Anomaliat Idässä

Anonyymi-ap

Missä pallosalama "elää"? Venäjän poikkeavien vyöhykkeiden luokitus
Viikkolehti "Argumentteja ja faktoja" nro 22. Velkasilmukka 29.5.2019
Samarskaja Luka.
Samarskaja Luka. / Juri Strelets / RIA Novosti







Onneksi maassamme on tarpeeksi poikkeavia vyöhykkeitä ja luonnon salaperäisiä kulmia.

AiF kertoo, missä UFOja ja tulipalloja havaitaan useimmiten Venäjällä ja mistä voit yrittää löytää kuuluisan Loch Nessin hirviön sukulaisen.

Klikkaa suurentaaksesi
Klikkaa suurentaaksesi
Permin poikkeava vyöhyke (Molebsky-kolmio)
Se sijaitsee Permin alueen ja Sverdlovskin alueen rajalla, Sylva-joen rannalla Moljobkan ja Kamenkan kylien välissä. Pinta-ala on 70 neliötä. km.

Se tuli ufologien ja turistien tiedoksi 1980-luvun lopulla, kun Neuvostoliiton nuoriso -sanomalehti julkaisi sarjan raportteja yhteyksistä muukalaisten kanssa, joita väitetään tapahtuneen Moljobkan läheisyydessä. Siitä lähtien "lentävien lautasten" metsästäjät ovat tulleet näihin paikkoihin joka kesä perustaen leirejä ja yrittäneet löytää UFOja yötaivaalla.

Muistomerkki muukalaiselle Molyobkassa.
Muistomerkki muukalaiselle Molyobkassa. Kuva: Frame youtube.com/ Space UFOLOGY TUNTEMATTOMA
Tuntemattomien lentävien esineiden lisäksi Permin alue on tullut tunnetuksi sellaisista mystisista ilmiöistä kuin valopallot, ajan kulumisen häiriintyminen, äänimiraget ja esineiden levitaatio. Sanotaan, että jopa Sylva-joki muuttaa siellä virtauksensa suuntaa. Ufologien keskuudessa tietyt nimet on annettu joillekin vyöhykkeen epätavallisimmista paikoista: Keskiraivaus, Noidan sormukset, Vyselki, Käärmemäki, Kosmodromi ... Joten Noitasormusten alueella otetuissa valokuvissa epätavallinen valovoima pallot, joiden keskellä on mustia pilkkuja, ovat usein näkyvissä. He antoivat paikalle nimen. Geologit sanovat, että Molebin kolmion alla on maanalainen vuori, useita tektonisia vaurioita ja muita maankuoren häiriöitä. Halkeamien kautta pintaan tunkeutuu erilaisia ​​kaasuja maan syvyydestä, mikä voi vaikuttaa ihmisten psyykeen aiheuttaen hallusinaatioita ja jopa myrkytyksiä.

Taiga alueella, jonne Tunguskan meteoriitti putosi tänään.
LIITTYVÄ ARTIKKELI
Tunguska - ei Tšeljabinsk? Meteoriitin mysteereitä ei ole ratkaistu tähän päivään mennessä.
Medveditskajan harju
Volgogradin alueen koillisosassa Medveditsa-joen vasemman rannan yli ulottuu satoja metrejä korkea kukkulaketju. Se tunnetaan nimellä Medveditskaya harju - poikkeava vyöhyke, jossa pallosalama "elää".

Ei kuitenkaan vain pallomainen. Usein kukkuloiden yli - riippumatta siitä, onko taivaalla pilviä vai ei - tavallinen salama iskee. Paikalliset kutsuivat yhtä rinteistä "raivokkaan salaman rinteeksi". Tämä paikka näyttää houkuttelevan sähköä: pallosalama täällä voi lentää tuntikausia samaa reittiä pitkin liikkuen kävelynopeudella 1 metrin korkeudella maasta.

Rinteessä kasvavat koivut ovat täysin paljaita, ilman ainuttakaan lehtiä. Heidän runkonsa näyttävät olevan tuntemattoman voiman vääntynyt. Monet puut ovat palaneet - yleensä alaosa, mutta joissakin on koko ydin palanut. Ja toisista jäi jäljelle hiiltyneet kannot.


Kuva: Frame youtube.com/UnionKOSMOPOYSK
Turistit sanovat, että Medveditskajan harjanteen kukkuloilla laitteet yleensä hajoavat ja kello alkaa näyttää väärää aikaa. Ja näissä paikoissa havaitut UFOt ovat aina kolmion muotoisia.

Oymyakonissa.
LIITTYVÄ ARTIKKELI
Miinus 50 on edelleen lämmin! Kuinka ihmiset elävät kylmänavalla Jakutiassa
Labynkyr-järvi
Se sijaitsee lähellä pohjoisen pallonpuoliskon kylmänapaa, Jakutian Oymyakonsky uluksessa, ja se saattaa hyvinkin kilpailla Skotlannin Loch Nessin kanssa.

Legendan mukaan Labynkyrin vesissä asuu jättiläinen eläin - paikalliset kutsuvat sitä "Labynkyr Deviliksi". Jakutien kuvausten mukaan hirviöllä on tummanharmaa väri ja valtava suu. Se on erittäin aggressiivinen, joskus joutuu maihin ja hyökkää ihmisten ja kotieläinten kimppuun. He jopa puhuivat uhrauksista, joita paikalliset väittivät tuoneen Labynkyrin mahtavalle asukkaalle.

Tiedemiehet kiinnostuivat olennosta geologi Tverdokhlebovin vuonna 1953 julkaiseman raportin jälkeen. Hän kuvaili järvellä kelluvaa suurta esinettä: "Se oli jotain elävää. Se liikkui kaaressa: ensin järveä pitkin, sitten suoraan meitä kohti. Kun se lähestyi, outo tunnottomuus, joka sai minut tuntemaan oloni kylmäksi, otti minut hallintaansa. Tummanharmaa ruho, eläimen silmät kohosivat hieman veden yläpuolelle, ja ruumiista työntyi ulos jotain kepin kaltaista... Näimme vain pienen osan, mutta veden alla arveltiin valtava massiivinen ruumis.


Labynkyr-järvelle varustettiin useita tieteellisiä tutkimusmatkoja, mutta tutkijat eivät ole vielä löytäneet "helvettiä". Kuitenkin useita sivuhavaintoja tehtiin. Joten kaikuluotaimen avulla säiliön pohjalta paljastettiin poikkeava halkeama, ja myöhemmin sieltä löydettiin eläinten leukojen ja nikamien jäänteet. Tutkijat huomasivat, että Labynkyr jäätyy hyvin hitaasti ja aina paljon myöhemmin kuin viereiset järvet. Joskus, jopa kovassa pakkasessa, polynyas ammoilee sen jäällä.

2

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vuonna 2013 Venäjän maantieteellisen seuran retkikunta lähti Jakutiaan. Sukeltajat sukelsivat 52,3 metrin syvyyteen ilman lämpötilan ollessa -65°C. Vuotta myöhemmin pidettiin toinen vaihe. Voronezhista kotoisin oleva matkustaja Andrei Solovjov haastatteli paikallisia asukkaita ja helikopterin lentäjää, joka näki korkealta järven pinnalta 5–7 metrin pituisen matelijan. Solovjov löysi myös kalaverkoista monen metrin reikiä - hänen mielestään Muutoin kuin kuuluisan Loch Nessin hirviön kaltaisen valtavan vedenalaisen eläimen törmäyksellä niitä ei voida selittää.

      Loch Ness -järvi.
      Loch Nessin myytti. Nessien olemassaolo kiellettiin, mutta hän ilmestyi uudelleen
      Lisää
      Samarskaja Luka
      Tämä on Zhiguli-vuoret ympäröivän Volgan mutkan nimi. Tästä alueesta on ollut legendoja jo pitkään.

      Sano, että on joitain erikoisia mirageja. Paranormaalien kerääjät tekivät jopa oman luettelonsa suosituimmista näyistä. Se sisältää esimerkiksi tiilikirkon haamu Zelenyky-saarella, jossa ei ole koskaan ollut temppeliä. Tai Green Moon Tower. Mutta useimmiten legendoissa mainitaan kaupunki, joka näyttää klassiselta keskiaikaiselta linnoitukselta. Ihmiset kutsuvat sitä rauhalliseksi kaupungiksi. Huhujen mukaan ihmiset, jotka päättivät käydä siellä, ovat kadonneet.


      LIITTYVÄ ARTIKKELI
      Legendoja ja olivat Samara Lukan helmiä
      Muiden Samarskaya Lukan ilmiöiden joukossa havaitaan epätavallisen muotoisia pilviä (on jopa kuutioisia), valaisevia palloja ja maasta ja vedestä purskavia valopilaria. Jotkut tutkijat ovat varmoja, että Zhigulivuoret ovat jättimäinen geokone, joka on luotu maailmojen avaruudelliseen yhdistämiseen, eräänlainen luonnollinen mystisen energian lähde. Tämän ansiosta voit nähdä maapallon syrjäisiä kulmia ja jopa maisemia muilta universumin planeetoilta.

      Shushmor trakti
      Mystiikan fanit väittävät, että pääkaupunkiseudulla voidaan laskea kymmeniä poikkeavia vyöhykkeitä.

      Mainitsekaamme vain yksi - Shushmor traktaatti. Legendan mukaan jossain Moskovan alueen Shatursky-alueen ja Vladimirin alueen rajalla. vanha rakenne, jonka tarkoitus on tuntematon, on kadonnut tiheään metsään. Ulkoisesti se näyttää kivipuoliskolta, jonka halkaisija on 6 m. On todisteita siitä, että kuuluisa maantieteilijä ja matkailija Pjotr ​​Semjonov-Tjan-Shansky mainitsi sen kerran.


      Legendan mukaan keskiajalla traktiossa sijaitsi pakanallinen alttari, ja sen jäännökset ovat salaperäinen pallonpuolisko. 1980-luvulla tutkimusmatkat ovat havainneet magneettisia poikkeavuuksia alueella. Mutta salaperäisen megaliitin tarkka sijainti on edelleen tuntematon.

      • Anonyymi

        käännetty google transulla


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe