Viranomaiset eivät pane pahitteeksi ylimääräisestä vasikoimisesta

Anonyymi-ap

Yhteiskunnan vasikoiden turhaakin vasikoiminen ei ole maan viranomaisten mielestä haitaksi, vaikka poliisi auto tulisikin ylimääräisesti paikalle tarkistamaan tilanteen.

Poliisi ei koe itsensä turhaksi juoksijaksi, jotka kuin pikkupojat vaille omatahtoa ja tietoa ajasta voisivat analysoida ja estää turhamaisuuden, joka sen kukkuraksi vielä häiritsee joiden toisten aidosti hädässä olevien hätähuutoja.

Vasikka ilmiö on mielenkiintoinen outoudessaan, koska ei tunnu heihin olevan keinoja ja vasikat tuntevat sen, että heillä on vapaat kädet. Vasikoiminen jatkuu kaikesta huolimatta.

6

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mielenkiintoisen vasikoimisesta tekee se, että vaikka vasikka olisi väärässä ilmiannosta, valittelusta ym, niin viranomainen ottaa vasikan aina tosissaan ja valitsee mieluummin vasikan tehtävän itselleen hoidettavakseen kuin jonkun toisen oikean tehtävän, ihan kuin viranomainen vaistoaa, että missä on feikki ja totuus ja valitsee jostakin syystä aina feikin.

   • Anonyymi

    Feikkiä voi käsitellä aina pidempään ja yksityiskohtasemminkin. Vasikoimisen kohde saa käsittelyä.


  • Anonyymi

   Suorastaan mitä viattomampi on vasikoimisen kohde, sitä pidempi oikeuden käsittelystä voi tulla loppujen lopuksi.

   Ihan kuin rikollinen ei ole mielenkiintoista tutkia, mutta rehellistä ihmistä voi tutkia loputtomasti ja syyttää ja tuomita lopussa kuolemaan kun tilanne vaatii.

  • Anonyymi

   Rehellisten ihmisten kiinnijäämisen partio on olemassa, jotta yhteiskunta on tasaarvoinen tavalla, että syyllisyys ei kasaannu liikaa vain toisille ihmisille. Yhteiskunta varautuu liiallisesta viattomuuden kasvusta, koska ei siedä enkeleitä maan päällä. Pahuutta pitää olla reilusti elämässä.

   Viranomaisten viattomuus partiot "luovat ihmisistä eläviä" - voi sanoa, koska ihmiset oppivat vain vastoinkäymisten ansiosta.
   Kärsimys opettaa on vanha viisaus.

   Pyhyys ja viattomuus ei pääsee helpolla elämässä, koska tämä Maa Planeetta ei ole tehty Paratiisi lintuja varten, joten munkkius ja nunnius voi olla ajateltavissa extreamiksi.

   Nykyajan extream voi olla ylikattoinen älykkyysosamäärä, jolla ei ole rajoja kun ihminen alkaa tietämään kaikkea, olemaan kaikialla ja kokevan kaiken, lukeneen kaiken. Nykyajan extream ei ole pelkkää tietoa, varsinkaan humanismia, mutta nykyajan extreamiä on puhdasta luonnon tiedettä ja ennen kaikkea teknologiaa.

   Ihminen on jumala vasta kun itse rakentaa koneen, lentää avaruuteen ja pesii planeetoilla, mutta myös kertoo matkastaan muille ihmisille ja kutsuu kylään.

   • Anonyymi

    Siinä ohessa aito tekniikko ei saa naista itselleen ja voi muuttua extream epäsosiaaliseksi, koska teknisyyteen kuuluu epäsosiaalisuus, vaikka yliasiallisuus. Siksi tekniikka on yliextreamiä, koska siitä tilasta on vaikea muuttua pois, ainakin vielä nykyajassa kun kaikki on nuorta vielä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siinä ohessa aito tekniikko ei saa naista itselleen ja voi muuttua extream epäsosiaaliseksi, koska teknisyyteen kuuluu epäsosiaalisuus, vaikka yliasiallisuus. Siksi tekniikka on yliextreamiä, koska siitä tilasta on vaikea muuttua pois, ainakin vielä nykyajassa kun kaikki on nuorta vielä.

    2000 luvun tekniikan extream aikana ei tarvitse:

    - puhua mitään ja voi olla autisti
    - ei tarvi harrastaa seksiä ja voi olla munkki
    - ei tarvi olla velkaa tunteille, koska äly on tärkein
    - ei tarvi uskoa jumalaan, koska sitä ei ole
    - ei tarvi olla ihmisille velkaa, koska itsekin tietää kaiken


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   190
   2003
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   138
   1292
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   140
   1181
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   439
   933
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   26
   722
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   643
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   36
   624
  8. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   71
   525
  9. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   100
   523
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   59
   505
  Aihe