Retta Asuntovuokraus

Anonyymi-ap

Onko kenelläkään kokemusta Retta asuntovuokrauksen asunnoista?

Google arvostelut hyvin negatiivisia.

18

4849

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyviä asuntoja ja palvelukin ok.

  • Anonyymi

   En suosittele ainakaan Espoon Painiityn asuntoja.
   Tai riippuu millaista asumisrauhaa arvostat. Jos arvostat Z-sukupolven edustajia, jotka ovat sitä mieltä että heitä tai heidän lapsiaan ei koske mitkään säännöt, eli kämpässä voi älämölötä miten, milloin ja ihan millaisen porukan kanssa sattuu, niin sitten voin suositella. Pihalla autossa ja parvekkeella voi myös huudattaa musiikkia tai huutaa itse myös miten ja milloin sattuu. Säännöt toki koskevat sitten muita, mutta heille ei saa huomauttaa mistään.
   Isännöitsijä on sitten täysi tohveli byrokraatti, joka ei ole asiakaslähtöisyydestä kuullutkaan. Asukasta ei auteta, vaan syyllistetään ja vähätellään, eikä taloyhtiö kanna vastuutaan.
   Vuokrat myös todella korkeat.

   • Anonyymi

    Moi - saanko kysyä, että mikä talo kyseessä? Lotankadulla varmaan, mutta mikä numero...? Olen katsellut Painiityn alueelta vuokra-asuntoa, Retta ja Kodisto vuokraavat paljon asuntoja just tuossa Lotankadulla....siistin näköisiä, mutta jos meno on tuollaista, niin ei kyllä houkuta :(


   • Anonyymi

    Lotankatu 8 B- kokemuksia?


  • Anonyymi

   asumisrauha ihan täysi vitsi, musiikkia huudatetaan sisällä ja ulkona miten ja milloin sattuu, sisällä huudetaan yölläkin

   isännöitsijä sellainen asiakaspalvelun kukkanen että huhhuh, asenne ylimielinen ja asukasta syyllistävä ja vähättelevä

   onneksi muutan kuun lopussa pois rettalta enkä takaisin tule

   rahat kyllä kelpaa mutta muuten asukkaista eli asiakkaista viis

  • Anonyymi

   Asunnon irtisanomisen yhteydessä vuokrasopimuksen päättymispäivä kirjattiin kuittauksessa kuukausilla väärin ja asian oikeisuun meni viikkoja.

   Aspa on ihan täysin osaamaton ja pelkästään heiltä vastauksen saaminen mihin tahansa kestää viikkoja, saatika sitten henkilöltä jolle asian siirtävät kun eivät itse mitään osaa.

   Kierrä kaukaa!

  • Anonyymi

   Hämeenlinnassa Rettan kautta vuokrasin kuvien perusteella siistin asunnon. Tullessamme asuntoon totesimme sen asumiskelvottomaksi. Moraalitonta ja rahanahnetta touhua.

  • Anonyymi

   Heti kun muuttaa sisään niin vuokrat alkavat nousta. Asiakaspalvelusta ei vastata. Avaimet vaihtuivat taloyhtiöön mutta tästä ei "muistettu" kertoa. Meidän kohdalla eivät myöskään palauttaneet vuokravakuutta vaan sanoivat sen menneen remonttiin. Näin he kohtelevat pitkäaikaista asiakasta. Olen kahdessa heidän vuokraamassaan asunnossa asunut kahdessa eri kaupungissa ja touhu on samanlaista. Aivan käsittämättömän moraalittomia ihmisiä töissä kyseisessä yrityksessä. Suosittelen välttämään viimeiseen asti Retta asuntovuokrausta kuten suosittelee myös ilmeisesti jo kuluttajaliittokin. Firman nimi vain vaihtuu mutta maine seuraa perässä..

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kierrä vtun kaukaa

  • Anonyymi

   Kyseinen pulju toimii harmaalla alueella joka asian suhteen tavoitteena kääriä mahdollisimman isot voitot. Vuokrasopimus on hyvin epämääräinen eikä sisältänyt kaikkea oleellista. Mikäli et ole valmis taistelemään käräjillä mistä sinua ikinä tullaan syyttämäänkään niin älä lähde näiden pellejen kanssa leikkimään. Varmasti löytyy vuokra-asuntoja muualtakin.

  • Anonyymi

   DO NOT USE THIS RENTAL COMPANY !!!

  • Anonyymi

   Saimme Rettalta asunnon häädön jälkeen entistä ilman luottotietoja. Kaikki on sujunut mallikkaasti ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä.

  • Anonyymi

   Riitaannuimme Retan kanssa siitä että koira oli aiheuttanut vahinkoa asunnolle. Lemmikit olivat sallittuja kun asuntoa vuokrattiin. Mitään mainintaa vuorasopimukseen he eivät suostuneet laittamaan ja sanoivat ettei sellaista tarvita. Todista tämä nyt sitten tässä vaiheessa. Aivan saatanan ahneita kusettajia eivätkä ota vastuuta yhtään mistään. Kyllä tekisi mieli ottaa oikeus omiin käsiin. En siis suosittele jos jäi epäselväksi

  • Anonyymi

   Jos Retalta vuokraa asunnon netistä niin milloin vakuus ja eka vuokra maksetaan? Jos asunto vapautuu vasta parin kk päästä. Maksetaanko se heti vai vasta kun muuttaa?

  • Anonyymi

   Paskin vuokran välitys virma

   • Anonyymi

    Entisenä asiakkaana komppaan negatiivisia. Mun kokemus juuri samanlaista eli vastauksia saa odottaa jos tulee ollenkaan. Juuri tuttavani vuokrasi Rettalta. Se asunto oli eri mitä kuvissa oli mainostettu. Tää on ihan totta ei mikään trollausta Rettaa vastaan.


  • Anonyymi

   En voinut ottaa asuntoa vastaan,nyt peritään kuukauden vuokraa ja sopimussakkoa.irtisanomislomake asunnosta ,jossa kysytään asunnon kunnosta ja koska sitä voi tull näyttämään ja siivouskuluista.en ole ikinä nähnyt asuntoa,enkä hakenut sinne avaimia.siivouskulujen rahastaminen on tärkeätä,en ole asunut siellä päiväkään ja sopimus alkaisi vasta lokakuussa.
   Otin lakimieheen yhteyttä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   435
   2827
  2. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   114
   1996
  3. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   518
   1823
  4. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   150
   1582
  5. Ilmalämpöpumpun virrankulutus vrk:ssa,

   -pakkasta n.12 astetta -sisäyksikkö säädetty 22 asteeseen (ilp) -omakotitalo öljylämmityksellä ,patterit termostaatilla
   Koti ja rakentaminen
   74
   1530
  6. Pinja Sanaksenaho rehellisenä Selviytyjät viidakko-oloista: "Pieni shokki, että herranjumala ei..."

   Ohhoh! Tubettaja Pinja Sanaksenaho joutui lähtemään Selviytyjät Suomi -kisasta, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvost
   Tv-sarjat
   11
   1418
  7. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   58
   1285
  8. Tankkausasema

   Haapajärveltä epäillysti 23.-24.11. välisenä yönä varastettu tankkausasema on löytynyt ja palautettu omistajalleen. Asia
   Oulainen
   12
   992
  9. Ei tämä alun perin näin pitänyt mennä

   Emme voi olla enää edes kavereita.
   Ikävä
   41
   964
  10. Miten ois horoskooppiketju?

   Ei ole hetkeen ollu!! Mikä on sinun skooppi? Entä ikävöimäsi?
   Ikävä
   59
   866
  Aihe