Ovatko oppilaat Suomessa samanarvoisessa asemassa

Anonyymi-ap

Koulussa on ET=elämänkatsomustieto-opetusta ja osa oppilaista menee sinne, osa oppilaista uskonnon tunnille ja kolmesta maahanmuuttajataustaisesta oppilaasta kaksi menee muslimiopetukseen. Ja yhteiskunta tietysti maksaa tämän erityisjärjestelyn ja muslimiopettajan kahdelle oppilaalle! Yhdelle muslimioppilaalle ei kelvannut naispuolinen muslimiopettaja, joten hän ei mene tunnille ollenkaan, vaan kuluttaa ne tunnit aina kirjastossa. Tietysti voisi myös kysyä: Voiko kantasuomalainen oppilas kieltäytyä tunnille menemästä, sen vuoksi, että opettaja on naispuolinen? Ei tietenkään voi, vaikka eikö se olisi ihan reilua/tasa-arvoista kantasuomalaisia oppilaita kohtaan???

Toimitaanko myös muiden kaupunkien kouluissa samalla tavalla esim. jos naismuslimiopettaja ei kelpaa oppilaalle, niin oppilas voi kuluttaa sen ajan vaikkapa kirjastossa???
Kuten tiedetään suomalaisten oppilaiden luokkakoot ovat 25- 37 ja maahanmuuttaja oppilaat saavat yksityisopetusta!
Tuli mieleeni, että: ”Kuka valvoo näiden muslimiopettajien opetusta?” Onko opetus opetussuunnitelman mukaista, vai opettavatko he esim. jotain ”äärioppia” näille oppilaille? Kasvaako meidän tietämättämme kouluissamme (ympäri suomea) ”pieniä jihadisteja”, jotka aikanaan ”aktivoituvat” ja täyttävät tehtävänsä??? Onhan käynyt ilmi, että moskeijoissa on opetettu äärioppia ja on maita, joissa ne on juuri sen vuoksi suljettu.

Yleensäkin miksi muslimioppi on niin erityisasemassa suomessa, että heillä on siihen yksityisopetusta? Eivätkö he voi mennä ET-tunnille, kuten muutkin oppilaat, jotka eivät halua uskonnollista opetusta???
Jos muslimioppilaille on yksityistä opetusta suomen kouluissa, niin herää kysymys: ”Miksi koulussa ei ole yksityisopetusta myös Ortodokseille, Katolilaisille, Juutalaisille, Mormoneille, Jehovan todistajille, Lestadiolaisille, Helluntailaisille ja vapaakirkkoon kuuluville?” Eivätkö he ole samanarvoisessa asemassa suomessa?
”Muslimioppilailla on erikseen myös erityisruokavalio”. (Yhteiskunta maksaa!). Kantasuomalaisten lapset saavat erityisruokavalion vain terveydellisistä syystä. (Kasvisruokaa on myös tarjolla, mutta se ei ilmeisesti kelpaa maahanmuuttajaoppilaille?)
Lisäksi:
”Jos on ns. valo-luokka, joka koostuu yleensä maahanmuuttajista, niin heidät kuljetetaan taksilla kouluun”. (Yhteiskunta maksaa!) Onko tämä TASAVERTAISTA kantasuomalaisiin oppilaisiin verrattuna?
Miksi kanta suomalaisi oppilaita ei kuljeteta taksilla kouluun, vaan heidän pitää mennä itse joko bussilla, pyörällä tai kävellen?
Nämä henkilöt vielä sanoivat, että: ”He eivät voi tehdä mitään näille asioille”.
Minua ihmetyttää miksi maahanmuuttajia "paapotaan" jo lapsesta pitäen ja heille annetaan tällaisia erityisoikeuksia? Eikö ”maassa pitäisi toimia maan tavalla” ja kouluissa kohdella oppilaita tasa-arvoisesti?
Jos suomalainen menisi arabimaahan ja pyytäisi vastaavia oikeuksia: Kristillistä opetusta, erityis ruokaa, ilmaisen taksikyydin ja lisäksi ilmaisen yksityisen terveyden ja hammashuollon, niin ei varmasti niitä saisi!
Käytämmekö maahanmuuttajaoppilaiden kohdalla verorahat järkevästi ja tasa-arvoisesti?

Kuka on se henkilö puuttuu tällaisiin epäkohtiin ja poistaa ne välittömästi?

4

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskonnot

      • Anonyymi

        Uskonnot ja sun muut Jeesukset olisi aina pitänyt olla pois kouluopetuksesta. Satuolentojen olemassaolemisen opettaminen totuuksina on samanarvoista kuin, täällä olisi joku meidän ulkopuolemmamme lepattava superman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskonnot ja sun muut Jeesukset olisi aina pitänyt olla pois kouluopetuksesta. Satuolentojen olemassaolemisen opettaminen totuuksina on samanarvoista kuin, täällä olisi joku meidän ulkopuolemmamme lepattava superman.

        Tarkoitin siis, että on melkoisen törkeää uskotella lapsukaisille, että ulkopuolellamme lepattaisi joku henkiolento jakamassa tuomiota tai pisteitä . Itse ainakin lakkasin uskomasta kyseiseen kusetukseen samoihin aikoihin kuin joulupukkiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskonnot ja sun muut Jeesukset olisi aina pitänyt olla pois kouluopetuksesta. Satuolentojen olemassaolemisen opettaminen totuuksina on samanarvoista kuin, täällä olisi joku meidän ulkopuolemmamme lepattava superman.

        Ihan niin , kouluissa opetettaisiin ainostaan tietoa jota tarvitsee aikuisena , siis uskonnot ovat jokaisen henkilökohtaisia tuntemuksia asioista, ei niitä pitäisi olla opetusohjelmassa ollenkaan. Sitten että tasa-arvoisessa maassa ei muka naisen opetus ole yhtä tärkeää kun miehen on aika hälyttävä asia , sillä tasarvo on niin tärkeä asia ettei pitäisi edes kyseenalaistaa opettajan sukupuolta, ja sen vuoksi muka ei voida olla tunneilla.

        Kun muuttaa toiseen maahan niin ensi ehto on maassa maan tavalla , ainakin itse olen tehnyt niin elämässäni .
        Sen verran on tiedettävä maan tavoista kun sinne kerta muuttaa että tasarvo on sitä että kaikki ovat samanarvoisia oli ammatti mikä hyvänsä , uskonto ei saa koskaan vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin määräävänsä elementtinä .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe