Saunavuoro

Anonyymi-ap

Onko muissa kerrostaloissa sellaista ongelmaa,että saunavuoro varataan,mutta saunassa ei käydä. Tässä talossa joku on varannut saunavuoron 19 - 20. Ei ketään saunassa ole. Sain saunavuoron klo.20. Se on liian myöhäån. Jos haluaisin aikaisemman saunavuoron,se olisi jo klo 14.

7

258

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voi olla että on ollut jotain muuta menoa juuri siihen aikaan. Tai ovat matkoilla. Jos ovi on auki ja kello jotain 19 : 50 niin käsittääkseni sinne saunaan voi mennä. Ainakin itse olen joskus näin tehnyt.
   Jos tuo saunavuoron käyttämättömyys alkaa olla toistuvaa ja on ikäänkuin vakiintunutta niin ihmetelen miksi saunavuoron varanneet viitsivät edes maksaa saunavuoroista joita eivät sitten syystä tai toisesta käytä?
   . Kesäkuukaudet ovat muutoin sellaisia, että monet lähtevät mökeilleen esim.viikonlopuksi ja saunavuoro jää käyttämättä. Olisi hyvä ilmoittaa huoltoon että saunavuoron voi laittaa tauolle kesän ajaksi, jos aina kuitenkin on ihan toisaalla.
   Muut lomat myös selittävät käyttämättä jääneitä saunavuoroja. Koulujen hiihtolomat, matkat talvella ulkomaille jne.
   Harva huomaa ajatella että sen saunavuoron voisi pistää tauolle joksikin aikaa. Rahallisestii tuskin hirvittävän paljoa merkitystä ole, onko sauna lämmin sen yhden turhan tunnin ajan…vai onko? Energiahan on kallista. Mutta oikeasti kesällä voisi kyllä ilmoittaa saunavuorojen tauottamisista. Siinä pitemmän päälle kyllä tulee säästöä taloyhtiölle.
   Toki voi käydä kysymässä tai jättää viestiä saunavuorolaisten kotiin ja kysyä onko heillä taukoa saunomisen suhteen ja vihjaista että asiasta voisi ilmoittaa myös huoltoon. Isännöitsijälle. Ja tehdä jokin sopimus että itse ottaa tietyksi ajaksi vuoron käyttöön ja saunan lämmittäminen, virta kytketään pois aiemmin, sen sinun saunankäyntisi jälkeen heti.
   Muutoinhan saunassa pidetään virta päällä ihan turhan takia, kun siellä ei ole ketään.

  • Anonyymi

   Neuvottele saunavuoron varaajan kanssa suostuuko hän vaihtamaan vuoronsa päittäin sun kanssa?

  • Anonyymi

   Aloittaja ei muistanut kertoa, onko saunavuoro maksullinen. Tämä asiahan on taloyhtiökohtainen. Maksullisen vuoron jättää varmaan harvempi käyttämättä.

   • Anonyymi

    Kun aloittaja tietää että hänelle mieluinen saunavuoro on varattu, mutta kukaan ei ole saunomassa, miksi aloittaja ei sauno hänelle mieluisaan aikaan ??

    Siksi koska aloittaja puhuu paskaa:))


   • Anonyymi

    "Aloittaja ei muistanut kertoa, onko saunavuoro maksullinen. Tämä asiahan on taloyhtiökohtainen. Maksullisen vuoron jättää varmaan harvempi käyttämättä."

    Aniharvassa taloyhtiössä ovat henkilökohtaiset saunavuorot ilmaisia. Mutta en minä saunaan mene vain siksi, että vuoro on maksullinen. Mikäli on parempaa tekemistä niin jätän vuoron käyttämättä.

    Meidän taloyhtiössä tosin suurin osa ilmoittaa taloyhtiön suljetussa facebook ryhmässä vapaasta vuorosta, saa sitten joku naapureista käydä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että naapuri joka on paljon kotosalla voi halutessaan saunoa useamman kerran viikossa (meillä on saunavuorot kuutena päivänä viikossa) ilman maksullista omaa vuoroa.


  • Anonyymi

   Minulla on saunavuoro jota en kesällä käytä mutta maksan kyllä olen kesät mökillä ja olenkin ilmoittanut että vuoroni on käytettävissä poissaollessani.

   • Anonyymi

    Saunavuoron voi halutessaan myös laittaa katkolle, esim.kesän ajaksi tai kun on mökillä puolet vuodesta. Turhaa se kiuas siellä sähköä kuluttaa kun kukaan muu ei saunavuoroa käytä, paitsi jos se saunavuoro on siinä kahden kolmen muun saunavuorolaisen välissä. Sitten voi ilmoittaa muille saunavuorolaisille että saunaa saa vapaasti käyttää meidän saunavuorollamme.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   45
   1336
  2. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   72
   1151
  3. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   102
   1111
  4. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   999
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   45
   929
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   907
  7. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   81
   760
  8. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   56
   723
  9. Tee se tänään

   Päätä että teet sen tänään. Laita mulle oikeasti viestiä... Saatat yllättyä positiivisesti.
   Ikävä
   54
   697
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   31
   631
  Aihe