Kuka voittajaksi

Anonyymi-ap

Oisko ideaa äänestää Heidi voittajaksi, kunhan finaali koittaa? Nämä kaksi tyyppiä on koittanut pitää häntä heidän sanoillaan "lampaana" mukanaan, mutta mielestäni Heidi on ihan itse kantanut itsensä tähän pisteeseen saakka. Mielipiteitä?

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ikinä Heidiä voittajaksi.

      • Anonyymi

        Ei,ei ,ei


      • Anonyymi

        Joo ei tätä typykkä Heidiä kyllä Milena voittaa.


    • Anonyymi

      Kyllä. Heidi, Reijo ja Laura on minun suosikkini. Heidi on pelannut hyvin ja kuitenkin ilman sellaista selkeää ja katkeraa uhoa kuten Milena, Mia yms jo pudonnut Merve pitävät. Valehäätö oli paras keskisormen näyttö näille aina Heidiä piinaaville ilkeilijöille.

      • Anonyymi

        Kyllä vain se valehäätö oli paras :D mulla ei ole ollut ketään suosikkia missään vaiheessa, pelkästään selkeät ketä en halua voittavan, ja valitettavasti milena, Miikka ja Miia kuuluu niihin. Ja sen takia että kaikki tuntuu hänen haluavan voittavan nii reeo. Se ois niin ilmiselvä voittaja, niin oisko kuitenki joku muu..?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä vain se valehäätö oli paras :D mulla ei ole ollut ketään suosikkia missään vaiheessa, pelkästään selkeät ketä en halua voittavan, ja valitettavasti milena, Miikka ja Miia kuuluu niihin. Ja sen takia että kaikki tuntuu hänen haluavan voittavan nii reeo. Se ois niin ilmiselvä voittaja, niin oisko kuitenki joku muu..?

        Kyllä se tuo Trio on voittaja ehdokas listalla nimittäin Milana Reeo ja Miikka ,nuo loput ovat mitäänsanomatonta porukkaa kiukuttelevat ja juoruilevat keskenään.Sofia on laiskuuden huippu, Lauralla aina hapan ilme hän on katkera ihminen,Miiasta ei ole mihinkään muuhun kuin huutamisen.Salla harmittaa nyt kun on häädössä ,voi tippua.Heidistä vaikea sanoa onko lintu vai kala.


    • Anonyymi

      Et ilmeisesti ole katsonut 13 h päivässä 24/7 koska kirjoitat noin. Heidiä on koko kauden kannatellut Reeo ja Miikka. Eihän Heidillä ole yhdessäkään äänestyksessä ollut omaa mielipidettä ketä äänestää häätöön, vaan hän on kysynyt Reeolta ketä pitää äänestää. Heidi on myös ollut epärehellinen monia muita asukkaita kohtaan. Joka ainoa yö on haalannut Reeon olo-tai kylpyhuoneeseen päästäkseen seurustelemaan. Mutta se pointti että koko ajan HEIDI on keksinyt muiden sanomaksi asioita joita he eivä ole sanoneet ja yöllä kertoi Reeolle totena. Koko ajan roista VALEHDELLUT pelataksen omaksi edukseen. Kaiken lisäksi LAISKA. Kerran tiskasi alussa olikohan jonkun sortin rangaistus. EIKOSKAAN OLE VAIVAUTUNUT TEKEMÄÄN MITÄÄN. Tic kirkuu,istuu taikädet taskussa kävelee ja päivätkin KYTTÄÄ REEOA. Ei Reeo kyttää Heidiä vaan HEIDI REEOA. Reeohan sanoi että Heidi ON VAAN REKVISIITTA hänen ryhmälle ja lopulla laitetaan Heidi häätöön. HEIDI EI MISSÄÄN NIMESSÄ ANSAITSE VOITTOA. Aikuinen on äitissä kiinni, niin että itkeskelee kun on äitiä ikävä.
      Viime yönäkin haalsi Reeon olohuoneeseen, jalat levällään pyörii Reeon edessä sohvalla. Tomppeli .

      • Anonyymi

        Ei Heidi olis selvinny nuin pitkälle ilman Reeon ja Miikan apua...Miksi kamerat ei seuraa koosteissakaan tätä kommikkoa ,kun näytetään vain makkarissa tai meikkaamassa olevia.Ei haluta tuua julki mitä tuo kolmikko puhuu ja suunnittelee.Voittaja on jo päätetty ja se on Reeo..ystäväkaarti sen verran rahakasta että muilla ei mitään mahiksia pärjätä äänestyksissä..


    • Anonyymi

      Voi kunpa Laura voittaisi ja näytettäisiin pitkää nenää "roomalaisille". Hah. Olisi kiva nähdä Reeon ja Miikan ilmeet. Ellei Laura, sitten Heidi. Mites kävis poikain itsetyytyväisyydelle.

    • Anonyymi

      Kyllä kannatan! Mieluiten voitto just Heidille tai Lauralle, mutta Heidille sen mieluiten soisin.

      • Anonyymi

        Voitto Reeolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitto Reeolle.

        No sehä saa sen ollu tievossa alusta asti.AINOASTAAN MUILLA MAHOLLISUUS JOS REEO HÄIPPÄSEE TUOSTA ENNEN LOPPUA..


      • Anonyymi

        No ei kuuna päivänä ainakaan Lauralle voittoa ,onhan siellä muitakin ,joilla ei ole joka toinen sana Vittu.Onhan nuo muutkin naiset kyllä kovia huutamaan tuota Vittua ,mutta kyllä Laura ja Miia sitä eniten viljelee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitto Reeolle.

        Reeolle menee voitto ...sehän on ollu tiedossa alusta asti....tuottaja -kuvaajan kaverit äänestää voittoon ,muilla ei mahollusuuksia....TOIVOTTAVASTI OON VÄÄRÄSSÄ.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitto Reeolle.

        Voitto Lauralle.


    • Anonyymi

      Reeo on paras.

      • Anonyymi

        Vai paras .ei ikinä tuolle voittoa.eikä Hänen perässä kulkijoille. Votto Lauralle.


    • Anonyymi

      Tilanne on elänyt paljo tosta aloituksesta, mutta pakko sanoa että laurankin pisteet nousseet omissa silmissä. Ja dallan myös, sekä.soffen. Suurinosa asukkaista tuntuu niin ylimieliseltä ettei oikein tiedä kelle voiton soisi.. nää vasta ilmoitetut häätöäänestykseen joutuneet nyt sekoittaa tätä pakkaa.

    • Anonyymi

      Heidi oli alussa kiva. Ei ole enää. On muuttunut huonoon suuntaan. Hauskuus kadonnut. Ylimielinen.

    • Anonyymi

      Totuus on että REEO ja MIIKKA OVAT KANTANEET HEIDIN TÄHÄN SAAKKA. Reeohan sanoikin että pidetään Heidi mukana rekvisiittana ja ennen loppua pannaan häätöö., mutta riittääkö nytviikot enää.

    • Anonyymi

      Ei missään nimessä Heidi voittajaksi.

    • Anonyymi

      Alussa Heidi oli kiva. Nyt ärsyttävä pentu.

      • Anonyymi

        Kunhan vaan tuo ylimielinen Milena häädettäisiin mahdollisimman nopeasti!


    • Anonyymi

      Itkupilli voittoon...voi,voi sattu tälle kauelle tollanen kokenut mies ku Reeo ,joka pyörittää lapsukaisia aivan härskisti...millähän laseillu ihmiset kattoo tuota Reeoa ja pitävät suurenaki ihmisenä.Eniten elämää nähny ..tietää mistä narusta vetää

      • Anonyymi

        Käsittämätöntä että tuotanto sai naisista tehtyä koko kaudeksi käärmeitä ...netti kirjoituksissa jatkuvasti puhutaan laurasta ym käärmrinä....REEO SUURIN KÄÄRME ...MIIKA JA HEUDI SEURAAVAT.....HUONO KAMERA TYÖSKENTELY TÄNÄ VUONNA..VALVOJA SURKEA...ILMEISESTI KOSKA REEO ON KAMERAMIES NIIN JOKU TÄSSÄ HOMMASSA ON MÄTTÄNY KOKO KAUDEN.


    • Anonyymi

      Vai ite kantanu pari kilpailua voittanu ja sen jälkeen reeo pitäny tuon pelissä mukana eikä kukaan puhu vapaa matkustajasta mitään..Laura voitti kaks kilpailua eikä joutunu häätöön ,niin oli heti Miikan mielestä vapaa matkustaja.

    • Anonyymi

      Reeo ja Miikkahan ottivat Heidin joukkoon koska lapsellisuusksissaan uskoi kaksikkoon,joilla on ollu vain tarkoitus pitää Heidi niin kauan ku siitä on heille hyötyä...TUOTANNON AVUSTUKSELLA NÄIN ON MYÖS IKÄVÄ KYLLÄ KÄYNY...KOLME YLIMIELISINTÄ KILPAILIJAA TÄLLÄ KAUDELLA..YÄK.

    • Anonyymi

      Kuinkaha paljon tällä kaudella ovat pystyneet kommunikoimaan ulkopuolelle puheilla,eleillä ja ilmeillä...kamera valvonta ollu täysin surkeaa tuotannolla...ESIM ÄÄNESTYKSIIN SOVITUILLA ILMEILLÄ ETTÄ KENET HALUTAAN POIS...

    • Anonyymi

      Vai, entäs Laura?

      Heidi on kylläkin sellainen "tavallinen, kiltti nuori", että sopisi sinällään voittajaksi, monenmoisten, aiempien omituisten tyyppien sijaan. Kansan vastalause perseileville jassukoille. Reeossa kai muutoin olisi persoonaa, mutta epäsiisti olemus on este.

      Ehkä Heidi sopisi voittajaksi. Pari päivää sitten olin jo häätämässä häntä ulos, mutta kun nyt katsoo tuota tarjolla olevaa katrasta, niin voittajaksi ehkä Heidi, tai Laura?

    • Anonyymi

      Kenen äänillä ja rahoilla Heidi voittajaksi....Reeon heiniä...itkupilli Heidi olis voinu laittaa Reeon nyt penkille ...MUTTAKO HÄN RAKASTAA REEOA NIIIIIN PALJON ETTEI VOINUT....JOS TÄMÄ ON KERTA PELIÄ JA 30000E VOITETTAVANA ,NIIN EI TÄSSÄ VAISEESSA ENÄÄ PITÄIS AJATELLA KAVERUUS-SUHTEITA...

    • Anonyymi

      Salla voittaa

    • Anonyymi

      EI Heidiä, täysin vietävissä oleva. Mitään omaa mielipidettä ei ole. Hissukka. Reeon pelinappula. Imuroi, mutta mitään muuta ei tee talossa, laiska saapas.

    • Anonyymi

      Soffe oli paras, harmi kun ystävystyi millun kaa ja teki sit virhearvioinnin kun pelasti millun ja lähti itse pois talosta. Eihän sinne mennä ystävyyssuhteita solmimaan vaan voittamaan. Pelin jälkeen tuskin pitävät yhteyttä. Voi Soffe minkä teit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe