tuntemuksia luonnonhengistä

thor

Heips; kertoisitteko millaisia tuntemuksia teillä, siis luontohenkiä aistivilla näistä hengistä on. Hajuja, näköhavaintoja, merkkejä?!!
Millaisia olivat ensimmäiset havaintonne, miten opitte aistimaan luonnonhenkien läsnäolon?!!

8

662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiinuli

      Jotkin näkevät luonnonhenget ja olen minäkin niitä nähnyt. Eniten aina tunnen luonnonhenget. Ne ovat energialtaan lähinnä kivikuntaa tai jotain kasvikuntaa, omalla tavallaan paikallaan pysyvää. Niillä on tajunta, mikä tavallaan on aika primitiivistä.

      Yleensä tulee vaan sellainen olo, että joku vaatii minulta selitystä siitä, kuka olen ja millä aikeilla liikkeellä? Sitten vaan telepatialla aina luonnonhengelle sanon, jollaintapaa, että ollaan hyvin aikein liikkeellä. Kävelen tästä ohi vaan tai vastaavaa. Sitten ne tavallaan jäävät vielä tarkkailemaan ja myhäilevät siinä isona tajuntaja. Ne on jotenkin isällisiä tai aina koen ne jotenkin enemmän miehinä:)

    • May.May

      En ole koskaan tuntenut näitä henkiä persoonina vaan jollain tapaa läsnäolevina mielenaistimuksina.
      Silloinkin, kun istun sisällä muuratussa kolosessani ja näen auringon säteiden kulkevan ikkunan läpi lämmitäämään kasvojani huomaan, kuinka mieleni virkistyy ja tulen paremmalle tuulelle. Luonnonhenki on kaikkialla vaikka en sitä huomaakaan. Toisinaan annan sen tietämättäni vaikuttaa mielialoihinikin.. ovelia kun ovat, mokomat:).

      • Nimetön

        Jokainen luonnon tuoksu, ääni ja tuntemus on sitä. Eniten tunnen kivissä hengen, en osaa selittää, se on uskomattoman ihana tunne.


      • Liekki
        Nimetön kirjoitti:

        Jokainen luonnon tuoksu, ääni ja tuntemus on sitä. Eniten tunnen kivissä hengen, en osaa selittää, se on uskomattoman ihana tunne.

        Minä en mielelläni puhu hengistä, vaan suojelioista. Ne ovat kaikkialla, maassa, ilmassa, vedessä, tulessa, kasveissa, jopa meissä itsessämme. Järvillä on omansa, merillä ja kallioilla omansa, mutta meidän suojelijamme on kääntynyt pahaksi, saa meidät kostamaan, vie osan hengistämme. Muut suojelijat, valtiaat ja valtiattaret taistelevat häntä vastaan, yrittävät estää meitä muuttumasta vitsaukseksi kaikkeudelle. Kaikki on loppujen lopuksi Maan suuren hengen käsissä ja nyt tunnen, että häneen sattuu. Aina katkaistessani oksan turhaan, tunnen syyllisyyttä, sillä olen tappanut syyttä. Helpoin tapa minulle päästä puheisiin Maan ja suojelioiden kanssa, on katsoa kiveä, puuta tai mitä vain luonnollista, olla koskematta siihen, mutta tunnustelemalla sitä mielessäni, katsomalla esineen tai asian uurteita ja kuvioita ja puhua ääneti Heille, mitä mieleni tekee.


    • Cyberanimal

      eli joidenkin metsien henget ovat niin saastuneita että niiden hengetkin on pahansuopia ja kipeitä. Joskus taas pääsee sellaisiin paikkoihin, joissa vanha metsä yhä on, luonto on turmeltumatonta ja henget puhtaita.
      Miten heitä sitten aistii?
      He ovat siellä mutta me olemme eriytyneet metsästä ja niiden "tasolta". Joskus heidät voi kuulla, joskus nähdä, joskus vain aistia. Erottelen metsän kasvi/kivikunnan erikseen metsänhengistä; metsänneidoista, vedenneidoista, näkeistä, menninkäisistä, vuorenhaltioista, peikoista, yms. Niitäkin siis on, pitää vain pystyä olemaan avoin ja päästä tämän nykymetelin läpi.

      • puu

        Itse tunnen voimakaimmin juuri suojellussa KUUSI/LEHTImetsässä. Mäntymetsät eivät aiheuta mitään viboja, en tykkää olla edes männikössä:(
        Mistä johtunee?


    • feow

      En ole koskaan nähnyt luonnonhenkiä fyysisesti. Välillä kun syvärentoutan itseni menen jonkinlaiseen transsitilaan. Viimeksikin makasin huoneeni lattialla silmät kiinni, mieli tyhjänä kuunnellen rauhallista musiikkia. "Näin" valkoisia pupuja ympärilläni. Käärem luikerteli päältäni mutten pelännyt lainkaan. Tunsin tietynlasta arvistusta ja alemmuutta. Halusin olla liikkumatta ja nautta niiden pupujen seurasta.
      Kun lopulta avasin silmäni olo oli aivan mahtava. Seesteisen rauhallinen, vahva ja tunsin pitkästä aikaa olevani elossa.Tuntui kuin olisin ymmärtänyt maailmankaikkeuden tarkoituksen :D
      En sentään ymmärtänyt mutta tunsin olevani osa tätä maailmankaikkeutta.
      Ja puput eivät ole edes lempieläimiäni. SIlti sillä hetkellä nautin niiden seurasta. Uskon niiden olleen eräänlaisia luonnonhekiä, kuten sen käärmeenkin.

    • Metsätähti

      Fyysisesti en minäkään ole luonnonhenkiä nähnyt, mutta heistä välittyvä rauhoittava ja ajatuksia selkeyttävä voima on monissa luonnonpaikoissa läsnä.

      Minullakin kivet ovat vaikuttaneet ihan pienestä asti. Esim. kiven pitäminen kädessä antaa voimaa, ja tulee myös tunne siitä, kuinka on yhteydessä johonkin ikuiseen. Sääilmiöt vaikuttavat minuun erittäin vahvasti, mieleni on usein heikko ympäröivän luonnon mielialoille :) Kuusi/sekametsät ovat myös paikka, jossa koen pyhien virtauksen. Hoidetuissa "rivimetsissä" tuskin ikinä, ne ovat ihmisten tarkalleen järjestämiä puupeltoja, joissa on vain heikosti sijaa luonnolle. Hengellisen kokemuksen voin kyllä saada ihan kaupungissakin, esim. puiden läheisyydessä. Nämä kokemukset harvoin ovat kuitenkaan yhtä voimakkaita tai pitkävaikutteisia kuin luonnonvaraisista paikoista saamissani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe