Se on kokoomus politiikkaa jaossa köyhä maksaa ja rikas kauppias rikastuu lisää

Anonyymi-ap

Kquppiqillem enää ritämpieket voitot vaan ne haluu köyhän kansan sinun kaikki rahat tetettepääse niitä minnekään pörsiisn sijoitamaan.
Kun oletko jo lukenut tämän
Joku hyvä taas kommentoi joka haluu olla kokoomuslainen vaikka ei ole miljonääri

Kokoomus on miljonäärin etujärjestö.
Ei köyhän työssäkäyvän
kokomus positaa kesälomasikin
SDP on vähiten paha

16

210

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä ne ovat pääomasijoittajat, jotka työläisten työpanoksesta hyötyvät. Oikeistopuolueet, keulakuvana kokoomus ovat leikkaamassa sosiaaliturvaa ja vaativat pätkätöiden ja muiden alipalkattujen töiden tekemistä sanktioiden uhalla (Sipilän porvarihallituksen aktiivimalli).

   Osakeyhtiölain mukaan yhtiöiden tehtävä on tuottaa voittoa pääomasijoittajille. Yritykset ovat viettäneet "osinkojuhlia" myös lamavuosien aikana ja ovat saaneet isot yritystuet sekä suuret veroedut (veroetu on poikkeama normi verotuksesta). Nokia oli aikoinaan yksi suurimpia valtion yritystuen saajia, vaikka ei yritystukea olisi tarvinnut. Nokian tukea perusteltiin sillä, että näin anokia saadaan pysymään Suomessa. Ei pysynyt.
   Yritystuki potin jako jatkuu tänä päivänä samanlaisena. Yritystukia ei ole uudistettu nykypäivään, eikä kilpailua vääristäviä tukia ole karsittu eikä uusia innovaatioita ole huomioitu, kun entiset tukilistalle päässeet huomioidaan vuodesta toiseen.

   Valtion yritystuet veroetuineen ovat vuosittain noin neljä miljardia eli suunnilleen saman verran kuin varattomien sosiaaliturva. On hyvä muistaa, että monet sosiaali ovat Suomessa verotettuja. Perusturvan pienuudesta EU on Suomea huomauttanut ainakin kahdesti, mutta perusturvan uudistusta ei ole tehty. Sirpaleinen sosiaaliturva on "luukuttamista" ja köyhyys on aina uudelleen ja uudelleen hakiessa todistettava. Hyväntekevöisyysjörjestöjen leipäjonot paikkaavat Suomen puutteellista toimeentuloturvaa.

   Ei kadehdita köyhiä eikä niitä työttömiä, jotka usein ovat myös täysin tulottomia sanktioiden vuoksi. Kukaan ei varmasti hyvinvointivaltio Suomessa halua olla tuloton ja leipäjonossa hakemassa "parasta ennen ruokaa".

   Suomessa on sosiaaliturvan alikäyttöä, kun useat eivät kehtaa hakea tai eivät tiedä heille kuuluvasta tuesta. Kelan pitäisi huolehtia siitä, että jokainen saa hänelle kuuluvan sosiaalituen.

   Maataloustukia maksetaan noin 200 eri tukimuodon perusteella, joiden hakemista kuntien maatalous neuvojat ohjaavat. Maatalousyrittäjien määrä on nykyään paljon pienempi, mutta maataloustukipotti veroetuineen on pysynyt samana, noin neljä miljardia vuodessa, joten tuki on entisestä isompi ja nyt keskustapuolue valtiovarainministeri-puolueena on jälleen antamassa maatalousyrittäjille lisää rahaa, eli 300 miljoonaa euroa.

   Milloin perusturva nostetaan EU:n edellyttämälle tasolle ja leipäjonoista luovutaan? Vaatiiko se todellakin vasemmistohallituksen, jossa porvaripuolueita ei ole?
   U
   Äänestä

   • Anonyymi

    Hyvä avaus.Kelan virkailijoita kielletty kertomasta mihin kaikkeen kantasuomalaisilla on oikeus kelasta
    .Siirtolaisten kohdalla täysin päinvastoin
    .Virkailijat palvelee reidet vaahdossa suklaasilmäisiä siirtolaisia.Toimipisteet päästää sisään ennen virallista avaamiaikaa.
    Kantasuomalaiset palvellaan viimeisenä jopa tuntien odotuksen jälkeen
    . Mikäli sukulainen tai tuttu asiakkaana sama homma kuin siirtolaisilla.
    Toimeentulotuen siirto Kelaan ja Sossuun limittäin todellinen sätös. Kumoavat toistensa päätöksiä eturistiriitojen takia.Asiakas jää ilman apua tämän takia.


   • Anonyymi

    Yritystuet ja energiaveronpalautukset yli 8 Miljardin potti.

    https://yle.fi/a/3-10095106
    Kokonaisuus vaikea hahmottaa mutta myös tarkoituksellisesti tehty vaikeaksi.

    Sama homma siirtolaisten todellisista kuluista veronmaksajille sumutetaan. Edes Saarikko ei tiedä totuutta vaikka suoraan kyselytunnilla sitä kysyttäisiin.

    Korkea aika tehdä myös siitä välikysymys Herätys oppositio!


   • Anonyymi

    Vero etuineen.. Jokainen yritys jos tekee investointeja.. Saa vähentää ne verotuksesta. Jos ei saisi. Niin tämä maa olisi konkassa samantien. Kuvitteletko esim. Moton ja muitten kalliitten koneitten olevan ilmaisia.. Käypä ostaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vero etuineen.. Jokainen yritys jos tekee investointeja.. Saa vähentää ne verotuksesta. Jos ei saisi. Niin tämä maa olisi konkassa samantien. Kuvitteletko esim. Moton ja muitten kalliitten koneitten olevan ilmaisia.. Käypä ostaa.

    Sijoitukset ja tuet yhteiskunnalle ävoitot sitten yksityisiä
    Kokoomus


  • Anonyymi

   SDP on monessa kauppaketjussa poliittisesti mukana. Eivät ne S-kaupan hinnat mitään edullisia ole. Kommunisti riistää siinä missä muutkin.

   • Anonyymi

    Totta täällä paikalliset demarit kieroili kaavoituksessa jolloin teollisuustontti muutettiin prisman marketille.Demarit pääsi S-ryhmän hallitukseen. Kesko veti herneen nenään oikein kunnolla.Kaikki K-kauppiaat aloitti paskamyrskyn kunnallispolitiikassa ja useita oikeudenkäyntejä sopimusrikkomuksista,
    Yli vuosikymmen tästä ja silti entiset K-kauppiaat vannoo kostavansa kohtelunsa
    .Prisma tappoi kymmeniä pieniä K-kauppoja yli 20 km säteeltä
    .Sama juttu Mikkelissä säde peräti 80 km. Kyläkaupat luoli pois haja-asutusalueilta.Eräs kauppias tienasi S-bonuksilla enemmän kuin omalla kaupallaan. Haki tavarat myyntiin Prismasta asiakkailleen.


  • Anonyymi

   Kaiken kukkuraksi. Kermat nuollaan päältä... Eli itse sähkösijottajat saavat viedö laskunsa verottajalle.. Ensin saadaan plakkiota jne.. Ei muutako laskua vielä verotukseen... Köyhän pitää näyttää tiliotteet jos on latia vailla... Eikö yhtään hävetä osakkeen omistajia... Aikansa kun nuolee niin tikku pistää kielleen..

  • Anonyymi

   Oppositio siis okeistohannhakuaa siirtolaisia kauppoihinsanostamaan kela rahalla ei
   Etkö tajuu kokoomus on mamutuisen takan kuin Persut jakesksutanja kristillestkin

   Kauppiaat haluu myydä muillekin kuin sinulle maksujen rahat kelpaa myös kauppiaalle.

   Ja sinä maksaa työläinen

  • Anonyymi

   Yrittäjille aksaanberoja miksi kuitissani lukee alv maksu

  • Anonyymi

   Sdp on piilokokoomus..... Surin osa sdp porukasta on rikkaita sijoittajia.. Korppi ei korpin silmää noki... Kuka uskoo vielä politiikkaan että työllä elää.. Ja on kannattavaa... Kaikki
   työtulo imetään ja vielä lisää.. Koht on palkka kaikilla minimipalkka 3000 ja sekään ei riitä..

  • Anonyymi

   Vaatimattomien rahavirtojen laskemista näiden valtaosin kotimaan rajojen sisällä pyörivien rahojen laskeminen mitä täältä virtaa rahaa virtaa eri muodoissa Euroopan unionin pyörittämiseen.
   Ja sitä rahaa tuskin täällä enää näkyy...

  • Anonyymi

   Kokkarit on busines puolue.

  • Anonyymi

   Vain köyhille sähkö on kallista

   SDP

   • Anonyymi

    Tulloo lama... Sitähän tässä haetaan... Mikä tuki maksetaan seuraavaksi vaikka kirstussa ei ole latin latia... Varmaan sähköautotuki... Siis verorahaa ei kirstuun tule ja tukeja jaetaan.... Nyt on maksettu sähkön hintaa sen verrana että pitäisi näkyä jo kirstussa.... Arvaan jo rahat menee veroparatiiseihin...


  • Anonyymi

   Seuraavaksi massiivinen tukipotti kokoomukselle, ettei mene konkurssiin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   219
   1818
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1499
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   51
   1418
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   83
   1277
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1195
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   30
   1058
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   254
   1024
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   118
   896
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   51
   840
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   73
   780
  Aihe