Laite kasvoilla

Anonyymi-ap

Mikä tuo nusta laite/juttu on osalla pelaajista kasvoilla?

3

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Musta :d

  • Anonyymi

   Kyseessä on uusi sääntö jalkapallossa, jokaisella joukkueella on oikeus ottaa mukaan otteluihinsa yksi niin sanottu naamioitu kostaja, jonka nimeä tai missä on milloinkin aiemmin pelannut ei tarvitse etukäteen ilmoittaa.

   Tuon uudistuksen tarkoitus on tuottaa peleihin taktisia yllätyksiä kun joukkueet eivät tiedä yhdestä vastustajan pelaajasta yhtään mitään ennen ottelua. Jos joukkue ei halua ottelussa käyttää naamioitua kostajaa niin sekin on sallittua.

   Naamioituja kostajia saa kuitenkin ottelua kohden olla vain yksi, joten jos naamioitu kostaja joutuu jättämään ottelun kesken häntä ei saa korvata toisella naamioidulla kostajalla, mutta toki tuolloin naamioidun kostajan tilalle voidaan vaihtaa joku nimetty pelaaja vaihtopenkiltä.

   Naamioidun kostajan ei tarvi olla sama pelaaja ottelusta toiseen vaan halutessa joukkue voi käyttää vaikka jokaisessa ottelussaan eri naamioitua kostajaa.

   • Anonyymi

    Unohtui tuossa edellä mainita että sääntöjen mukaan naamioitu kostaja voidaan valita myös ulkomaisista pelaajista, mutta sillä rajoituksella että naamiouduksi kostajaksi ei saa valita pelaajaa toisista lopputurnaukseen osallistuvista maista. Sen sijaan niistä maista joitten joukkue ei päässyt mukaan lopputurnaukseen naamioitu kostaja voidaan valita, poislukien toistaiseksi kumminkin venäjän ja valko-venäjän pelaajat.

    Tietääkseni kiertää huhu että esimerkiksi Teemu Pukkia olisi jo kysytty johonkin joukkueeseen naamioiduksi kostajaksi, mutta ei ole tietoa onko Pukki tuohon pyyntöön suostunut, mutta jos on niin olisi todella mahtavaa jos tuo joukkue etenisi aina mailmanmestariksi asti, niin saataisiin lopultakin yksi suomalainen miesten jalkapallon mailmanmestari.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   204
   2635
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   142
   1771
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1430
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   473
   1192
  5. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   123
   1169
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1050
  7. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   34
   938
  8. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   66
   911
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   94
   784
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   38
   739
  Aihe