Kuka voittajaksi

Anonyymi-ap

Oisko ideaa äänestää Heidi voittajaksi, kunhan finaali koittaa? Nämä kaksi tyyppiä on koittanut pitää häntä heidän sanoillaan "lampaana" mukanaan, mutta mielestäni Heidi on ihan itse kantanut itsensä tähän pisteeseen saakka. Mielipiteitä?

33

327

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ikinä Heidiä voittajaksi.

   • Anonyymi

    Ei,ei ,ei


   • Anonyymi

    Joo ei tätä typykkä Heidiä kyllä Milena voittaa.


  • Anonyymi

   Kyllä. Heidi, Reijo ja Laura on minun suosikkini. Heidi on pelannut hyvin ja kuitenkin ilman sellaista selkeää ja katkeraa uhoa kuten Milena, Mia yms jo pudonnut Merve pitävät. Valehäätö oli paras keskisormen näyttö näille aina Heidiä piinaaville ilkeilijöille.

   • Anonyymi

    Kyllä vain se valehäätö oli paras :D mulla ei ole ollut ketään suosikkia missään vaiheessa, pelkästään selkeät ketä en halua voittavan, ja valitettavasti milena, Miikka ja Miia kuuluu niihin. Ja sen takia että kaikki tuntuu hänen haluavan voittavan nii reeo. Se ois niin ilmiselvä voittaja, niin oisko kuitenki joku muu..?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä vain se valehäätö oli paras :D mulla ei ole ollut ketään suosikkia missään vaiheessa, pelkästään selkeät ketä en halua voittavan, ja valitettavasti milena, Miikka ja Miia kuuluu niihin. Ja sen takia että kaikki tuntuu hänen haluavan voittavan nii reeo. Se ois niin ilmiselvä voittaja, niin oisko kuitenki joku muu..?

    Kyllä se tuo Trio on voittaja ehdokas listalla nimittäin Milana Reeo ja Miikka ,nuo loput ovat mitäänsanomatonta porukkaa kiukuttelevat ja juoruilevat keskenään.Sofia on laiskuuden huippu, Lauralla aina hapan ilme hän on katkera ihminen,Miiasta ei ole mihinkään muuhun kuin huutamisen.Salla harmittaa nyt kun on häädössä ,voi tippua.Heidistä vaikea sanoa onko lintu vai kala.


  • Anonyymi

   Et ilmeisesti ole katsonut 13 h päivässä 24/7 koska kirjoitat noin. Heidiä on koko kauden kannatellut Reeo ja Miikka. Eihän Heidillä ole yhdessäkään äänestyksessä ollut omaa mielipidettä ketä äänestää häätöön, vaan hän on kysynyt Reeolta ketä pitää äänestää. Heidi on myös ollut epärehellinen monia muita asukkaita kohtaan. Joka ainoa yö on haalannut Reeon olo-tai kylpyhuoneeseen päästäkseen seurustelemaan. Mutta se pointti että koko ajan HEIDI on keksinyt muiden sanomaksi asioita joita he eivä ole sanoneet ja yöllä kertoi Reeolle totena. Koko ajan roista VALEHDELLUT pelataksen omaksi edukseen. Kaiken lisäksi LAISKA. Kerran tiskasi alussa olikohan jonkun sortin rangaistus. EIKOSKAAN OLE VAIVAUTUNUT TEKEMÄÄN MITÄÄN. Tic kirkuu,istuu taikädet taskussa kävelee ja päivätkin KYTTÄÄ REEOA. Ei Reeo kyttää Heidiä vaan HEIDI REEOA. Reeohan sanoi että Heidi ON VAAN REKVISIITTA hänen ryhmälle ja lopulla laitetaan Heidi häätöön. HEIDI EI MISSÄÄN NIMESSÄ ANSAITSE VOITTOA. Aikuinen on äitissä kiinni, niin että itkeskelee kun on äitiä ikävä.
   Viime yönäkin haalsi Reeon olohuoneeseen, jalat levällään pyörii Reeon edessä sohvalla. Tomppeli .

   • Anonyymi

    Ei Heidi olis selvinny nuin pitkälle ilman Reeon ja Miikan apua...Miksi kamerat ei seuraa koosteissakaan tätä kommikkoa ,kun näytetään vain makkarissa tai meikkaamassa olevia.Ei haluta tuua julki mitä tuo kolmikko puhuu ja suunnittelee.Voittaja on jo päätetty ja se on Reeo..ystäväkaarti sen verran rahakasta että muilla ei mitään mahiksia pärjätä äänestyksissä..


  • Anonyymi

   Voi kunpa Laura voittaisi ja näytettäisiin pitkää nenää "roomalaisille". Hah. Olisi kiva nähdä Reeon ja Miikan ilmeet. Ellei Laura, sitten Heidi. Mites kävis poikain itsetyytyväisyydelle.

  • Anonyymi

   Kyllä kannatan! Mieluiten voitto just Heidille tai Lauralle, mutta Heidille sen mieluiten soisin.

   • Anonyymi

    Voitto Reeolle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voitto Reeolle.

    No sehä saa sen ollu tievossa alusta asti.AINOASTAAN MUILLA MAHOLLISUUS JOS REEO HÄIPPÄSEE TUOSTA ENNEN LOPPUA..


   • Anonyymi

    No ei kuuna päivänä ainakaan Lauralle voittoa ,onhan siellä muitakin ,joilla ei ole joka toinen sana Vittu.Onhan nuo muutkin naiset kyllä kovia huutamaan tuota Vittua ,mutta kyllä Laura ja Miia sitä eniten viljelee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voitto Reeolle.

    Reeolle menee voitto ...sehän on ollu tiedossa alusta asti....tuottaja -kuvaajan kaverit äänestää voittoon ,muilla ei mahollusuuksia....TOIVOTTAVASTI OON VÄÄRÄSSÄ.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voitto Reeolle.

    Voitto Lauralle.


  • Anonyymi

   Reeo on paras.

   • Anonyymi

    Vai paras .ei ikinä tuolle voittoa.eikä Hänen perässä kulkijoille. Votto Lauralle.


  • Anonyymi

   Tilanne on elänyt paljo tosta aloituksesta, mutta pakko sanoa että laurankin pisteet nousseet omissa silmissä. Ja dallan myös, sekä.soffen. Suurinosa asukkaista tuntuu niin ylimieliseltä ettei oikein tiedä kelle voiton soisi.. nää vasta ilmoitetut häätöäänestykseen joutuneet nyt sekoittaa tätä pakkaa.

  • Anonyymi

   Heidi oli alussa kiva. Ei ole enää. On muuttunut huonoon suuntaan. Hauskuus kadonnut. Ylimielinen.

  • Anonyymi

   Totuus on että REEO ja MIIKKA OVAT KANTANEET HEIDIN TÄHÄN SAAKKA. Reeohan sanoikin että pidetään Heidi mukana rekvisiittana ja ennen loppua pannaan häätöö., mutta riittääkö nytviikot enää.

  • Anonyymi

   Ei missään nimessä Heidi voittajaksi.

  • Anonyymi

   Alussa Heidi oli kiva. Nyt ärsyttävä pentu.

   • Anonyymi

    Kunhan vaan tuo ylimielinen Milena häädettäisiin mahdollisimman nopeasti!


  • Anonyymi

   Itkupilli voittoon...voi,voi sattu tälle kauelle tollanen kokenut mies ku Reeo ,joka pyörittää lapsukaisia aivan härskisti...millähän laseillu ihmiset kattoo tuota Reeoa ja pitävät suurenaki ihmisenä.Eniten elämää nähny ..tietää mistä narusta vetää

   • Anonyymi

    Käsittämätöntä että tuotanto sai naisista tehtyä koko kaudeksi käärmeitä ...netti kirjoituksissa jatkuvasti puhutaan laurasta ym käärmrinä....REEO SUURIN KÄÄRME ...MIIKA JA HEUDI SEURAAVAT.....HUONO KAMERA TYÖSKENTELY TÄNÄ VUONNA..VALVOJA SURKEA...ILMEISESTI KOSKA REEO ON KAMERAMIES NIIN JOKU TÄSSÄ HOMMASSA ON MÄTTÄNY KOKO KAUDEN.


  • Anonyymi

   Vai ite kantanu pari kilpailua voittanu ja sen jälkeen reeo pitäny tuon pelissä mukana eikä kukaan puhu vapaa matkustajasta mitään..Laura voitti kaks kilpailua eikä joutunu häätöön ,niin oli heti Miikan mielestä vapaa matkustaja.

  • Anonyymi

   Reeo ja Miikkahan ottivat Heidin joukkoon koska lapsellisuusksissaan uskoi kaksikkoon,joilla on ollu vain tarkoitus pitää Heidi niin kauan ku siitä on heille hyötyä...TUOTANNON AVUSTUKSELLA NÄIN ON MYÖS IKÄVÄ KYLLÄ KÄYNY...KOLME YLIMIELISINTÄ KILPAILIJAA TÄLLÄ KAUDELLA..YÄK.

  • Anonyymi

   Kuinkaha paljon tällä kaudella ovat pystyneet kommunikoimaan ulkopuolelle puheilla,eleillä ja ilmeillä...kamera valvonta ollu täysin surkeaa tuotannolla...ESIM ÄÄNESTYKSIIN SOVITUILLA ILMEILLÄ ETTÄ KENET HALUTAAN POIS...

  • Anonyymi

   Vai, entäs Laura?

   Heidi on kylläkin sellainen "tavallinen, kiltti nuori", että sopisi sinällään voittajaksi, monenmoisten, aiempien omituisten tyyppien sijaan. Kansan vastalause perseileville jassukoille. Reeossa kai muutoin olisi persoonaa, mutta epäsiisti olemus on este.

   Ehkä Heidi sopisi voittajaksi. Pari päivää sitten olin jo häätämässä häntä ulos, mutta kun nyt katsoo tuota tarjolla olevaa katrasta, niin voittajaksi ehkä Heidi, tai Laura?

  • Anonyymi

   Kenen äänillä ja rahoilla Heidi voittajaksi....Reeon heiniä...itkupilli Heidi olis voinu laittaa Reeon nyt penkille ...MUTTAKO HÄN RAKASTAA REEOA NIIIIIN PALJON ETTEI VOINUT....JOS TÄMÄ ON KERTA PELIÄ JA 30000E VOITETTAVANA ,NIIN EI TÄSSÄ VAISEESSA ENÄÄ PITÄIS AJATELLA KAVERUUS-SUHTEITA...

  • Anonyymi

   Salla voittaa

  • Anonyymi

   EI Heidiä, täysin vietävissä oleva. Mitään omaa mielipidettä ei ole. Hissukka. Reeon pelinappula. Imuroi, mutta mitään muuta ei tee talossa, laiska saapas.

  • Anonyymi

   Soffe oli paras, harmi kun ystävystyi millun kaa ja teki sit virhearvioinnin kun pelasti millun ja lähti itse pois talosta. Eihän sinne mennä ystävyyssuhteita solmimaan vaan voittamaan. Pelin jälkeen tuskin pitävät yhteyttä. Voi Soffe minkä teit.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   413
   1678
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   25
   1264
  3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   13
   941
  4. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   903
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   72
   837
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   35
   822
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   92
   738
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   50
   624
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   13
   551
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   32
   515
  Aihe