Freshin hinnat

Anonyymi-ap

Joko on freshin myyntimies käyny kylässä? Kannattaa katsella sitä freshin laitteen hintaa vähän muualtakin. Älkää menkö halpaan!

20

2841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä laitetta se myy? Luulin että fresh on salaatti tehdas.

      • Anonyymi

        Ilmanvaihto laite.


    • Anonyymi

      Fresh flow

    • Anonyymi

      Jaa, olikohan se näitä, kun koputti oveen ja juoksi sitten pois. Ei soittanut kelloa vaan hakkasi ovea.

    • Meillä kävi kanssa mukava kaveri kylässä. Mitä itse ymmärsin niin ei ne kyllä myynyt pelkkää laitetta.
      Mut oli kyllä mielenkiintoinen nähdä sisäilman laatu ku ei sitä ite saa aikaiseksi kuitenkaan mittailla.

    • Anonyymi

      Koitin vähän etsiä, samoilla ominaisuuksilla löysin verkkokaupasta laitteen hintaan 900€... niitä jos laittaa 5 niin olisi 4500 €. Paljonko sulle tarjosi ?
      On se kyllä jokseenkin kalliimpi kuin jos ostaisi isomman ilmanvaihtokoneen kuten vaikka Vallox 110 joka maksoi 2800 €.
      Mutta noi kyllä nerokkaita laitteita, saa samat edut kuin tuolla valloksilla mutta ei tarvitse niitä peltikanavia ja niiden eristystä ja nuohoushommia miettiä. Tulee lopulta hitosti halvemmaksi ku alkaa valloksia väsäilee ja varmaan paljon nopeempi asentaa.
      Me asennettiin meidän vanhemmille tuollaine Vallox, niin oisko kokonaiskulut ollut 21 000 € ja aikaa meni yli 2 viikkoa kylän miehiltä.

      • Anonyymi

        Eikö se ilma vaihdu, kun avaa kaks ikkunaa, on puhtainta ilmaa ja ehdottoman halpaa.

        Ei me vielä ruveta ilmasta maksamaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö se ilma vaihdu, kun avaa kaks ikkunaa, on puhtainta ilmaa ja ehdottoman halpaa.

        Ei me vielä ruveta ilmasta maksamaan!

        Haha, totta. Kai se ilmakin menee kohta verolle.

        Mutta ei kai sitä nykyään ihan ikkunat levällä viitti kesät talvet mennä. Tai no voihan sitä, mutta on se mukavampi jos tulee lämmintä ja puhdasta vettäkin kotiin versus se että oli vaan lumihangesta kylmää ja likaista vettä jokapäiväiseen käyttöön.

        Sama sen tuon ilman kanssa, kylmää ja suodattamatonta saa ku jättää ovet auki. Mutta hölmöläisen hommaa nykyään. Kuitenkin tuollainen ilmanvaihtolaitteisto ottaa lämmön talteen, työntää suodatettua ilmaan sen verran mitä millonkin tarvitaan ja se vielä tulee lämmitettynä sisälle.

        Ei se nyt ydinfysiikkaa oo ja terveellä maalaisjärjellä pääteltävissä.


      • Anonyymi

        Laitoitte koneellisen ilmanvaihdon (hinnasta päätellen) taloon joka on painovoimaiselle rakennettu? No onnea vaan!


    • Kyllä ehdottomasti meillä kävi taannoin - meillä oli testerit 3 huoneessa viikon ja tulokset oli juurikin odotusten tasolla eli huonot ja joka kerta kun olen pyytänyt heiltä jälkeen apua, he ovat olleet tarkkaavaisia ​​ja varmistaneet, että huoleni on ratkaistu tyydyttävällä tavalla.

      Hinta oli minusta kohtuullinen ja laatu ja palvelu korvasi sen ehdottomasti inan korkean hinnan ja koska työnosuuskin oli reilumpi niin sen sai kivasti kotitalousvähennykseen eli lopputulema oli että laite oli järkevän hintainen ja kait se oli vähän tarkoituskin, että laite edullisempi ja työnosuus isompi :) vink vink

      • Anonyymi

        Tässäpä klassinen maksettu mainos!😁


      • Anonyymi

        Kohtuu hinta 3 laitteelle asennettuna olisi joku max 2500e. Ei 8000e. Mutta pitäähän sitä tietysti kauppamiesten palkat päivärahoineen ja hotelleineen maksaa.


    • Anonyymi

      Ei tarvita mitään ilmanvaihto molokkia kolisemaan asuntoon, kun on luonnollinen ilmanvaihto.

    • Anonyymi

      Minulla oli fantastinen kokemus Freshinin asiakaspalvelusta. Danny vai mikä edustajan nimi olikaan oli tarkkaavainen, asiantunteva ja aidosti välitti huoleni ratkaisemisesta.

      Mitä näihin hinta komentteihin tullaan niin, tästä voisi heittää lopussa pienen komentin, että toki terveydellä ei ole hintaa omassa elämässä mutta jos terveydellä ei ole omassa elämässä sijaa niin kaikki mikä liittyy terveyteen on kallista - maksaa se kuntosalikin pullan syöjälle paljon kun sen sijaan sen kuntosali- tai joogamaksun voi laittaa pullaan tai miksi hamppariin

      • Anonyymi

        Niin saahan sitä maksaa tupla tai tripla hinnan jos haluaa 😂


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvä vehe

    • Anonyymi

      Vältäkää huijari virmaa. Jättivät olenaisia tietoja ketomatta. Ei maksa kuin reilu 8000€ ja rahoituksella, mutta sitä ei sanottu että se on 10 vuoden rahoitus ja loppu summa on yli15000€.

    • Anonyymi

      Meillä pyörähti Freshinin myyjät ja otettiin tuo sisäilmakartoitus (mittaus Airthings Wave -laitteella) ja hiilidioksidipitoisuudet todellakin hiukan korkealla. Myyjät asiallisia ja itse myyntitilanteesta ei sinänsä pahaa sanottavaa, mitä nyt kaikki myyntikliseet oli opeteltu ulkoa. Tilanne hiukan muuttui, kun tuli hetki puhua hinnasta: tarjous kuudelle laitteelle asennettuna 11000€. Paperiin kirjoitettiin hinta ilman mitään erittelyä ja suorananinen pakko tehdä rahoituskytkykauppa, mikä jo itsessään sulki kaupantekomahdollisuuden pois. Emmehän halua maksaa rahoitusyhtiölle mitään provisiota tällaisista remonteista. Kauppoja ei siis syntynyt, mutta ilmanvaihtolaite itsessään jäi kiinnostamaan. Tunnin asiaa tutkittua löytyi täysin identtinen laite, joka vaikuttaa olevan saksalaisen Blaubergin tuote, jonka Freshin on vain uudelleen brändännyt. En väitä, että tuote on sama, mutta jokainen voi tehdä tuotevertailun itse: https://blaubergventilatoren.de/en/product/vento-expert-a50-1-pro ja samaa laitetta voi myös käydä vertailemassa sivustolla https://www.blaubergsuomi.fi/ Myös Freshinin sovelluspuolella Blaubergin ja Freshinin sovellukset vaikuttavat identtisiltä ohjelmistoversiota myöten. Jokaisella on vapaus päätellä, minkä yhtiön tuote on kyseessä, en ota siihen sen enempää kantaa. Hintaa Blaubergin ilmanvaihtoventtiilille tulee ostopaikasta riippuen 600-800€ kpl. Jokainen paikallinen ilmanvaihtoon erikoistunut liike voi nuo Blaubergin puhaltimet asentaa ja hinnan saa sovittua paikallisen liikkeen kanssa. Blaubergin sivuilta löytyy ohjeet laitteen säätämiseen. Meidän tapauksessa olisimme maksaneet asennuksesta n. 7000€ (joka vaikuttaa tässä tapauksessa olevan ainut Freshinin oma tuote, eli asennuspalvelu). Kartoitus kuitenkin kannatti siinä mielessä, että päädymme todennäköisesti asentamaan Blaubergin tuotteet Freshinin sijaan. Kävimme myös ostamasssa Airthingsin ilmanlaatumittarin, jotta voimme seurata itse huoneilman laatua.

      Referenssit:
      https://www.blaubergsuomi.fi/
      https://blaubergventilatoren.de/en/product/vento-expert-a50-1-pro

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe