Miten on mahdollista

Anonyymi-ap

että perheenrikkomisesta ei saa mitään tuomiota? Yksi kskykin on, että älä ie toisenpuolisoa tai toisen omaa... miten lie se meneekään, en ole uskonnollinen, joten ei käskyt ole ihan hallussa, mutta jotenkin noin se oli.

Ei saa kajota toisen perheeseen ja puolisoon??? Mitne joku ihminen voi tehdä toiselle noin ja vielä jos on lapsia?? Pitää olla kyllä kylmä ja katkera sydän. Musta mieli ja sairas mieli.

ja kaiken lisäksi tämä naikkonen vielä sen rikkomisen jäkeen syyttää miehen puolisoa ja lapsia siitä että mies vaihtoi häneen???? Tämähän on ihan skandaali, Ennen vanhaan tuollasesta saatiin rangaistus, nytkö se on arkipäivää ja sallittua???
Järkyttävää, rikos senkun jatkuu ja yksi naikkonen voi rikkoa monia perheitä kun se sallitaan.
Kun äiti jää lastensa kanssa keskenään, talous vaiukeutuu ja kaikki on tiukilla, niin luulisi naikkosten joutuvat siitä vastuuseen ja maksamaan ehille korvauksia. Minusta 5 tonnia kuussa olisi kohtuullinen ja 8 tonnia hyvä raha, jos sillä loppuisi perheiden rikkomiset. Naikkoset elää miehen rahoilla ja kun ne loppuu hän rikkoo toisen... jne...

16

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onneksi miekkoset saa tehdä mitä lystää, vain naikkoset sais rangaistuksen, eikös tuo kivitys toimisi täälläkin.
      Häntäheikit on sankareita.😂

    • Anonyymi

      Suomessa väärin saa tehdä mutta oikein ei.

      Siksi myös tähän voi verrata pimeetä työtä. kun teet pimeesti, elät hyvää elämää kun et maksa veroja, mutta kun teet oikein ja maksat työstäsi veroa, et saa itse juuri mitään.
      Sama täällä perheitä saa rikkoa ja sitä jotkut jopa puolustaa, kun ovat niitä rikkojia itse, mutta kun puolusta rikottua perhettä ja lapsia olet mitä rumimmilla haukkumasaoilla hyljeksitty eukko... väärin saa tehä. Siksi onkin parempi olla tekemättä yhtään mitään.

      • Anonyymi

        Ja kuten tavallisesti ei syytetä miestä vai onko hän syyntakeeton olija joka vaan viedään vaikka raukka rimpuilee kovasti vastaan
        Voi että on alhaiset näkökannat ihmisistä
        Ex puoliso oli vissiin naikkonen aikanaan kun miehen kaappasi noin vain

        Ei kukaan ketään vie, omasta halusta sitä lähtee mitättömästä suhteesta jossa ei viihdy.

        Säälittää tuollaiset kovapäät kun jauhaavat samaa virttä joka päivä viikosta viikkoon.

        Uusi rakkaus on varmaan antanut miehen elämälle sisällön siksi viihtyvät yhdessä.

        Joten joskus vaan on niin ettei suhde kestä se on vaan hyväksyttävä ja tehdä parhaansa lasten hyväksi


      • Anonyymi

        Minä rikoin perheeni, en jaksanut sitä laiskaa naista enää yhtään , jatkuvaa kitinää millon mistäkin ja , kun tulin töistä niin ensimmäisenä minut haukuttiin pystyyn , töihin se ei viitsinyt mennä, lapsikin oli päikyssä , ei hänen sitäkään tarvinnut hoitaa päivisin.
        Otin eron ja nyt tullaan jotenki toimeen lapsi puolet ja puolet kummallakin, ja nainen elää yhteiskunnan piikkiin.


      • Anonyymi

        No, et sitten saa mitään kunnon eläkettäkään elät veronmaksajien varoilla elämäs loppuun, onnea vaan.


      • Anonyymi

        Ei kukaan puolusta ketään, vaan normaalit ihmiset näkevät eron vähän toisella tavalla kun nämä jotka syyttelevät aina jotain. Normaali nainen; hyväksyy sen ettei toinen halua jatkaa enää avioliittoa koska rakkaus on kuollut.
        Normaali nainen ei syyttele kolmatta asiasta mikä on kahden ihmisen välinen eroprosessi

        Ja jos ei ole rakkautta enää siihen toiseen niin ei kai kukaan jaksaikkaan sellaisen kanssa elää. Silloin päätetään erota ja sovitaan keskenään miten lasten asiat hoidetaan niin hyvin kun voidaan eikä haukuta syyttömiä ihmisiä silloin kun tiedetään että itse on aiheuttanut nalkuttamisella sen että toinen ei enää jaksa välittää hänestä. Siis sanottuja sanoja ei voi ottaa takaisin koskaan
        Eronneet naiset menevät töihin ja tienaavat oman elatuksensa ,lasten elatus jaetaan molempien vastuulle .
        Ei nkai kukaan elättele laiskaa ihmistä joka on työkykyinen , itse hänen on katsottava että pärjää ekonomisesti omilla tuloillaan .
        Joten oma katkeruus on kitkettävä pois , ja yrittää nähdä asioita vähän toisella tähtäimellä
        Alhainen jatkuva toisen ihmisen alentaminen voi joutua oikeus asiaksi jossa kulut usein makselee se joka on haukkunut liikaa ihmisiä vain sillä että itse on luulllut että netissä toisen alentaminen on jotenkin sallittua . Kypsyys ihmisenä näkyy juuri näistä inhottavista kommenteista jotka katkerana niitä jakelee.


    • Anonyymi

      Ei se ole mikään rikos, jos toinen lähtee rakkaudettomasta liitosta, tai jättää wittumaisen puolison.
      Vanhemmus jatkuu erosta huolimatta, mutta sen weetumaisen puolison kanssa ei ole pakko elää.

      • Anonyymi

        Ihan oikein , kuka sitä jaksaisi edes katsella tai kuunnella kun haukut on vastassa joka asiasta.
        Silloin ei jatku suhde vaikka laiskiainen miten haluaisi .
        Nykyisin kyllä normaalit naiset käyvät työssä eivätkä asetu kenkään elätettäviksi.
        Ja sitten kun löytää uuden puolison niin on itselläkin vapaampi olo kun voi puhua asiallisesti jonkun kanssa , sitä taitoa kun se entinen ei niinkuin osannut.
        Lapset on ainoa mitä on yhteistä ja silloin on katsottava että lapset saavat turvallisen lapsuuden ja tietävät ettei ero johtunut heistä mitenkään


    • Anonyymi

      Hyvä ettei niitä ennenvanhaisia lakeja enää ole, kukin päättää ihan itse jos ei halua jatkaa avioliitossa mikä ei ole onnellinen . Ja ketään ihmistä ei toinen ihminen omista mitenkään joten ihan puppua jaarituksia että joku ottaa jonkun ihmisen.
      Monessa tapauksessa on vaan huomattu ettei ole halua jatkaa sen entisen kanssa.
      Silloin on viisasta erota se kun pitää yllä suhdetta missä ei ole rakkautta millin vertaa.
      Niin että nykyiset lait ovat hyvät olemassa niin ei ketään voi pakottaa jäämään sinne minne ei tunne kuuluvansa. Sitten on tasa-arvonkin nykyisin vaimotkin käyvät työssä ja tienaavat oman elatuksensa , ennen vanhaan sekin oli toisella lailla , niin että parempi olla onnellisessa avioliitossa se kun vastoin tahtoaan jonkun kanssa.
      Onhan siinä erossa omat mutkansa , mutta ei ne miehet tule takaisin varsinkaan kun lukevat näitä kommentteja joissa parjataan heidän uutta vaimoa .

    • Anonyymi

      Kerros nyt mitenkä se sun äijäs kidnapattiin , hyökkäsikö joku naisterroristi lauma teille rynnäkkökiväärit olalla, ja ase ohimolla veivät äijäsi.
      Mikset soittanut poliisille, tuohan on vakava rikos, jos terroristit tuli ja vei.
      No, pyydettiinkö lunnaita ja kuinka paljon, jotta olisit saanut äijäsi takas.😂😂😂😂

    • Anonyymi

      perheitä saa rikkoa mielin määrin, se on kyllä kumma, ettei siitä saa mitään sakkoa tai vankeutta. Sutturoille on kiva kun ei tarvi titä tehdä et voi elää mihen piikkiin ja asua hänen talossa, ja kun ahukkuu lapset ja vaimon niin se vasta on kivaa kun mitään ei saa.
      Minusta 100 000 e kertakorvuas ja 10 000 e kuussa miehen eks perheelle olisi sopiva korvaus, mutta kun ei tule mitään niin he rikkovat jatkuvasti.

      • Anonyymi

        Kerros nyt mitenkä se sun äijäs kidnapattiin , hyökkäsikö joku naisterroristi lauma teille rynnäkkökiväärit olalla, ja ase ohimolla veivät äijäsi.
        Mikset soittanut poliisille, tuohan on vakava rikos, jos terroristit tuli ja vei.
        No, pyydettiinkö lunnaita ja kuinka paljon, jotta olisit saanut äijäsi takas.😂😂😂😂


      • Anonyymi

        Äläs Lässy puhu paskaa ,ei sulla ole ikinä ollut kunnon miestä, exäsikin oli munaton sukulais pojankloppi ,ja hiukan yksinkertainen ,joka tanssi ripaskaa ,kun sinä tahtia löit , mutta kyllästy sun terrorisointiisi ja löyty äijästä sitte sen verran munaa ,et lähti toisen matkaan. Mene töihin sieltä saat rahaa.
        Nyt sinä fantasioit täällä uudesta äijästä lapsineen ,jota haluaisit pompottaa, mutta se ei koskaan toteudu, yksin elät vanhuutesi katkerana, viinan ja "suoli"24 kera.


    • Anonyymi

      Miten on mahdollista ettei sinua jo estetä tältä koko palstalta... aivan uskomatonta sontaa jaksat täällä suoltaa päivästä toiseen samasta asiasta. Trolliksi olet jo aivan liian huono joten uskon että olet oikeasti ison avun tarpeessa oleva katkera ihmisraunio.

      Usko pois, kaikki täällä tietää jo sinun mielipiteesi eroista ja uusioperheistä. Sinun mielipiteesi ei kuitenkaan ole totuus eikä sillä ole mitään tekemistä tosi elämän kanssa eikä meidän muiden uusperhekuvioiden kanssa. Sinun miehesi ei sinun kanssasi halunnut olla, se on ainoastaan sinun ja miehesi syytä, teidän kahden välinen asia. Kukaan kolmas osapuoli ei ole syypää siihen ettei teidän suhde toiminut. Kukaan ei vienyt miestäsi vasten tahtoasi ja juttujasi luettua on todella selvää että SINÄ viet/veit lapsiltasi isän noilla järjettömillä vihaa suoltavilla puheillasi. Sinuna olisin vain varovainen koska kun lapsesi kasvavat aikuisiksi, he osaavat kyllä muodostaa omat mielipiteensä ja tajuavat että sinulla viiraa päästä ja että on sinun vikasi että heillä ei ollut isää. Siinä vaiheessa sinä jäät yksin, ja se on ihan omaa syytäsi. Jos lapsesi vielä aikuisenakin uskovat sinun tarinoitasi niin onnea, olet kasvattanut lapsistasi samanlaisia katkeria sekopäitä kuin itse olet.

      Joten lopeta jo ja hae apua!

      • Anonyymi

        Kummallinen mieli pide sulla. Onko niin sun mielestä, että totuutta ei saa kertoa, vaan pitää asiat kaunistella ja puhua paskaa? Saako sinun mielestä tehdä asioita jotka satuttaa ja loukkaa toisia ihmisiä ihan tieten tahtoen? valehitako saa kertoa?
        Minusta on outoa että sinä luulet että vain sinä olet oikeessa ja muut puhuu mitä puhuu, niinkö?
        Jos et kestä totuuksia, älä ole täällä, älä ue etkä vastaa, se on hyvin helppoa.
        kaikki ei halua olla valehtelijoita niinkuin sinä.

        Asioista pitää puhua ninkun ne on, eikä vierestä, kaunisteleminen on pahinta mitä olla voi. Totuus on parasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kummallinen mieli pide sulla. Onko niin sun mielestä, että totuutta ei saa kertoa, vaan pitää asiat kaunistella ja puhua paskaa? Saako sinun mielestä tehdä asioita jotka satuttaa ja loukkaa toisia ihmisiä ihan tieten tahtoen? valehitako saa kertoa?
        Minusta on outoa että sinä luulet että vain sinä olet oikeessa ja muut puhuu mitä puhuu, niinkö?
        Jos et kestä totuuksia, älä ole täällä, älä ue etkä vastaa, se on hyvin helppoa.
        kaikki ei halua olla valehtelijoita niinkuin sinä.

        Asioista pitää puhua ninkun ne on, eikä vierestä, kaunisteleminen on pahinta mitä olla voi. Totuus on parasta.

        Hullujen ja humalaisten kanssa on turha keskustella.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      249
      2226
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1866
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      123
      1305
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1180
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1135
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe