Mikä saa jotkut uskomaan ufoihin?

Anonyymi-ap

Täälläkin vaikuttaa olevan porukka työtöntä ja kouluttamatonta.
Tiedemiehet minä käsitän, jotka tutkivat oikeita asioita. Mutta tämmöset ufoilut kuuluu samaan kategoriaan ennustajien ja kaukoparannusten kanssa, eli valetta. Pienellä älykkyydellä varustetut peräkammarinpojat täällä haaveilee ufoista, kun eivät ole saaneet aikaiseksi lähteä edes vielä aikamiespojan iässä maailmalle sieltä rintamamiestalon perähuoneesta. Viina tuo silmiin jos jonkinlaista valopalloa ihan varmasti.

20

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Normaali terve ihminen ei pyöri ufopalstoilla vittuilemassa alan harrastajille.

    • Erikoinen näkemys että tunnistamattomat lentävät objekti eivät ole todellisia, silloin kun vähemmän kouluja käynyt niitä havaitsee.

      Mutta sittenkö ne olemattomat tunnistamattomat lentävät objektit muuttuu todellisiksi kun tiedemies sitä olematonta tutkii?

      Oletko ajatellut tuon asian ihan loppuun saakka, että miten ne tiedemiehet tutkii olematonta? Loihtiiko ne sen ufoaluksen taivaalle superälyllään?

      Käsite "tiedemies" ei tee kenestäkään mitään yli-ihmistä. Tiede on vaan työkalu ja sitäkin on niin montaa sorttia että yksi tietää yhdestä ja toinen toisesta.

      Missään koulussa ei ole opetettu ufologiaa ainakaan ennen viime vuosia, eikä ole olemassa ufologian professoreja.

      Siksipä niin sanottu tiedemies ei välttämättä ole yhtään sen parempi ufotutkija kuin sekatyömies Kainuusta.

      Jos se sekatyömies Kainuusta on tutkinut omatoimisesti vuosia tunnistamattomia ilmiöitä, hän on varmasti parempi ufotutkija, kuin tiedemies joka vaikkapa työskentelee Raision margariinitehtaalla tutkijana tietämättä ufoista mitään.

      Lentäjät, astronautit, tutkaoperaattorit ja laivaston väki on sellaista joilla on paras tsäänssi työnsä puolesta havaita ufoja. Sohvaperuna (kuten aloittaja) on huonoin havainnoitsija ja tutkija kun älykin on selvästi liotettu ämpärissä.

    • Anonyymi

      Ufo tutkimus on tiedemaailmassa ja sen eri aloilla hyvin vähäistä, täysin marginaalitason toimintaa. Sikälikään ei oikea tiedehenkilö tulisi väittämään "uskosta" näissä asioissa. Hänhän paljastaa silloin vain oman skeptisen asenteensa, joka liittyy siihen, että hänellä ei ole oikeata tietoa asiasta, tai tapaa käsitellä tietoa asiasta.

      Sitäpaitsi sellaista ryhmää kuin "ufouskovaiset" ei ole olemassakaan. Tai ehkä sellainenkin, hyvin marginaalinen ryhmä mukaan mahtuu. Sen sijaan aiheesta kiinnostuneita lienee enemmistö.
      HKoukun kanssa olen samaa mieltä, että aloitaja kovasti haluaa aliarvioida tietyt ryhmät, sekä väittää ilman mitään perusteluja, että he muodostaisivat suurenkin osa ufo -aiheesta kiinnostuneista. Mistä siis tietää että näin edes olisi?
      Nykyään on sitä paitsi paljon korkeastikin koulutettuja työttömiä. Eikä koulutustaso sinänsä tee kenenkään uskoista, kiinnostuksen kohteista tai muista harrastuksista yhtään se epäpätevämpää sisällöltään taikka laadultaakaan. Vaikka aloittaja sellaista kuvaa haluaa välittää. Koska hän kuitenkin ottaa yksioikoisesti esiin "uskon vs.en usko" - näkökulman, niin kovin vakavissaan tälläisiä aloituksia ei missään eikä koskaan tietenkään pidä ottaa. Kiitos silti, mutta toivoisin aloituksilta jotain oikeaa näkökulmaa, ja mielellää kunnon perusteluineen !

    • USA:n puolustusministeriön perustama UAPTF on kooste eri alojen huipuista.
      Apulaispuolustusministeri David Norquist hyväksyi ohjelman virallisesti 4. elokuuta 2020 ja ilmoitti 14. elokuuta 2020.

      UAPTF:n seuraaja perustettiin 23.11.2021 AOIMSG Lentävien objektien tunnistus ja luetteloinnin synkronisaatio ryhmä. Ryhmään kuuluu 22 huippuasiantuntijaa.

      NASA: 16 hengen ufotutkimustiimiin kuuluu varsin ansioituneita henkilöitä eri saroilta:

      David Spergel, Flatiron Institute for Computational Astrophysics -instituutin perustajajohtaja. Hänen kiinnostuksensa ulottuvat planeettojen ja lähellä olevien tähtien etsimisestä maailmankaikkeuden muotoihin.

      Anamaria Berea on laskennan ja datatieteen apulaisprofessori George Masonin yliopistossa Fairfaxissa, Virginiassa.

      Federica Bianco on professori Delawaren yliopistossa fysiikan ja astrofysiikan laitoksella.

      Paula Bontempi on ollut biologi ja valtameritutkija yli 25 vuoden ajan.

      Reggie Brothers on AE Industrial Partnersin toimintakumppani Boca Ratonissa, Floridassa. Hän toimi aiemmin BigBear.ai:n toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä Columbiassa, Marylandissa. Hän toimi Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriön tiede- ja teknologiaministerin apulaissihteerinä ja puolustusministeriön tutkimuksen apulaisassistenttina. Brothers on myös arvostettu stipendiaatti Georgetownin turvallisuus- ja kehittyvän teknologian keskuksessa ja hän on Massachusetts Institute of Technologyn (MIT) sponsoroidun tutkimuksen vierailevan komitean jäsen Cambridgessa, Massachusettsissa.

      Jen Buss on Potomac Institute of Policy Studiesin toimitusjohtaja Arlingtonissa, Virginiassa. Ennen kuin hänestä tuli toimitusjohtaja, Buss työskenteli laajasti NASAn kanssa tutkiakseen astronautien sairaanhoidon sekä syövän diagnostiikan ja terapian poliittisia kysymyksiä ja strategisia suunnitteluprosesseja.

      Jen Buss on Potomac Institute of Policy Studiesin toimitusjohtaja Arlingtonissa, Virginiassa. Ennen kuin hänestä tuli toimitusjohtaja, Buss työskenteli laajasti NASAn kanssa tutkiakseen astronautien sairaanhoidon sekä syövän diagnostiikan ja terapian poliittisia kysymyksiä ja strategisia suunnitteluprosesseja.

      Mike Gold on Redwiren siviiliavaruus- ja ulkoasioiden varatoimitusjohtaja Jacksonvillessä, Floridassa. Ennen Redwireä Gold toimi useissa johtotehtävissä NASA:ssa, mukaan lukien avaruuspolitiikan ja kumppanuuksien apulaispäällikkö, kansainvälisten ja virastojen välisten suhteiden toimiston apulaispäällikkö sekä kansainvälisten ja lakiasioiden johtajan vanhempi neuvonantaja. Hän johti NASAlle yhdessä ulkoministeriön kanssa Artemis-sopimusten luomista ja täytäntöönpanoa.

      David Grinspoon on vanhempi tutkija Planetary Science Institutessa Tusconissa, Arizonassa, ja toimii NASA:n usein neuvonantajana avaruustutkimuksessa. Hän on tiederyhmissä useissa planeettojen välisissä avaruusalustehtävissä, mukaan lukien DAVINCI-tehtävä Venukseen.

      Scott Kelly on entinen NASA:n astronautti, koelentäjä, hävittäjälentäjä ja eläkkeellä oleva Yhdysvaltain laivaston kapteeni. Hän johti kansainvälisen avaruusaseman tutkimusmatkoja 26, 45 ja 46.

      Matt Mountain on AURA-nimisen yliopistojen tutkimus- ja astronomianyhdistyksen puheenjohtaja. AURAssa Mountain valvoo 44 yliopiston konsortiota valtakunnallisesti ja neljää kansainvälistä tytäryhtiötä, jotka auttavat NASAa ja National Science Foundationia.

      Warren Randolph on Federal Aviation Administrationin lentoturvallisuuden onnettomuuksien tutkinta- ja ehkäisyosaston varatoimitusjohtaja.

      Walter Scott on Maxarin varatoimitusjohtaja ja teknologiajohtaja Westminsterissä Coloradossa. Avaruusteknologiayritys on erikoistunut maan älykkyyteen ja avaruusinfrastruktuuriin. Vuonna 1992 hän perusti DigitalGloben, josta tuli osa Maxaria vuonna 2017.

      Joshua Semeter on sähkö- ja tietokonetekniikan professori sekä Bostonin yliopiston avaruusfysiikan keskuksen johtaja. Bostonin yliopistossa hän tutkii Maan ionosfäärin ja avaruusympäristön välisiä vuorovaikutuksia.

      Karlin Toner on FAA:n ilmailupolitiikan ja -suunnitelmien toimiston vt. johtaja. Aiemmin hän toimi FAA:n globaalin strategian johtajana, jossa hän johti FAA:n kansainvälistä strategiaa ja hallitsi kansainvälisen siviili-ilmailun uhkia. Ennen FAA:ta Toner toimi NASA:lla useissa johtotehtävissä, mukaan lukien NASAn päämajan ilmatilajärjestelmäohjelman johtaja.

      Shelley Wright on fysiikan apulaisprofessori Kalifornian yliopistossa, San Diegon astrofysiikan ja avaruustutkimuksen keskuksessa.

      Myös yksityisissä tutkimuksissa on mukana yliopistojen professoreja, Suomessakin.

      -Ei siis ihan helpolla voi yhtyä aloittajan sanomaan että vain huonosti koulutetut näkee ja tutkii.

      • Anonyymi

        Niin, mikä saa tuonkin joukon uskomaan ufoihin siinä määrin että alkavat tutkia niitä oikein porukalla? Vastaus on aika helppo. -Ufot.


    • Anonyymi

      Taitaa sinultakin puuttua akateeminen tutkinto. Kirjoitat siihen tapaan.

      Jeesukseen toki uskot.

      • Anonyymi

        Aloittajan ajatukset on kuin keskiajalta. Haaveilee inkvisition palauttamisesta jotta pääsisi polttamaan roviolla ufouskovaiset, joiden arvelee palvovan väärää Jumalaa.
        Tuosta ei enää ihminen voi tulla paljoa epärehellisemmäksi itselleen.


    • Anonyymi

      Avaushan on ilmiselvä provo ja kirjoittaja myös onnistui tavoitteessaan. Ufojen olemassaoloa paljastetaan asteittain jo virallisestikin ja kyllä avaajakin sen tietänee. Minua kiinnostaa erityisesti psykologia mikä tosiasioiden kiistämiseen liittyy. Pelko on yksi selitys ja usein syykin, mutta ei selitä kaikkea ufo-kieltämistä. Olisiko se vaan niin, että sielullinen menneisyys ja sielumme laatu vaikuttavat meissä alitajuisesti. Yhdelle kaverille yritin vuosien ajan kertoa omasta ufokokemuksestani, mutta selvästikään aihe ei kiinnostanut, eikä koskaan esittänyt yhtään kysymystäkään. Aivan kuin hänellä olisi jollain tasolla jo tietoa.

      • Anonyymi

        Nykyään ei tarvitse lukea ufokirjojakaan, kun teeveestä History Channeliltä tulee mielenkiintoisia dokkareita. Esim. tänään tulee pitkä jakso Ancient Aliensia, klo 15.25 - 19.10


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykyään ei tarvitse lukea ufokirjojakaan, kun teeveestä History Channeliltä tulee mielenkiintoisia dokkareita. Esim. tänään tulee pitkä jakso Ancient Aliensia, klo 15.25 - 19.10

        En oletuollaisesta kanavasta kuullutkaan. Ei näy ainakaan uudemmissa telkkareissa.


      • Anonyymi

        Ei kannata tuhlata kovin montaa vuotta sellaiselle kaverille kertomiseen, jolla on ovela hymy naamalla jo 30 sekunnin kohdalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kannata tuhlata kovin montaa vuotta sellaiselle kaverille kertomiseen, jolla on ovela hymy naamalla jo 30 sekunnin kohdalla.

        Tarkoitatko Kuljua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitatko Kuljua?

        En tarkoita, vaan sellaista joka ei usko. Kulju kuuntelee 30 sekuntia ja tietää jo aluksen tyypinkin ja näin tapaus on ratkaistu.


    • Joskus 20 vuotta sitten ryhdyin kirjoittamaan teokseni "Ufot ja tiedemiehet" johon keräsin kirjallisuudesta ja muusta mediasta löytämäni tohtorit ja professorit jotka ovat jollakin tapaa kommentoineet ufoasiaa.
      Jossain vaiheessa se julkaistiin SUTin toimesta CD-romppuna ja jo vuonna 2005 olin julkaissut sen paperiversiona omalla kustannuksella (340 siv.)
      Olen kautta vuosien päivittänyt sitä ja nykyisin se on olemassa tietokoneella sähkköisenä versiona jossa se on 481 sivuisena ja vie tilaa 2,9MB.
      Siinä on listattu tuhannet tohtorit ja professorit jotka ovat sanoneet jotakin ufoista.

    • Anonyymi

      Minä taas älykkäänä naisena ihmettelen mikä pistää uskomaan vanhaan höpölöpöön ettei muita älykkäitä elämänmuotoja muka löytyisi koko universumista.
      Täytyy olla itseänsä täynnä jos kuvittelee että ihmiset olisivat niin ainutlaatuisia että olisimme ainoita. Se ettei ihmisen alkeellisella tekniikalla löydetä mitään ei taasen kerro yhtään mitään.

      • Ei mikään muu kuin Raamatun tai jonkun muun uskonnon virhetulkinta.

        Jotkut uskonlahkot haluaisivat että maailma olisi pysähtynyt keskiaikaan, jolloin kirkko oli voimakkaimmillaan halliten ihmismieliä pelolla, tuomioilla, moraalisaarnoilla ja väkivallalla.

        Kirkot myös surutta ryöstivät tuohon aikaan ihmiltä maat ja omaisuudet, milloin milläkin tekosyyllä. Toki ei se ryöstäminen ole loppunut vieläkään eikä kirkonkiroukset. Sen tietävät ne jotka ovat päässeet eroon noista sairaista lahkoista, joihin Suomessakin kuuluu satojatuhansia ihmisiä.

        Kirkoissa on aina pesinyt pahuus, vallan väärinkäyttö, kokonaiset kansanmurhat, noitavainot, pedofilia, valheiden suojelu ja totuuden peittely.

        Kirkko määräsi ja vastasi myös tieteistä ja kenties niiden aikojen tulkinnoista joillekin on jäänyt käsitys että Raamattu on myös tietosanakirja, kun sitä oikein villisti tulkitsee.

        Kuinkahan monta Galileoa ja da Vinciä jne hilljennettiin ennen heidän saavutuksiaan tieteen saralla kirkon toimesta? Sieltä ajoilta on peräisin sanonta "se pyörii sittenkin", tarkoittaen Maa- keskeisyydestä luopumista.

        Se oli hyvin sanottu, sillä sanoo kirkko tai jokun lahko asioista mitä ikinä haluaa, niin ufot eivät taivaalta katoa eikä elämä muualla lakkaa.


    • Anonyymi

      Kummallista, että kun joku tuo kerrankin palstalle aitoja uffomiesvideoita, niin viestit poistetaan..

    • Anonyymi

      Ufot ovat totta. Todennäköisesti jo ensi vuonna tulee julkisuuteen tietoa. Luulitko että ihmisapinajoukko on joku universumin napa? Mikään kehittynyt laji ei paskanna omaan pesäänsä tai sodi.

      • Anonyymi

        Korruptiotilanne on kyllä paha maailmanlaajuisesti. Ufotietoutta tarjotaan nyt tavallisellekin kansalle, mutta miksi? Pitkään on jatkunut ufosalailu ja tilanne on nyt siltä osin muuttumassa. Se voi enteillä hyvää tai pahaakin. Kanavoituja viestejä en ole enää seurannut sen jälkeen kun sheldan nidle lopetti sairastuttuaan vakavasti vuonna 2015. Muistan kuitenkin, että joissakin viesteissä tulevaisuutta ei enää kovin valoisana nähty. Toisaalta sitten taas jotkut odottavat jonkinlaista "uutta kultaista aikakautta ihmiskunnalle".


      • Anonyymi

        Taas "ensi vuonna tulee..." hoh hoijaa.... kova on usko...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1525
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe