Sote-asia Pukkilassa

Anonyymi-ap

Onko tuo soteasian julkinen käsittely aloitettu Pukkilassa oikealla aikataululla "Terävästä päästä" tullut viestiä, että työssäkäyvät eivät ehdi tilaisuuksiin.

34

361

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onneksi terävä pääkin näyttää ehtivän kommentoida asiaa ihan kesken työpäivän!

  • Anonyymi

   Sen verran taukoa työtehtävien välillä, että pieni happihyppely paikallaan...

  • Anonyymi

   Tilaisuus oli tosiaan ajankohdaltaan sellainen , ettei siihen voinut monikaan työssäkäyvä osallistua. Esimerkiksi minulla oli mahdotonta ehtiä siihen Hyvinkään toimistolta.
   Tilaisuuden anti on kuitenkin nyt ilmeisesti kunnan sivuilla, joten epäkohta on korjattu.
   Kuntalaiset saavat parhaiten tiedon selkeästä kirjallisesta materiaalista ja nuo tanhupallojen seurat ovat lähinnä eläkeläisten viihteeksi. Vanhuksille on kovin vähän näitä kivoja tilaisuuksia joissa näkee Hildaa, Huldaa ja jopa Selmaa! Ah, se kamferitippojen ja Bellavitan lehahdus kun mummot jyrää kuulemaan kunnanisiä!

  • Anonyymi

   Millonkas sinä Hyvinkäälle oot toimiston avannut? Tää tuli uutena tietona!

  • Anonyymi

   Uudenmaankadun, Kauppakujan ja esim. Kytäjänkadun toimistokeskittymät on kyllä tuttuja. En kyllä ole törmännyt kenenkään pukkilalaisen mikroyrittäjän toimistoon. Mutta toki jos on jossain tosi syrjässä tai ihan kansainvälisen tason toimija niin ei oo mun tuttujen joukossa. Ja eihän Hyvinkäältä tosiaan ehdi virka -aikana Pukkilaan. Ainakaan julkisilla.

   • Anonyymi

    Oletko nyt varmasti lukinnut kohteesi huolellisesti? .Vai ovat 24/7 s24 päivystyspalvelut ja somehouraamo palvelupaketissa?


  • Anonyymi

   Sähän se tiedät!

  • Anonyymi

   Ai onko sillä Hyvinkäällä toimistoa pitävällä siellä siis oma s24-somehouraamo. Ehkä oli hyvä, ettei ehtinytkään mummojen kokousta houreillaan häiriköimään. Jospa pysyy täällä netissä!

  • Anonyymi

   Ei kai nyt sentään! Kyllä Hyvinkäänkin toimistolta on kovin tervetullut sote-tilaisuuksiin. Mummoja ei kuitenkaan ole asiallista mollata. Jos vaikka itse on hyvin huonokuntoinen ja ikääkin jo on yli kuudenkympin niin se Bellavitan tuoksuhan on jo mahdollisesti hyvinkin pian tuttua. Karahtaa pilkka omaan nilkkaan!

   • Anonyymi

    Näet mollausta ja kaikenlaista ongelmaa ihan turhaan. Eihän kukaan ole väittänyt tilaisuuden järjestämisen päiväsaikaan olevan mikään ongelma. Tiedothan ovat netissä.
    Mummot ovat myös ihania ja tuo ihaileva kirjoitus saa muorin kuin muorin voimaantumaan. Kamferi ja ja Bellavita ovat edelleenkin hienoja asioita! Mummot jyrää!
    Eivätköhän ne pistä pikapuoliin sen Putininkin aisoihin ”neukkumaassa”.
    Oletko nuuskunnut homeita tai altistunut sähkölle kun niin kirraa kaikki pikkuasiat ja joidenkin mielipiteet? Vai onko unohtunut ns.nesteetön kulku?
    Hyvinkää on parhaiden yritysten metropoli ja meillä näyttää täällä olevan hyvä edustus siitä pyramidikirkon liepeiltä.


  • Anonyymi

   No hienoa, että Hyvinkäältä on noinkin innokasta osanottoa Pukkilasivustoille! Täällä on ollut aktiivisena myöskin Espoossa asuva persoona. Pukkilan asiat kiinnostaa! Tuleeko tässä kohta yhteydenottoja kerrassaan Kymenlaaksonkin puolelta?

   Mutta toisekseen mummoissa voi olla yllättävää potentiaalia. Joku teräsmummo päihittää mennen tullen ylipainoisen, rapakuntoisen kuuskymppisen papan kuntosalilla ja lenkkipolulla. Ja jollain mummolla saattaa olla tilillä ehtaa riihikuivaa kotitarpeiksi. Siinä moni kitisevävä uhopappa kalpenee muustakin kuin kamferitippojen ja Bellavitan tuoksusta!

   • Anonyymi

    Onpas siellä Hygge-kaupungissa äkäisiä piipittäjiä! Mikä nyt jäytää ja miksi yrität nostaa itseäsi ihan tarpeettomasti kehuskelemalla itseäsi? Yleensä tuollainen kehuskelu on huonon itsetunnon merkki! Muistamme kuitenkin nyt että olet Mummo Kehupää! Kutsun sinua tästä lähtien niin.
    Enpä tiedä kuka on vastustajasi, mutta aika pahasti on sinulla joku päässyt ihon alle ihan vain olemalla sitä mitä on! Arvomaailmasi näyttää olevan aika konservatiivinen ja suoraansanoen demokraattiseen maahan sopimaton nimitellessäsi jotain ihmistä tuollaisilla sanoilla.
    Tuontyyppisiä ihmisiä on yleensä vasemmistopoliitikoissa , mutta tuo Kroisostelu ei sovi siihen pirtaan. Kehuskelu sopii kyllä. Taidat kellua jossain välitilassa. Haluaisitko kääntyä hyvän puolelle? Nyt tuo toimintasi on hyvin pitkälti paikasta Dark Side!
    Kaikilla asioilla on alku ja loppu, ihmisillä ylä-ja alapää mutta vain sinulla kehupää.


  • Anonyymi

   Ensin muita mollaa hän. Sitten saa nenilleen. Ja lopuksi pitkä ja katkera vuodatus.
   Kaava on kovin tuttu, Hyvinge-, Esbo- eller Tukiojuttu...

   • Anonyymi

    Taidat elää ihan ikiomassa todellisuudessasi.
    Perustat ketjun jossa pyrit loukkaamaan jotain tunnistettavaa henkilöä.
    Käyt mielikuvituskeskustelua ikäänkuin tuo henkilö olisi keskustelussa kanssasi.
    Vedät herneen nenääsi kun et saa mitään keskustelua aikaan ja jatkat vaikerointiasi unohtaen mikä aihe perustamassasi ketjussa oli.
    Jatkat ei-nesteetöntä kulkuasi ja jatkat mekaanista jumittamistasi.
    Kaava on aina sama ja Hygge on osaltasi ohi.


  • Anonyymi

   No niin, kyllä se siitä helpottaa pyramidikirkon juurella kuten tunkionlaidallakin... Mene rauhassa!

   • Anonyymi

    Ai olet tunkiolla? Pyramidikirkko on ollut kantapaikkani taatusti kauemmin kuin siellä tunkiossa osataan edes uneksia. Sahanmäen friiduja. Hämeenkadun -ja Asemankoulun kasvatti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ai olet tunkiolla? Pyramidikirkko on ollut kantapaikkani taatusti kauemmin kuin siellä tunkiossa osataan edes uneksia. Sahanmäen friiduja. Hämeenkadun -ja Asemankoulun kasvatti.

    Kaunista kotiseuturakkautta Sahamäen "friidulta"! Kauas on kohtalo naisoletetun kuljettanut .
    Mutta onko se niin, että ne koviten kitisevät, vikisevät ja uhriutuvat ovat itse niitä alunpitäen epäasiallisimpia, tökeröimpiä öyhöttäjiä? Ja sitten kun metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan niin voi, voi kun tuntuu pahalta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaunista kotiseuturakkautta Sahamäen "friidulta"! Kauas on kohtalo naisoletetun kuljettanut .
    Mutta onko se niin, että ne koviten kitisevät, vikisevät ja uhriutuvat ovat itse niitä alunpitäen epäasiallisimpia, tökeröimpiä öyhöttäjiä? Ja sitten kun metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan niin voi, voi kun tuntuu pahalta!

    Miksi sinä Mummo Kehupää kitiset, uhriudut ja käyttäydyt epäasiallisesti?
    Miksi perustat näitä ketjuja maalittamaan muita ja miksi öyhötät? Mikä on syynä tuollaiseen toimintaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi sinä Mummo Kehupää kitiset, uhriudut ja käyttäydyt epäasiallisesti?
    Miksi perustat näitä ketjuja maalittamaan muita ja miksi öyhötät? Mikä on syynä tuollaiseen toimintaan?

    Ja niin se mollaus ja uikutus jatkuu....


  • Anonyymi

   Katso vaan peiliin Friidu-poika ja mieti noita kysymyksiäsi! Miksi kukaan ei, ei kukaan, oivalla nerokkuuttasi?

   • Anonyymi

    Prätkähiirillä on nykyään oma paikkansa jätelavalla, siellä muovijätteissä!


  • Anonyymi

   Jos tässä keskustelua koostaisi niin Hyvinkään Sahamäestä kotoisin olevalla friidulla on toimisto Hyvinkäällä.
   Friidu olisi halunnut osallistua Pukkilassa pidettyyn sote-tilaisuuteen, mutta tilaisuus oli niin aikasin, ettei toimistolta siihen ennättänyt. Oli sitten kuitenkin tyytyväinen kun huomasi että tiedot löytyvät myös netissä
   Pukkilassakin on ilmaistu nettisivuilla tyytymättömyyttä tilaisuuden ajankohtaan.
   Friidu sitten katsoi vielä asialliseksi ivailla ikäihmisiä, konservatiivejä ja vasemmistolaisia. Tuskin edellämainitut juurikaan näitä sivuja lukevat, mutta eihän se mukavaa ollut!

   • Anonyymi

    Onpa hyvä, että kuntaan on muuttanut yrittäjiä Hyvinkäältä. Hyvinkääläisiä yrittäjiä ei koskaan ole liikaa meillä tai muualla.
    Täällä tuntuu olevan niiden välinen keskustelu vauhdissa!. Menossa on melkoinen kanuunankuularalli kun yrittäjät vyöryvät kuntien välillä ja vertailevat autojaan ja pankkitilejään.
    Ei varmaan ole kovinkaan mukavaa sahata tuollaista matkaa päivittäin. Eihän se ole mikään ilmastoteko ainakaan.
    Sote-tilaisuudet ovat tietenkin yksinomaan hyvinvointialueen vastuulla ja niistä ovat kiinnostuneita ne ihmiset jotka miettivät noiden palvelujen saatavuutta jatkossa ja joiden kahvihammasta kolottaa.
    Perustit tämän ketjun nälvimään asiasta julkisesti keskustelevia. Aika sakeaa settiä sinulla tuntuu täällä olevan, mutta niinhän nämä vastaavat ketjusi tunnetusti ovat muutenkin. Sinulla on tainnut mennä jotain mujua ihon alle kun koet tarpeelliseksi pyörittää tätä showta täällä itseksesi. Jatka samaan malliin mutta lopeta uhriutuminen.
    Olisiko rehdimpää osallistua avoimeen keskusteluun tämän puskaruikutuksen sijaan. Jos sinussa ei ole sen verran selkärankaa, että uskaltaisit kirjoittaa omalla nimelläsi, ei vikinääsi voi ottaa vakavasti. Jotenkin tuntuu, että olet henkisesti niin heikko, että olet päätynyt tänne anonyymimaailmaan pois ihmisten ilmoilta mielenterveytesi suojelemiseksi. Se ei ole oikea tapa hoitaa sairasta päätäsi.
    Seuraa Aamupostia…


  • Anonyymi

   Kirjoitatko sinä täällä omalla nimelläsi? Tai no eihän sinun tarvitse. Kaikkihan nyt tietävät, että olet Sahamäen friidu.!
   Ja kukakohan sitä mujua pyörittää? Jo useamman vuoden kokemuksella. Katsoisit joskus peiliin.
   Mitä lähemmäs se kirjoitus osuu, sitä varmemmin rupeat nimittelemään joitain aivan ulkopuolisia luulotteluidesi kohteita.

   • Anonyymi

    Tätä mujua pyörittää se joka näitä ketjuja tänne avaa. En kirjoita omalla nimelläni koska en esitä täällä mitään väitteitä kenestäkään henkilöstä tai avaa näitä keskusteluketjuja.
    Useamman vuoden kokemuksella olet varmaan jo sinäkin huomannut, että täällä tätä mujua pyörittää ns. mukihäirikkö joka pyrkii solvaamaan julkisesti mielipiteitään esittäviä ihmisiä ja kunnan poliittisia toimijoita ja muita päättäjiä kunnanjohtajista , tuomareihin sekä asianajajiin ja valtuutetuista varahenkilöihin.
    Kun katsoo näitä ketjujen aiheuta, näkee selvästi keihin vihasi kohdistuu. Tulilinjalla ovat kokoomus-ja kepupoliitikot ja kunnan kulloinenkin toimiva johto. Myös kunnan asianajaja ja homejutun tuomari ovat lokaamisesi kohteena. Ketään muuta täällä ei ole nimetty tai mitenkään häiriköity.
    Joka tapauksessa tiedät tietenkin kohteesi itsekin, onhan toimintasi tarkoituksellista vainoamista.


  • Anonyymi

   Elämä on voittoja ja tappioita. Jos mies Hyvinkään Sahamäestä kertoo olevansakin friidu, se on varmasti kokonaan voitto! Nykyäänhän se taitaa mennä ihan omalla ilmoituksella, eikö se laillisesti olekin niin?

   • Anonyymi

    Lähtikö taas pakkomielteinen pyörä pyörimään? Etkö ymmärrä kirjoitettua tekstiä tai muuta todellisuutta kun pitää kaikkea vääntää oman hulluuden mukaan.
    Aika syvällä taidat olla houreissasi. Tässäkin keskustelussa oli kyse sote-tilaisuudesta ja jälleen ollaan pakkomielteesi äärellä.
    Jos sinulla on epäselvyys sukupuolestasi, voisit varmaan selvitellä sitä muualla kuin täällä kyselemällä siihen liittyviä ilmoituskäytäntöjä!


  • Anonyymi

   Ei kai meillä kenelläkään ole epäselvyyttä sukupuolestamme, kai? Sahamäen friiduhan sen kertoo jo nimimerkissään!

   • Anonyymi

    Miksi sitten kyselet tuollaisia sote-ketjussasi?
    Oletko jo ollut sukupuolenvaihdoksessa. Onko ääni möräkkä ja agressiotaso miehisellä tasolla ja housussa pikku pili?


  • Anonyymi

   Sote-tilaisuuden aikatauluasia lienee käsitelty? Jollekin tuli paha mieli liian aikaisesta ajankohdasta. Ja ikäihmisiä tuli sitten aiheettä ilkuttua.
   Kun sitten netissä näkyy tilaisuuden tiedot niin ovat kaikkien saatavilla. Hyvä niin!
   Sitten kaikkien tuntema häirikkö veti mukaan poliitikot, puolueet ja virkamiehet jne. Heistähän kukaan muu ei ole tässä mitään kirjoittanutkaan, mutta taitavat kuulua tämän henkilön maailmantuskan piiriin?

   • Anonyymi

    Mummo Kehupää ja Prätkähiiri Pissahousu vauhdissa! Onpa ollut vauhdikas päivä lukuisine viesteineen.
    Yrittävät vissiin päätellä mitä sukupuolta ovat-vaihtoehtoja on enemmän kuin kaksi ja siksi miettimisessä menee aikaa enemmän kuin normaaleilla ihmisillä!


  • Anonyymi

   Hyvinkääläis natiiveilta tietoa: sanotaan oikeammin Sahanmäki (ei siis Sahamäki)

   • Anonyymi

    Näin on. Ja kuten näistä viesteistä näkee, nimenomaan Sahanmäen friidu on käyttänyt sitä oikein ja mukihäirikkö väärin.


  • Anonyymi

   Sahanmäen Friidu-yrittäjä, joka nykyisin asuu Pukkilassa, mutta pitää toimistoa Hyvinkäällä ei kyllä heillä helistellyt mitään kelloja. Ehkä ihan kokonsan eri alalla?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   2810
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   308
   2315
  3. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   55
   1950
  4. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   96
   1705
  5. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   60
   1481
  6. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   175
   1280
  7. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   91
   1066
  8. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1047
  9. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   54
   967
  10. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   59
   966
  Aihe