Ministerin pesti ei pätevöitä demaria kelvolliseksi kapunginjohtajaksi

Anonyymi-ap

Aattestaan humaltuneet demarit eivät vaan tule valituiksi kaupunginjohtajan paikoille.
- Antti Rinne, mies, vinkui Lohjan kaupunginjohtajaksi. Kova oli pyrky. Lohjalaiset päättäjät olivat eri mieltä, eivätkä kelpuuttaneet Rinnettä johtamaan kaupunkia.
- Krista Kiuru, nainen, mieli innokkaasti ja tosissaan Porin kaupunginjohtajaksi. Kova oli pyrky ja vääntö kulissien takana. Porin päättäjät eivät lämmenneet Kiurun pyrkyryydelle eivätkä kelpuuttaneet Kiurua johtajakseen.

Kaupungin menestyksellinen johtaminen vaatii laveampaa osaamista kuin demarin aatteen paloa.

44

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Entäs Timo Kenakkala? Kelpasi.

      • Anonyymi

        Patalappu parhaimmillaan Joulupukkina. Derkut laulavat kokoustensa aluksi Känsäinvälistä.


    • Anonyymi

      Kari Pilkkala kelpasi Tampereelle.

      • Anonyymi

        Karilla on laaja oikeustieteellinen osaaminen, hyvä veli verkosto Sambiassa ja hän on kiistaton persujen talousnero.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karilla on laaja oikeustieteellinen osaaminen, hyvä veli verkosto Sambiassa ja hän on kiistaton persujen talousnero.

        ☹️🤨🤔💣💥


      • Anonyymi

        😠😡🤬💣💥


    • Anonyymi

      bilehileet ei johda kuin turmioon jauhoo jauhoo bilettään

      • Anonyymi

        Taas olisi vasaralla töitä.


    • Anonyymi

      Persut valitsi Hämeenlinnaan vihreän.

      • Anonyymi

        Jouduttiinko valinta tekemään ns. rutto vai kolera vaihtoehdoista?


    • Anonyymi

      camoo baby BOOMERIT jauhoo jauhoo Bilettään jauhoo kävin huume testissä camoo camoo jauhoo jauhoo

    • Anonyymi

      Nyt heti annikka saarikko kontallee oo hilijaa

    • Anonyymi

      Jauhopää lensi Egyptiin ja takaisin, jotta ilmasto lämpenisi.

    • Anonyymi

      camoo saamelaiset ne on niikuin ihmisii niikuin ne aportinaali eiku eiku aborginaalis nääs eiksjee Boomeri hei bilettään camoon jauhoo jauhoo ja annikka sarikko oo hiljaa käännä takkis sä et määrää mä määrään oon Bitch jauhoo jauhoo

    • Anonyymi

      jauhoo nyt krista se lärvi kiinni mä määrää kiuru susta tehdää nniinkuin luuviulu ota mallii pbeb on rytmitajuu hei cammon boomeri tajuut sä pukeudu ees muhunkin kuin verhoon camoo boomeri jauhoo jauhoo bilettään

    • Anonyymi

      KRISTA MIKKOSEN MIEHIÄ SE HALUU MUSTA KAL....

      • Anonyymi

        Jopas sinä kiihotuit.


    • Anonyymi

      Olikos se Martti Pura jonka ministerinpesti pätevöitti kunnanjohtajaksi?

    • Anonyymi

      Onneksi olkoon Pori!! Krista Kiurun valinta olisi ollut hyvätasoiselle kaupungille ja sen kehittyneelle elinkeinoelämälle aivan mieletön vahinko!!

      Pandemian hoito näytti, millainen itseriittoisuus KKn rasitteena on ! Terveysalan asiantuntijatkin jäivät tanttaran jalkoihin, patologinen itseriittoisuus!

      Demarius on diagnoosi!

      Bisnestuntemuksen osaava ja hallitseva voi jatkaa siitä, mihin edellinen Porin nosti!

      • Anonyymi

        Mikä on ollut poliittinen kanta niillä henkilöillä, jotka ovat olleet Porin kaupunginjohtajina viimeisten 30 vuoden aikana?


      • Anonyymi

        Mikä hyvätasoinen kaupunki?Teollisuuslaitokset poissa ja työttömiä,eläkeläisiä jää, kun parempiväki lähtenyt maailmalle.Elinkeino-ja yrittäjyys vähässä. Koulutus ripaa hipoen,kun Pisa ja lukiotkin häntäpäässä paremmuudessa.Terveydenhoito ruuhkautunutta muualta saatu henkilökunta hoitelee parhaansa mukaan heikolla kielitaidolla,mutta hyvin ammatillisesti.


    • Anonyymi

      Kaupunginjohtaja on kuitenkin hillotolpalla osasi tai oli osaamatta .

      • Anonyymi

        Tarkoitat tietysti poikaa?


    • Anonyymi

      asuvat avoliitossa dannyn ja helmin uusi osoite linjaloistonkatu , espoo
      julkista tietoa

    • Anonyymi

      Kela maksaa asumistuen yhteisesti koko ruokakunnalle. Yleisessä asumistuessa henkilö voi kuulua vain yhteen ruokakuntaan kerrallaan. Puolisot kuuluvat aina samaan ruokakuntaan. Puolisoilla tarkoitetaan aviopuolisoita ja avoliitossa asuvia.

    • Anonyymi

      Aukioloajat: maanantaisin 9-16.00, tiistaisin 9-16.00, torstaisin 9-16.00, perjantaisin 10-16.00.

      Asioidessasi Kelan toimistossa ota mukaasi henkilöllisyystodistus kuten ajokortti, kuvallinen Kela-kortti tai passi. Jos hoidat toisen henkilön asiaa, niin tarvitset henkilöllisyystodistuksen lisäksi yksilöidyn valtakirjan tältä henkilöltä.
      Palvelemme myös ajanvarauksella

      Tässä toimistossa on käytettävissä asiakaspääte, jolla voi asioida Kelan verkkopalveluissa.
      Hakemukset ja liitteet voi jättää toimiston postilaatikkoon.

      Faksinumero: 020 634 1599.

      • Anonyymi

        Kela GOLD card mukaan -ja pääset jonon ohi.
        Huom! Vain ei-syntyperäisille suomalaisille.
        Endorsed by Hämeenlinna demarit & vihreät


      • Anonyymi

        Se pommiuhkien tyyssija??


      • Anonyymi

        Missäs kela on noin ruhtinaallisesti auki eli "kävele sisään, odota 10 min vuoroasi ja kaikki kunnossa"? 2-3 päivänä/vko 9-12. Ei muuta. Sitten onkin väkeä niin, että seinät natisee liitoksissaan


    • Anonyymi

      TURUN SEUTU
      ”Lapset olivat luulleet, että poikani kuolee” – äidit kertovat ekaluokkalaisten kohtaamasta silmittömästä väkivallasta kaarinalaisessa koulussa
      Vanhemmat ovat tehneet rikosilmoituksia tapahtumista. He ovat turhautuneita siihen, miten asiaa on hoidettu koulussa. Rehtorin mukaan toimenpiteitä on tehty ja kaikkiin tapauksiin puututaan.


      JAA

      Kaarinalaisessa Piispanlähteen alakoulussa on lähes 400 oppilasta.
      Kaarinalaisessa Piispanlähteen alakoulussa on lähes 400 oppilasta. KUVA: TATU LERTOLA

      Anna-Maija Naakka
      17:34
      – SE ALKOI ekana päivänä. Poikaa uhkailtiin, ja parissa päivässä se meni fyysiseksi. Tönimistä, potkimista, maahan heittämistä. Se on melkein päivittäistä, Ilta-Sanomien haastattelema ekaluokkalaisen äiti kertoo.

      – Mietin joka aamu, kun vien lasta kouluun, että toivottavasti ei tänään satu pahasti. Tulee voimaton olo, kun ei pysty suojelemaan omaa lastaan, toinen äiti sanoo.

      Kaarinalaisen Piispanlähteen alakoulun väkivalta nousi tapetille, kun erään lapsen sukulainen avautui asiasta Twitterissä. Sen jälkeen asiasta ovat uutisoineet ainakin Helsingin Sanomat ja Yle.

      Ilta-Sanomat haastatteli neljän Piispanlähteen koulun ekaluokkalaisen oppilaan äitiä. Heidän nimensä on muutettu lasten yksityisyyden suojelemiseksi. Äitien kertomukset ovat yhtenevät: heidän 7-vuotiaat lapsensa joutuvat kohtaamaan väkivaltaa useita kertoja viikossa.

      Kaikki äidit kertovat väkivallan alkaneen heti tai lähes heti koulun alettua. Sitä on jatkunut nyt kolme kuukautta.

      – Viimeksi viime viikolla lapsi tuli kotiin iso kuhmu päässä. Hän sanoi, että hänet oli tönäisty aitaa päin ja pidetty siinä kiinni. Häntä ja hänen kaveriaan oli myös lyöty samana päivänä, Mari kertoo.

      – Viime viikolla yksi kiusaajista hyökkäsi poikani kimppuun takaapäin, otti tuubihuivista kiinni, kuristi ja retuutti. Sen jälkeen hän oli potkaissut kylkeen ja lyönyt nyrkillä. Sain vanhemmilta viestejä, että heidän lapsensa olivat olleet tilanteesta järkyttyneitä ja luulleet, että poikani kuolee, Mira sanoo.

      Jo aiemmin Miran poika oli heitetty maahan pää edellä. Pää oli ollut kipeä monta päivää. Mira kertoo tehneensä tilanteesta rikosilmoituksen.

      Myös toinen vanhempi kertoo tehneensä rikosilmoituksen. Lounais-Suomen poliisi vahvistaa Ilta-Sanomille, että koulussa tapahtuneista tilanteista on tehty ainakin yksi rikosilmoitus. IS on nähnyt vahvistuksen rikosilmoituksen vastaanottamisesta.

      PAHOINPITELIJÄT ovat saman luokka-asteen oppilaita. Äitien mukaan väkivaltaa ei edellä minkäänlainen keskustelu ja riita, vaan lyönti tai potku voi tulla täysin yllättäen ruokajonossa, välitunnilla tai vaatteita pukiessa. Terrorisoinnin kohteina on useita ykkösluokan oppilaita. Pahoinpidellyt lapset ovat alkaneet jo oirehtia.

      – Poikani on nähnyt painajaisia elokuusta lähtien ja heräilee usein yöllä, Mira kertoo.

      – Poikani käytös muuttui heti, kun koulu alkoi. Hänestä on tullut levoton. Loma-aikana ei ole ongelmia, Mari kertoo.

      Lindan poika kieltäytyi yhtäkkiä menemästä kouluun. Ensin poika teeskenteli olevansa kipeä, mutta sitten asia alkoi purkautua.

      – Kun vein hänet seuraavan kerran kouluun, hän alkoi itkeä paniikinomaisesti ja lukita auton ovia. Hän kertoi, että hänet on uhattu tappaa ja että hän pelkää kiusaajia. Nyt vien hänet kouluun viime tipassa niin, että opettaja ottaa hänet vastaan ja vie kädestä pidellen sisälle. Iltapäiväkerhoon hän ei edelleenkään suostu menemään.

      Yksi äideistä kertoo menneensä kolme kertaa väliin väkivaltatilanteessa pihalla ennen koulun alkua, kun paikalla ei ollut yhtään aikuista.

      Lapset ovat alkaneet nähdä toistuvan väkivallan tilanteena, joka ei muutu.

      – Lapseni sanoi viime viikolla ensimmäistä kertaa, että ei se haittaa, että mua lyödään. Se kyllä sattuu, mutta ei se enää haittaa, Kaisa kertoo.

    • Anonyymi

      Olitte kommentoineet HS:lle, että väkivalta koulussa on lievää. Onko lasten kuristaminen ja lyöminen lievää?

      – Kommenttiani oli tiivistetty, mutta yritin korostaa sitä, minkä ikäisistä on kyse ja onko väkivalta raakaa. Lievä oli huono sananvalinta ja myönnän sen. Sanoin kuitenkin myös, että väkivalta on väkivaltaa ja sitä ei hyväksytä.

      Miksi vanhemmille on luvattu asioita, joita ei ole toteutettu? Onko koululla resurssipulaa?

      – Meillä on tarpeeksi ohjaajia, ja apulaisrehtori on heidän esimiehenään määritellyt kohdentamisen lukuun ottamatta niitä lapsia, joille on osoitettu henkilökohtaisen kohdennetun tuen ohjaaja.

      – En valitettavasti osaa sanoa, miksei tässä tapauksessa ohjaajaa ole ollut tai mitä on sovittu. Henkilökohtainen kohdennettu ohjaaja menee ihan virallisia teitä, jolloin tehdään pedagoginen selvitys ja johtavan rehtorin päätös.

      Miten koulu auttaa vanhempaa, joka hakee apua väkivaltaisesti käyttäytyvälle lapselleen?

      – Moniammatillisessa palaverissa pohditaan käytettävissä olevia tukikeinoja. Riippuu tilanteesta, otetaanko muita verkostoja käyttöön.

      Mitä haluaisit sanoa huolestuneille vanhemmille?

      – Tervetuloa koululle aina sovitusti keskustelemaan ja vaikka vanhempainillan jälkeen. Jos on huoli siitä, että lapsi ei uskalla tulla kouluun, asia täytyy hoitaa. Se en ole välttämättä minä, vaan tietyt tehtävät on delegoitu työntekijöille.

      – Toki olen vastuussa koulun toiminnasta ja toivon, että asiat saadaan järjestettyä. Jos tehdyt järjestelyt eivät toimi, niistä täytyy myös tulla tieto.

      IS:N HAASTATTELEMAT äidit ovat vieneet asiaa eteenpäin ja toivovat, että sitä käsitellään Kaarinan päättävissä elimissä.

      He uskovat, että koululla on varmasti halua parantaa asioita, mutta resursseja siihen ei välttämättä ole.

      – Jos ei ole, koululle on budjetoitava lisää rahaa, Mira sanoo.

      Vanhemmat ovat kyllästyneet lupauksiin, että jotain tehdään, mutta mikään ei kuitenkaan muutu. Tilannetta kyllä pahoitellaan, mutta edelleen heidän lapsensa joutuvat pelkäämään päivittäin.

      – Kuinka monta kertaa minun lastani lyödään, ennen kuin asiaan puututaan? Lapsi kysyy kotona, miksi muut saavat lyödä häntä, mutta hän ei saa lyödä. Annan vääristyneen kuvan, kun sanon, että asia hoidetaan, älä lyö. En pysty enää lupaamaan hänelle, että asia hoidetaan, Kaisa sanoo.

      – Kolme kuukautta on käyty koulua, ja tilanne vain pahenee. Jos tähän ei puututa nyt, kohta on liian myöhäistä, Mira sanoo.

      LUE LISÄÄ KIRJOITTAJALTA
      Anna-Maija Naakka

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Miksi laitat maksumuurilinkkejä jotka ei aukene? Voisit vähän ajatella jos osaat.


      • Anonyymi

        Punaisesta Suomesta tuli rahanahneiden kapitalistien tyys sija.
        Krista, Sanna, Petteri, Timo etc. etc, sitä on politiikka, henkilöitynyttä populismia ja näennäispolitiikkaa.
        Politiikka on kapitalistin väite demokratiasta kapitalismi-sosialismi vastakkain asettelun sivistyneeseen käsittelyyn, kun yhteiskunta on kapitalismin läpitunkema. KUKA TÄTÄ TEATTERIA USKOO. Mitään demokratiaa ei ole, eikä tarvita, ainoastaan sosialismi antaa vallan kansalle, ja saavutetaan kansanvalta, demokratia.

        Aikamme suurin valhe on että demokratia on riitelyä enemmistöpäätöksin. Ei se sellaista ole.
        Tyypillinen porvarin käsitekaappaus, kuten kepuloisten "yhteiskuntasopimus", jossa porvari ja keskiluokka sopivat keskinäisestä tulonjaon prosenttiosuudesta, kun yhteiskunta sopimus on yhteiskuntafilosofian termi https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhteiskuntasopimus
        No, "kansanvalta" aka. demokratia käsitekaappaus tapahtui jo 1900-luvun alussa, kun kansa hädin tuskin osasi vielä lukea, se kävi porvarilta helposti, kun sosialismi määrittelee kansanvallan toteutuvan sosialistisen vallankumouksen ja sosialistisen yhteiskunnan kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Punaisesta Suomesta tuli rahanahneiden kapitalistien tyys sija.
        Krista, Sanna, Petteri, Timo etc. etc, sitä on politiikka, henkilöitynyttä populismia ja näennäispolitiikkaa.
        Politiikka on kapitalistin väite demokratiasta kapitalismi-sosialismi vastakkain asettelun sivistyneeseen käsittelyyn, kun yhteiskunta on kapitalismin läpitunkema. KUKA TÄTÄ TEATTERIA USKOO. Mitään demokratiaa ei ole, eikä tarvita, ainoastaan sosialismi antaa vallan kansalle, ja saavutetaan kansanvalta, demokratia.

        Aikamme suurin valhe on että demokratia on riitelyä enemmistöpäätöksin. Ei se sellaista ole.
        Tyypillinen porvarin käsitekaappaus, kuten kepuloisten "yhteiskuntasopimus", jossa porvari ja keskiluokka sopivat keskinäisestä tulonjaon prosenttiosuudesta, kun yhteiskunta sopimus on yhteiskuntafilosofian termi https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhteiskuntasopimus
        No, "kansanvalta" aka. demokratia käsitekaappaus tapahtui jo 1900-luvun alussa, kun kansa hädin tuskin osasi vielä lukea, se kävi porvarilta helposti, kun sosialismi määrittelee kansanvallan toteutuvan sosialistisen vallankumouksen ja sosialistisen yhteiskunnan kautta.

        Nyt tuli iso kommentti, eikä ollut edes vaalit.


    • Anonyymi

      Demarien aate = lisää omaisuutta keskiluokalle.

      • Anonyymi

        Anti-sosialistit kapitalisti-kokdemarit luulevat että riitely markkinatalouden tulonjaon rippeistä on kansanvaltaa. NEVER. Kansanvallan toteuttaa kansantulon tasaisesti jakava kansanvaltio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anti-sosialistit kapitalisti-kokdemarit luulevat että riitely markkinatalouden tulonjaon rippeistä on kansanvaltaa. NEVER. Kansanvallan toteuttaa kansantulon tasaisesti jakava kansanvaltio.

        Kommunismi toteutti vaan kansanmurhaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismi toteutti vaan kansanmurhaa.

        Ei ole kyllä kirjoitettu kommunismin tavoitteisiin tai ohjelmaan. Eli mitä oikein selität?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismi toteutti vaan kansanmurhaa.

        Kapitalismi itsessään ja järjestelmässään aiheuttaa kansanmurhan, köyhien holokaustina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kapitalismi itsessään ja järjestelmässään aiheuttaa kansanmurhan, köyhien holokaustina.

        Kommunistinen Neuvostoliitto kohteli kaikkia ihmisiä inhimillisesti ja muka murhat on kapitalistien keksintöä. Alueelta ei ole löytynyt yhtään väitettyä vakileiriä.


    • Anonyymi

      Liikennevirasto ja Trafi olivat kuulemma vastustaneet Kiurun valintaa, kun olisivat joutuneet hyväksymään U-käännökseen oikeuttavan liikennemerkin 7 km ennen Poria? Oikeus U-käännökseen on aiheuttanut liikaa polemiikkia jo T:re-Turku tielläkin.

      • Anonyymi

        Kummaa porukkaa vastustivat myös tärkeää Kirstulan moottoritieramppia


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe