Saunaillan ilot

Aloitimme illan Mallan ja Matin kanssa hyvällä ruoalla ja ruoan painikkeena nautimme hyvää punaviiniä. Emme olleet nähneet pitkään aikaan, joten juttua laidasta laitaan riitti.

Ruoan jälkeen pelasimme korttia odotellessamme saunan ja paljun lämpenemistä. Malla oli selvästi vähän vallattomalla tuulella. Hän ehdotti, että pelaisimme räsypokkaa odotellessamme. ”Siinä voisi jo ottaa vähän ennakkolämpöä”, hän hihitti ja katseli minua suoraan silmiin. Hänen katseensa oli henkeä salpaava, kuin lupaus jostain ihan uudesta. Tunsin alkavaa kiihotuksen värinää pimperossani. Miehet olivat tietenkin heti innokkaasti mukana pelissä.

Räsypokassa Mallalla kävi selvästi kaikkien aikojen huonoin kortti. Hän hävisi tasaisesti koko ajan. Epäilin kyllä vähän mielessäni, että Malla halusi olla mahdollisimman nopeasti ilman vaatteita. Jo muutaman kierroksen jälkeen Mallan upeat, isot rinnat roikkuivat paljaina katseidemme ihailussa. Mallan nännipihat olivat isot ja tummat ja nännit niiden keskellä seisoivat kovina ja isoina kuin mansikat. Tunsin sisälläni lähes vastustamatonta halua koskettaa niitä, imaista nännin suuhuni. Miesten avoimesti ihailevista katseista näin, etten ollut yksin halujeni kanssa.

Vaikka yritin tosissani voittaa, hävisin useamman kierroksen ja lopulta istuin itsekin rinnat paljaana. Omat rintani ovat paljon pienemmät kuin Mallan, mutta terhakat nännit minunkin rinnoissani on. Tunsin ja tiesin, että omatkin nännini seisoivat yhtä uljaasti kuin Mallan. Osaltaan vähän viileästä huoneilmasta, mutta enimmäkseen kiihotuksesta, Mallan intensiivisen ja vaativan katseen alla. Lopulta Malla oli aivan alasti. Hän oli aivan sileä posliini. Häpyhuulet olivat paksut ja turvonneet. Näin pienempien häpyhuulten kurkistavan isompien häpyhuulten välistä, kun Malla riisui seisaaltaan pikkuhousujaan pois. Nieleskelin kiihotuksesta, tunsin kuinka oma häpyni sykki halusta. Sivusilmällä näin kuinka Jarkolla ja Matilla molemmilla seisoi. Jarkolla oli vain bokserit ja t-paita, Matilla bokserit ja sukat.

Olimme nähneet toisemme sen sata kertaa aikaisemmin alasti, mutta saunassa. Siinä oli ihan erilainen tunnelma kuin tässä olohuoneessa räsypokkaa pelatessa. Malla istui rahin päällä jalat reilusti auki. Minulla oli aivan mahdotonta olla tuijottamatta häntä suoraan jalkojen väliin. Olisin niin halunnut imaista hänen nänninsä suuhuni ja upottaa sormeni tuohon kauniiseen pilluun. Katseeni ei selvästikään jäänyt huomaamatta Mallulta. Miehet alkoivat kysellä, mitä Mallu seuraavaksi tekee, kun vaatteita ei enää ollut. Mallu katsoi minua ja sanoi, että voisi imeä nännejäni aina, kun häviää tai vaikka vähän muutakin. Minusta tuntui, että henkeni salpautui jännityksestä. Molemmat miehet innostuivat ajatuksesta.

Kuinka ollakaan, Mallu hävisi seuraavan pelin. ”Nyt on sitten nänniä imemään”, Matti komensi ääni käheänä. Tilanne kiihotti häntä selvästi yhtä paljon kuin minua. Mallu nousi ylös tuoliltaan ja tuli viereeni lattialle. Hän sipaisi huulillaan huuliani kevyesti ja imaisi sen jälkeen toisen nännini suuhunsa. Hän imi tiukasti ja vaativasti. Samalla hänen toinen kätensä työntyi pikkuhousuihini ja edelleen aivan litisevälle pillulleni. Mallun sormet levittivät häpyäni ja työntyivät vaativasti sisään. Luoja kuinka hyvältä hänen sormensa sisälläni tuntuivatkaan. Oma käteni etsiytyi kuin itsestään Mallun paljaalle pillulle. Se oli yhtä märkä kuin omani. Toisella venytin Mallun upeita nännejä. Aloimme suudella, himokkaasti ja kiihkeästi. Jotenkin Mallu oli saanut housuni pois ja hieroi omaa häpyään minun häpyäni vasten.

Olimme aivan unohtaneet miehet, jotka katselivat meidän kiihkeää hetkeämme. Sivusilmällä näin kuinka Matti oli pudottautunut sohvalta alas ja otti suihin Jarkolta. Näky oli hämmentävä ja kiihottava yhtä aikaa. Suihinotto näytti sujuvan hyvin, sillä Jarkko suorastaan nussi Mattia suuhun painaen hänen päätään kohti kaluaan ja tuijotti samalla meitä. Katseemme kohtasi ja annoimme toisillemme ”antaa mennä” luvan. Laukesin huutaen Mallan taitavassa käsittelyssä. Samaan aikaan ennemminkin kuulin kuin näin kuinka Jarkko laukesi Matin suuhun.

1

9480

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Käänsin Mallan selälleen alleni. Suutelin häntä kiitokseksi ja levitin hänen jalkansa entistäkin leveämmälle. Ihailin hänen kaunista pilluaan. Levittelin häpyhuulia lähes kovakouraisesti ja tajusin Mallan nauttivan siitä. Levittelin ja nipistelin niitä, sivelin välillä hellästi klitorista ja sain Mallan voihkimaan ja huohottamaan nautinnosta. Lopulta avasin pillun ihan levälleen, leikittelin kielelläni pitkin märkää pillua. Imin vuoroin klitorista, vuoroin livoin sitä kevyesti. Malla uikutti ja repi minua hiuksista lähemmäs pilluaan. Lopulta imin klitorista ja häpyhuulia voimakkaasti, työnsin sormeni yksi toisensa jälkeen sisälle. Kun koko käteni oli Mallan sisällä ja imin klitorista, hän tuli suuhuni huutaen kuin viimeistä päivää.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tollanen supernainen oot...

   Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
   Ikävä
   111
   1326
  2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

   Siinä oli niin hyvä olla.
   Ikävä
   51
   1017
  3. Jos sinua kiinnostaa nainen

   tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
   Ikävä
   47
   910
  4. Tekisin sitä nyt

   Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
   Ikävä
   89
   815
  5. Ihana tumma

   Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
   Ikävä
   35
   762
  6. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

   Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   749
  7. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

   Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
   Ikävä
   30
   703
  8. En kuulu tänäkään vuonna

   juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
   Ikävä
   40
   701
  9. Ei me saada tätä ikinä toimimaan

   Näytin herkimmän puoleni. Suuttumukseni ja turhautumisen. Luotin, että tutustuminen ei kaatuisi siihen. Luotin, että pys
   Ikävä
   29
   655
  10. Muistat varmaan tämänkin nainen

   miten kutsuin sinua ihanaksi, enkä väärässä ollutkaan. Mulle tuli aina hauskoja juttuja mieleen, joita sitten kerroin. J
   Ikävä
   27
   636
  Aihe