Pitäs saada musiikki kuulumaan langattomasta kajarista.

Anonyymi-ap

Työkalut: Acer-läppäri jossa Vista + sp2 ja jbl2+ langaton kajari. Olen saanut vistassa aikaan laiteparin mutta nähtävästi yhteys ei tai sitten joo, mitää ei kuulu.
Ajatus on saada musiikki puristettua ulos läppäristä win-mediaplayerilla, sehän on ainut kapineessa joka sitä soittaa. Mutta kajarista ei mitään kuulu.
Ctrl-paneelin luupääkuvakkeesta aukeavassa ikkunassa jbl näkyy ja kohdassa "laitepari" lukee "kyllä" Mikä V tässä nyt mättää kun mitään ei kuitenkaan kuulu. onko vista kelvoton kun jbl on uudempi vai mitä.
Pitääkö m.playerissa tehdä jotain kommervenkkeja ?
Ainoa looginen käyttö luupäälle voisi olla juuri musan kuuntelu mutta nyt näyttää pahasti siltä, että johdot pitää kaivaa esiin, niillä toimii varmasti mutta kokeillaan nyt vielä kerran kysellä...

9

107

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kivikautinen järjestelmä joka on vieläpä yksi Microsoftin huonoimmista kautta aikain. Ei siis ihme jos ei onnistu..

   • Anonyymi

    Katoin tossa netin neuvoja, koskevat käytännössä w10 vaikeuksia asiassa
    https://www.youtube.com/watch?v=IXveDPvYZU0
    mutta saman huomasin itsekin, laitehallinnassa ei ole bt -kuvaketta eli puuttuuko joku ohjain.

    Muuten koko bt-roskasta sen verran, että ei ihme että se on perseestä, kun käytännön ohjeet puuttuu lähes täysin. vastaava oli aikanaan ongelma, kun piti laatia mediaplayeriin soittolista. No nyt se on mutta sen saaminen eetteriin onnistuu vain langalla. Ajattelimpa kokeilla vain langatonta, kun sattui ilmainen laite käsiin jolla voisi kokeilla. Ei näytä onnistuvan, vaikka luupää on luotu jo vistan aikoina ja osaksi ko. järjestelmää. Läppärikin on sitä ikäluokkaa, ja siinä on luupää namikka, syttyy sininen valokin ja siihen se jää. Pitäkö muuten wifi olla samaan aikaan kytkettynä


  • Anonyymi

   Ubuntussa liitin koneeseen bt-sovittimen ja tämän jälkee etsin laiteparin. Tämän jälkeen alkoi soimaan, kun mikseristä valitsi ulostuloksi bt:n. Voisiko olla mikserissä joku ulostulovalinta tekemättä?

  • Katopa Ohjauspaneeli > Ääni. Joskus joissakin laitteissa on myös handsfree toiminto. Jos siellä laitelistassa näkyy sellainen, niin klikkaa oikealla hiiren painikeella ja valitse katkaise yhteys. Tämä on auttanut mulla joidsain kuulokkeissa.

   Tarkista, että Bluetooth kaiutin on oletuslaite toistolaitteissa. Jos ei ole, niin valitse se oikealla hiiren painikeella ja valitse aseta oletukseksi.
   Kokeile sitten toistaa musiikkia.

   Jos ei toimi vieläkään, niin yhdistä kaiutin ja tietokone Bluetooth:lla kuten ennenkin. Laita musiikki soimaan. Sammuta kaiutin pariksi sekunniksi ja sitten kytke takaisin päälle. Tämä on auttanut mulla parin Sony kaiuttimen kanssa.

   Jospa näistä ois apua.

  • Anonyymi

   Ikivanha Windows..

   • Anonyymi

    >>Ikivanha Windows..

    Siis kyllä, suhteessa näihin aivan uusiin netti- ja langattomiin tekniikoihin. Myönnettävä on että niillä ei enää toimi. Sen sijaan, perusasiat mille pc on alunperin luotu, pelaa entiseen malliin.
    Seiskalla ihan sama juttu. Kokeiltu on.
    Tuo "langattomuus" on kuitenkin hoideltavissa helposti, langoilla. Jbl 2 sekin heräsi henkiin, lyhyellä langanpätkällä. Se äänilähteeseen kiinni ja se oli siinnä. Ei "drivereita" ei sekasotkua windowsissa, vain analogisesti johto paikalleen ja ääni tuleen ja naps ...
    murto-osa ajassa verrattuna "langattomaan" huijjaukseen !
    t. aloittaja


  • Anonyymi

   Siis käytät Vistaa ja uliset ettei toimi???????

  • Anonyymi

   Kait se on pariutunut äänilaitteena.

   • Anonyymi

    Pc löytää laitteen ja se on listalla. Bluetooth on ollut laitteissa jo 20 vuotta ja taajuuskin edelleen sama. Kysymys kuuluukin, mikä estää vanhaa ja uutta laitetta toimimasta keskenään jos taajuus on sama, ne löytävät toisensa mutta pc on vanha vistakone, joka toimii moitteettomasti. Laitehallintaankin ilmestyy luupää-"laitteet" ne päälle kytkettäessä

    Toisaalta voidaan myös kysyä, minkä ikäiset (käytetyt) laitteet vielä toimivat keskenään. Eli onko laitteilla jokin ikä- tai käyttöjärjestelmäraja, milloin ne toimivat keskenään, kun puhutaan vaikka vuosi sitten ostetusta langattomasta äänentoistolaitteesta. Millä pc käyttöjärjestelmällä sen pitäisi toimia ?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   130
   1625
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   236
   813
  3. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   35
   752
  4. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   72
   744
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   61
   623
  6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   43
   582
  7. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   60
   557
  8. Hyvää yötä tännekin

   Miehelle tai miehille. Ehkä naisillekin. Erityisesti mukaville sellaisille.
   Ikävä
   95
   545
  9. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   24
   538
  Aihe