Helsingin Sanomat kirjoittaa ufoista

16

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hoh hoijaa....

      UFO miehet esille tai paloja ufosta.

      • Anonyymi

        UFO aluksia ihmiset voi saada:

        Ufo crasheissa
        Arkeologisilta kaivauksilta eli vanhoja ufoja.
        Ufo miehiltä lahjana.

        Jee jee


    • Anonyymi

      Sensuroimatonta raporttia ei ole tulossa, vaan siellä kerrotaan taas vain lukumääräisestä tilanteesta ja vedotaan kansalliseen turvallisuuteen. Kertovat saaneensa useampaan tapaukseen keksittyä selityksen ja kertovat lukumäärän paljonko on selittämättä. Ihan yhtä tyhjän kanssa. Jonkun pitäisi nyt rikkoa valansa ja paljastaa tietonsa, mutta se saattaa tietää loppuelämää vankilassa tai yllättävää onnettomuutta ennen paljastuksen julkituloa.

      • Anonyymi

        Onhan niitä paljastuksia vuosien mittaan kyllä tehty, mutta eivät ne saa julkisuutta kuin hyvin rajoitetusti. Täytyy siis tulla viralliselta taholta ufojulkistus, jotta sillä jotain merkitystä laajemmin on. Se ei olisi kuitenkaan ehkä viisain tapa toimia, että kaikki mitä ufoista ja et-olennoista tiedetään, kerrotaan suoraan ja kerralla kaikille. Vähitellen jotain tietoa nyt on jo kuitenkin tarjoiltu jo yli vuosikymmenen ajan. Jostain syystä fiktiiviset elokuvatkin kuitenkin ovat vieläkin aika varovaisia käsitellessään ufoja, et olentoja ja maan ulkopuolista elämää - ja maaplaneetankin salaisuuksia ja arvoituksia.


    • Anonyymi

      Kertovat sellaisista ihmeellisyyksistä kuin lentäminen tuulta vastaan! Jätesäkin riekaleet lentää yleensä tuulen mukana holtittomasti Nämä UAP:t lentelevät täysin holtittomasti mihin suuntaan vaan. Siis ei ainakaan minkään loogisuuden tai järjen mukaan. Purjeveneet ja lentokoneet pystyvät nousemaan vasten tuulta ilman mitään vaikeuksia. Siispä voimme huoletta olettaa että ufot eivät sisällä ainakaan mitään järkiolennon kehittämää tekniikkaa tai suunnittelua.
      Peiliheijastuksia ja torakoita linsseissä ja tutkissa aiheuttavat juuri sellaisia tuloksia kuin on tähänkin asti nähty.
      Sellaisia tutkimustuloksia voi odottaakin varsinkin raamattuvyöhykkeen tiedemiehiltä jotka muutenkin uskovat maailman tulleen luoduksi 6000 vuotta sitten. Heidän uskontonsa mukaan abortti on kielletty ja tulisi kieltää kaikkialla USA:ssa. Tietyt sukupuolisen yhdynnän asennot ovat täysin kiellettyjä ja saattavat johtaa koviin rangaistuksiin joissakin osavaltioissa Onneksi ei sentään ihan kaikissa vielä.
      Kuka tuollaisten hourupäiden tutkimusten tuloksia uskoo muut kuin samanlaiset hourukallot itse.

      • Anonyymi

        Jätit koukku mainitsematta sen että Venäjä on ihquvaltio, länsi rappioitunut mätäpaise, ja että kaikki ufosalailu maailmassa johtuu Ämeriikasta. Eiks jeh?


      • "Nämä UAP:t lentelevät täysin holtittomasti mihin suuntaan vaan. Siis ei ainakaan minkään loogisuuden tai järjen mukaan"

        Joissakin tapauksissa noinkin, että pomppivat ylös ja alas ja sinne sun tänne vailla näkyvää tarkoitusta.

        Mutta sitten on kuitenkin suurin osa näitä tapauksia, joissa leijuvat hallitusti yksin tai muodostelmassa, lentävät hallitusti yksin tai muodostelmassa, seurailevat ihmisten ilma-aluksia ja jopa leikittelevät niiden kanssa.

        Useimmiten taitavat paeta lähestyviä hävittäjiä ja silloin on mitattu niitä hurjimpia kiihtyvyyksiä ja käännöksiä.

        On otettava huomioon että ilmiöt ei ole mitään uusia, vain niiden tunnustaminen USA:n osalta on uutta ja suurin osa varsinkin läntisestä maailmasta tottelee ja seurailee USA:n mielipidettä ja linjauksia.

        Siellä on niin moninaisia tapahtumia tuolla ilmiön tiimoilla, että yksi selitys ei varmaankaan toimi kaikkeen ja ne eivät ole samasta lähteestä. Esim klassiset lentävät lautaset ja foo fighters valopallot ja tictacit tuskin ovat samoja ilmiöitä samasta lähteestä.

        Yliäänipamausten puuttuminen ja näkyvän propulsion puuttuminen ovat ihmisille toistaiseksi aivan täydellinen mysteeri. Edes Bob Lazarin selvitykset eivät selitä kaikkien havaintojen dynamiikkaa, tekniikkaa eikä olemusta.

        Ei taida kyllä ufotutkimuksen parissa työskennellä montaakaan fundamentalistista kristittyä. Ei sellaisia voida hyväksyä tutkijoiksi jotka ei tutki laisinkaan mutta heillä on silti vastaus valmiina. Fundiksien tahtotilana on kieltää tutkimustulokset.

        Ei heistä ole tutkimaan mitään muuta kuin etsiä maailmasta merkkejä jotka tukee Raamatun näkemyksiä. He siis ovat vain subjektiivisia kristinuskon todistajia.


    • Anonyymi

      Putinin kuuluisa puhe ettei ole ufoja puhdisti pöydän jo vuosia sitten.

      • Anonyymi

        Järkimies kertoi totuuden.


      • Anonyymi

        Ugh! Lars Leevi on taas puhunut. Siskonpoika Otto sanoi joka ilta nukkumaan mennessä että mörköjä ei ole. Toisinaan hänen ääni värisi sen sanoessaan, kun hän ei ollut aivan varma.


      • Anonyymi

        Putin ei taida varsinaisesti olla ufotutkija sen enempää kuin Bidenkään.

        2022 / 7
        Venäjä on tehostanut UFO-tutkimuksiaan sen jälkeen, kun lentäjät ilmoittivat havainnoistaan ​​koelentojen jälkeen, maan avaruusjärjestön johtaja sanoo.

        Venäjän Roskosmos-avaruusjärjestön johtaja Dmitri Rogozin on ilmoittanut, että se aikoo tehdä tutkimuksia UFO-raporteista (Unidentified Flying Object) lentäjien toimittamien selvitysten perusteella.

        Puhuessaan Rossija-24-uutiskanavalle Rogozin ei sulkenut pois mahdollisuutta, että "osa saattaa olla maan ulkopuolisia."

        Hän jatkoi: "Jos puhumme erityisistä tosiseikoista niin sanotuista UFO-havainnoista, joita on saattanut tapahtua maan päällä läpi ihmiskunnan historian, joista NASA puhuu, haluaisin sanoa, että nämä tutkimukset on tehty ja niitä johtaa mm. Venäjän tiedeakatemiamme. Faktat kerätään ja tarkistetaan."

        Venäjän valtion ylläpitämän tv-verkon RT mukaan hän sanoi: "Voimme tutkia bakteereja, mutta meitä voidaan myös tutkia aivan kuten bakteereja."

        Se heijastaa sitä, mitä Yhdysvalloissa tapahtuu, kun siellä olevat viranomaiset alkavat tarkastella syvemmin UFO-ilmoituksia, koska niitä pidetään yhä useammin mahdollisena kansallisen turvallisuuden uhkana. Rogozin sanoi olleensa aiemmin yhteydessä NASA:han (The National Aeronautics and Space Administration) Yhdysvalloissa keskustellakseen UFO-raporteista.
        https://www.indy100.com/science-tech/russia-ufo-sighting-research-pilot


      • En ole kuullutkaan että Putin olisi puhunut mitään ufoista.Voitko kertoa missä ja milloin ja mitä sanoi?Linkki?


    • Anonyymi

      Kyllä Putinin puhe ja Närvän kirja yhdessä vievät alienuskon pois.

      • HeIIäkoukku

        Ok. Mikä usko tulee sitten tilalle?

        Närvän väitöskirjan toteamus on että maltillisessakin ufotutkimuksessa on uskonnollisia piirteitä. Se on varsin helppo toteamus, sillä kaikessa tutkimuksessa tieteellisesti vahvistamattomissa teorioissa on uskonnollisia piirteitä.

        Esimerkiksi sinä tiedät painovoiman seuraukset, mutta et tiedä mitä painovoima on.
        Tai tiedät että avaruus laajenee kiihtyvästi, mutta et tiedä mistä se johtuu.
        Tiedät että universumin massasta on jopa 95% kateissa, mutta et tiedä mistä se johtuu.

        Jos sinulla on yksikin tieteellinen teoria josta ei ole tieteellistä vahvistusta, sinun tutkimuksesi sisältää uskonnollisia piirteitä.

        Nykyään Närvän vanhan väitöskirjan aikoihin esittämät toiveet on toteutuneet. Hän halusi ufotutkimuksesta tieteellistä ja tutkimusta yliopistoihin. Näin on nyt tapahtunut.

        Kukaan ei olisi voinut sanoa viisi vuotta sitten että NASAkin perustaa oman ufotutkimuksen ja että Pentagonin alaisuudessa on toiminut 20 vuotta salainen tutkimus, joka jatkuu edelleen suurempana kuin koskaan.

        Kokeile taas tuota "uskontokorttia" uudelleen vaikke ensi vuoden puolella, niin ei kuulosta niin kuluneelta 8)


      • Anonyymi

        Jokaisesta valheesta jonka tuot keskusteluun on säännöllisesti vain yksi seuraus: Valheen kumoaminen ja uusien tosiasioiden esiin tuominen ufo ilmiöstä. Toisin sanoen, paljastettu valhe vahvistaa tosiasioita.

        Olet hyvin taitamaton. Toimintasi vain voimistaa sitä mitä vastustat.


    • Anonyymi

      Leonard Stringfield on koonnut varsin kattavan dokumentin julkaistuista UFO:jen törmäyksistä. Ensimmäisessä osasta löytyy tarkemmat lähteet:
      https://www.youtube.com/watch?v=Rz089aboZt0
      Tämä toinen osa kertoo hieman tuoreemmista tapauksista. Aivan selvästi näillä julkaisuilla valmistellaan ihmisiä kohtaamaan todelisuutta, josta on vaiettu pitkän aikaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4914
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3227
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1375
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1206
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      64
      887
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe