Masennukseen sairastunut Jannika B häpesi diagnoosiaan: "Jokainen pienikin oire oli..."

24

2591

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Silleen sääli että tuolla mukavan oloisella naisella on ruma mies
   jolla on vielä kaiken diivailun lisäksi myös messiaskompleksi.

   • Anonyymi

    Jeesus on Ja masennus on tavallinen oire monilla reagoida MENETYKSIIN suruun ja loppuun palamiseen työssä tai ikäkriisissä. Vaihdevuodet on myös oma kokemus mikä järkyttää sitten 50 v menopaussi. Ne on hormoneja eikä mitään voi.Usein uhri reagoi itsetuhoisesti häneen kohdistuneeseen vääryyteen vaikka pitäisi itsesuojelua harjoittaa.Jeesus kyllä hoitaa sitten ne paha saa palkkansa lopulta jutut.Kauniita nuoria ihmisiä terveyttä ja ilo heille.


  • Anonyymi

   Jannika B on kasvanut ihmisenä ja arvostan, että kertoo kokemastaan avoimesti muille. Vertaistuki on parasta tukea ja se, että ei häpeä sairastumistaan.

   • Anonyymi

    Tonista pitäisi päästä eroon, masennus helpottaisi heti.


  • Anonyymi

   Kaikki nykyjan ns.julkkikset on joko koulukiusattuja,masentuneita,ahdistuneita tai muuten vaan julkisuudenkipeitä.Liikaa otettu Amerikan mallista oppia,että on coolia kun on oma terapeutti,Muotijuttu! Sama vaivaa näitä nykyajan kakaroita.Asiat on liian hyvin,ADHD=kuriton kakara,joka tarvii kunnolla isän kädestä että oppii olemaan.

   • Anonyymi

    Ehkä ne ihan oikeasti ovat masentuneita.

    Onko sinua hakattu vai rakastettu lapsena kun kirjoitat tuollaista teksitä


  • Anonyymi

   Kertoo hyvin, miten sosiaalinen media masentaa. Kuvissa näytetään, miten kaikki on hyvin, vaikkei ole. Tämä voi masentaa muita. Hieno esiintulo ja jaksamista kaikille.

  • Anonyymi

   Ja kuukauden päästä on otsikoissa siitä, kuinka masennus on poissa.

   • Anonyymi

    Mitähä sinä kii vittua siitä tiedät.oletko nähnyt miten.isä hakkaa äitiä itse olet 7v et pysty tekee mitään häh. Kaikenlaiset saatanan hyvin menee ,kasvatettu ei pulaa mistään tyypit


  • Anonyymi

   Höpö höpö, ihmisen jolla on asiat noin hyvin kuuluisi kärsiä nuo sinänsä ihan normaalit mielenvaihtelunsa kaikessa hiljaisuudessa tykönään, toki saa maksella terapeuteille ittensä kipeeksi jos niin tahtoo. On tässä maailmassa historian sivu eletty mitä helvetillisimmissä oloissa ilman tuollaisia nimikkeitä, elämään nyt vaan kuuluu kärsimystä, matalapainetta. Siitä mitään uraa tartte itelleen kuitenkaan tehdä. Ja ne joiden elämä on aidosti yhtä kituuttamista päivästä toiseen kostuvat enemmän materiaalisesta avusta kuin mistään päänsä säätämisestä. Että saavat elämäänsä sisältöä. Muuta kuin päänsä tilan jatkuva miettiminen. Jannikalla ei pitäisi olla tästä puutetta.

   • Anonyymi

    Aivan samaa mieltä..tässä maailmassa on miljoonia ihmisiä jotka todella ovat masentuneita ja sairaita..janika vois lopettaa tuon ainaisen valittamisen


   • Anonyymi

    Pääsispä hotelliin pariks yöks, niin ei mikään enää painais.


  • Anonyymi

   Nykyäänkin hyvin moni, liian moni, on koukussa erilaisiin valmisteisiin, joiden koko aikanen tai osittainenkin käyttö, saa aikaan monen sorttista mieliala ongelmaa, joita sitten verhotaan ties miten mielikuvituksellla..

  • Anonyymi

   Eikö osaa muuta kun itkeä lehtien palstoilla..puoli seiska ohjelmassa tosi sairaan ja väsyneen oloinen..mutt ei tarvitse valittaa joka paikassa

  • Anonyymi

   Aivan ihania nämä 7-lehden autogeneroidut keskustelut. Olematon median lukutaito ihmissillä, kun näitä kommentoivat. Surullista.

   • Anonyymi

    Hyvä havainto. Enpä hoksannut. Tämmöiset mainokset voisi poistaa.


  • Anonyymi

   Taitaa olla Elastinen ainut terve artisti olemassa. Jospa nykyajan mediat suoltaa sellasta kuraa ihmisten eteen, että pää hajoaa kaikilla. Uutisia luet tulee Saran ja Sabinan ruoka trendi vinkkejä isolla fontilla. Ymm Entäs nämä säteet kännyköissä. Ennen oli ihmiset rauhallisempia 80 luvulla millloin kaikki oli niin hyvin vielä.

   • Anonyymi

    Pitää pysyä mediassa ja keksittyjä juttuja näyttää riittävän näitä näyttää riittävän näillä julkisuuden henkilöillä.


  • Anonyymi

   On aika kamalaa, että sairautta pitää salata, eikä uskalleta myöntää, ettei kaikki ole parhain päin.
   Asenteemme ovat koventuneet, pitää urheilla, pitää huolehtia ruokailusta, pitää vahtia painoa, täytyy olla nuoren näköinen vielä kuuskymppisenä, missään tapauksessa ei saa sairastua arkipäiväisesti. Jos sairastuu, niin on löydyttävä outo ja harvinainen sairaus, jotka tutkitaan ja arvuutellaan kuukausia. Siinä on hohtoa.
   Tavallinen sappivaiva on salattava, samoin masennus ja unettomuus.

  • Anonyymi

   Tuollaiset ongelmat pitää käsitellä itse omassa päässä, muuten tulee omakantaan sellaiset merkinnät, että tie nousee pystyy monissa asioissa, kuten vakuutukset, työnsaanti, lupa-asiat jne.

  • Anonyymi

   Huomion kipeyttä näillä julkkis akoilla, kaikkea on ja sekään ei riitä. Näiden turisten pitäisi todella nähdä mitkä asiat voivat TODELLA masentaa.

  • Anonyymi

   Sanotaans ny suoraa ,moni julku on vetänyt kamaa. ja sen seurauksena on mm, masennusta ym, häiriöö.
   Tää on tietysti tabu, josta ei saa jutustaa. mut näin ne asiat vaan tuppaa oleen. vaikkei oo käyny scolee..

  • Anonyymi

   Duusonien hildenkin poraa melkin joka viikko jossakin tevee ohjelmassa. ja toisis ohjelmissa käyttäytyy kuin hullu ku on jotakin takannut.. tää on niin tätä.

  • Anonyymi

   Kukapa ihastuu vajoamisesta kakkosluokkaan

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   535
   1470
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   73
   1320
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1103
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   1013
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   66
   802
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   760
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   680
  8. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   655
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   45
   641
  Aihe