Ensimmäiseksi pitää kiinnittää huomio pannun kuumuuteen. Liian kuuma pannu pilaa etenkin possupihvin heti kättelyssä. Silloin pihvin lihasnesteet valahtavat ulos ja lopputulos on kuivaa ja tikkuista.
Huippukokki tyrmää tavan, jonka lähes kaikki tekevät pihville
Anonyymi-ap
7
171
Vastaukset
- Anonyymi
oho
- Anonyymi
olisiko oikea tapa
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
olisiko oikea tapa
tehty aina eri tavall silti ok
- Anonyymi
hyvät piffit
- Anonyymi
hyviä tuli!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
hyviä tuli!
sama täällä!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
sama täällä!
pihvi aina hyvää !
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh432987Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta612921- 422357
- 311853
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251709Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa721644- 481576
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä771255- 361236
- 791070