Liikuntahalli Perhoon

Anonyymi-ap

Kuka sitä oikesti tarvitsee? Hyvin harva! Rahat menee ruma jää!

8

189

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Osittain totta turiset. Liikunta ja urheilu kaikella tapaa positiivisia asioita. Valitettavasti Perhossa jostain ” syystä” urheilun/ liikunnan arvostus ei saa sitä arvostusta mikä sille kuuluisi ja samalla liikunnan/ urheilun harrastajat ja siihen tarvittavat ” vetäjät” hukassa.
   Halleilla, seinillä tai muilla ”pakon” edessä luoduilla kulisseissa ei luoda liikunta-/ urheilukulttuuria.
   Mihin / keiden vuoksi on kadonnut Perholainen urheilullisuus.?
   Esikuvia ja esimerkkejä löytyisi vahvasta 1970-2000 hiihto ja yleisurheilu menestyksestä, sekä 2000 mm. menestyneistä painijoista.
   Kaikki lähtee koululiikunnasta ja vanhempien asenteesta, valitettavasti sellaisia tahoja taikka liikuntaan/ urheiluun positiisesti sekä motivoituneesti tahoja ei tällä hetkellä näyttäisi Perhossa liika olevan, joten rahat hallihankkeessa mielestäni ” kankkulan kaivoon”.

   • Anonyymi

    Koululiikunnan ongelma perhossa on nimen omaan se että on joko ns. "urheiluhulluja" tai ihmisiä joita ei kiinnosta tehdä mitään (yleisesti tunneilla). Sitten jos olet "keskinkertainen" eli yrität muttet välttämättä ole hirveän hyvä -> paremmat haukkuu tms. Joten on helpompaa olla tekemättä mitään kun "tehdä huonosti".

    Puhun ihan omakohtaisesta kokemuksesta nykyäänkin.


  • Anonyymi

   Kuntalaiset. Hyviä päätöksiä jotka luovat veto ja pitovoima tekijöitä.
   Hyvä että kunta kehittyy ja uusia palveluita syntyy. Meillä on hyvät päättäjät

   • Anonyymi

    Ylistetään perhon matkailumahdollisuuksia ja luontoa. Kunnan porukka haluaa itselleen urheiluhallin, että pääsee autolla mahdollisimman lähelle ulko-ovea, ettei vaan tarviis kylmässä ulkoilmassa kävellä. Urheilutiloja on jo ennestään liikaa. Ylös ja ulos liikkumaan!


   • Anonyymi

    Urheiluhallin rakentamisesta aiheutuu niin iso maksutaakka, että kunnan ennestäänkin huono vetovoima huononee edelleen. Työssäkäyvien maksutaakka tulee entistä raskaammaksi. Muutama nuori kyllä kerkiää jonkun vuoden urheiluhallia käyttää, mutta muuttavat pois ja liittyvät sitten muiden vauraampien kuntien urheiluseuroihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylistetään perhon matkailumahdollisuuksia ja luontoa. Kunnan porukka haluaa itselleen urheiluhallin, että pääsee autolla mahdollisimman lähelle ulko-ovea, ettei vaan tarviis kylmässä ulkoilmassa kävellä. Urheilutiloja on jo ennestään liikaa. Ylös ja ulos liikkumaan!

    Ai sitä suunnitellaan 'kunnan porukalle' eli siis työntekijöille ja virkamiehille ja luottamushenkilöille? Nyt murjaisit vitsin. Odotan päivää kun halli valmistuu ja ovella iso kyltti KUNTALAISILTA PÄÄSY KIELLETTY! Not gonna happen.


  • Anonyymi

   Perhossa vain 2600 asukasta. Mihin tarvitaan hallia?

  • Anonyymi

   Tehkää nii iso että Petonipojat tullee sinne pellaamaan pökköpalloa....

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   228
   11055
  2. 699
   3657
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   139
   1893
  4. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   161
   1470
  5. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   135
   1386
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   972
  7. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   218
   929
  8. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   256
   910
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   39
   856
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   383
   795
  Aihe