Talvi tulee

Anonyymi-ap

Ihanaa, lunta satelee ja mittari putosi miinukselle. Toivottavasti pysyykin pakkasen puolella että loppuisi tämä märkyys joka kestänyt jo liian pitkään. Kaksi kuukautta on jo saanut syödä nuhan takia allergialääkkeitä ja silmiä lääkitä tulehduksen takia jota märästä maasta nousevat homeet aiheuttaa.

vn

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä. Ja pysyvä lumi maahan. Olisi paljon valoisampaa.

    • Anonyymi

      Lumi- ja pakkasraja saisi kulkea jossain Jyväskylän seutuvilla. Talvea, lunta ja pakkasta rakastavat voisivat asua rajan pohjoispuolella ja me kylmää inhoavat voisimme asua eteläpuolella.

      • Anonyymi

        Suomen eteläpuolella ei ole lämmintä syksyllä tai talvella vaan inhottavaa loskaa ja märkää. Kylmää inhoavien on syytä mennä lähelle päiväntasaajaa, jos haluaa varman lämmön ja auringon, tosin lisukkeena tulee paljon sellaista, jota ei luultavasti kukaan halua.

        Mutta me vuodenajoista nauttijat, aah sentään, odotamme talvea yhtä innokkaasti kuin muitakin vuodenaikoja. Osataan nauttia siitä mitä on!


      • Anonyymi

        10 vuotta aikoinaan asuin Hesassa ja syksyt ja talvet oli siellä ihan kamalia. Siellä myös alunpitäen näille homeille altistuin. Täällä keskemmällä Suomea olen päässyt vähemmällä ja täällä on saanut nauttia kunnon talvistakin.

        vn


    • Anonyymi

      Sano, elä muuta! Meilläkin oli aamulla maa valkoisen ja on vieläkin. Pieni lumipeitto mutta kummasti valaisee ja antaa jo aidon talven tunnun.

    • Anonyymi

      Minäkin pidän talvesta ja pakkaslumesta. Tänä vuonna tosin toivon leutoa lumetonta talvea, ettei tulisi kovin pitkiä sähkökatkoja. Myös sähkölaskujen suuruus huolettaa..

    • Anonyymi

      Ihana päivä metsässä, keräsin ison korillisen suppilovahveroita, muutama kantarellikin löysi tiensä koriini. En kaipaa lunta, liikkuminen luonnossa on helpompaa sulan aikaan. Metsässä on hankala rämpiä lumessa ja kallioille kiipeämisen jää tekee vaaralliseksi.
      Ongella ja heittouistimella ei voi kalastaa kun järvi on jäässä, eli tarvitsee mennä kaupan kalatiskille ostamaan kallista ulkomaista kalaa.

    • Anonyymi

      Eipä sitä lunta vieläkään tullut tarpeeksi, yhtä pimeää kuin ennenkin. Onneksi kuitenkin pikku pakkasta ennustelee edelleen ja kuivaa niin pääsen ainakin muutaman päivän taas helpommalla.
      Mielenvirkistykseksi huomenna jälleen pienelle reissulle ja ihan ittekseni kun matkaseuralaista ei ole :)


      vn

    • Anonyymi

      Itsekin odotan Itä-Helsingissä lunta ja pakkasta. Maalaa maiseman kauniiksi. Voin myös luistella kuin hiitää metsässä. Metsää meillä tällä on kuin useimpi luistelukentä Itä Helsinki. Toki On Kivikossa Helsinki 94. Sisähalli Hiihtoon. Kaikilla ei rahaa maksaa hiitohallin maksuja.Onhan kuitenkin hallin ymäpillä Kivikon Metsä ja Valmiksi tehty hitoladut kunhan ensin saame lunta. En ole taitava hihtäjä en luistelija. 30 vuotta sukset oli kelarissa kuin mont ja luistimet. Päätin 202o hakean ne käytettäväki ja lähteä yksin talvi liikuntaan. Mukavaa on ollut. Vaikka on polvien nivelrikot ja pahempi toinen polvi.Kuin pehmutkudosreuma. Mutta näillä eväillä menään.Kotiin ei jäädä makaa ja surkutelemaan ,valitaa vaivoja. terv. mutsi Itä Helsinki 69v.

      • Anonyymi

        Ps. Merta itä Helsingissä mielin määrin ja ken tykkää käydä pilkillä siellä lunta ja pakkasta tarvitaan. Terve tuloa talvi!Kesällähän onnistu kalastus siellä ongella,ymm.


    • Anonyymi

      Kovia pakkasia vaan, sähkölaskut kiittää!

      • Anonyymi

        Joo, talvi tulee!

        Satoi tänään ensilumen täällä.
        Kaunista on maisema.
        Siirsin eilen kaikki puutarhavehkeet katoksen alle, tuntuu hyvältä.

        Lämpöpatterit päällä ja villavehkeet yllä.


      • Anonyymi

        Onni asua kaukolämpöisessä kerrostalossa ja paikalliselta sähköyhtiöltä hyvissäajoin jatkettu määräaikainen sopimus joka voimassa huhtikuulle 2024. Ei rasitä tänä talvena ainakaan tämän pieneläkeläisen kukkaroa :)

        Ei muuten koskaan ole tarvinnut sähköyhtiöitä kilpailuttaa, koko sen ajan kun täällä olen asunut on ollut paikallinen ja aina tarjoavat halvinta sopimusta muutaman vuoden välein. Mun kulutuksella turhaa ottaa muualta kun jo yli 36 vuotta toiminut moitteetta tämä asiakassuhde.

        vn


    • Anonyymi

      Kauppa mainostaa karvapohjasuksia. Pitänee käydä vilkaisemassa. Easyvaxit ostaisin, jos ois muttei enää valmisteta. Siitä ei suksi parane, mutta kun ovat yli 20 v. vanhat ja toisen pohjassa vinkuu latua vasten pitkä uurre, olen laskenut huonolumista mäkeä ja joku oksa lie raapaissut. Voitelemaan en suksia ala.
      Ostin tyylikkään untuvatakin hiihtoa varten. Ystävätär sanoi että se on liian kuuma. Ei mulle, kun laitan vain jalkaa toisen eteen, vähän kuin kävelisin. Saa sitäkin hiihdoksi sanoa.

    • Anonyymi

      Lunta on nyt satanut ja sataa yhä. Maisema on niin ihanan talvinen. Kuvittelin tänään lähteväni äänestämään seurakuntavaaleihin, mutta nyt en ole varma. Lumessa on haastavaa liikkua rollaattorilla, koska sillä varmaan täytyy liikkeelle lähteä. Olen ensimmäistä lumitalvea rollalla kulkemassa ja vähän jännittää. Saas nähdä, miten selviää mummo lumessa!

    • Kylmä keli aamulla. Pakkasta -5. Siihen pikkanen tuuli joka tekee kelistä purevamman. Nastakengät kaivelin jo esiin häkkivarastosta ja kevyttoppapuku naulakkoon tuulihousujen tilalle.
      Suomen lippu roikkuu salossa. Lasten oikeuksien päivä lienee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1418
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1165
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1164
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe