Minkä ikäisenä

Anonyymi-ap

Minkä ikäisenä teillä alkoi erektiohäiriöt?
Itsellä ei mitään ongelmia ollut vielä vähän päälle parikymppisenä. Seisoi kuin rautatanki ihan itsestään kun naisen kanssa oli ja kondomienkin kanssa seksi sujui.
Joskus 23-24 -vuotiaana aloin huomata ongelmia ettei erektio enää pysynyt pystyssä pitkään ilman fyysistä kosketusta. Naisen seurassa kyllä suudellessa vielä jonkinlainen erektio tuli. Kondomien kanssa seksi ei enää onnistunut. Joko paikalleen laittaessa erektio hiipui tai loppui pannessa. Ilman kondomia kyllä yleensä onnistui jos ehti laittaa munan sisään ennenkuin se alkoi pehmetä.
Hiljalleen vuosien myötä tilanne sitten paheni. Paljoa ei naisten kanssa tullut oltua tekemisissä kun nämä ongelmat söivät itsetuntoa. Joskus kuitenkin tuli sänkyynkin päädyttyä. Reilu kolmekymppisenä ei enää naisen seurassa alkanut itsestään seistä ja muutenkin homma oli melkoista epäonnistumista, joskin joskus vielä onnistuikin.

Nyt reilu nelikymppisenä ei kyllä seksistä tule enää mitään. Naisen seurassa ei saa oikein seisomaan eikä seisokki ole tarpeeksi vahva että saisi edes sisään. Eikä oikein viitsi näitä noloja tilanteita enää itselleen hommatakaan.
Runkkaaminen vielä onnistuu, tosin siinäkin joskus tuntuu erektion alkavan heiketä.

Lääkärissä joskus 26-vuotiaana kävin kyselemässä apuja, mutta eipä siellä oikein mitään osattu sanoa. Sanottiin vain ettei tuon ikäisellä pitäisi näitä ongelmia olla.

0

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

    ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
    Maailman menoa
    534
    1436
   2. Tajuan, että tein virheen

    kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
    Ikävä
    73
    1305
   3. Mulla on ikävä sitä aikaa

    kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
    Ikävä
    54
    1094
   4. Martinan jorailut

    Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
    Kotimaiset julkkisjuorut
    240
    999
   5. Sano sano todella

    Onko sinulla Ikävä minua?
    Ikävä
    66
    798
   6. Arvaapa mies

    montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
    Ikävä
    71
    754
   7. Miehet hoi!

    Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
    Ikävä
    38
    668
   8. Hyvää perjantaita haaveisiin

    Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
    Ikävä
    92
    652
   9. Voiko yksi kohtaaminen

    jäädä pysyvästi mieleen?
    Ikävä
    45
    638
   Aihe