Nuoren naisen fantasia - Haluaisin naapurin vanhenpaa miestä, lujaa, monta osaa

Anonyymi-ap

Tämä on mulla vielä suunnittelu/fantasia-tasolla, mutta mua haluttaisi vietellä naapurissa asuva, itseäni huomattavasti vanhempi mies. Olen epävarma että mitä tehdä tämän homman kanssa, en ikinä kehtaisi kertoa kenellekkään tutulle ajatuksistani, siitä puhumattakaan että kertoisin jos jotain tapahtuisi. MUTTA tämä on jo monta kuukautta ollut ainoa fantasiani, enkä ymmärrä oikein itseänikään mistä tämä tulee, hän ei ole yhtään sellaista tyyppiä, josta normaalisti kiinnostuisin, eikä varmaan ketään muukaan. Silti ajatus hänen pokaamisesta panetuttaa ja valvottaa öisin. Puran tähän ajatuksiani, josko ymmärtäisin itseäni paremmin, tai saisin päätettyä, että koitanko vielä tehdä tälle jotain (kyllä, olen mennyt jo askeleen, pari, siihen suuntaan). Kerron kuitenkin alkuun taustaa ja sitten vähän tarkemmin nykytilannetta ja omia ajatuksia koko hommasta.
Edit: lisäsin lopuksi tämän kappaleen tähän väliin: Tän siitä saa kun on pitkään ilman ja miettii tämmöisiä… Laukesin meinaan pikkupöksyihini pelkästä ajatuksesta ja siitä mitä kirjoitin ja että jaan nämä ajatukseni muiden kanssa ensimmäistä kertaa. Se on taas askel kohti sitä mikä tuntuu vääjäämättömältä (ja ah, niin kiihottavalta). Tämän kirjoittamisen myötä tämä fantasia muuttui vielä kiihottavammaksi, en meinaa kestää enää... Valvoin tänäänkin koko yön miettien tätä, tällä kertaa en voinut olla tekemättä mitään, joten oli pakko avautua tästä. Niin paljon haluaisin. Ja tänä yönä päätin että teen tän. Mutta kerrotaan teillekin mistä on kyse.
Olen itse reilu parikymppinen, viehättävä, älykäs ja sporttisen, alle 160cm ja vähän vajaa 50kg tummaverikkö. Minulla on ammattikorkeakoulututkinto ja hyvä ammatti. Olen ulospäin suuntautunut, minulla on hyvä itsetunto ja saan helposti huomiota miehiltä ja herkästi suoranaisia ehdotteluja miehiltä. Hän on varmaan lähemmäs 50-vuotias, pyylevä, kaljuuntuva, aika tyylitön ja sosiaalisesti kömpelö mies, kasvoista näyttää namusedältä. Hän tekee käsittääkseni duunaritöitä ja ajaa 25-vuotta vanhalla autolla. Hänen luona ei käy ikinä vieraita, eikä hän tunnu harrastavan mitään, vaan viettää kaikki illat ja viikonloput kotonaan.
Asumme samassa rivitalossa, mulla on talomme päätyasunto, hän asuu heti viereisessäni asunnossa. Ostin asunnon viime kevään, joten olemme olleet naapureita reilu puoli vuotta. Tapaamme silloin tällöin pihalla sekä taloyhtiön kokouksissa ja talkoissa. Emme ikinä puhu mitään, hän jää aina vähän porukan ulkopuolelle joka kerta kun johonkin aktiviteettiin kokoonnumme.
Huomaan että tavatessamme hän tiiruilee minua, etenin peppuani, vaikka koittaa tehdä sen salaa. Alkuun reaktioni oli vasenmielisyys, minun teki mieli sanoa hänelle jotain tästä, mutta en oikein tiennyt mitä sanoa enkä oikein raaskinut sanoa mitään, joten en sitten ikinä sanonutkaan mitään, vaan jätin koko hommaan reakoimatta. Hän ei ole ikinä lähennellyt tai mitään. Lisäksi huomasin, että aika nopeasti minulle alkoi tulemaan sympaattisia fiiliksiä häntä kohtaa, hän oli selvästi täysi ressukka. Hän on varmasti saanut monet rukkaset naisilta, tuskin oli moneen vuoteen enää edes yrittänyt mitään.
Sitten vähän lisää omasta taustastani, jotta tiedätte, ja minäkin tiedän, mistä ajatukseni tulevat. Olen ollut aina ns. kympin tyttö, tosi kiltti ja rauhallinen tapaus. Minulla on ollut laaja kaveripiiri ja teininä hengasin itsestäni tosi erilaisten tyyppien kanssa. Varsinkin teininä ja etenkin pojat juttelivat asioista, mitkä olivat vähän kuplassa asuneelle tytölle järkyttäviäkin juttuja, tarkoitan siis seksifantasioita, mitä pojat haluaisivat työtöille tehdä, tai muuten haluaisivat työtöiltä taikka mistä näystä tykkäävät. Ei siinä mitään, jatkoin elämääni kuten ennenkin. Menin sitten ammattikorkeaan ja siellä huomasin, että myös naisista enemmistöllä oli vaikka mitä juttuja vitsailtavana ja iso osa oli jopa tehnyt kaikenlaista, mitä en ajatellut, että tehdään muuta kuin likaisimmissa pornoelokuvissa. Nämä pimeinä pitämäni asiat olivatkin yhtäkkiä ihan normaaleja, mistä voi puhua isollekin porukalle, leveillen sillä että on jotain sellaista tehnyt. Ammattikorkea meni sekin mun osalta kiltisti, muutamissa opiskelijajuhlissa tuli oltua sekä pienen porukan kanssa muutenkin aika monta viikonloppua juhlittua. JATKUU

36

3447

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen seurustellut yhden miehen kanssa kuuden vuoden ajan, siitä asti kun olimme 16-vuotiaita. Seksi oli meillä aina sitä ihan samaa, ns. mun normaalia, eli ei ikinä kokeiltu mitään vähääkään ”erikoisempaa”, ei edes suihinottoa, joka nyt jälkeenpäin tuntuu ihan tavalliselta hommalta, silloin oli eri ajatus ainakin mulla. Suhde päättyi mun aloitteesta melkein 1,5 vuotta sitten. En ole ikinä edes suudellut ketään muuta kuin häntä. Valmistuin noin vuosi sitten, pääsin heti töihin ja reilu puoli vuotta sitten muutin nykyiseen asuntooni. Nyt elämässä on ollut ihanan rauhallinen vaihe, olen keskittynyt kivaan työhöni sekä liikuntaan, Työ tuntuu ihan erilaiselta kuin lukio ja ammattikorkea, joita suoritin ihan hiki hatussa. Nyt stressi on paljon alhaisemmalla tasolla kuin aikaisemmin. Bileitä ei ole juurikaan ollut, eikä sosiaalisia tapahtumiakaan ollenkaan samalla tapaa kuin ennen. Nyt on jotenkin ollut ensimmäistä kertaa omassa elämässä sellainen ihana seesteinen tasaantumisen vaihe, on ollut aikaa miettiä asioita.
   Luulenkin että mulla oli alitajunta työstänyt tässä asioita, ja nämä seksiin liittyvät asiat ovat nousseet ihan eri tavalla mieleeni. Mua inspiroi rohkeat, upeat ja hyvän itseluottamuksen omaavat naiset, jotka ovat ylpeitä omasta seksuaalisuudestaan ja seksikkyydestään. Huomaan että selailen netistä kuvia ja artikkeleita naista, jotka rohkeasti laittavat seksikkäitä kuvia itsestään nettiin, tai puhuvat julkisesti siitä kuinka on ok naiselle haluta ja haluta tuntea olevansa haluttava. Netin kuvista on upeaa lukea kommentteja ja nähdä kuinka ne saavat huomiota miehiltä. Eräs suomalainen upea tumma, seksikäs, nais-DJ on suosikkini, koska hän muistuttaa ulkoisesti mua ja hänellä on upeita kuvia itsestään ja upeasta timmistä ja pienestä pyllystään. Joskus toivon että olisin hän, tai että musta olisi julkisessa jakelussa tuollaisia kuvia, mutta en ikinä haluaisi omilla kasvoilla laittaa sellaisia kuvia kaikkien nähtäville. Olen ottanut muutaman kuvan itsestäni ja olen omasta ulkonäöstäni, varsinkin treenatusta pyllystäni erittäin ylpeä. Tunnen oloni tosi seksikkääksi.
   Siitä päästäänkin tähän päivään ja Herra X:ään. Luulen että iso osa tätä mun fantasiaa on se, että saisin kokea sen miehen ihailun ja himon, ilman että koko maailma tietää sen että tykkään pyllistellä miehille. Myös käsitykseni siitä että hänellä ei ole juuri sosiaalisia kontakteja, tai meillä ei ainakaan ole yhteisiä tuttuja, on ollut varmasti osatekijä siinä, miksi juuri hän on valikoitunut kohteekseni. Olisi turvallista huorata, ilman että kenenkään tarvitsee olla levittämässä huhuja. Samalla saisin toteuttaa tämän pyllistelyn, mikä tuntuu musta ihan super-tuhmalta, etenkin kun en ole sellaista ennen tehnyt, ja kun kyseessä on mies kenen ei ikinä pitäisi saada tämmöistä naista.
   Tuhmuus iskee vielä isommin siitä, että mulla ei ole laajaa kokemusta seksin saralla. Uskon että yhden pitkän seurustelusuhteen omaavana naisena moni mies olisi ikionnellinen saadessaan musta vaimon ja lapsiensa äidin. Uskoisin että mun tarina siitä, kuinka mulla on kokemusta vain yhdestä miehestä ja pelkästään lähetyssaarnaajasta olisi kviaa kuultavaa, kun vaikuttaa siltä että tämä on erittäin harvinaista. Kaikista kiihottavinta tässä on se että jos tekisin ne asiat, mistä haaveilen, en ikinä voisi sanoa että en ole ikinä tehnyt sitä taikka tätä. Vaan olisin samaa kastia näiden koulukavereideni kanssa, ketkä ovat panetuttaneet itseään kaikki vuoden edestä ja takaa, joka reikään ja joka tavalla. Multa menisi monta neitsyyttä ja menisin mun vanhan ajatusmaailman mukaan siinä pilalle. Tämä kutkuttaa mua. JATKUU

   • Anonyymi

    Peppusi onkin upea,täydellisen pyöreä ja kiinteä että halusin upottaa heti hampaani pakaroihisi
    Ja niin soma pillukin:)

    Älä turhaan ujostele Mia


  • Anonyymi

   Tähän yhdistyy mun ja Herra X:n epäsuhta haluttavuudessa, mikä sekin kiihottaa mua. Miten nainen joka voisi saada melkein kenet haluaa, antaisi kaiken tämän miehelle, joka todennäköisesti ei ole ikinä ehkä edes suudellut ketään, ja todennäköisesesti käyttää päivänsä tiirailemalla ohikulkevien naisten pyllyjä, ja varmasti käyttää illat ja viikonloput pyllyjen katseluun netistä? Antaisin tällaisen miehen pilata mut? Tehdä musta, kaiken muun lisäksi, mahdollisesti jopa pyllyyn nussitun? Tämä on ollut mun vanhalle mielelle sellainen raja, että olen halveksinut niitä naisia, ketkä ovat tämän tehneet. Nyt sekin kiihottaa. Pilata itsensä ilman että siitä saa yhtään mitää (muuta kuin seksiä). Herra X:llä ei varmasti ole mitään muuta mun elämään tarjottavaa. Mua taitaa kiinnostaa tässä myös tietty alistaminen – nainen antaa ja mies saa. Pidän häntä myös vähän yksinkertaisena, olen ihan varma että hän on mieleltään teinipojan asteella ajatuksissaan. On kiihottavaa ajatella hänet ihan pahimpana mahdollisena pervona. Tätä käyttäisin hyväkseni ja ohjaisin tilanteen kuten sen haluan. Ehkä kyse onkin siitä että minä määrään ja minä käytän häntä oman nautintoni saamiseksi? Ehkä se on se mikä juuri hänessä kiihottaa.
   Myös ajatus siitä että hän on kokematon kiihottaa mua. Olisi ihanaa antaa hänelle elämänsä paras ilta ja yö, panostaa häneen ihan kaikki fyysinen, älyllinen ja henkinen mitä mussa on. Kerron tästä ajatuksiani vähän myöhemmin lisää, mutta ensin, kerroin alkuun että olen tehnyt tälle asialle jotain. Mitä sitten olen tehnyt? Kerron sen seuraavaksi ja sitten kerron taas ajatuksistani ja yhden varsinaisen fantasian (niitä on monta Herra X:n liittyen).
   Ensimmäinen varsinainen teko, minkä kerron, ei liity Herra X:ään, mutta on ollut kuitenkin merkittävä askel tällä matkalla. Kävin nimittäin yhden lukiokaverini kanssa eräillä aiheeseen liittyvillä messuilla reilu viikko sitten. Siellä näkee kaikenlaista, mutta mulle kiihottavinta oli nähdä kuinka muutama ihan tavallinen messuilla vieraillut, siististi pukeutunut ja fiksun oloinen nainen, keneen pystyin samaistumaan ihan 100%, kenestä ajattelisi että heidän elämä ja seksikokemukset ovat olleet juuri samanlaisia kuin mulla, lähti mukaan erilaisiin esityksiin ja muutenkin heittäytyi messuilla. Erityisesti mulle jäi mieleen kuinka ehkä ikäiseni, nuori nainen meni esitykseen mukaan. Siinä esityksessä miesstrippari ensin tanssi naiselle sekä hiveli tätä, ja laittoi naisen kättä keholleen. Tässä vaiheessa miesstrippari toi erektiossa olevan peniksensä naisen naaman eteen ja vei käsiään hänen päähän. Nainen näytti vähän empivän, mutta ihan yhtä nopeasti kuin tilanne oli alkanutkin, harrastivat he suuseksiä. Mies liikutteli naisen päätä käsillään samalla kuin itse liikutti lantiotaan. Kiihotuin, tuntui kuin olisin itse ollut ottamassa munaa suuhun. Katsoin kiihottuneena aktia. Kiihottavin kohta oli kuitenkin sen jälkeen kuin akti loppui ja miesstripparin naisaisapari tuli hakemaan naisen ja talutti häntä lavalla. Naisesta pystyi näkemään kuinka hänen naamansa ja suunsa oli spermassa ja kuinka sitä valui lavan lattialle. Sydän hakkaa vieläkin kuin tuota ajattelee. Näin tämän saman naisen myöhemmin wc-tiloissa, hän oli siellä siistimässä itseään. En ollut mitään tämmöistä aikaisemmin nähnyt. Tämä oli itselle se ihan viimeinen varmistus, tämä on ihan normaalia ja nainen voi nauttia tuhmista asioista ja että se on sitä mitä haluan. Haluan että mua nussitaan ja lujaa ja joka reikään. Haluan että se kiltti tyttö mitä nyt olen, muuttuu omaksi pieneksi salaisuudeksi, että olen tehnyt sen kaiken. Messujen jälkeen olen kaikista eniten fantasioinut Herra X:ltä suihinottamisesta, etenkin kaikenlaisesta likaisesta sellaisesta. Haluan että mun pitää pyyhkiä poskia syljeltä ja touhutipalta. Tai oikeastaan, haluan myös spermaa suuhun… ja niellä. Se ei ole kuitenkaan se fantasia, mistä kirjoitan tänään. Fantasia tulee siis myöhemmin, haluan kertoa ensin tarinani, koska se tuo tähän hommaan perspektiiviä ja siitä ymmärtää miksi mua niin kiihottaa. JATKUU

  • Anonyymi

   Sitten siihen mitä olen Herra X:n suuntaan tehnyt? Nää on vähän noloja juttuja, hävettää kertoa teille. Mutta menköön. Mun fantasia tulee suurelta osin siitä että mun pylly kiihottaisi Herra X:ää., tai miehiä ylipäätään. Olenkin tehnyt kaksi asiaa, joiden olen toivonut vievän asiaa eteenpäin. Ostin ensinnäkin kireät valkoiset treenilegginssit. En ikinä kehtaisi käydä niissä missään ulkona, vaan pidän ihan kaikkia naisia vähän halpoina, ketkä sellaisissa julkisesti liikkuvat, niiden pitäisi mun mieleestä olla vain kotikäyttöön ja silloinkin vain kun tarkoitus on saada kumppani kiinnostumaan paneskelusta. Nämä housut eivät olisi mulle julkisesti ok, ei vaikka olisivat minkä väriset tahansa, mutta nuo valkoiset eivät jätä pyllyssä yhtään mitään arvailujen varaan. Tiedän että miehet tykkäävät tästä. Tällä olen siis halunnut saavuttaa ensinnäkin sen että hän pääsisi tiirailemaan pyllyäni ohi mennen samalla kuin satun viemään roskia ulos juuri silloin kun hän on tulossa taikka menossa autolleen (ihan sattumalta, yeah right). Haluaisin että hän ottaisi salaa kuvia mun pyllystä kun peppupöksyissäni kävelen, ja nauttisi kuvistaan yksin kotonaan. Tämä on sitä samaa fantasiaa että haluaisin että mun pylly tuottaa miehillä seksuaalista mielihyvää. Olen myös käyttänyt näitä samoja housuja jumppahousuina ja tarkoituksella aloittanut kesällä treenaamisen omalla takapihallani. Meidän tontit ovat vierekkäin ja välissä on vain puuaita, mistä näkee osittain läpi. Teen treenini joka päivä aina samaan aikaan illalla, toivoen että hän olisi huomannut että olen pihalla pyllistelemässä. Hän ei ole kuitenkaan koskaan ollut tapapihallaan kun treenaan. Silti on kiihottavaa tehdä kaikki liikkeet niin että pylly osoittaa suoraan kohti hänen olohuoneen ikkunaa. Siellä kyykkään, teen maastavetoja ja pyllynostoja housuissa, missä camel toe on taattu. Kyllä, olen jo näin epätoivoinen.
   Sitten tähän päivään. Ulkona alkaa olemaan jo niin kylmä, että siellä oikeasti kylmä treenata, vaikka kuinka kyykkäisi menemään. Alan olemaan siis vähän epätoivoinen, että miten saisin Herra X:n huomion. Oon miettinyt että voisin saada hänet houkuteltua kylään kysymällä jotain että ”haluaisiko hän piparia, voisin leipoa vaikka viikonloppuna, jos toisit vaikka munat ja sokeria tullessasi”. Nyt olen aika varma, että teenkin tämän ennen joulua.
   Taustaksi haluan vielä kertoa että olen miettinyt tämän illan ja yön kuvaamista taikka nauhoittamista. Haluaisin että nauhoitus on luokkaa sellainen että kaikki minut tuntevat olisivat järkyttyneitä, jos he nauhoitteen kuulisivat, eli käytännössä totaalista huoraamista. En sen takia että haluaisin kenellekään mitään pahaa, vaan sen takia että itse tietäisin että tämä nauhoitetaan ja että se varmistaisi että kaikki varmasti tulee tehtyä niin kiihottavalla tavalla kuin suinkin mahdollista. Se olisi vielä yksi motivaatio olla se oma paras seksikäs, itsevarma, villipeto ja että kaikki se tuhma tulisi varmasti tehtyä ja sanottua ääneen. Nauhoite olisi myös omana seurana tämmöisiä öitä varten, sen avulla voisin aina palata elämäni suurimpaan kiihkon hetkeen, siihen kun minussa on vielä se kiltti ja viaton naapurin tyttö, joka noina tunteina muuttuu täysin toiseksi, eikä enää ikinä palaa ennalleen (nauhoite olisi tullut tänäkin yönä tarpeeseen, koska mun (.) laukee.. tiedätte miksi kun jatkatte lukmeista) Olen ajatuksissani ollut tyytyväinen siitä että hän on ainoa seinänaapurini. Voisin voihkia orgasmeissani ihan miten haluan ilman että ketään muu kuin me kaksi nussijaa ja nauhuri kuulemme sen. Olen myös vienyt maakuuhuoneeseen ja olohuoneeseen muutaman peilin..
   Täällä olisi siis kaikki puitteet kunnossa, ei puutu enää kuin mies. Se mitä haluaisin tehdä olisi käyttää kaikki elämäni aikana kuulemani ja näkemäni, sekä kaikki sosiaalinen osaaminen, mitä mulla on, Herra X:n aivojen (ja mun) nussimikseksi aivan totaalisen pihalle. Enkä puhu pelkästään fyysistestä puolesta. Haluaisin että hänellä olisi joka tavalla hyvä ja itsevarma olo, olisi viehättävä nainen, joka olisi hänelle ihan maailman paras ihminen. Olisin niin ihana, huomioiva, hellä, mutta kuitenkin suorasukainen ja tuhma. Hänen ei tarvitsisi muuta kuin olla pervo ja nauttia. Koko suunnitelmani nojaa käsitykseeni sen varaan että hän on pervo ja vähäsanainen (tuntien millaisia ihmiset ovat, varsinkin miehet, sekä se mitä olen nähnyt, niin uskon että osun tässä aivan nappiin), niin että voin itse ohjata tilanteen kuten haluan hyödyntäen tätä tietoa. JATKUU

  • Anonyymi

   Mistä se mun pimppi sitten valuu? Mitä sitten tapahtuu kun saan hänet luokseni? Tämä on vain tämän illan fantasia, näitä mulla on varmaan ollut jo satoja, kaikki yhtä tuhmia. Mutta mennään asiaan. Kerron siis mitä tapahtuisi, jos kaikki menisi niin kuin minä haluan.
   Herra X on toimittanut munat ja sokerit aikaisemmin pipareita varten pari päivää aikaisemmin, kuittasin nämä vain sanomalla ”kiitos, panen piparin lämpee”. Nyt hän tulee luokseni ja koputtaa oveeni. Nappaan makuuhuoneesta, keittiöstä ja olohuoneesta nauhurit päälle ja mene avaamaan oven. Tervehdin häntä hymyillen ja halaan muutaman sekunnin hieroen käsilläni hänen selkäänsä, koska haluan koskea häntä ja näin rikkoa fyysisyyden rajan heti alkuun. Toivotan hänet tervetulleeksi sanomalla ”tule sisälle”. Mulla on tietenkin mun valkoiset pyllykiihotus-legginssit jalassa ja pidän huolen, että kävelemme perätysten niin että hän pääsee vapaasti katsomaan pyllyäni. Samalla sanon hänelle ”tulit piparin takia, täällä se jo tuoksuukin ja on ihan valmiina” samalla kun kävelen uunille ja otan levyn pois uunista. Jatkan ”tuoksusta puheenollen, pahoittelen ja noloa mutta saatan haista vähän pyllylle, tein juuri kovan ja hikisen pyllytreenin, toivottavasti ei haittaa, en viitsi tästä lähteä enää suihkuunkaan ja toikkaroida siellä pylly paljaana kun vieras on jo täällä, anteesi. Istu vaan siihen pöytään, annan kohta piparia”. Hän vastaa että ei haittaa, ei hänkään ole käynyt pariin päivään suihkussa. Ajattelen että tämä on ihan täydellinen lähtökohta harrastaa niin likaista seksiä kuin suinkin mahdollista. Otan jääkaapista kylmän energiajuoman ja kysyn kelpaako se hänelle. Hän vastaa myöntävästi. Vastaan että ”hyvä, voi olla että tulee jotain yllättävää mihin tarvitsee energiaa”. Avaan tölkin ja ojennan sen Herra X:n eteen pöydälle hymyn kera, katson häntä silmiin ja sanon lempeällä äänellä ”ole hyvä”. Nostelen meille pipareita lautaselle ja nostan ne pöydälle ja istun häntä vastapäätä. Juttelen samalla mukavia niitä näitä, koitan saada tietoa että missä hän on töissä ja onko hänellä elämässä ketään ihmisiä. Oletan hänen kertovan että ei ole oikein ketään. Sitten siirryn hänen viereen ja otan häntä kädestä kiinni molemmilla käsilläni ja olen vain siinä. Kysyn että onko jouluna mitään suunnitelmia. Hän vastaa että ei ole. Kerron että minulla on jouluna sellaisia päiviä että ei ole mitään ohjelmaa, ja kutsun hänet silloinkin kylään. Olen niin mukava ja empaattinen kuin osaan, pidän häntä kädestä, liikuttelen sormiani hänen kämmen selällä rytmissä ja katson silmiin. Tämä on mulle tosi kiihottavaa, toivon että se toimii samalla tapaa häneen. Jatkan ”ai vitsi että tuntuukin hyvältä pitää miestä pitkästä aikaa kädestä, olen ollut sinkku jo 1,5 vuotta, en muistanutkaan että on näin kivaa olla miestä lähellä”. JATKUU

  • Anonyymi

   Sitten alkaa mun pyllyrummutus. Nyt kaikesta kyse on siitä että mun pepun pitää päästä tekemään taikansa, joten ohjaan huomion takaisin siihen. Sanon että ”siirrytään taas vähän kevyempiin aiheisiin” jatkan ”hei mua oikeasti vähän nolottaa että mulla on nää haisevat treenipöksyt jalassa, eihän sua haittaa?” ja samalla otan kädet pois hänen kämmeneltä. Ei tietenkään haittaa. Jatkan että ”täällä on varmaan sellaiset naisen pyllytuoksut että huh”. Sitten kerron kuinka treeni on ollut kova tänäänkin ja että olen pitkään treenannut nimenomaan takamusta lujaa jo pitkän aikaa ja että mun tavoite on se että mulla olisi Suomen paras pylly ja että se on se asia mihin panostan ihan kaiken. Kerron että treenissä, levossa ja ruokavaliossa kaikki on viimeisen päälle kohdillaan, mutta tarvitsisin vielä hierojaa sekä olisi hyvä jos saisi vielä mielipiteitä että miten pylly kehittyy. Pidän häntä edelleen kädestä ja jatkan samaa rytmikästä kämmenselän hivelyä. Jatkan, ”en tiedä olenko jo törkeä, kun en lopeta mun pyllystä puhumista, mutta se on tosiaan mulle tärkeä harrastus, eihän haittaa?”. Ei haittaa. Jatkan, ”nyt kun mä näköjään en pysty puhumaan muusta kuin mun pyllystä niin ehkä tässä voi sit jos samalla kysyä että ootko peppu- vai tissimiehiä”. Hän vastaa että ”peppu”. Sanon ”hyvä, sit aihe on ainakin sellainen mikä saattaa kiinnostaa” ja naurahdan vähän. Hän ei sano mitään. jatkan ”Sä vaikutat kivalta tyypiltä, olisko mitään mahdollisuutta jos hieroisit mun pakaroita? Nää on niin tiukat ja kireet ja ihan jumissa”. ”Ei tietenkään ole pakko, mutta se olis ihan huikean iso palvelus, mulle, jäisin palveluksen velkaa”. Herra X suostuu. Kaikki tämä pyllyrummutus alkaa kiihottamaan häntä. Menemme olohuoneen sohvalle ja käyn mahalleni sohvalle ja sanon ”tuu vaan viereen ja aloita rohkeasti”. Hän kävelee viereeni ja kumpartuu hieman sekä nappaa kätensä pyllylleni ja alkaa varovasti hieromaan niitä edes takas, kiihottuen lisää. Tätä jatkuu hetki kunnes sanon että tämä ei ihan toimi, housut taitavat olla liikaa. ”Haittaako jos otan ne pois?”. Häntä ei tietenkään haittaa. Vedän legginssit jalastani pois ja heitän ne olohuoneen tuolille ja käyn takaisin makaamaan sohvalle, Herra X ei saa katsettaan irti stringipepustani. Sanon ”kokeillaan nyt”. Hän jatkaa ja sanon ”nyt tuntuu hyvälle”. Hetken päästä taas jatkan ”ainiin, nyt se mun pylly vasta varmasti haiseekin, kun ei ole enää kuin pikkupöksyt tiellä. Herra X sanoo vain että ”ei haise” ja jatkaa pakaroideni kourimista kiihottuneena. Tätä jatkuu jonkun aikaa kunnes sanon ”hei, voitaisko koittaa eri asentoa, se voisi avata pakaroita enemmän”. Nousen sohvalta ja vähän pyllistän Herra X:lle huomaamatta. Sanon, ”käy sohvalle istumaan”. Hän tekee sen, ohjaan hänet juuri oikeaan kohtaan sohvaa. Sitten sanon että kokeillaan sellaista että pylly on venytyksessä, mutta joudun tulemaan sun syliin istumaan. Hän vastaa vain ”okei”. Hyppään hajareisin hänen päälle ja sanon ”jatka pyllyn kourumista”. Hän vie taas kätensä pyllylleni ja puristaa kumpaakin pakaraa. Samalla kun hän tekee näin voihkaisin. Hän pysähtyy. Sanon ”jatka, tuntuu hyvälle”. Hän jatkaa ja joka kerta kun hän puristaa, voihkaisen. Sitten sanon että ”en muistanuntkaan kuinka kiihottavaa on kun mies puristelee pyllyä”, laitan käteni hänen olkapäille ja katson häntä syvälle silmiin ja sanon ”jatka”. Kerron hänelle kuinka alan kiihottumaan. Kysyn että onko hänestä mitään kiihottavampaa kuin naisen pylly, hän vastaa että ei ole. Kerron että olen jo jonkun aikaa haaveillut mieheltä suihin ottamisesta, sekä muutenkin kaikenlaisesta tuhmasta, kuten pyllyleikeistä. Kerron että ne kiihottavat mua. Jatkan ”en ole ikinä harrastanut mitään muuta tavallista seksiä lähetyssaarnaajassa”. Siirrän käteni hänen käsiinsä ja otan häntä käsistä kiinni ja liikutan lantiota vähän ”Hei voisiks mä ottaa sulta suihin” sanon ja katson häntä taas syvälle silmiin. ”Haluaisin” jatkan. Hän jähmettyy ja on hämillään, mutta lopulta hän nyökkää. Siirryn pois hänen päältään ja alan avaamaan hänen farkkuja, asettuen polvilleen hänen eteensä niin että tiedän hänen näkevän minut peilistä takaa päin samalla kuin olen hänen edessään polvillaan. Pelkästään jo se että hän näkee peilistä pyllyni kiihottaa mua. Nään että hänellä on täysi erektio. Avaan farkut ja näen kuina hänen penis pääsee nyt vapaasti seisomaan. Nyt tällä kertaa totisesti haisee myskinen mies, tilanne on ihanan likainen. Sydämeni hakkaa. Saan juuri ja juuri sanottua että ”sun penis kiihottaa mua”. Katson penistä ihan pienen hetken, ja teen samalla tapaa kuin messuilla näin, suoraan ja heti asiaan, vaikka vähän hämmentää. En ole ikinä ollut näin kiihottunut kun avaan suuni, kumarrun alas, nostan hieman pyllyäni, niin että hän saa parhaan mahdollisen näkymän pyllyyni takaapäin peilin kautta, ja samalla hänen penis painuu suuhuni. JAKUU

  • Anonyymi

   Olo on ihanan kiihottunut, tuhma ja likainen. Se on nyt tehty. Lutkutan munaa suussani niin että varmasti kuuluu mitä tapahtuu myös nauhuriin asti. Herra X voihkii varovaisella äänellä. Otan häntä käsistä kiinni ja vien ne takaraivooni. Otan penikseni suustani, katson häntä silmiin ja sanon että paina mun päätä. Ja heti nappaan taas peniksen suuhuni ja jatkan taas, hänen varovasti painaessa päätäni rytmissäni, koko ajan vähän syvemmälle. Tunnen kuinka kuolaa ja Herra X:n touhutippa valuu suustani. Pimppini on tässä vaiheessa jo aivan täysin kostea, tämä on paljon kiihottavampaa kuin osasin odottaa. Pidän pienen tauon ja sanon että ”älä laukea, varoita jos meinaa käydä niin, niin lopetan” ja jatkan sitten munan imemistä, välillä sylkiessäni erittäitä ulos ja haukatakseni henkeä, kunnes taas jatkan kiltisti pitäen koko ajan huolen että nauhurille tulee ihanan suihinottamisen äänet. JATKUU

  • Anonyymi

   Kun olen antanut hänelle suihinottoa ehkä kymmenen minuuttia, lopetan taas ja sanon ”olenpa minä taas törkeä, ajattelen vain itseäni. Sä olet täällä penis paljaana ja mulla on vielä pimppi piilossa, vai pyllykö se oli mikä sua enempi kiihottaa”, kysyin. Hän vastaa vain ”pylly”. Kysyn että halaisiko hän että otan stringit pois, hän nyökkää. Vastaan että en ole ikinä esitellyt pyllyäni kenellekään, mutta nyt ajattelin pyllistää sulle ja kiihottua siitä. Nousen seisomaan ja tiputan stringit lattialle ja potkaisen ne sivuun. Hän näkee karvoista juuri ajellun pimppini. Katson häntä silmiin, hän katsoo lantiotani. Käännyn ympäri ja alan hitaasti pyllistää. Olen parin metrin päässä hänestä ja heiluttelen pyllyäni edes takas, sivulle sekä ylös alas. Kysyn, ”miltä näyttää”, hän vastaa vain lyhyesti että hyvältä. Kysyn että kumpi kiihottaa enempi, pimppi vai pylly. Hän on hetken hiljaa ja sanoo että molemmat. Sitten kysyn että ”hei jos kerran et saanut vielä tästä tytön pepun tuoksuja, niin mitä jos toisin mun pyllyn sun naamalle”, ja käännyt katsomaan häntä pieni virne kasvoillani. Hän sanoo ”joo”. Uskon että tämä on se mistä vuorostaan hän on haaveillut siitä asti kun pienen pyllyni kanssa muutin naapuriin. Laitan käteni hänen olkapäälleen ja työnnän häntä hieman sivuun, niin että minäkin mahdun sohvalle. Tulen hänen eteensä pylly pystyssä osoittaen häntä kohti ja alan liikuttamaan takapuoltani kohti hänen naamaa. Vien pyllyn aivan hänen naamalle ja sanon että ”nauti pyllytuoksuista, mä jatkan sun kyrvän imemistä, saat haistella ja nuolla pillua taikka pyllyä, jos haluat, mutta ei saa vieläkään laueta”. Herra X ei tee mitään, mutta minä jatkan taas hänen kyrvän imemistä ja tuttu lätinä alkaa taas kuulua. Hän voihkii enemmän ja tunnen kuinka hän vetää ilmaa nenäänsä. Niin kiihottavaa, meille molemmille. Tätä jatku pari minuuttia ja sitten kysyn häneltä että nauttiiko hän, hän vastaa vain mumisemalla erämääräisesti ”joo”. Sitten jatkan ja sanon ”mä oon saanut sulta ottaa jo suihin, oon saanut kiihottaa sua mun pepulla, mutta olis vielä yksi iso fantasia mitä haluaisit että teet mulle”. Pidän pienen tauon ja otan pari kertaa taas mulkkua suuhun. Sitten lopetan ja sanon että siirrytään sänkyyn”. Siirryn hänen päältään ja otan häntä kädestä kiinni, ”mennään” sanon samalla kun menemme käsi kädessä makuuhuoneeseen. Ohjaan hänet makaamaan keskelle sänkyä, itse siirryn hänen sivulleen, niin että tällä kertaa hän näkee pystyssä olevan pyllyni taas peilistä takaapäin. Otan taas munan suuhun ja jatkan imemistä ja runkkaamista. Sitten katson hän silmiin ja sanon että ”taas tehdään jotain tosi tuhmaa, mitä en ole ikinä tehnyt”. Imen vähän ja lopetan ja samalla runkkaan häntä kun sanon ”Laita” ja jatkan muutaman sekunnin imemistä, sitten sanon ”sun” ja taas imen vähän aikaa, ja jatkan ”sormi”, ja taas imen, ja sitten sanon ”mun”, ja taas imen, tällä kertaa vähän pitempään, kunnes lopetan, runkkaan häntä ja käännyt katsomaan häntä suoraan silmiin ja sanon ”pyllyyn”. Tuijotamme toisiamme vähän aikaa ja sitten painun taas imemään. Herra X ihailee peilistä pystyssä olevaa pientä söpöä ja tiukkaa pyllyäni sekä näkyä kuinka otan häneltä pylly pystyssä suihin. Samalla hän ohjaa toisen kätensä pakaralleni ja puristaa sitä pari kertaa. Sitten hän vie sormensa pyllylleni ja pysähtyy aukolle hetkeksi, vain työntääkseen oikean keskisormensa mun perseeseen. Voihkin ja sanon ”oi, se on sisällä! Liikuta sitä vähän siellä, jooko”. Jos suihinottaminen on täydellisen kiihottavaa, niin sormi perseessä se vielä tästä toiseen potenssiin. Tämä alkaa olemaan sellaista nussimista, mitä olen nyt monta kuukautta halunnut. Herra X:äkin jo voihkii ihan kunnolla. Minä laitan parastani että lutkutus kuuluu nauhuriin, ja muistan sanoa että ”mua ei ole ikinä laitettu millään peppuun, tuntuu niin hyvälle kun sä työnnät sun sormea sinne”. Herra X on aivan kivikova ja huohottaa. Ja taas nauhurille yksi lause, mikä tulee saamaan mut laukeamaan monta kertaa kun yksin näitä käyn läpi. JATKUU

  • Anonyymi

   Kun suihinotto ja peppusormipanosta on nautittu muutama minuutti, sanon hänelle että ”haluan että nussit mua, täysiä, joka asennossa”. Otan munan suustani ja käyn selälleni makaamaan. ”Suostutko panee mua”. ”Työnny mun sisään”. Herra X tulee päälleni, levittää reiteni ja työntää kovan kyrpänsä mun pimpille. Hän kiusoittelee hetken, kuin vanhakin tekijä, ja nostaa katseensa silmiini, katsomme toisiamme samalla kun työntyy mun pilluun. Hän voihkii voimakkaasti ja hetken luulen että hän laukesi. Taas sydämeni hakkaa ja olen täysin kiihottunut. Sanon, sä olet mun pimpissä, ihanaa, tuntuu hyvälle kun työnnyt”. Tätä olen totisesti odottanut. Herra X työntyy pimppiini rytmikäästi ja joka kerta kun hän työntyy, voihkaisen, osittain omaksi nautinnokseni ja reaktiona työntymiseen, mutta haluan myös kannustaa häntä painamaan. Hän jatkaa muutaman kerran vähän voimakkaammin ja sitten tunnen kuinka orgasmi tulee, sanon ”laukean, pane lujaa” ja voihkin niin lujaa kuin pystyn. Hänhän panee. Sitten se alkaa, ihana koko vartaloa värisyttävä orgasmi, mikä saa koko kehoni tärisemään. Herra X jatkaa rytmikästä työntymistä ja heti kun olen toipunut ja saanut tasattua hengitystä sanon että ”toi oli mun elämän paras orgasmi, kiitos”. ”Sä nussit multa aivot ihan pellolle”. Hyväilen hänen selkää käsilläni ja katson silmiin. Hän jatkaa pimppiini työntymistä, tällä kertaa vähän hitaammalla temmolla. Sanon hänelle että ”haluun että tästä tulee likaisin mahdollinen pano, laita taas sormi mun perseeseen samalla tapaa kuin se oli kun otin sulta suihin”. Hän vie kätensä pakarani alle, puristelee sitä ja työntää sormensa mun peppuun. Jatkamme nussimista niin että hänellä on tällä kertaa vasen keskisormi mun perseessä. Sanon ”ihanan likaista kun sä panet mua ja samalla työnnät sormea mun pyllyyn”. Voihkimme ja nautimme muutaman minuutin aivan kiihkossa. Sitten sanon että ”haluan että me otetaan tätä pimppipano ja sormipano komboa joka asennossa. ”Nussia mua takaa päin, en ole ikinä antanut sillä tavalla pyllyä kenellekään”. Hän nyökkää ja nousee päältäni. Ohjaan hänet selälleen ja otan taas minuutin ajan suihin. Lutkutan kunnolla. Sen jälkeen lopetan ja sanon ”tuu”, kierrän toiselle puolelle sänkyä, ihan sängyn reunalle ja nostan pyllyn pystyyn, ”tule tänne, mun taakse”. Hän tulee, ja asetumme niin että näämme itsemme peilistä. Katseemme kohtaavat peilin kautta. Sitten hänen katse siirtyy peppuuni. Hän nappaa pyllystäni kiinni ja asettelee sen niin että pyllistys on maksimaalinen. Yllättäen hän kumartuu ja alkaa nuolemaan pyllyäni. Tämä oli yllätys, mutta nopeasti tästä tulee se sama ihana kutkuttava tuhma fiilis, alan voihkia ja sanon että ”älä lopeta, toi kun sä nuolet mun pyllyä tuntuu tosi hyvälle”. Ja hän nuolee sitä aikansa. Sitten hän lopettaa, ja työntää siittimensä mun kireään pilluun tällä kertaa takaapäin. Taas katseemme kohtaa peilin kautta ja katsomme tosiamme hetken. Hän aloittaa työntymisen ja me molemmat aloitamme voihkimisen. Hetken päästä sanon ”vaikka sä saatkin nyt sitä pyllyä oikein kunnolla kun sä panet mun tiukkaa pillua takaapäin, niin älä silti unohda laittaa sormea pyllyyn”. Hän tekee sen. Taas on nussimisesta tuhma vaihde menossa, kun molemmat voihkimme ja ähisemme, penis pillussa ja sormi pyllyssä. Kun tätä on jatkunut hetken, sanon että ”meiltä on vielä yksi juttu kokonaan tekemättä” ja jatkan ”haluan että nussit mua pyllyyn”. Vetäydyn pois ja käännyn sängylle istumaan. Otan hänen peniksensä käteeni ja alan runkkaamaan. Annan hänen penikselle suukon ja sanon että ”jääkaapissa on voita, käy hakemassa paketti”. Hän käy ja tulee takaisin. JATKUU

  • Anonyymi

   Laitan hänet sängylle makaamaan selällään ja menen itse taas hänen viereensä, pylly taas kohti peiliä, hänen nautintonsa maksimoimiseksi. Otan toisella kädellä kiinni hänen oikeasta kädestään ja alan imeä hänen keskisormea, sitä mikä on ollut mun pyllyssä. ”Sanon että pyllyssä ollut sormi on nyt puhdas, ota siihen voita ja työnnä sen mun perseeseen, olen varma mun tiukka pylly ei kestä sun sinne työntyvää penistä ellei sitä vähän auta”. Hän tekee niin, ottaa voita sormeensa ja työntää sormensa mun peppuun. Samalla alan imeä ja runkata hänen penistä, välillä sanon että ”ota reilusti lisää voita ja jatka” Hän tekee niin. Taas teen ylikorostunutta lutkutusta hetken samalla kun hän työntää sormea, välillä kahta, mun pyllyyn. Tunnen kuinka peppukin alkaa olemaan liukas, koko pylly ja reiän ympäristö on ihan voissa. Sanon että nyt ”pylly alkaisi olemaan valmis peppupanoa varten”. Käännyn katsomaan häntä ja runkkaan häntä samalla kun sanon ”mun kavereista varmaan joka kolmas on antanut oikeasti nussia perseeseen, olen aina ajatellut että he ovat ihan alinta kastia ja että mä en ikinä tekisi sitä”. ”En oikein voi edes uskoa että sanon näin, mutta pane mua pyllyyn, tee musta pyllyynnussittu”. Samalla menen samaan paikkaan sängylle pylly pystyssä, missä äsken laitettiin takaapäin pimppiin. Hän tulee taakseni ja sanoo ”työnnän sen sisään” ja hän työntää penistään peppuuni. Se ei ihan heti mene, tunnen kuinka tekee tiukkaa ja peppuni lyö vastaan, mutta hän työntää kivikovalla peniksellään pyllyreikääni vasten eikä luovuta. Tätä kestää pitkältä tuntuvat 5 sekuntia, ja sitten vain luovutan ja tunnen kuinka hänen penis työntyy kertaheitolla syvälle sisään. Voihkin ja huudan osittain kivusta mutta myös nautinnosta. Nautinto en enempi henkistä – tämä on likaisin asia minkä osasin kuivitella. Sanon ”sä nussit mua perseeseen, senkin onnekas” ja jatkan kiivasta ähkimistä missä on sekoitettuna pientä kipua ja nautintoa. Hän voihkii enemmän kuin kertaakaan aikaisemmin. Paneskelemme näin muutaman minuutin ja saan johonkin väliin sanottua, ”ai mikä ihana peppupano, onneks mun panopylly on vihdoin päässyt nussittavaksi”! JATKUU

  • Anonyymi

   Kun voihkimista oli kestänyt oman aikansa, sanoin että ”viimeinen asia mitä keksin, on se että otan vielä sulta suihin sun persettä nussineelta kyrvältä”. ”Anna mun tehdä se”. Hän vetää kyrpänsä pois mun pyllystä ja nappaa siitä vielä kiinni, läimäyttää sitä ja sanoo että ”sä olet nyt perseeseen nussittu”. Hän ihailee työnsä jälkeä hetken. Sitten hän jo tottuneesti ottaa päästäni kiinni, tällä kertaa määrätietoisesti ja ohjaa päänsä eteeni ja työnsää peniksensä suuhuni, tällä kertaa multa ei enää kyselty vaan hän halusi työntää siittimensä mun suuhun. Jos suihinotto sormi perseessä oli potenssiin kaksi kiihottavuudesta, peppuun nussitun kyrvän ottaminen suihin ilman että on varsinaisesti vaihtoehto on potenssiin kolme. Tämän saman näin tapahtuvan viikkoa aikaisemmin toiselle, mutta mulle se tehtiin niin että penis tulee suoraan pyllystä. Näin pitäisi nussia aina. Kunnolla, raasti, ei mitään hiplailua. Hän edelleen pitää päästäni kiinni ja työntyy voihkien suuhuni. Hän tekee tätä muutaman minuutin, aikaisempaa varmemmin ottein ja syvemmälle. Välillä tulee vähän oksennusrefleksiä ja suusta valuu syljen lisäksi voin, touhutipan, pyllyn ja pillun eritteitä. En ole ikinä ollut näin kiihottunut ja nautinnoissa, tuskin on Herra X:äkään. Tätä jatkuu hetken ja sitten työnnän häntä reisistä vähän poispäin viestitäkseni että haluan saada hänen peniksen pois suusta, hän antaa minun tehdä niin. Sanon ”en voi uskoa että otan suihin mun perseessä ollutta penistä, täällä on lakanat ihan täynnä mun suusta tippuneita eritteitä kun oot pannut menee mua suuhun” ja laitan sen takaisin suuhuni ja ohjaan hänen kätensä taas takaraivolleni. Jatkamme tätä tuhmuutta. Molemmat mylvivät kiihkosta ja tuhmasta nautinnosta. Lopulta ohjaan hänet kädelläni hellästi sängylle selälleen ja menen hänen jalkopäähän polvilleni ja jatkan suihin ottamista katsoen häntä koko ajan silmiin, hän katsoo takaisin. Tämä on mulle täydellinen alistuminen, sekä hän että minä tiedämme sen. Tiedämme myös sen että tämä on kiihottavinta mitä voi tehdä. Tätä vielä menee muutama nautinnon täyteinen minuutti. JATKUU

  • Anonyymi

   Leukani alkavat olemaan ihan loppu kaikesta suihinottamisesta. Sanon myös sen ääneen, että mun ”suu ei enää kestä pitempään suihinottoa, leuka on ihan väsynyt”.Sitten sanon ”haluan että nussit mua vielä kerran pyllyyn, mutta tällä kertaa edestäpäin, tuu”. Kierähdän sängylle selälleni ja levitän jalkani. Hän tulee reisieni väliin ja työntää peniksensä peppuuni. Tällä kertaa se menee sisään helposti. ”Oi ihanaa saada sun takas mun perseeseen näin että oot mun päällä ja me voidaan katsella toisiamme silmin samalla kun nautit mun pyllyn panemisesta”. Ja hänhän panee. Hän työntyi mitään säästämättä lujaa tuima ilme kasvoillani pyllyyni. Tämä kiihotti vielä niin paljon että laukesin kovasti voihkien. Sanoin että ”en olisi arvannut että voin laueta pyllypanosta”. Jatkoin että ”mun pylly on kyllä niin pantu että pitää jo vaihtaa reikää”. ”Sä et kyllä paljoa armoa anna kun ainoa reikä mikä vielä kestää on pimppi”. Hän kuitenkin vielä hetken jatkoi herkkää työntymistä pyllyyn muutaman minuutin. Hän taisi nopeasti oppia nauttimaan siitä että hän määärä. Lopulta sanon sanon ”halusin että paneskelet mua vielä pyllyyn ihan sen takia, että haluan sun peniksen suoraan mun pyllystä mun pilluun”. Jatkoin että koko ilta on ollut mulle älytöntä nautintoa. ”Nyt laitetaan sut laukee”. Tämä oli toimiva myyntipuhe, sillä hän veti peniksensä pois pyllystäni ja sanoin ”mene selällesi”. Hän meni. Otin peniksestä kiinni ja mieleni olisi tehnyt ottaa se taas suuhun, mutta tällä kertaa halusin kalun suoraan perseestä pilluun. Pitelin kyrpästä kiinni ja istuin hänen syliin samalla ohjaten hänen peniksen tiukkaan pimppiini. Kerroin että ”olen harrastanut joskus 400 metrin juoksua, siinä otetaan 50 sekuntia ihan täysiä. Teen sen nyt sulle. Halaun että laukeat”. ”Lämmitellään ensin”. Aloin pyörittää lantiotani hitaasti hän sisälläni. Tämä tuntuu älyttömän hyvälle, sanoin. Tein hitaasti ympyräliikettä noin kymmenen sekunnin ja sitten vaihdoin pituussuuntaan edes takaisin liikkeeseen pariksi sekunniksi. Sanoin hänelle ”näin tulen nussimaan sua, ensin ympyräliikettä useamman kierroksen, sitten edes takas muutama sekunti, ja sitten takaisin ympyrään. Sitä tehdään monta kierrosta ja teen sen koko ajan nopeammin, et kestä pitkään. Ja ainiin, laita sormi pyllyyn”. Hän laittoi. Kerroin että ”nyt menee pari lämmittelykierrosta, sen jälkeen otan kaiken irti ja haluan että laukeat kaiken sun lämpimän, paksun ja tahmean sperman mun tiukkaan pilluun samalla kun sun sormi on mun pyllyssä” Hän voihki ja nyökkäsi. Aloin tekemään juuri sitä mitä kerroin, vähän kerrallaan nopeammin. Tätä jatkui pari minuuttia, kunnes sanoin että nyt mennään. Tein aivan kaikesta voimistani tuota liikettä useamman kierroksen, Herra X:n voihkiessa. Muutaman kymmenen sekunnin jälkeen hän sanoi ”laukean” ja sen jälkeen hän alkoi haukkomaan henkeä, mun voihkiessa ja haukkoessa hänen kanssaan. Tilanne kiihotti mua niin paljon että mullakin alkoi orgasmi lähestyä, mäkin sanoin sanottua että ”sun laukeava penis saa mut laukeemaan”. Sitten kuulin kuinka hän suorastaan huusi ja voihki samalla kun tunsin, kuinka hänen lämmintä spermaansa alkoi syöksymään mun pimppiin. Mun orgasmi alkoi samalla, joten jatkoin niin lujaa kuin pystyin ja taas värisin. Jatkoin vielä hetken vähän hidastaen vauhtia, kunnes pysähdyin kokonaan. Sanoin että ihana orgasmi, toivottavasti sullakin oli, ainakin mun pillu on ihan spermassa”. Painoin pääni hänen päätään vastan ja hyväilin hänen käsiään, olkapäitään ja päätään ja suutelin häntä ja sanoin ”kiitos”. Hän oli siinä liikkumatta, peniksensä edelleen pillussani ja sormensa pepussani. Katsoimme vain toisiamme. ”Sanoin että sellaiset nussimiset tänään, oli pyllistelyä, pyllyn nuolemista, multa meni peppuneitsyys, suihinottoneitsyys, ekaa kertaa sormea pyllyyn, penistä perseestä suuhun ja pilluun”. ”Voiko enää likaisempaa panoa olla”. Hän ei sanonut mitään, taputti vain pyllylle. Pyllyni totisesti teki tehtävänsä, kaikki ne kyykyt, maastavedot ja pyllynostot eivät olleet turhaan, vaan sain nautinnon palkaksi, ja niin sai Herra X:kin. JATKUU

  • Anonyymi

   En tiedä tuliko se tekstistä läpi, mutta haluaisin siis tuntea sitä että mua dominoidaan, tai että annan älytöntä nautintoa miehelle. Haluan myös että seksikumppanini tietää tämän kaiken, sekin kiihottaa mua, että hän tietää että on mies ja että mua pitää käsitellä lujasti. Tämä on se mikä mua on panetuttanut melkein puoli vuotta. Valvoin täällä taas yötä pimppi märkänä miettien Herra X:ää. Haaveilen taas siitä että jos hän vaikka jostain ihmeen syystä koputtaisi mun oveen taikka ikkunaan, niin mentäisiin lyhyen kaavan mukaan - ottaisin häntä kädestä kiinni, veisin mun hänet mun sänkyyn, suutelisin hellästi ja sitten ohjaisin hänen sormen mun suuhun, imisin kahta sormea vähän aikaa ja kuiskaisin hänen korvaan ”laita sormi mun peppuun, sit mä otan sulta suihin ja sit sä nussit multa aivot pellolle”. Tätä kirjoittaessa oli pakko hakea sortsit päälle, koska pikkarit oli niin litimärät että saattaisi mennä penkin nahkapäällyste vaihtoon. Apua, mitä mä teen Herra X:n kanssa?????
   Jos tää sai sun darrasunnuntaina kiihottumaan, tai miksei muutenkin, niin kerro. Oisko tää hyvä pano? Lentäskö sperma? Olisko näin lämmittelyn tarpeeksi saada mahdollisesti tosi arka mies innostumaan? Voisko tehdä vielä jotain enemmän mikä lisäisi nautintoa? Enempi pyllykiusausta taikka muuta lämmittelyä? Vai onko toi pyllykiusaus jo liikaa? Onko paras lauteta tiukkaan pilluun, (varmaan vielä tiukempaan) peppuun, vai suuhun? Olen nyt messujen jälkeen fantasioinut siitä että saisin lopuksi valtavan satsin suuhuni. Vai onko joku muu parempi paikka laueta? Olisko jotain tuhmaa mitä sä haluaisit että sulle vielä näiden lisäksi tehtäisiin? Tai muita vinkkejä? Täähän on mulle tapa saada mun pylly (kertomalla sen seikkailuista) kiihottamaan ihmisiä, ilman että tarvitsee tunnistettavia kuvia itsestään nettiin laittaa. Tämä on nyt uusi minä, jolle saa laittaa mun suuhun tai vaikka peppun, jos siltä tuntuu, näin on vaikka tuo Herra X onkin vielä ehkä viikon taikka kaksi toteutumatta, henkisesti olen jo siellä ja nyt vain varmistan, että kaikki menee nappiin ja saan nautinnon ja nauhan. AI ETTÄ HALUAISIN ETTÄ MUA NUSSITAAN KUNNOLLA!

   • Anonyymi

    Postisi toimii?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Postisi toimii?

    Kyllä Suomessa posti on


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä Suomessa posti on

    Juuri näin. Toki tarinan kommentit voi laittaa suoraan tänne, ei ole tarvetta käyttää postia :)
    T. AP


   • Anonyymi
    S98N kirjoitti:

    Juuri näin. Toki tarinan kommentit voi laittaa suoraan tänne, ei ole tarvetta käyttää postia :)
    T. AP

    Eli siis suoraan S98N@suomi24.fi vai?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eli siis suoraan S98N@suomi24.fi vai?

    Ai, sori, oon uus täällä :)
    Sähköpostini on:

    MiaNi98@aol.com


   • Anonyymi
    S98N kirjoitti:

    Ai, sori, oon uus täällä :)
    Sähköpostini on:

    MiaNi98@aol.com

    Ja olet siis tän keskustelun alullepanija/kirjoittaja eli ap/aloittaja?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja olet siis tän keskustelun alullepanija/kirjoittaja eli ap/aloittaja?

    Kyllä


   • Anonyymi
    S98N kirjoitti:

    Kyllä

    Sinulle on postia 😇


   • Anonyymi
    S98N kirjoitti:

    Ai, sori, oon uus täällä :)
    Sähköpostini on:

    MiaNi98@aol.com

    Missäpäin maatamme muuten vaikutat?


  • Anonyymi

   Minusta tämä vaikuttaa vanhan miehen fantasialta...

   • Anonyymi

    Nimenomaan. Sitähän se juurikin on. Ihan kuten kaikki muutkin löpinät täällä suoli24ssa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nimenomaan. Sitähän se juurikin on. Ihan kuten kaikki muutkin löpinät täällä suoli24ssa.

    Mitä sä täällä suolityyppi aina valitat? Mene vaikka politiikkapalstalle, ei tota sun ikuista narinaa kukaan täällä halua lukea.
    Ihme kuinka joka aloittajan palstalla aina tämä sama suoliheppu ulostaa noita negatiivisia tuntojaan!
    Häivy, huss huss!!


  • Anonyymi

   JOS siitä joku saa orkut kun kirjoittaa pitkiä tarinoita niin mitäpä siitä sen enempää valittelemaan.

  • Anonyymi

   Aina löytyy toki niitä joille mikään ei kelpaa. Mädäntykööt katkeruuteensa. Seksi on iloinen asia.

   • Anonyymi

    Osalle kelpaa mikä vaan.


  • Anonyymi

   Jos niin on niin olet onnellinen.

  • Anonyymi

   Kaikille se ei ole ....

  • Anonyymi

   En ole uskoa todeksi, että näin sekaisin olevaa porukkaa kulkee joukossamme.

   • Anonyymi

    Usko pois vaa näin se vaan on.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mia kiimapillu, joko olet uskaltautunut näyttämään paljaan perseesi naapurillesi.
   Ja saanut ineä sen haisevas penistä...

   Olisinpa minä hänen tilallaan, niin olisin tse seisoskellu terassillani vain boxereissa joista kova kalu sojottaa kohti taivasta
   Ehkö haluaisit katsella kun otan sen esiin ja heiluttelen hiljalleen ...
   Se kovettuu nytkin, tätä kirjoittaessani ja katsellessani kuvia
   Nätti pillukumpu ja keskellä hoikka viiva kosteana...
   Uuhh Mia ,mihin katosit kiimapillu

   Mark

  • Anonyymi

   Tuliko morkkis,pelästyit omia halujasi?
   Oli kiva jutella

   Mark

   • Anonyymi

    Ei kestäny aloiytaja enää ku huijauksensa paljastui. Pelkkä trollaava pikkujätkä oli kyseessä.


  Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   388
   3730
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   63
   1677
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   78
   1425
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1216
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   70
   1153
  6. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   337
   1042
  7. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   1022
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   946
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   43
   894
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   887
  Aihe