Anomaliat Idässä

Anonyymi-ap

Missä pallosalama "elää"? Venäjän poikkeavien vyöhykkeiden luokitus
Viikkolehti "Argumentteja ja faktoja" nro 22. Velkasilmukka 29.5.2019
Samarskaja Luka.
Samarskaja Luka. / Juri Strelets / RIA NovostiOnneksi maassamme on tarpeeksi poikkeavia vyöhykkeitä ja luonnon salaperäisiä kulmia.

AiF kertoo, missä UFOja ja tulipalloja havaitaan useimmiten Venäjällä ja mistä voit yrittää löytää kuuluisan Loch Nessin hirviön sukulaisen.

Klikkaa suurentaaksesi
Klikkaa suurentaaksesi
Permin poikkeava vyöhyke (Molebsky-kolmio)
Se sijaitsee Permin alueen ja Sverdlovskin alueen rajalla, Sylva-joen rannalla Moljobkan ja Kamenkan kylien välissä. Pinta-ala on 70 neliötä. km.

Se tuli ufologien ja turistien tiedoksi 1980-luvun lopulla, kun Neuvostoliiton nuoriso -sanomalehti julkaisi sarjan raportteja yhteyksistä muukalaisten kanssa, joita väitetään tapahtuneen Moljobkan läheisyydessä. Siitä lähtien "lentävien lautasten" metsästäjät ovat tulleet näihin paikkoihin joka kesä perustaen leirejä ja yrittäneet löytää UFOja yötaivaalla.

Muistomerkki muukalaiselle Molyobkassa.
Muistomerkki muukalaiselle Molyobkassa. Kuva: Frame youtube.com/ Space UFOLOGY TUNTEMATTOMA
Tuntemattomien lentävien esineiden lisäksi Permin alue on tullut tunnetuksi sellaisista mystisista ilmiöistä kuin valopallot, ajan kulumisen häiriintyminen, äänimiraget ja esineiden levitaatio. Sanotaan, että jopa Sylva-joki muuttaa siellä virtauksensa suuntaa. Ufologien keskuudessa tietyt nimet on annettu joillekin vyöhykkeen epätavallisimmista paikoista: Keskiraivaus, Noidan sormukset, Vyselki, Käärmemäki, Kosmodromi ... Joten Noitasormusten alueella otetuissa valokuvissa epätavallinen valovoima pallot, joiden keskellä on mustia pilkkuja, ovat usein näkyvissä. He antoivat paikalle nimen. Geologit sanovat, että Molebin kolmion alla on maanalainen vuori, useita tektonisia vaurioita ja muita maankuoren häiriöitä. Halkeamien kautta pintaan tunkeutuu erilaisia ​​kaasuja maan syvyydestä, mikä voi vaikuttaa ihmisten psyykeen aiheuttaen hallusinaatioita ja jopa myrkytyksiä.

Taiga alueella, jonne Tunguskan meteoriitti putosi tänään.
LIITTYVÄ ARTIKKELI
Tunguska - ei Tšeljabinsk? Meteoriitin mysteereitä ei ole ratkaistu tähän päivään mennessä.
Medveditskajan harju
Volgogradin alueen koillisosassa Medveditsa-joen vasemman rannan yli ulottuu satoja metrejä korkea kukkulaketju. Se tunnetaan nimellä Medveditskaya harju - poikkeava vyöhyke, jossa pallosalama "elää".

Ei kuitenkaan vain pallomainen. Usein kukkuloiden yli - riippumatta siitä, onko taivaalla pilviä vai ei - tavallinen salama iskee. Paikalliset kutsuivat yhtä rinteistä "raivokkaan salaman rinteeksi". Tämä paikka näyttää houkuttelevan sähköä: pallosalama täällä voi lentää tuntikausia samaa reittiä pitkin liikkuen kävelynopeudella 1 metrin korkeudella maasta.

Rinteessä kasvavat koivut ovat täysin paljaita, ilman ainuttakaan lehtiä. Heidän runkonsa näyttävät olevan tuntemattoman voiman vääntynyt. Monet puut ovat palaneet - yleensä alaosa, mutta joissakin on koko ydin palanut. Ja toisista jäi jäljelle hiiltyneet kannot.


Kuva: Frame youtube.com/UnionKOSMOPOYSK
Turistit sanovat, että Medveditskajan harjanteen kukkuloilla laitteet yleensä hajoavat ja kello alkaa näyttää väärää aikaa. Ja näissä paikoissa havaitut UFOt ovat aina kolmion muotoisia.

Oymyakonissa.
LIITTYVÄ ARTIKKELI
Miinus 50 on edelleen lämmin! Kuinka ihmiset elävät kylmänavalla Jakutiassa
Labynkyr-järvi
Se sijaitsee lähellä pohjoisen pallonpuoliskon kylmänapaa, Jakutian Oymyakonsky uluksessa, ja se saattaa hyvinkin kilpailla Skotlannin Loch Nessin kanssa.

Legendan mukaan Labynkyrin vesissä asuu jättiläinen eläin - paikalliset kutsuvat sitä "Labynkyr Deviliksi". Jakutien kuvausten mukaan hirviöllä on tummanharmaa väri ja valtava suu. Se on erittäin aggressiivinen, joskus joutuu maihin ja hyökkää ihmisten ja kotieläinten kimppuun. He jopa puhuivat uhrauksista, joita paikalliset väittivät tuoneen Labynkyrin mahtavalle asukkaalle.

Tiedemiehet kiinnostuivat olennosta geologi Tverdokhlebovin vuonna 1953 julkaiseman raportin jälkeen. Hän kuvaili järvellä kelluvaa suurta esinettä: "Se oli jotain elävää. Se liikkui kaaressa: ensin järveä pitkin, sitten suoraan meitä kohti. Kun se lähestyi, outo tunnottomuus, joka sai minut tuntemaan oloni kylmäksi, otti minut hallintaansa. Tummanharmaa ruho, eläimen silmät kohosivat hieman veden yläpuolelle, ja ruumiista työntyi ulos jotain kepin kaltaista... Näimme vain pienen osan, mutta veden alla arveltiin valtava massiivinen ruumis.


Labynkyr-järvelle varustettiin useita tieteellisiä tutkimusmatkoja, mutta tutkijat eivät ole vielä löytäneet "helvettiä". Kuitenkin useita sivuhavaintoja tehtiin. Joten kaikuluotaimen avulla säiliön pohjalta paljastettiin poikkeava halkeama, ja myöhemmin sieltä löydettiin eläinten leukojen ja nikamien jäänteet. Tutkijat huomasivat, että Labynkyr jäätyy hyvin hitaasti ja aina paljon myöhemmin kuin viereiset järvet. Joskus, jopa kovassa pakkasessa, polynyas ammoilee sen jäällä.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vuonna 2013 Venäjän maantieteellisen seuran retkikunta lähti Jakutiaan. Sukeltajat sukelsivat 52,3 metrin syvyyteen ilman lämpötilan ollessa -65°C. Vuotta myöhemmin pidettiin toinen vaihe. Voronezhista kotoisin oleva matkustaja Andrei Solovjov haastatteli paikallisia asukkaita ja helikopterin lentäjää, joka näki korkealta järven pinnalta 5–7 metrin pituisen matelijan. Solovjov löysi myös kalaverkoista monen metrin reikiä - hänen mielestään Muutoin kuin kuuluisan Loch Nessin hirviön kaltaisen valtavan vedenalaisen eläimen törmäyksellä niitä ei voida selittää.

   Loch Ness -järvi.
   Loch Nessin myytti. Nessien olemassaolo kiellettiin, mutta hän ilmestyi uudelleen
   Lisää
   Samarskaja Luka
   Tämä on Zhiguli-vuoret ympäröivän Volgan mutkan nimi. Tästä alueesta on ollut legendoja jo pitkään.

   Sano, että on joitain erikoisia mirageja. Paranormaalien kerääjät tekivät jopa oman luettelonsa suosituimmista näyistä. Se sisältää esimerkiksi tiilikirkon haamu Zelenyky-saarella, jossa ei ole koskaan ollut temppeliä. Tai Green Moon Tower. Mutta useimmiten legendoissa mainitaan kaupunki, joka näyttää klassiselta keskiaikaiselta linnoitukselta. Ihmiset kutsuvat sitä rauhalliseksi kaupungiksi. Huhujen mukaan ihmiset, jotka päättivät käydä siellä, ovat kadonneet.


   LIITTYVÄ ARTIKKELI
   Legendoja ja olivat Samara Lukan helmiä
   Muiden Samarskaya Lukan ilmiöiden joukossa havaitaan epätavallisen muotoisia pilviä (on jopa kuutioisia), valaisevia palloja ja maasta ja vedestä purskavia valopilaria. Jotkut tutkijat ovat varmoja, että Zhigulivuoret ovat jättimäinen geokone, joka on luotu maailmojen avaruudelliseen yhdistämiseen, eräänlainen luonnollinen mystisen energian lähde. Tämän ansiosta voit nähdä maapallon syrjäisiä kulmia ja jopa maisemia muilta universumin planeetoilta.

   Shushmor trakti
   Mystiikan fanit väittävät, että pääkaupunkiseudulla voidaan laskea kymmeniä poikkeavia vyöhykkeitä.

   Mainitsekaamme vain yksi - Shushmor traktaatti. Legendan mukaan jossain Moskovan alueen Shatursky-alueen ja Vladimirin alueen rajalla. vanha rakenne, jonka tarkoitus on tuntematon, on kadonnut tiheään metsään. Ulkoisesti se näyttää kivipuoliskolta, jonka halkaisija on 6 m. On todisteita siitä, että kuuluisa maantieteilijä ja matkailija Pjotr ​​Semjonov-Tjan-Shansky mainitsi sen kerran.


   Legendan mukaan keskiajalla traktiossa sijaitsi pakanallinen alttari, ja sen jäännökset ovat salaperäinen pallonpuolisko. 1980-luvulla tutkimusmatkat ovat havainneet magneettisia poikkeavuuksia alueella. Mutta salaperäisen megaliitin tarkka sijainti on edelleen tuntematon.

   • Anonyymi

    käännetty google transulla


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   326
   2860
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   55
   1196
  3. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1097
  4. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   62
   924
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   58
   853
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   829
  7. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   706
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   700
  9. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   689
  10. Älä ees vihjaile mitään

   jos sitten lopulta kuitenkin teet aina noin.. 💔😞
   Ikävä
   52
   588
  Aihe