Pyhän Hengen ihmeet

Mikko L

Helluntaita vietetään Pyhän Hengen vuodattamisen ja ensimmäisen kristillisen seurakunnan eli alkuseurakunnan syntymisen juhlana.

Pyhä Henki on Jeesuksen työn jatkaja maailmassa. Kun tämä Jumalan tuuli puhaltaa ,niin Hän kirkastaa Jeesuksen eläväksi.
Pyhä Henki on totuuden henki ,joka johdattaa ihmiset Jeesuksen sisäiseen tuntemiseen ja totuuteen. Kuten Jeesus itse sanoo Hengestä :”Kun hän tulee ,totuuden henki ,niin hän johdattaa teidät kaikkeen totuuteen ….. Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.”,Joh.16:13,14.

Helluntain tapahtumista voit lukea Raamatusta Apostolien teot 2.luvusta.
Silloin opetuslapset täyttyivät Pyhällä Hengellä ja alkoivat puhua uusilla kielillä. Pietarin helluntaisaarnan vaikutuksesta kolmetuhatta juutalaista sai piston sydämeensä . He tekivät parannuksen syntielämästään.

” Onko Pyhä Henki sitten se puuttuva linkki eli nainen? Isä, Poika ja Mikä? Sehän se, Nainen eikös niin! ”. Näin vauhdikkaita ajatuksia esitti nimim, Noita eräällä keskustelupalstalla.

Vaikka miesten ja naisten tasa-arvo on ajankohtainen, ja naiset kohta saavuttavat miehet kaljareissujen määrässä, niin älähän Noita innostu ryyppäämään liikaa taikaliemiäsi.
Kun Pyhä Henki kirkastaa Jeesuksen ,niin silloin sinä ja minä tulemme tuntemaan paitsi syntimme ,niin myös Pelastajamme Jeesuksen.

Ellei Pyhä Henki ole kirkastanut Jeesusta meille eläväksi, niin sinä ja minä elämme vielä synneissämme . Ts elämme suruttomina syntisinä ,ja saatamme ottaa miestä tai naista mielemme mukaan. Ja kipata erilaisia taikajuomia helpottaaksemme tyhjää oloamme ja elämän harmaata tarkoituksettomuutta.

Onneksi Pyhä Henki eli Jumalan Henki, joka puhaltaa Taivaallisen Isän tahdon mukaan, poistaa virtsan tavoin velhojen taikajuomat ruumiistamme. Hän, Kristuksen kirkastaja, auttaa meitä juomaan elävän veden lähteestä Jeesuksesta, ks. Joh. 4 .

Tämä Jumalan Hengen puhutteleva työ merkitsee kovapäiselle syntiselle usein ihmissuhdepettymyksiä, kipua, sairautta ,kärsimystä ja kuolemaa . Näin siksi, että syntisen ihmisen oma tahto ja Saatanan juottamat taikajuomat vaativat Herraltamme usein kovia otteita, kun hän sanansa ja Henkensä kautta kääntää meidät kuoleman tieltä iankaikkisen elämän tielle Jeesuksessa.

Kaikki eivät tule mielenmuutokseen eivätkä pelastu . Vaan parannuksentekemättöminä he jäävät helvetin lapsiksi.
Mutta katuva syntinen ,jonka nimi on kirjoitettu Jumalan elämänkirjaan, ks. Ilm. 20.11-15,kääntyy kuoleman tieltä elämän tielle. Katuva sanoo: ”Kiitos elävä Herra Jeesus, että annat syntini anteeksi ja lahjoitat sielunrauhan ja iankaikkisen elämän. Kiitos että pelastat minut tuonelassa vaivattujen joukosta”


Mikko Lahti
saarnaaja
http://www.pp.kpnet.fi/mila





                  

2

543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veijonen

      JUMALAN IHMETTÄ MAAILMA TÄYNNÄ,
      mutta ilmeisesti tuota Pyhän Hengen
      valaistusta tarvitaan ennenkuin
      totuutta nähdään:

      http//wwnet.fi/users/veijone/

      sivultani esimerkkejä:

      HISTORIAN JA TULEVAN TARKISTAMINEN "SUSI TULEE KESKIYÖLLÄ" PROFETIAN AVULLA, OSA I

      Venäjä väittää tshetsheenien itsensä surmanneen erään tshetsheenijohtajan (MTV3), jonka murhasta on Suomi-Tshetshenia-seura ry:n sivuilla syytös Venäjää vastaan. Totuuden tietäminen on vaikeaa, ellei asiaa voida tarkistaa. Historian tietoja on vääristelty ennen, nyt ja niin tehdään tulevaisuudessakin Messiaan näkyvään paluuseen saakka.
      Raamatun profetian avulla on toisinaan mahdollista tarkistaa, onko vallitseva historian tieto oikea tai kuka valehtelee nyt tai mistä valehdellaan tulevaisuudessa. Tarkastelen tässä historiaa, nykyisyyttä ja tulevaa vain tämän yhden profetian avulla: "susi tulee keskiyöllä".

      Milloin tulee aamu? Aamun alkaminen on auringon nousu, keskimääräinen alkamisaika 06.00. Raamatullinenkin päivä alkaa 06.00, jolloin ensimmäinen tunti on 06-07. Jeesus kuoli yhdeksännen tunnin vaiheilla. 06:sta 9 tuntia myöhemmin on 15.00. Raamatullinen vuorokausi kuitenkin alkaa auringon laskusta Jerusalemissa, keskimäärin klo 18.00. Keskiyö on auringon laskun ja nousun puoliväli, keskimäärin klo 24.00. Monet katsovat uuden päivän alkavan tuolloin. Mutta päivä alkoi 18 tuntia aiemmin ja uusi päivä 6 tuntia myöhemmin. Huomaat, että Suomessakin suden tulohetkeä klo 24.00 pidetään uuden alkuna. Sama periaate maassa vuoden suhteen. Niin vuodessa kuin vuorokaudessakin jo 1/4 tai paremminkin 3/4 on kulunut ennenkuin "susi ulvoo" pimeimmällä hetkellä. Samaan tapaan "suden hetki" löytyy kuukaudessa aina 3 kuukauden keskellä, 1,5 kuukauden jälkeen. Niin myös vuosikymmenissä 15 vuoden jälkeen, sadoissa 150 vuoden ja tuhansissa 1500 vuoden jälkeen.

      15 VUOTTA
      Klo 24.00, 1,5 kk, (9 kk), 1,5 vuotta, (3,5 v, 6,66 v) ja 15 vuotta. Ihan susimaisia aikoja. Yhdestä susimaisesta ihmisestä puhuttaessa 150 vuotta on jo liikaa. Mutta 15 vuotta on sopiva aika sudelle nimeltä Antiokus IV Epifanes, joka oli ensimmäinen varsinainen antikristus-susi. Apokryfinen Makkabealaiskirjakin hänen tekemisistään kertoo, mutta profeetta Daniel ei kertonut hänestä mitään vaan ennusti asioita, joiden on väitetty kirjoitetun tuon Antiokuksen aikana tai sen jälkeen, koska Daniel profetoi niin erinomaisen osuvan pikkutarkasti siitä, että sellainen henkilö tulee ja siten tekee! Teki 3,5 vuoden hävityksen juutalaisten Jerusalemiin, mitä sitten kirjoitusten mukaisesti toisti Titus ja toistaa vielä kolmas ja viimeinen, suuri Antikristus.
      Antiochus IV Epiphanes (175-164). Hän tuli valtaan niinkuin Daniel sanoo, juonilla, ja Syyrian historia väittää, että Apamean rauha oli 188 eKr. Syyskuun 12. 2004 suomensinkin, että hän oli ollut panttivankina Roomassa noudattaen Apamean rauhaa vuodelta 188 eKr., mutta määrähetkenä 175 eKr. päästetty remmiin. Täytynee tuohon uskoa. 15 vuotta jälkeen Apamean rauhan, vuonna 173 eKr. olisi huijattu juutalaisia luvaten rauhallista vuosiviikkoa, mutta sitten 3,5 kauhistuksen vuottansa Jerusalemissa oli n. 169-165. Parhain historiallinen esimerkki viimeisestä suuresta Antikristuksesta. Mutta mistä löytyisi henkilö, joka olisi Israelista pohjoiseen, poissa 13 vuotta noudattaen Neuvostoliiton hajoamissopimusta 1992, pari vuotta myöhemmin 2007 lupaisi olla Jerusalemiin koskematta ja sitten 3,5 vuotta myöhemmin hyökkäisi Jerusalemiin. Susi tulee keskiyöllä, 15 vuoden poissaolonsa jälkeen lupaamaan vuosiviikon puolivälissään pettävää rauhaa Israelille.

      1,5 VUOTTA
      Totuushan aina on niinkuin tietosanakirja sanoo, eikö niin? Wikipedia kirjoittaa: "Poliittinen aktiivisuus eron jälkeen: Gorbatšov perusti vielä 2001 Venäjän sosiaalidemokraattisen puolueen, mutta erosi sen johtajan virasta toukokuussa 2004 erimielisyyksien jälkeen. 9. kesäkuuta 2004 hän osallistui entisen yhdysvaltain presidentin Ronald Reaganin hautajaisiin Washingtonissa."
      Mitäpä minä "harhaoppinen" mitään totuudesta tiedän. Jaa että profetian avulla voisi oikaista tietosanakirjan tietoja, heh heh. Vuoden 1995 kirjani kertoi, että Gorbasusi palaa politiikkaan ja sivuillani kirjoitin, että sitten, kun 15 vuotta valtaantulostaan on kulunut. Gorba tuli valtaan 11. 3. 1985. Toinen suden hetki toki löi Ilmestyskirjan kertoman vähän ajan jälkeen, 6.66 vuotta vallassa, mutta kolmas olisi 11. 3. 2000 eikä vuonna 2001 niinkuin tietosanakirja kertoo tapahtuneen. Tietosanakirjakin valehtelee jälkikäteen asiassa, jonka minä olen tiennyt etukäteen kertoa niinkuin todellisuudessa tapahtui! MTV3 kertoi asiasta ja minä toistin uutisissani 14. 3. vuonna 2000!
      1,5 kertautui päivälleen WTC:n iskuun 11. 3. 2000 ja 11. 9. 2001 välinä. Ja 11. 3. 2004 ennaltatietämisteni jälkeen laitoin ilmoituksen kuvin: http://wwnet.fi/users/veijone/gorbamilloin.jpg eli 1,5 vuotta tuosta exoduksen todistaneesta tapahtumasta. Riittääkö luvusta 1,5 suden hetkenä?! Ja ellei aiemmin ollut todistusta siitä, että tietosanakirjan tietoja on oikaistu profetian avulla niin tässä oli sekin!

      HISTORIAN JA TULEVAN TARKISTAMINEN "SUSI TULEE KESKIYÖLLÄ" PROFETIAN AVULLA, OSA II

      Ensimmäinen osa 4. 4. 2005. Nähtiin 15 vuoden ja 15 kuukauden merkittävyyttä Jumalan säätämän historian vaiheissa. Osoitettiin myös, miten nykyhistoriankin tietokirjojen tietoja on oikaistavissa oikean profetian avulla. Kaikki päälaelleen, on Saatanan vähäjärkinen helposti tunnistettava linja. Veijo H, joka ei myöntänyt olevansa okkultistinen teatterimies (ietala), on ihmetellyt käsitystensä päinvastaista linjaani. PakanaM ja kumppanit kirjoittivat Harri Veijoseen kohdistuvasta väkivaltaisesta suunnitelmastaan huomattuaan, että niinhän sitä kiipeääkin alimpana pidetty Lucifer Veijonen valon tuojana korkeimman huipulle. Monet viimeiset tulevat ensimmäisiksi, ja ensimmäisiä ovat paavit, arkkipiispat sekä paskaministerit ja -presidentit. Jopa spiritistit manasivat Saatanan käsitystä minusta, että olen maailman ainoa alaston pelle ja alkaen 11. 6. 2002. Niin taas katsotaankin, kuka mitä hä saunassa 11. 6. 2005.

      50 VUOTTA PAHOLAISEN AIKANA

      Moneenkin kertaan Saatanan ensimmäiset ovat väittäneet minua varkaaksi niin erinomainen seurakunnan viejä kun olen että nimipäiväkin pitää olla 6. 1. eli kuudennen, Pirun päivän alkaessa 11. 9. 2005, kun Saatanan poika tulee. Ja syntymäpäiväni 8. 1. niikuin Herra tulee kahdeksannen päivän alussa 11. 9. 2007 kunhan suurin kusipää ensin valerauhan vahvistaa.
      Saatoinpa itsekin ihmetellä miten sama todistus jatkuu vuosisadoissa. Harri Veijonen on itse Perkele, joka tulee Saatanan adventtivuosisadan keskellä, opin valehtelijalta. Niinpä sitten olikin helppo ennaltatietää, miten Saatana antaa paskavetensä tulla 50-vuotispäivänäni kuukalenterissa ja osua sen sinne minne Saatanan pojan tulon siemenveden olin sanonutkin osuvan, Leninin kalliolle silloin, kun puolivuosisataani juhlin gregoriaanisen mukaan. Minä siis olin aloittanut upean vuosisadan, jonka keskellä Perkele tuli hillumaan paskavesineen! Kaiken lähtökohtana Jumalan Pojan tulo Marian kohtuun 8. 1. 1955 vuotta ennen syntymääni.
      Samaan tapaan on hienoa olla syntynyt juuri samana vuonna kuin pääministeri Vanhanen, 1955, jolloin virallinen aika päättyi ollessamme 45 ja pääkaupunki 450. Yhtä vitosta myöhemmin Perkele voi syyttää meitä kaikesta siitä mitä itse tekee. Äpäriä siellä ja täällä, mutta varmaa on, että tsunamiaalto osui Leninin kalliollle 9. 1. 2005. Tuleva on viimeinen Lenin!

      1,5 KUUKAUTTA PAHOLAISEN AIKANA

      Ja Saatanan poikahan siitä tulee. Voidaan vielä katsoa 1,5 kuukausia tähän liittyen. "Tuhatluvun vaihteessakin laskettiin, eikä Jeesus tullut silloinkaan" (helluntaisaarnaaja Mauno Viinikkala). Kirkkojen pilkkaavat paskiaiset, kaikki minua ylivoimaisesti parasta profeettaa harhaoppiseksi haukkuneet! Heillä ei mitään käsitystä siitä, mitä tapahtuu kahtena ensimmäisenä vuosiviikkona uudella vuosituhannella, koskapa sen esikuvatkin harhaoppina kielsivät! Saatanan Arafatkin osasi heitä paremmin, kuolla kuin tuhatluvun vaihteessa. Ja niinkuin 45 päivää löytyy lopusta välillä 11. 9. - 26. 10. 2007, toki sitä varsin hyvin ennaltatiesin alkuunkin. Paavi kuoli kuin Lutherin tullessa, 1500 jKr., Saatana raivoissaan uskonpuhdistuksesta siinä määrin, että antoi pikkulutherina tsunamin, 1,5 kuukautta alusta kuin vuoteen 1500 1,5 vuosituhatta Kristuksesta. Ja saman 1,5 kuukautta olin siis jo aiemmin ennaltatiennyt loppuun, missä tsunamin ja ylösoton välinä 34 kuukautta, Arafatista ylösottoon 35,5 kuukautta.
      Harri Veijonen




      11. 11. 2004 * 26. 12. 2004 * 8. 1. 2005 8. 4. 2005 * 11. 6. 2005 * 11. 9. 2005 26. 10. 2005
      11. 11. 2006 * 26. 12. 2006 * 8. 1. 2007 8. 4. 2007 * 11. 6. 2007 * 11. 9. 2007 26. 10. 2007

      Tässä näyttääkin olevan 1,5 kuukauden viiveitä kuten seurakunnan ylösotto toteutuu 1,5 kuukauden viiveellä valerauhan vahvistamisesta 11. 9. 2007 eli noin 26. 10. 2007. Tsunamin olin siis ennaltatiennyt lopusta alkuunkin päin välinä 34 kuukautta. Perkele kuvittelee taivaansa tulevan maan päälle 10 kk Arafatin menosta niinkuin poikansa tuleekin. Keskikohtaa, paavin putoamisaikaa veikkasin taannoin Pereksen vastakohdalle tai Putinille. Mutta molemmat paavithan pääsevät hymyilemään menneeseen ja tulevaan suuntaan tämän 10 kuukauden vuosituhannen keskeltä. Paavit ja pedot varmasti haluavat pelata minut ulos jo ennemminkin kuin vasta 8. 4. 2007.


      11. 11. 2004 kuolee joku, jota miljoonat jäävät suremaan. Noin sanoi Sollog vuonna 2003, ja 11. 11. 2004 hän osoittautui jälleen kerran siksi, joksi olen häntä sanonutkin: maailman paras Paholaisen profeetta, Saatanan ja terroristien surija ja ystävä. Sensijaan maailman paras Jumalan profeetta täällä kuvin 17. 1. 2005 kirjoitti: tuhatluvun vaihteessakin laskettiin: Arafat pelistä pois 11. 11. 2004. Kättelijöinä olivat Reagan ja Gorba, edellinen ajankohdassa 11. 4. ja jälkimmäinen 11. 9. 2005. Niin sitä sitten tulikin kuin 1500 jKr. uskonpuhdistuksineen, ja kuunvaihteessa, pimeimmän kuun aikana 8. 4. 2005 laitettiin paavi hautaan.

      SAATANA AKU ANKKAA TUMPELOMPI

      Kvaak.fi: "Siis Nukkumatti on "hyvä" eikä Oikeasti Hyvä, Joe Strummer ja kumppanit torpedoivatkin oikeasti kommunismin joka olikin pinnallinen muoti-ilmiö... Lisää vastaavantasoista viisautta Kvaakkilaisille löytyy täältä": http://wwnet.fi/users/veijone/. Toivottavasti sarjakuvien ystävät eivät ole Akuakin tumpelompia kuten on narri Paholainen. Sehän katsoi aluksi Pirun vuoden ajankohdan 11. 9. 1998 uskotellen Kristuksen silloin täyttävän 2000 vuotta. Lepopäivänsä vuosi ja kolmen vuoden kuluttua sitten tekikin ylösnousemustaan savuna WTC:n torneissa. Neljä vuotta kun siitä "Aabrahamin tulosta" täyttyy 11. 9. 2005 se kuvittelee saavutetun lopun, siitä alkaen hommia jatkaa poikansa merkkipäinen. Niin tekee, mutta oikea alku oli vasta kaksi vuotta myöhemmin. 11. 11. 2004 oli Perkeleelle 1000 jKr., ja kuukausi vuosisataa kohden edetään. Paavin putoaminen "Lutherin voimasta" 1517 jKr. olikin vasta temppelin rakennus 516 eKr. Kun oikeasti edetään parodiaa 333 eKr., Piru kuvittelee mentävän vuodessa 1667 jKr.
      250 eKr. VT käännettiin kreikaksi. Sitä ajankohtaa tässä vuodessa vastaa 11. 6. 2005. Jo kolme vuotta aiempaa ajankohtaa spiritistit manasivat syvyydestä Saatanan tietona, että minä olen siitä alkaen nakupelle. No antaas katsoa mitä tapahtuu kolmantena narrin päivänä. Minä jätän siihen kohtaan laittamatta Putinin kuvan, koska se ei ole sama, minkä Saatana laittaa Jerusalemissa temppeliin 11. 3.- 11. 4. 2011. Se on 1,5 vuosiviikkoa jälkeen alun 11. 9. 2000. 1,5 on Perkeleestä ja Saatana sen tekee.

    • acim. lainen

      ..ACIM:n mukaan.


      Eräässä viimeistä tuomiota käsittelevässä tekstissä sanotaan näin:

      "One day each one will welcome it [viimeisesen tuomion], and on that very day it will be given him. He will hear his sinlessness proclaimed around and around the world, setting it free as God's Final Judgment on him is received.!


      Totuus jokaisesta, "EACH ONE", Jumalan Lapsesta, sinustakin Mikko!! on, että hän on synnitön. Viimeisellä tuomiolla tämä tuodaan julki.


      Koko kappale tässä:

      http://acim.home.att.net/manual_15.html

      Ihmettelen myös miksi painotat kaikkea kurjuutta Pyhän Hengen työnä kuten tässä:

      "Tämä Jumalan Hengen puhutteleva työ merkitsee kovapäiselle syntiselle usein ihmissuhdepettymyksiä, kipua, sairautta ,kärsimystä ja kuolemaa . "

      Eihän sitä ole pakko olla niin kovapäinen! :)


      ACIM:

      "There is no need to learn through pain. 2And gentle lessons are acquired joyously, and are remembered gladly. 3What gives you happiness you want to learn and not forget."

      Teksti kopioitu kappaleesta 21

      http://acim.home.att.net/text-21-01.html

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6153
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3738
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1626
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1455
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1448
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      31
      1365
    Aihe