Laiskat naiset

Anonyymi-ap

Miten noin akat voi olla noin vetämättömiä ? Kello on kohta kymmenen. Joka aamu sama tilanne. Miehet touhuaa heti aamusta ilman eri käskyä ja mukisematta.

3

98

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sellaista femakot ajavat. Naisten ei tarvitse tehdä mitään. Mutta miesten täytyy, muutoin olet naisten vihaaja. Oikea sovinisti sika. Mies ei saa vitsailla, koska jokatapauksessa loukkaavat naista. Naiset ovat hyvin hyvin herkkähipiäisiä nykyään. Jopa liki 40 vee olevat naiset itkeä tihertävät jo ihan varuksi, että jos kuitenkin mies häntä loukkasi. Esimerkkinä Salla. Salla loukkaantuu, muttei itsekkään ole varma, että mistä sitä pitikään loukkaantua. Onneksi kaksi poikaani ovat jo aikapäiviä sitten löytäneet rinnalleen normaalit naiset, vaimot. Eivät ole kuin mm Salla. Voi herranenaika ja varjelkoon sitä, joka joutuisi varpaillaan mokoman kanssa elämänsä elämään. Huh. Salla ja Milena, kiertäisin kaaaaauuuukaaaa! Terveisin Mummi 60 v.

   • Anonyymi

    Tämä👍 Erinomainen kommentti miten asia todella on. Feminismi on miehiin katkeroituneiden naisten ase alistaa ja nujertaa miehet. Onneksi silti suurinosa naisista on tasa-arvon eikä feministisen viha aatteen kannattajia, jossa sekä miehet että naiset ovat saman arvoisia.


  • Anonyymi

   Hyvä Mummi. Puhut täyttä asiaa. Joka paikkaan vedetään meetoo jos vaikka ruuhkassa hipaistaan vahingossa toista. Miehiä vastaan on otettu kammottavaa aseet käyttöön. Siksikin toivon että voittaja on tänä vuonna mies. Ihan sama kumpi. Tämän vuoden naiset ovat kyllä kaikki jotenkin miesvihaajia paitsi Heidi. En ihmettele että ovat sinkkuja. Terveisin eräs nainen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   147
   1765
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1333
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   122
   958
  4. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   42
   777
  5. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   46
   690
  6. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   676
  7. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   287
   656
  8. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   97
   611
  9. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   232
   574
  10. Haavemaan ihmiset

   Mitä jos näkisitte toisenne, keskutelisitte... Yks asia johtaisi toiseen ja 💕💕
   Ikävä
   63
   523
  Aihe