Retta Asuntovuokraus

Anonyymi-ap

Onko kenelläkään kokemusta Retta asuntovuokrauksen asunnoista?

Google arvostelut hyvin negatiivisia.

39

8822

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyviä asuntoja ja palvelukin ok.

    • Anonyymi

      En suosittele ainakaan Espoon Painiityn asuntoja.
      Tai riippuu millaista asumisrauhaa arvostat. Jos arvostat Z-sukupolven edustajia, jotka ovat sitä mieltä että heitä tai heidän lapsiaan ei koske mitkään säännöt, eli kämpässä voi älämölötä miten, milloin ja ihan millaisen porukan kanssa sattuu, niin sitten voin suositella. Pihalla autossa ja parvekkeella voi myös huudattaa musiikkia tai huutaa itse myös miten ja milloin sattuu. Säännöt toki koskevat sitten muita, mutta heille ei saa huomauttaa mistään.
      Isännöitsijä on sitten täysi tohveli byrokraatti, joka ei ole asiakaslähtöisyydestä kuullutkaan. Asukasta ei auteta, vaan syyllistetään ja vähätellään, eikä taloyhtiö kanna vastuutaan.
      Vuokrat myös todella korkeat.

      • Anonyymi

        Moi - saanko kysyä, että mikä talo kyseessä? Lotankadulla varmaan, mutta mikä numero...? Olen katsellut Painiityn alueelta vuokra-asuntoa, Retta ja Kodisto vuokraavat paljon asuntoja just tuossa Lotankadulla....siistin näköisiä, mutta jos meno on tuollaista, niin ei kyllä houkuta :(


      • Anonyymi

        Lotankatu 8 B- kokemuksia?


    • Anonyymi

      asumisrauha ihan täysi vitsi, musiikkia huudatetaan sisällä ja ulkona miten ja milloin sattuu, sisällä huudetaan yölläkin

      isännöitsijä sellainen asiakaspalvelun kukkanen että huhhuh, asenne ylimielinen ja asukasta syyllistävä ja vähättelevä

      onneksi muutan kuun lopussa pois rettalta enkä takaisin tule

      rahat kyllä kelpaa mutta muuten asukkaista eli asiakkaista viis

    • Anonyymi

      Asunnon irtisanomisen yhteydessä vuokrasopimuksen päättymispäivä kirjattiin kuittauksessa kuukausilla väärin ja asian oikeisuun meni viikkoja.

      Aspa on ihan täysin osaamaton ja pelkästään heiltä vastauksen saaminen mihin tahansa kestää viikkoja, saatika sitten henkilöltä jolle asian siirtävät kun eivät itse mitään osaa.

      Kierrä kaukaa!

    • Anonyymi

      Hämeenlinnassa Rettan kautta vuokrasin kuvien perusteella siistin asunnon. Tullessamme asuntoon totesimme sen asumiskelvottomaksi. Moraalitonta ja rahanahnetta touhua.

    • Anonyymi

      Heti kun muuttaa sisään niin vuokrat alkavat nousta. Asiakaspalvelusta ei vastata. Avaimet vaihtuivat taloyhtiöön mutta tästä ei "muistettu" kertoa. Meidän kohdalla eivät myöskään palauttaneet vuokravakuutta vaan sanoivat sen menneen remonttiin. Näin he kohtelevat pitkäaikaista asiakasta. Olen kahdessa heidän vuokraamassaan asunnossa asunut kahdessa eri kaupungissa ja touhu on samanlaista. Aivan käsittämättömän moraalittomia ihmisiä töissä kyseisessä yrityksessä. Suosittelen välttämään viimeiseen asti Retta asuntovuokrausta kuten suosittelee myös ilmeisesti jo kuluttajaliittokin. Firman nimi vain vaihtuu mutta maine seuraa perässä..

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kierrä vtun kaukaa

    • Anonyymi

      Kyseinen pulju toimii harmaalla alueella joka asian suhteen tavoitteena kääriä mahdollisimman isot voitot. Vuokrasopimus on hyvin epämääräinen eikä sisältänyt kaikkea oleellista. Mikäli et ole valmis taistelemään käräjillä mistä sinua ikinä tullaan syyttämäänkään niin älä lähde näiden pellejen kanssa leikkimään. Varmasti löytyy vuokra-asuntoja muualtakin.

    • Anonyymi

      DO NOT USE THIS RENTAL COMPANY !!!

    • Anonyymi

      Saimme Rettalta asunnon häädön jälkeen entistä ilman luottotietoja. Kaikki on sujunut mallikkaasti ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä.

      • Anonyymi

        Tämä kommentti jo sen kertoo, että tavallisen työssäkäyvän ihmisen ei kannata ko. lafkasta asuntoa vuokrata.


    • Anonyymi

      Riitaannuimme Retan kanssa siitä että koira oli aiheuttanut vahinkoa asunnolle. Lemmikit olivat sallittuja kun asuntoa vuokrattiin. Mitään mainintaa vuorasopimukseen he eivät suostuneet laittamaan ja sanoivat ettei sellaista tarvita. Todista tämä nyt sitten tässä vaiheessa. Aivan saatanan ahneita kusettajia eivätkä ota vastuuta yhtään mistään. Kyllä tekisi mieli ottaa oikeus omiin käsiin. En siis suosittele jos jäi epäselväksi

    • Anonyymi

      Jos Retalta vuokraa asunnon netistä niin milloin vakuus ja eka vuokra maksetaan? Jos asunto vapautuu vasta parin kk päästä. Maksetaanko se heti vai vasta kun muuttaa?

    • Anonyymi

      Paskin vuokran välitys virma

      • Anonyymi

        Entisenä asiakkaana komppaan negatiivisia. Mun kokemus juuri samanlaista eli vastauksia saa odottaa jos tulee ollenkaan. Juuri tuttavani vuokrasi Rettalta. Se asunto oli eri mitä kuvissa oli mainostettu. Tää on ihan totta ei mikään trollausta Rettaa vastaan.


    • Anonyymi

      En voinut ottaa asuntoa vastaan,nyt peritään kuukauden vuokraa ja sopimussakkoa.irtisanomislomake asunnosta ,jossa kysytään asunnon kunnosta ja koska sitä voi tull näyttämään ja siivouskuluista.en ole ikinä nähnyt asuntoa,enkä hakenut sinne avaimia.siivouskulujen rahastaminen on tärkeätä,en ole asunut siellä päiväkään ja sopimus alkaisi vasta lokakuussa.
      Otin lakimieheen yhteyttä.

    • Anonyymi

      Samaa Realia huijaus firmaa.

      Nyt vaan laajentunut ja nyhtää näin lisää rahaa.

      Halpa takuu vuokra yks keino saada.

      Tuossa jo lukee miten käy kun muuttaa pois!

    • Anonyymi

      Kävin katsomassa kyseisen firman asuntoa Espoon Suurpellossa..talossa monta asuntoa vapaana ollut pitkään..Nimi taulu kerto kaiken joten en vuokrannut.. Asuntoa siisti ja esittelijälle olisi sopinut melkein mikä tahansa kunhan vuokraa asunnon.
      Asiakaspalveluun kun laittaa viestiä ei vastata..ei kerrota milloin takuu olisi pitänyt maksaa ym ym.Jotenkin outo fiilis jäi firmasta ja talosta.

    • Anonyymi

      Vuokrattiin asunto Rettan kautta. Kun kävin asuntoa katsomassa, oli seinät juuri maalattu ja luonnollisesti muita hajuja ei ollut. Lisäksi esittelijä oli paikalla hääräämässä ja aika 100% varmuudella tuuleteltu kovasti ennen sovittua saapumistani.

      No, sitten alkoi ongelmat. Muutama yö vietettiin uudessa kodissa ja alkoi kaikilla samankaltaiset oireet, mies sairastui ja optimistisena ajateltiin et flunssahan se vain. Silmät muurautuneena umpeen sai aina nousta uuteen päivään, kurkkukipu, yskää, lämpöä jatkuvasti ja tappavaa pääkipua sekä väsymystä. Sijoitin noin 500 e ilmanpuhdistimiin, tilanne ei muuttunut. Asumista takana alle 2 viikkoa ja olo kaikilla sietämätön. Lapsen koulusta viestitettiin että vaatteet haisee homeelle, oltiin huolissaan et mitä on tapahtunut. Vaatteet pesuun kuivatukseen ja jätesäkkeihin. Kaapit kiinni. Omakustanteisesti tilattiin homekoira ja koiria kävi kaksi. Lopputulos=koira merkkasi 12 kosteusvaurio/mikrobi/mitähittolienee paikkaa asunnossa. Tavarat rajoitti osittain liikkumista kun yksinkertaisesti tilaa ei ollut. Asumista takana nyt kolmisen viikkoa, ollaan saatu uusi asunto ja pelit ja vehkeet. Retta velvoittaa kuitenkin maksamaan täysimääräisen vuokra terveydelle haitallisesta ja täysin asuinkelvottomasta asunnosta.

      Olemme pyrkineet neuvottelemaan vuokran kohtuullistamisesta, sillä kolme viikkoa asuimme tässä. Jouduttiin maksaa kalliilla nyt uuden asunnon vuokrat, muuttoautot ym. huonekaluista ei vielä tietoa mitä menetämme. Kustannuksia siis on aiheutunut JA PALJON.

      Välttäkää tätä firmaa loppuun saakka.

      • Anonyymi

        Missäpäin tämä teidän homepulju mahtoi olla? Nyt itse sain tarjouksen Retalta asunnosta Vuosaaresta. Huomenna näyttö, vähän arveluttaa nyt kun noin paljon negatiivista joka puolelta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missäpäin tämä teidän homepulju mahtoi olla? Nyt itse sain tarjouksen Retalta asunnosta Vuosaaresta. Huomenna näyttö, vähän arveluttaa nyt kun noin paljon negatiivista joka puolelta...

        Ei ollut vuosaaressa tämä.


    • Anonyymi

      Olen asunut reilut 2 vuotta Rettan kautta vuokratussa asunnossa Länsi-Helsingissä.

      Itselläni ei ole mitään valittamista. Taloyhtiö on pääosin omistusasuntoja, muutamia Rettan kautta vuokrattavia seassa.

      Yhtiö on uudehko, puhdas ja hiljainen, asukkaat normaaleja työssäkäyviä, lähes kaikki kantasuomalaisia ihmisiä.
      Ovia ei paiskota, rappukäytävät ovat kuin lääkäriasemalla ja kaikki toimii.

      Lisäksi vuokrakämpissä on mahdollisuus lunastaa omaksi halutessaan.

      Onko mulla käynyt satumainen onni vai onko muilla vastaavia kokemuksia?

      Nimitauluista rapussa + käytävien siisteydestä voi yleensä päätellä jo paljon....

    • Anonyymi

      Minulla kans negaria Rettan toiminnasta. Ala-arvoista palvelua. Vastauksia ei tosiaan saa mihinkään, asuntotarkastajalta puuttui alkeellisetkin käytöstaidot, syytettiin ivallisesti sellaisista asioista mihin ei itse ole syyllinen ollenkaan. Nyt jo muutaman kuukauden odotellu vastauksia.

      Eli jos aiotte muuttaa, mitä en suosittele, kuvatkaa joka nurkka ennen kuin astutte tavaroinenne sisään.

    • Anonyymi

      myöskin minulla huonoja kokemuksia kyseisestä vuokranantajasta. Asia alkoi sillä, että ilmoittamatta yrittivät korottaa vuokra-asunnon kuukausivuokraa. Kysyttäessä asiakaspalvelu ei tietänyt asiasta mitään, ohjasivat vuokravalvontaan. Vuokravalvonnasta saimme vastauksen että vuokrankorotuksesta ilmoitettu 2kk sitten - no eivät olleet ilmoittaneet ja siitä 100% varmuus. Lisäksi vuokrankorotus täysin perusteeton, josta jouduimme uuden kerran ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Mikäli emme olisi näitä asioita huomanneet olisimme maksaneet perusteettomasti korotettua vuokraa. Vuokrasopimuksessa mainittua "vedentasauslasku lähetetään kahdesti vuodessa" ei ole noudatettu - joulukuun 2023 vedentasauslaskua emme ole edelleenkään saaneet. Kysyessä tätä asiakaspalvelusta, saimme vastaukseksi että se on huoltoyhtiön vika. Aivan järjetöntä touhua, nyt olisi seuraavaksi tiedossa irtisanoutuminen, sillä vaatimuksella ettei tarvitse maksaa sakkoa tämän pelleilyn takia.

    • Anonyymi

      Retta = Totta

    • Anonyymi

      Onko kellään kokemusta Turun Retta asunnoista.Turjantiellä vasaramäessä.

      • Anonyymi

        Asuin 4 vuotta Turjantiellä ja voin sanoa, että vuokravakuuden voit hyvästellä ennen kuin maksat sitä. Retta EI ole inhimillinen näissä asioissa. Normaalin elämisen jälkiä ei saa olla yhtään ja esim. tauluja et saa kiinnittää edes yhtä seinälle ilman, että tulee sanomista (mutta tästä ei mainita etukäteen).

        Parvekkeet muuttuvat kesällä saunoiksi, joka lämmittää koko asunnon ja autopaikkoja ei toisaan ole kuin hallissa (n. 60€/kk)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asuin 4 vuotta Turjantiellä ja voin sanoa, että vuokravakuuden voit hyvästellä ennen kuin maksat sitä. Retta EI ole inhimillinen näissä asioissa. Normaalin elämisen jälkiä ei saa olla yhtään ja esim. tauluja et saa kiinnittää edes yhtä seinälle ilman, että tulee sanomista (mutta tästä ei mainita etukäteen).

        Parvekkeet muuttuvat kesällä saunoiksi, joka lämmittää koko asunnon ja autopaikkoja ei toisaan ole kuin hallissa (n. 60€/kk)

        Sama homma! Kiertäkää kaukaa koko pulju.


    • Anonyymi

      Kauanko tällä firmalla menee vastata asuntohakemukseen? Ilmeisesti ei ole mikään kiire tai sitten en kelpaa noille. Kevalta sai vastauksen samana päivänä ja asuntoa pääsi katsomaan seuraavana päivänä ja päivän päätteeksi oli vuokrasopimus tehty. Kevalla oli naapurit kyllä sen mukaisest, että en kauaa viihtynyt...

    • Anonyymi

      KIERTÄKÄÄ KAUKAA! PELKKÄÄ PASKAA SAATTE NISKAANNE JOS NÄIDEN ASIAKKAAKSI PÄÄDYTTE!

      Minun laminaattilattiani oli vuosi kausia niin huono kunnoltaan, että laminaatit pystyi vaan nostamaan pois paikoiltaan ja sieltä täältä paistoi betoni. Meinasivat jopa minua alkaa siitä laskuttamaan, vaikka materiaalissa oli siis vika. Kaikissa huoltotoimenpiteissä kestää liian kauan ja henkilökunta on TÄYSIN PERSEESTÄ! Et saa edes yhteyttä kehenkään Rettasta, jos koitat ottaa yhteyttä. Minulle vain sanottiin etteivät aio soittaa minulle ja heidän numeronsa ovat varmaan ymmärrettävästi piilotettuina. Enkä tässä sanonut kuin ehkä 10% siitä paskasta mitä olen näiltä saanut niskaani!

    • Anonyymi

      Pitäisikö meidän tehdä jonkinlainen joukkokanne tämän rikollisen yrityksen toimista? Yhdistetään voimamme, kun yhden yksittäisen ihmisen on paha sotia kokonaista RIKOLLISJÄRJESTÖÄ vastaan.

    • Anonyymi

      Hyvin negatiivisia on kokemukset. Älkää sotkeutuko kyseiseen yritykseen! Niin kauan kärsitte kun olette heidän asiakkaana. Valitettavasti

    • Anonyymi

      Sama homma, älkää vuokratko tämän firman kautta. Samaa paskaa palvelua olen saanut, kuten kaikki yllämainitut. Maksattavat kaikki mahdolliset ja mitään selvitystä ei asioihin saa. Ei vastata, ketään ei saa kiinni.
      Joku ehdotti joukkokannetta, erittäin hyvä idea.

      • Anonyymi

        Sama homma. Ihan perusteettomia laskuja ja vakuuspidätyksiä. Miten hoiditte asiaa eteenpäin?


    • Anonyymi

      Jos joku aloittaa joukkokanteen, minä olen mukana!

    • Anonyymi

      Ei mitään positiihusta sanottavaa. Edelliset isännöitsijät maanläheisiä ja ja maalausjörkeä käytettiin.
      Nyt Retan kanssa on otettu sääntö-suomi käyttöön. Kyykytysmentaliteetti vallallaan. Sääntöjä säöntöjen oerään, yksi perhe ainakin on muuttanut jo pois kun kyllästyi vallitsevaan kyykytykseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      30
      1929
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1281
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1184
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1159
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      10
      1095
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1041
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1005
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1004
    10. 10
      980
    Aihe