Mikä saa jotkut uskomaan ufoihin?

Anonyymi-ap

Täälläkin vaikuttaa olevan porukka työtöntä ja kouluttamatonta.
Tiedemiehet minä käsitän, jotka tutkivat oikeita asioita. Mutta tämmöset ufoilut kuuluu samaan kategoriaan ennustajien ja kaukoparannusten kanssa, eli valetta. Pienellä älykkyydellä varustetut peräkammarinpojat täällä haaveilee ufoista, kun eivät ole saaneet aikaiseksi lähteä edes vielä aikamiespojan iässä maailmalle sieltä rintamamiestalon perähuoneesta. Viina tuo silmiin jos jonkinlaista valopalloa ihan varmasti.

20

309

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Normaali terve ihminen ei pyöri ufopalstoilla vittuilemassa alan harrastajille.

  • Erikoinen näkemys että tunnistamattomat lentävät objekti eivät ole todellisia, silloin kun vähemmän kouluja käynyt niitä havaitsee.

   Mutta sittenkö ne olemattomat tunnistamattomat lentävät objektit muuttuu todellisiksi kun tiedemies sitä olematonta tutkii?

   Oletko ajatellut tuon asian ihan loppuun saakka, että miten ne tiedemiehet tutkii olematonta? Loihtiiko ne sen ufoaluksen taivaalle superälyllään?

   Käsite "tiedemies" ei tee kenestäkään mitään yli-ihmistä. Tiede on vaan työkalu ja sitäkin on niin montaa sorttia että yksi tietää yhdestä ja toinen toisesta.

   Missään koulussa ei ole opetettu ufologiaa ainakaan ennen viime vuosia, eikä ole olemassa ufologian professoreja.

   Siksipä niin sanottu tiedemies ei välttämättä ole yhtään sen parempi ufotutkija kuin sekatyömies Kainuusta.

   Jos se sekatyömies Kainuusta on tutkinut omatoimisesti vuosia tunnistamattomia ilmiöitä, hän on varmasti parempi ufotutkija, kuin tiedemies joka vaikkapa työskentelee Raision margariinitehtaalla tutkijana tietämättä ufoista mitään.

   Lentäjät, astronautit, tutkaoperaattorit ja laivaston väki on sellaista joilla on paras tsäänssi työnsä puolesta havaita ufoja. Sohvaperuna (kuten aloittaja) on huonoin havainnoitsija ja tutkija kun älykin on selvästi liotettu ämpärissä.

  • Anonyymi

   Ufo tutkimus on tiedemaailmassa ja sen eri aloilla hyvin vähäistä, täysin marginaalitason toimintaa. Sikälikään ei oikea tiedehenkilö tulisi väittämään "uskosta" näissä asioissa. Hänhän paljastaa silloin vain oman skeptisen asenteensa, joka liittyy siihen, että hänellä ei ole oikeata tietoa asiasta, tai tapaa käsitellä tietoa asiasta.

   Sitäpaitsi sellaista ryhmää kuin "ufouskovaiset" ei ole olemassakaan. Tai ehkä sellainenkin, hyvin marginaalinen ryhmä mukaan mahtuu. Sen sijaan aiheesta kiinnostuneita lienee enemmistö.
   HKoukun kanssa olen samaa mieltä, että aloitaja kovasti haluaa aliarvioida tietyt ryhmät, sekä väittää ilman mitään perusteluja, että he muodostaisivat suurenkin osa ufo -aiheesta kiinnostuneista. Mistä siis tietää että näin edes olisi?
   Nykyään on sitä paitsi paljon korkeastikin koulutettuja työttömiä. Eikä koulutustaso sinänsä tee kenenkään uskoista, kiinnostuksen kohteista tai muista harrastuksista yhtään se epäpätevämpää sisällöltään taikka laadultaakaan. Vaikka aloittaja sellaista kuvaa haluaa välittää. Koska hän kuitenkin ottaa yksioikoisesti esiin "uskon vs.en usko" - näkökulman, niin kovin vakavissaan tälläisiä aloituksia ei missään eikä koskaan tietenkään pidä ottaa. Kiitos silti, mutta toivoisin aloituksilta jotain oikeaa näkökulmaa, ja mielellää kunnon perusteluineen !

  • USA:n puolustusministeriön perustama UAPTF on kooste eri alojen huipuista.
   Apulaispuolustusministeri David Norquist hyväksyi ohjelman virallisesti 4. elokuuta 2020 ja ilmoitti 14. elokuuta 2020.

   UAPTF:n seuraaja perustettiin 23.11.2021 AOIMSG Lentävien objektien tunnistus ja luetteloinnin synkronisaatio ryhmä. Ryhmään kuuluu 22 huippuasiantuntijaa.

   NASA: 16 hengen ufotutkimustiimiin kuuluu varsin ansioituneita henkilöitä eri saroilta:

   David Spergel, Flatiron Institute for Computational Astrophysics -instituutin perustajajohtaja. Hänen kiinnostuksensa ulottuvat planeettojen ja lähellä olevien tähtien etsimisestä maailmankaikkeuden muotoihin.

   Anamaria Berea on laskennan ja datatieteen apulaisprofessori George Masonin yliopistossa Fairfaxissa, Virginiassa.

   Federica Bianco on professori Delawaren yliopistossa fysiikan ja astrofysiikan laitoksella.

   Paula Bontempi on ollut biologi ja valtameritutkija yli 25 vuoden ajan.

   Reggie Brothers on AE Industrial Partnersin toimintakumppani Boca Ratonissa, Floridassa. Hän toimi aiemmin BigBear.ai:n toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä Columbiassa, Marylandissa. Hän toimi Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriön tiede- ja teknologiaministerin apulaissihteerinä ja puolustusministeriön tutkimuksen apulaisassistenttina. Brothers on myös arvostettu stipendiaatti Georgetownin turvallisuus- ja kehittyvän teknologian keskuksessa ja hän on Massachusetts Institute of Technologyn (MIT) sponsoroidun tutkimuksen vierailevan komitean jäsen Cambridgessa, Massachusettsissa.

   Jen Buss on Potomac Institute of Policy Studiesin toimitusjohtaja Arlingtonissa, Virginiassa. Ennen kuin hänestä tuli toimitusjohtaja, Buss työskenteli laajasti NASAn kanssa tutkiakseen astronautien sairaanhoidon sekä syövän diagnostiikan ja terapian poliittisia kysymyksiä ja strategisia suunnitteluprosesseja.

   Jen Buss on Potomac Institute of Policy Studiesin toimitusjohtaja Arlingtonissa, Virginiassa. Ennen kuin hänestä tuli toimitusjohtaja, Buss työskenteli laajasti NASAn kanssa tutkiakseen astronautien sairaanhoidon sekä syövän diagnostiikan ja terapian poliittisia kysymyksiä ja strategisia suunnitteluprosesseja.

   Mike Gold on Redwiren siviiliavaruus- ja ulkoasioiden varatoimitusjohtaja Jacksonvillessä, Floridassa. Ennen Redwireä Gold toimi useissa johtotehtävissä NASA:ssa, mukaan lukien avaruuspolitiikan ja kumppanuuksien apulaispäällikkö, kansainvälisten ja virastojen välisten suhteiden toimiston apulaispäällikkö sekä kansainvälisten ja lakiasioiden johtajan vanhempi neuvonantaja. Hän johti NASAlle yhdessä ulkoministeriön kanssa Artemis-sopimusten luomista ja täytäntöönpanoa.

   David Grinspoon on vanhempi tutkija Planetary Science Institutessa Tusconissa, Arizonassa, ja toimii NASA:n usein neuvonantajana avaruustutkimuksessa. Hän on tiederyhmissä useissa planeettojen välisissä avaruusalustehtävissä, mukaan lukien DAVINCI-tehtävä Venukseen.

   Scott Kelly on entinen NASA:n astronautti, koelentäjä, hävittäjälentäjä ja eläkkeellä oleva Yhdysvaltain laivaston kapteeni. Hän johti kansainvälisen avaruusaseman tutkimusmatkoja 26, 45 ja 46.

   Matt Mountain on AURA-nimisen yliopistojen tutkimus- ja astronomianyhdistyksen puheenjohtaja. AURAssa Mountain valvoo 44 yliopiston konsortiota valtakunnallisesti ja neljää kansainvälistä tytäryhtiötä, jotka auttavat NASAa ja National Science Foundationia.

   Warren Randolph on Federal Aviation Administrationin lentoturvallisuuden onnettomuuksien tutkinta- ja ehkäisyosaston varatoimitusjohtaja.

   Walter Scott on Maxarin varatoimitusjohtaja ja teknologiajohtaja Westminsterissä Coloradossa. Avaruusteknologiayritys on erikoistunut maan älykkyyteen ja avaruusinfrastruktuuriin. Vuonna 1992 hän perusti DigitalGloben, josta tuli osa Maxaria vuonna 2017.

   Joshua Semeter on sähkö- ja tietokonetekniikan professori sekä Bostonin yliopiston avaruusfysiikan keskuksen johtaja. Bostonin yliopistossa hän tutkii Maan ionosfäärin ja avaruusympäristön välisiä vuorovaikutuksia.

   Karlin Toner on FAA:n ilmailupolitiikan ja -suunnitelmien toimiston vt. johtaja. Aiemmin hän toimi FAA:n globaalin strategian johtajana, jossa hän johti FAA:n kansainvälistä strategiaa ja hallitsi kansainvälisen siviili-ilmailun uhkia. Ennen FAA:ta Toner toimi NASA:lla useissa johtotehtävissä, mukaan lukien NASAn päämajan ilmatilajärjestelmäohjelman johtaja.

   Shelley Wright on fysiikan apulaisprofessori Kalifornian yliopistossa, San Diegon astrofysiikan ja avaruustutkimuksen keskuksessa.

   Myös yksityisissä tutkimuksissa on mukana yliopistojen professoreja, Suomessakin.

   -Ei siis ihan helpolla voi yhtyä aloittajan sanomaan että vain huonosti koulutetut näkee ja tutkii.

   • Anonyymi

    Niin, mikä saa tuonkin joukon uskomaan ufoihin siinä määrin että alkavat tutkia niitä oikein porukalla? Vastaus on aika helppo. -Ufot.


  • Anonyymi

   Taitaa sinultakin puuttua akateeminen tutkinto. Kirjoitat siihen tapaan.

   Jeesukseen toki uskot.

   • Anonyymi

    Aloittajan ajatukset on kuin keskiajalta. Haaveilee inkvisition palauttamisesta jotta pääsisi polttamaan roviolla ufouskovaiset, joiden arvelee palvovan väärää Jumalaa.
    Tuosta ei enää ihminen voi tulla paljoa epärehellisemmäksi itselleen.


  • Anonyymi

   Avaushan on ilmiselvä provo ja kirjoittaja myös onnistui tavoitteessaan. Ufojen olemassaoloa paljastetaan asteittain jo virallisestikin ja kyllä avaajakin sen tietänee. Minua kiinnostaa erityisesti psykologia mikä tosiasioiden kiistämiseen liittyy. Pelko on yksi selitys ja usein syykin, mutta ei selitä kaikkea ufo-kieltämistä. Olisiko se vaan niin, että sielullinen menneisyys ja sielumme laatu vaikuttavat meissä alitajuisesti. Yhdelle kaverille yritin vuosien ajan kertoa omasta ufokokemuksestani, mutta selvästikään aihe ei kiinnostanut, eikä koskaan esittänyt yhtään kysymystäkään. Aivan kuin hänellä olisi jollain tasolla jo tietoa.

   • Anonyymi

    Nykyään ei tarvitse lukea ufokirjojakaan, kun teeveestä History Channeliltä tulee mielenkiintoisia dokkareita. Esim. tänään tulee pitkä jakso Ancient Aliensia, klo 15.25 - 19.10


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nykyään ei tarvitse lukea ufokirjojakaan, kun teeveestä History Channeliltä tulee mielenkiintoisia dokkareita. Esim. tänään tulee pitkä jakso Ancient Aliensia, klo 15.25 - 19.10

    En oletuollaisesta kanavasta kuullutkaan. Ei näy ainakaan uudemmissa telkkareissa.


   • Anonyymi

    Ei kannata tuhlata kovin montaa vuotta sellaiselle kaverille kertomiseen, jolla on ovela hymy naamalla jo 30 sekunnin kohdalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kannata tuhlata kovin montaa vuotta sellaiselle kaverille kertomiseen, jolla on ovela hymy naamalla jo 30 sekunnin kohdalla.

    Tarkoitatko Kuljua?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarkoitatko Kuljua?

    En tarkoita, vaan sellaista joka ei usko. Kulju kuuntelee 30 sekuntia ja tietää jo aluksen tyypinkin ja näin tapaus on ratkaistu.


  • Joskus 20 vuotta sitten ryhdyin kirjoittamaan teokseni "Ufot ja tiedemiehet" johon keräsin kirjallisuudesta ja muusta mediasta löytämäni tohtorit ja professorit jotka ovat jollakin tapaa kommentoineet ufoasiaa.
   Jossain vaiheessa se julkaistiin SUTin toimesta CD-romppuna ja jo vuonna 2005 olin julkaissut sen paperiversiona omalla kustannuksella (340 siv.)
   Olen kautta vuosien päivittänyt sitä ja nykyisin se on olemassa tietokoneella sähkköisenä versiona jossa se on 481 sivuisena ja vie tilaa 2,9MB.
   Siinä on listattu tuhannet tohtorit ja professorit jotka ovat sanoneet jotakin ufoista.

  • Anonyymi

   Minä taas älykkäänä naisena ihmettelen mikä pistää uskomaan vanhaan höpölöpöön ettei muita älykkäitä elämänmuotoja muka löytyisi koko universumista.
   Täytyy olla itseänsä täynnä jos kuvittelee että ihmiset olisivat niin ainutlaatuisia että olisimme ainoita. Se ettei ihmisen alkeellisella tekniikalla löydetä mitään ei taasen kerro yhtään mitään.

   • Ei mikään muu kuin Raamatun tai jonkun muun uskonnon virhetulkinta.

    Jotkut uskonlahkot haluaisivat että maailma olisi pysähtynyt keskiaikaan, jolloin kirkko oli voimakkaimmillaan halliten ihmismieliä pelolla, tuomioilla, moraalisaarnoilla ja väkivallalla.

    Kirkot myös surutta ryöstivät tuohon aikaan ihmiltä maat ja omaisuudet, milloin milläkin tekosyyllä. Toki ei se ryöstäminen ole loppunut vieläkään eikä kirkonkiroukset. Sen tietävät ne jotka ovat päässeet eroon noista sairaista lahkoista, joihin Suomessakin kuuluu satojatuhansia ihmisiä.

    Kirkoissa on aina pesinyt pahuus, vallan väärinkäyttö, kokonaiset kansanmurhat, noitavainot, pedofilia, valheiden suojelu ja totuuden peittely.

    Kirkko määräsi ja vastasi myös tieteistä ja kenties niiden aikojen tulkinnoista joillekin on jäänyt käsitys että Raamattu on myös tietosanakirja, kun sitä oikein villisti tulkitsee.

    Kuinkahan monta Galileoa ja da Vinciä jne hilljennettiin ennen heidän saavutuksiaan tieteen saralla kirkon toimesta? Sieltä ajoilta on peräisin sanonta "se pyörii sittenkin", tarkoittaen Maa- keskeisyydestä luopumista.

    Se oli hyvin sanottu, sillä sanoo kirkko tai jokun lahko asioista mitä ikinä haluaa, niin ufot eivät taivaalta katoa eikä elämä muualla lakkaa.


  • Anonyymi

   Kummallista, että kun joku tuo kerrankin palstalle aitoja uffomiesvideoita, niin viestit poistetaan..

  • Anonyymi

   Ufot ovat totta. Todennäköisesti jo ensi vuonna tulee julkisuuteen tietoa. Luulitko että ihmisapinajoukko on joku universumin napa? Mikään kehittynyt laji ei paskanna omaan pesäänsä tai sodi.

   • Anonyymi

    Korruptiotilanne on kyllä paha maailmanlaajuisesti. Ufotietoutta tarjotaan nyt tavallisellekin kansalle, mutta miksi? Pitkään on jatkunut ufosalailu ja tilanne on nyt siltä osin muuttumassa. Se voi enteillä hyvää tai pahaakin. Kanavoituja viestejä en ole enää seurannut sen jälkeen kun sheldan nidle lopetti sairastuttuaan vakavasti vuonna 2015. Muistan kuitenkin, että joissakin viesteissä tulevaisuutta ei enää kovin valoisana nähty. Toisaalta sitten taas jotkut odottavat jonkinlaista "uutta kultaista aikakautta ihmiskunnalle".


   • Anonyymi

    Taas "ensi vuonna tulee..." hoh hoijaa.... kova on usko...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puotilan murha: hei me tienataan - ei ollut 1 kerta - Milad Tadayyon nimi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yokerhon-ovimies-pakotti-asiakkaan-houkutuslinnuksi-alamaailman-velanperintaan/4580356 -----
   Maailman menoa
   84
   6211
  2. Pia Nykänen paljastaa Matti Nykäsen alkoholismista: "Kun tulin töistä, niin se oli koko päivän..."

   Pia Nykänen ei olisi halunnut rekkalasteittain olutta autotalliinsa. Sponssioluet mahdollistivat Matti Nykäsen juomisen. Mäkikotka kuoli v. 2019 pitkä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   3384
  3. Kohujulkkis Martina Aitolehti jätti Suomen taakseen - Yksi kuva ja lyhyt viesti somessa: "Byeee"

   Bye bye baby! Aitolehti on karistanut Suomen pölyt jaloistaan seurapiirikaunottarien kera. Mukana mm. dj Suvi Pitkänen. Lue juttu ja katso kuvat: htt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2514
  4. Mies, mainitse yksi asia minussa

   Mikä viehättää ja sen parissa viihtyisit useita tunteja?
   Ikävä
   77
   1127
  5. Mä vikittelen sut papparaisena :D

   Jos oot vapaa ja mä oon vapaa, niin mikään ei pidättele mua. Sä oot mun vaan, ikioma rakas papparainen. Mä rakastan sua mummelina aivan hulluna, ilm
   Ikävä
   78
   1105
  6. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   518
   1091
  7. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   59
   993
  8. Kahta pahoinpidelty Kemijärvellä

   Kemijärvelläkin sattuu väkivallantekoja mikä on yllätyksellistä. Onhan Kemijärvi ollut aina rauhallinen ja turvallinen paikkakunta.
   Kemijärvi
   33
   987
  9. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   51
   888
  Aihe