luonnotar.com epäluotettava firma

Anonyymi-ap

Lahdessa toimipaikkaansa pitävä verkkosivusto luonnotar.com on huijari firma. Asiakkaille ei lähetetä jo maksettuja tuotteita. Rahoja ei palauteta. Eikä kukaan vastaa yhteydenottoihin. Sähköposti osoite ei toimi, ei puhelin, chattiin eikä face viesteihin vastata. Kuluttaja asiamiehelle lähti kantelu. Älkää tilatko mitään näiltä ja varoittakaa myös kaikkia tuttujanne.

18

2219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jouduin myös heidän mainonnan uhriksi. Tuotteita ei kuulunut eikä rahoja. Onneksi luottokortti yhtiö pelasti minut. Ihme kun tälläiset voivat jatkaa toimintaansa.

    • Anonyymi

      Ja mikä parasta kun lähettävät että paketti matkalla niin seurantatunnus menee Italian postille. Joku näkee kyllä paljon vaivaa vain huijatakseen asiakkaitaan.

    • Anonyymi

      Ei uskoisi sivujen ja palautteiden puolesta, mutta hyvin surullista jos näin on.

      • Anonyymi

        Valitettavasti asia on näin ikävästi. Kannattaa lukaista heidän Facebook sivujen kommentteja jos ei ole vielä ehditty jälleen kerran poistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti asia on näin ikävästi. Kannattaa lukaista heidän Facebook sivujen kommentteja jos ei ole vielä ehditty jälleen kerran poistaa.

        Facessa arvostelut otettu pois käytöstä 🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Facessa arvostelut otettu pois käytöstä 🤔

        Lisäksi saattaa saada blokkia, jos kehtaa peräänkuuluttaa asiallista ja hyvien liiketapojen mukaista käytöstä yrittäjältä tai tarvitsee apua tilaukseen liittyvien ongelmien kanssa. Kriittiset kommentit tietenkin poistetaan sosiaalisista medioista.


    • Anonyymi

      Yrityksellä on YTJ:n verovelkarekisterin mukaan väh. 10 000 € verovelkaa (julkinen tieto, ks. ytj.fi). Ei hyvältä näytä, kun vielä on tuo somehiljaisuus ja asiakkaiden yhteydenottoihin ei vastata.

    • Anonyymi

      Jos se ihmishirviö, joka pyörittää tätä yrityksen irvikuvaa lukee tämän, niin tiedäkin, että karma saa vielä sinut. Sen p**kan, minkä laitat universumiin saat moninkertaisena takaisin. Sinun toimintasi on selvillä, siitä on jälkiä, turha on piilotella ja saat vielä ansiosi mukaan, jahka viranomaiset puuttuvat touhuusi. Tiedän erään uhrin, joka erehtyi tilaamaan tuolta ja hän on nyt ihan suunniltaan selvitellessään asiaa ja vielä sairastava ihminen, jolle on lyöty jo liikaa taakkaa tänä vuonna ilman, että tämä vähä-älyisyyden riemuvoitto vielä sotkee muiden elämän sekoiluillaan. Toivottavasti joudut liiketoimintakieltoon, sillä yrittäjäksi sinusta ei selvästikään ole. Jätä hommat niille, jotka sen osaavat ja mene vaikka lakaisemaan katuja, niin olet edes jotenkin hyödyksi. En jaksa olla kiltti p-läville, jotka kiusaavat jo muutenkin heikossa asemassa olevia ihmisiä.

    • Anonyymi

      Ei se ihmishirviö vaivaudu lukemaan hänelle lähetettyjä viestejäkään. Toivottavasti joku tutun tutun tutun tuttu jopa vie terveiset perille.

    • Anonyymi

      Nyt ne valehtelee sivuillaan että muka tili kaapattu. Mutta eipäs vain vastanneet puhelinnumeroon eikä tekstiviesteihin. Nekin varmaan kaapattu, voi luoja mitä paskaa.

      • Anonyymi

        Sattuupa aina sopivasti, että "kaappari" poistaa sivuilta kaiken yrityksen negatiiviseen valoon saattavan, mm. viivästyneiden tilausten kyselyn ja negatiiviset palautteet yrityksen huonosta asioiden hoitamisesta. Ylistävät jeesmiesten ja -naisten kommentit saa toki jäädä. Aiemminkin oli valitellut jostain kaappaajasta, mutta tämä postaus oli ilmeisesti poistunut. Kaikki tämä kertoo, että koko kaappausjuttu on erittäin suurella todennäköisyydellä silkkaa valetta ja yrittäjä vain yrittää epätoivoisesti pelastaa kasvonsa. Valheella on kuitenkin lyhyet jäljet.


    • Anonyymi

      Eikö ole kumma juttu,et hoitokoti ei joustetaan missään asiassa.Ei saa edes ruokaa,kun myöhästyy 5min syömisestä.

    • Anonyymi

      Puhelinnumerokin oli kait kaapattu kun yhteydenottoihin ei vastattu ....huh huh ja seli seli.

    • Anonyymi

      UFOT oli kaapannu koko puljun porukoineen ja ovat kuulema matkalla Saturnukseen. UFO aluksen sähköposti toimi sen verta et saivat tän viestin välitettyy.

    • Anonyymi

      No johan on. Ei Suomessa kukaan voi toimia näin kauaa ja omata satoja jälleenmyyntipaikkoja jos huijaisi asiakkaita. Nimettömänä voi tehtailla vaikka kuinka monta valitusta mutta itse olen saanut aina hyvää palvelua ja heidän tuotteensa ovat parempia kuin mitkään aiemmin kokeilemani. Surullista että joku jaksaa nähdä näin paljon vaivaa levittääkseen valheita oikeasti hyvästä, kotimaisesta perheyrityksestä.

      • Anonyymi

        Jos sinä sait tuotteesi ja joku toinen ei niin eikö siitä saa tehdä valitusta. Ihme tyyppi olet. Varmaan joku kyseisen firman omistajan kaveri joka täällä kirjoittelee. Tarkistappa kuluttaja asiamieheltä onko tullut firmasta reklamaatioita ja mieti asia uusiksi. Toivottavasti mahdollisimman moni lukee näitä eikä joudu huijatuksi.


    • Anonyymi

      Poliisille yhteydenottoja, jos on huijattu! Huijarit kuriin!

    • Anonyymi

      Näköjään firmalta peritään näköjään 19000€ huh. Katsoin protestit.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      392
      1545
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1230
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      165
      1155
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      997
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      826
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      814
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      170
      709
    Aihe