Ei Ohisalo tuhoa mitään

Anonyymi-ap

Ihminen tässä tuhoaa ilmastoa ja luontoa, ilmasto skeptikot yrittää kumota että mitään ei ole tapahtunut. Trumppi veti USAn kansaivälisestä ilmastosopimuksesta pois, Trumppi väitti ilmasto toimet maksaa liikaa, ei kannata edes yrittää.

Skeptikkojen on pakko vähitellen myöntää riippuvuus fossiilisista aineista on tuhon tie, suomen kohdalta olemme pääsemässä sähkön suhteen omavaraisiksi. Pikku esim. sopivat olosuhteet kun laitetaan omakotitaloon aurinkopaneeli järjestelmä ja ilmapumppu päästään jopa 80 % omavaraisuuteen ja tekemällä sopimus sähköyhtiö kanssa siirto sopimus, mahdollisuuksia on lisäksi maalämpö. maaseudulla voi asentaa pienen tuulimyllyn, kuka enään kaipaa öljykattilaa.

Ilmastotoimet hitaita pitkäjänteistä toimintaa, aluksi maksavat, suomen kohdalla voimme kääntää sen teknologian myötä tulolähteeksi, näin muuten on käymässä.
Ettäkö ilmastotoimet olisi perseestä, jos ilmaston puolesta ei kukaan puhuisi, haluaisiko Ohisalon muuttavan suuntaa ja alkavan puhumaan maahanmuutto vastaisesti, kumpi hyödyllisempää ilmasto/ympäristö ystävällisyys vai sen vastustaminen.

Pitääkö tästä tehdä vastakkain asettelu kysymys, ääripäät USAa nähdään miten kansa on jakutunut, Putin onko saanut kansan puolelleen hyvällä, ei ole.

pe

8

68

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Ilmastotoimet hitaita pitkäjänteistä toimintaa, aluksi maksavat"

   Jos ilmastotoimet kerran ovat hitaita ja pitkäjänteistä toimintaa niitten kustannukset pitää jakaa PITKÄLLE aikavälille.

   Miksi OHISALO, ilmastofanatisti, maksattaa ne NYT KIIREELLÄ meillä ?

   Kustannukset tulisi jakaa monille vuosikymmenille.

   Taviksella ei ole Eliittipuolue Vihreitten tuloja.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

   • Anonyymi

  • Ylempänä'
   Ei Ohisalo pysty maksattamaan mitään, hallitus neuvottelee ensin eeuussa, neuvotteluissa kysymys kokonaisuudesta jossa metsät yksi kokonaisuus. Eduskunta setvii ja valiokunnat setvii jonka jälkeen äännestetään eduskunnan suuressa salissa. Tulos ja setviminen voi mennä seuraavalle hallitukselle asti.

  • Anonyymi

   Luonto valvoo. Metsäpalot,tulivuoren purkaukset,maanjäristykset,merivirrat ja muut. Ei ihminen pysty vaikuttaa!

  • Anonyymi

   Ohisalo asetti ilmasto- ja ympäristötavoitteiksi vuoden 2035. Nyt se aikoo
   kiristää niitä vuoteen 2030.
   Suhteellisuudentajunsa menettäneeseen Ohisaloon iski vauhtisokeus.

   • Anonyymi

    Eduskunnassa tulee irtiottoja, joku esitti rangaistusten koventamista. Eduskunnassa käsitellään päivittäin uusia aloitteita.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   3315
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   56
   1415
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   71
   1182
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1175
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   66
   1019
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   938
  7. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   858
  8. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   813
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   781
  10. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   288
   779
  Aihe