Saunaillan ilot

Aloitimme illan Mallan ja Matin kanssa hyvällä ruoalla ja ruoan painikkeena nautimme hyvää punaviiniä. Emme olleet nähneet pitkään aikaan, joten juttua laidasta laitaan riitti.

Ruoan jälkeen pelasimme korttia odotellessamme saunan ja paljun lämpenemistä. Malla oli selvästi vähän vallattomalla tuulella. Hän ehdotti, että pelaisimme räsypokkaa odotellessamme. ”Siinä voisi jo ottaa vähän ennakkolämpöä”, hän hihitti ja katseli minua suoraan silmiin. Hänen katseensa oli henkeä salpaava, kuin lupaus jostain ihan uudesta. Tunsin alkavaa kiihotuksen värinää pimperossani. Miehet olivat tietenkin heti innokkaasti mukana pelissä.

Räsypokassa Mallalla kävi selvästi kaikkien aikojen huonoin kortti. Hän hävisi tasaisesti koko ajan. Epäilin kyllä vähän mielessäni, että Malla halusi olla mahdollisimman nopeasti ilman vaatteita. Jo muutaman kierroksen jälkeen Mallan upeat, isot rinnat roikkuivat paljaina katseidemme ihailussa. Mallan nännipihat olivat isot ja tummat ja nännit niiden keskellä seisoivat kovina ja isoina kuin mansikat. Tunsin sisälläni lähes vastustamatonta halua koskettaa niitä, imaista nännin suuhuni. Miesten avoimesti ihailevista katseista näin, etten ollut yksin halujeni kanssa.

Vaikka yritin tosissani voittaa, hävisin useamman kierroksen ja lopulta istuin itsekin rinnat paljaana. Omat rintani ovat paljon pienemmät kuin Mallan, mutta terhakat nännit minunkin rinnoissani on. Tunsin ja tiesin, että omatkin nännini seisoivat yhtä uljaasti kuin Mallan. Osaltaan vähän viileästä huoneilmasta, mutta enimmäkseen kiihotuksesta, Mallan intensiivisen ja vaativan katseen alla. Lopulta Malla oli aivan alasti. Hän oli aivan sileä posliini. Häpyhuulet olivat paksut ja turvonneet. Näin pienempien häpyhuulten kurkistavan isompien häpyhuulten välistä, kun Malla riisui seisaaltaan pikkuhousujaan pois. Nieleskelin kiihotuksesta, tunsin kuinka oma häpyni sykki halusta. Sivusilmällä näin kuinka Jarkolla ja Matilla molemmilla seisoi. Jarkolla oli vain bokserit ja t-paita, Matilla bokserit ja sukat.

Olimme nähneet toisemme sen sata kertaa aikaisemmin alasti, mutta saunassa. Siinä oli ihan erilainen tunnelma kuin tässä olohuoneessa räsypokkaa pelatessa. Malla istui rahin päällä jalat reilusti auki. Minulla oli aivan mahdotonta olla tuijottamatta häntä suoraan jalkojen väliin. Olisin niin halunnut imaista hänen nänninsä suuhuni ja upottaa sormeni tuohon kauniiseen pilluun. Katseeni ei selvästikään jäänyt huomaamatta Mallulta. Miehet alkoivat kysellä, mitä Mallu seuraavaksi tekee, kun vaatteita ei enää ollut. Mallu katsoi minua ja sanoi, että voisi imeä nännejäni aina, kun häviää tai vaikka vähän muutakin. Minusta tuntui, että henkeni salpautui jännityksestä. Molemmat miehet innostuivat ajatuksesta.

Kuinka ollakaan, Mallu hävisi seuraavan pelin. ”Nyt on sitten nänniä imemään”, Matti komensi ääni käheänä. Tilanne kiihotti häntä selvästi yhtä paljon kuin minua. Mallu nousi ylös tuoliltaan ja tuli viereeni lattialle. Hän sipaisi huulillaan huuliani kevyesti ja imaisi sen jälkeen toisen nännini suuhunsa. Hän imi tiukasti ja vaativasti. Samalla hänen toinen kätensä työntyi pikkuhousuihini ja edelleen aivan litisevälle pillulleni. Mallun sormet levittivät häpyäni ja työntyivät vaativasti sisään. Luoja kuinka hyvältä hänen sormensa sisälläni tuntuivatkaan. Oma käteni etsiytyi kuin itsestään Mallun paljaalle pillulle. Se oli yhtä märkä kuin omani. Toisella venytin Mallun upeita nännejä. Aloimme suudella, himokkaasti ja kiihkeästi. Jotenkin Mallu oli saanut housuni pois ja hieroi omaa häpyään minun häpyäni vasten.

Olimme aivan unohtaneet miehet, jotka katselivat meidän kiihkeää hetkeämme. Sivusilmällä näin kuinka Matti oli pudottautunut sohvalta alas ja otti suihin Jarkolta. Näky oli hämmentävä ja kiihottava yhtä aikaa. Suihinotto näytti sujuvan hyvin, sillä Jarkko suorastaan nussi Mattia suuhun painaen hänen päätään kohti kaluaan ja tuijotti samalla meitä. Katseemme kohtasi ja annoimme toisillemme ”antaa mennä” luvan. Laukesin huutaen Mallan taitavassa käsittelyssä. Samaan aikaan ennemminkin kuulin kuin näin kuinka Jarkko laukesi Matin suuhun.

1

8474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käänsin Mallan selälleen alleni. Suutelin häntä kiitokseksi ja levitin hänen jalkansa entistäkin leveämmälle. Ihailin hänen kaunista pilluaan. Levittelin häpyhuulia lähes kovakouraisesti ja tajusin Mallan nauttivan siitä. Levittelin ja nipistelin niitä, sivelin välillä hellästi klitorista ja sain Mallan voihkimaan ja huohottamaan nautinnosta. Lopulta avasin pillun ihan levälleen, leikittelin kielelläni pitkin märkää pillua. Imin vuoroin klitorista, vuoroin livoin sitä kevyesti. Malla uikutti ja repi minua hiuksista lähemmäs pilluaan. Lopulta imin klitorista ja häpyhuulia voimakkaasti, työnsin sormeni yksi toisensa jälkeen sisälle. Kun koko käteni oli Mallan sisällä ja imin klitorista, hän tuli suuhuni huutaen kuin viimeistä päivää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe