus rajattomalla käytöllä näyttäis maksavan suunnalleen 24 ekeä. Noh, se seittemän ekee kuussa halvempi, kuin toi mainitsemasi 31. Tekeepi vuodessa siis 84 ekeä eroa. Vaimolla myös samanhintainen liittymä, tekeepi yhteensä jo 168 ekeä vuodessa.

    Ei ehkä suuri summa, mun mielestä kuitenkin typerää maksaa turhaan turhasta.

    =DW=


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pienistä puroista---

    Näissä liittymissähän isoja eroja sisällöltään. Mulle riittävä nettinopeus rajattomalla käytöllä näyttäis maksavan suunnalleen 24 ekeä. Noh, se seittemän ekee kuussa halvempi, kuin toi mainitsemasi 31. Tekeepi vuodessa siis 84 ekeä eroa. Vaimolla myös samanhintainen liittymä, tekeepi yhteensä jo 168 ekeä vuodessa.

    Ei ehkä suuri summa, mun mielestä kuitenkin typerää maksaa turhaan turhasta.

    =DW=

    No mutta taas nähtiin kuinka älykäs oletkaan, ja muutenkin stadilainen...


  • Anonyymi

   Edullisinta liittymää ei löydä "hintoja kahlaamalla". Vasta sitten, kun tekee sopparin toisen operaattorin kanssa, edellinen operaattori havahtuu ja kaivaa tiskin alta sellaiset hinnat, mitä ei normaalisti missään julkisuudessa ole nähtävillä. Tämän olen kokenut jo useamman kerran.

  • Anonyymi

   Minua on kerran narrattu kauppareissulla. Toinen operaattori tarjosi reilusti alemmalla hinnalla kuin mitä minull oli, joten otin sen vastaan.
   Kysyin kahteen kertaan esittelijältä, oletko aivan varma että tämä on näin edullinen.
   Kotona huomasin että tilausvahvistus olikin erilainen. Sain perutuksi ja jatkoin entisellä operaattorilla.

   Laitan tähän nyt samalla Hesarin tyrkyttäjän. Tuli hiljattain kaupassa kynän ja paperin kanssa, antaisinko kännykkäni ja tunnukset että hän pääsisi katsomaan mitä maksan hesarista. Sanoin hinnan mitä maksan. Edelleen pyysi päästä katsomaan sopimusta, Arvakkaas annoinko. Sanoin pyh ja jatkoin matkaa. Mahtaako olla luvallista, en nyt kovin vanhus ole mutta kyllä ikä näkyy ja eläkeläiseltä näytän.

   • Minuakin on kerran huijattu tietyn operaattorin taholta. Lähestyivät puhelimitse ja menin lankaan. Kirjeitse tuli eri sopimus, siitä sanottiin että vanha kirje, vanhentunutta tietoa ja että puhelimessa sovittu piti paikkansa. Tein reklamaation kaksi viikkoa puhelusta mutta mitään muuta eivät myöntäneet kuincettä minua oli laskutettu kuukauden ajalta kaksinliittymää päällekkäin. Vetoaminen siihen että nauhoittavat puhelut ei auttanut. Sopimuksesta ei päässyt irti ennen kuin sopimuskausi oli päättynyt. Sanoin sopimuksen irtivyuosta puljusta.

    Viimeksi nykyiseltä operaattorilta tuli puhelu sopimuksen uusimisesta. Olen ollut tyytyväinen nykyiseen jo useamman vuoden. Kuitenkin vaikka sanoin että katsotaan minun tarpeisiini sopiva liittymä yritti myydä 5G liittymää vaikka minulla ei ole sellaista puhelintakaan jossa 5G olisi mahdollinen. Tosi topakkana sai olla että ei ottanut muuta kuin mitä oikeasti tarvitsee.


  • Anonyymi

   Inohoan puhelin ihan oikeasti. Ihmiset puhu vain puhelin 3h.Joitan 3h maratooni puhlijoita estin ja se ei sit enää soit, Mutta ei mutenkaan.muta juuri siksi ei kerkiä tavata kun eläkellä,vietävät aikansa puhelin..teljan halvat puhelut käytän peruslurissani.Mutta maksan joka minutista itse. Niinpä en soita, en viestitä kelekkään ja hiljaa kulkaa puhelin on. Tietysti tilaan rokotuksin ajan ja läkääriin sinä se on.Kun ei netti yhteyttä siinä .Ei mitään Whats App,ymm.On myös ääretön rauha .

  • Anonyymi

   Minua yritti Prisman ovella huijata musta mies lahjoittamaan Afrikan heimopäälliköille lisää rahaa! Spr purkkiansa kolisteli,,minä sanoin selvällä ja kuuluvalla suomella: Luuletko että jotakin sinne annan!

   Ja kävelin poies.

   • Anonyymi

    Olipa ystävällistä ja kojteliasta.


   • Anonyymi

    Mykkä yritti minulta
    eli kun on mykkä ei tarvi sanoa mitään eikä tehdä mitään
    ja rahaa tulee

    näyttelee jotain tekaistuja lappuja ja sormeille suutaan ja pyyhkii räkänsä minuun
    ja minä lappaan rahoja sen taskuun sen hei lutellessa käsiään hei hei rahat menee

    tämä tapahtui sisällä prismassa hedelmäosastolla


  • Anonyymi

   Otin näpykännyyni Elisan halvimman liittymän 12,90 €/kk. Hinta on vuoden voimassa.
   Saa puhua paljon ja lähettää tekstareita paljon, paljon enemmän kuin minulla on tarvetta, mutta halusin päästä eroon XXX:sta. joka oli kalliimpi
   ja jossa oli tosi huono palvelu.

  • Anonyymi

   Vajaa 45;-/kk yhteensä.
   Kännykkä & läppäri erikseen.
   Läppäri jotenkin tukena mm. pankkiasioissa, vero, omakanta, vakuutukset, sähkösoppari, mitä noita nyt on.. sähköpostikin.
   Mutta 'pelottavan' tärkeäksi on muodostunut kännykin.
   Sieltä näkee kaiken suht' nopeasti, sopimus saattaa olla 5 G:lle, mutta 'luuri' jotain kolme vuotta vanha.
   Ja mitä sitä katselis jossain ihmisjoukossa, kaikki jossain FB:ssa, instassa, iltapäivälehtiä, mitä kukakin.. kunhan ei vieraita ihmisiä joudu katsoon, saati heidän kans kommunikoimaan ;)

   • Anonyymi

    Otin läppärin 400 nopeudella, nyt pelittää.


  • Anonyymi

   Minulla on kännykässäni Telia Dot. Kun en paljon soittele, lasku on yleensä alle 10 e kuukaudessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   183
   1371
  2. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   48
   1312
  3. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   78
   1144
  4. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1136
  5. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   1050
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   28
   865
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   243
   747
  8. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   37
   687
  9. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   100
   670
  10. Sille Rakkaudelle joka on tarkoitettu

   Meijän on pakko yrittää kun muita vaihtoehtoja ei ole. Eikä sitä voi jättää tekemättä.
   Rakkaus ja rakastaminen
   79
   632
  Aihe