Pakkoajatukset ja demonit pois perinnekeinoin

En muista oliko tuo linkki täällä, jos oli niin kiitos siitä. Kiintoisa aihe.
https://areena.yle.fi/1-62377363?autoplay=true#

Jokaisella varmaan kokemusta sisäisestä kamppailusta itseään vastaan, oli sitten kyseessä häiritsevistä ajatuksista, haitallisista pakkomielteistä, negatiivisuuden etsimisestä positiivisistakin asioista, turhasta katkeruudesta, vihanpidosta, ristiriidoista jne.

Oli se demoni sitten siihen ihmiseen sisäänrakennettu ominaisuus, tai sitten mieleen tunkeutunut ulkopuolinen riivaaja, niin ne on karkoitettavissa. Sinä olet oman itsesi pomo.

Kaikki negatiivisuus ja pahuus ikäviä ajatuksia myöten on pimeyden voimien työtä. Monissa kulttuureissa on erilaisia keinoja ollut jo vuosisatoja tai tuhansia, joilla nuo penteleet lähetetään manalaan tai alistetaan äänettömiksi osakkaiksi.

Vatikaanillahan on jatkuvasti koulutettuja manaajia muistaakseni 20 henkilöä aktiivisessa käytössä.

Toimii samaan tapaan kuin siunaukset, mutta käänteisesti. Pikku vitsi lopuksi: -Tiedättekö mikä on käänteinen manaus? Se on kun saatana käskee pappia ulos lapsesta.

Mitenkö liittyy ufokeskusteluun? Siten että monet pitävä mahdollisia alieneita henkinä, jotkut pahoina henkinä ja jotkut toisessa ulottuvuussa olevina henkinä.

Miksei siis se riivahenki saattaisi olla sieltä jostakin muualta kotoisin?

5

176

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannattaa pysyä päihteistä erossa. Jokaisella on varmaan surullisia esimerkkejä lähipiirissään.

  • Anonyymi

   Ovatko muuten nuo vedalaisuutta esittelevät pitkät tekstit sinun lähettämiäsi? Niissä on samoja teemoja, joista olet aiemmin kirjoitellut, kuten simulaatio/keinotodellisuus.

   • Ei ole, mutta ne on herättäneet mielenkiintoa enemmän tuonne henkimaailman puolelle miettimään sitä, mitä on tiedetty ennen ja mitä tiedetään nyt.

    Näyttää siltä että henki ja materia kietoutuvat toisiinsa ihan tieteenkin näkökulmasta, jota olen oppinut arvostamaan enemmän nykyään kun sielläkin uskalletaan jo puhua asioista ilman etukäteen höperöksi julistamista.


  • Anonyymi

   Jos uskoo Rakkauteen,niin ei ole vedalaisia,ei demoneita,ei mitään saatanan lahkoja !

   • Anonyymi

    Universumi tarjoaa kaikille olennoille merkkisignaalin joka kertoo hyvät teot eroon huonoista. Se signaali on rakkaus. Rakkaus ei ole tunne vaan yksi universumin perusenergioista. Rakkauden aistimus on tunne


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   476
   2211
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   122
   1502
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   443
   1476
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   116
   1238
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   257
   1121
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   65
   983
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   85
   885
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   23
   847
  Aihe