Onko tämä täydellinen rikos?

Anonyymi-ap

Henkilö jolla ei ole mitään menetettävää taloudelisesti, esim ulosotossa velkaa jota ei aikomusta maksaa ja ei luottotietoja, hän voi tehdä kuusi (6) "pientä rikosta" joka vuosi ilman mitään seuraamuksia.

Voit esim varastaa kaupasta tai tehdä netissä lievän petoksen ja jäädä kiinni 6 kertaa vuodessa ilman mitään seuraamuksia. Poliisi antaa sakon jonka voit repiä heti ja heittää roskikseen. Poliisin antamia sakkoja ei voi muuntaa vankeudeksi ja vasta jos tekee saman rikoksen seitsemän (7) kertaa yhden vuoden aikana nii vasta silloin sakot voidaan siirtää oikeudelle ja sitä kautta muuntaa vankeudeksi.

Lievien petoksien kautta voit esim tienata 2400€ vuodessa ilmaista ekstra rahaa ilman mitään seuraamuksia (huijaat nettikaupassa 400e kuusi kertaa) Tai voit varastaa vaatekaupasta saman hintaisia vaatteita ja myydä ne. Tästä ei siis seuraa MITÄÄN seuraamuksia kunhan teet kyseisen rikoksen vain kuusi kertaa vuodessa.

1

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valitettavasti näin on, koska Suomessa ovat maailman liveimmät rangaistukset. Tästä syystä Suomessa on tuhansia yhteiskunnan elättämiä taparikollisia, jotka menettelevät aloittajan kuvaamalla tavalla. Taparikollisia on poliisin arvion mukaan n. 30.000.
   Vaarana taparikollisilla on se, että laskut käryistä saattavat mennä sekaisin, tai kun on antanut pirulle pikkusormen, niin se vie koko käden ja häkki lopulta heilahtaa.
   Mutta, useimmat niistä, joille häkki on heilahtanut jatkavat heti entiseen malliin vankilasta päästyään.
   Tällä hetkellä taparikollisista ehkä kuuluisin on Helsingissä asuva ns. sarjasyömäri. Hän kiertää Helsingin ravintoloita ja syö herroiksi. Syötyään hän ilmoittaa henkilökunnalle, kutsukaa poliisi, olen rahaton. Poliisi kirjoittaa lievästä petoksesta sakot. Kun sakkoja on kertynyt noin tuhat päiväsakkoa, mistä pitäisi istua vankilassa yhtä monta päivää ne muunnetaan oikeudessa vankeudeksi. Muunnettujen sakkojen yläraja on kuitenkin 240 päivää, joten loput sarjasyömäri saa anteeksi. Ravintolat jäävät nuolemaan näppejään, koska sarjasyömäri on varaton. Tätä vuodesta toiseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1776
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   91
   1307
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1282
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1035
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   17
   855
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   18
   744
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   52
   716
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   668
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   614
  Aihe