Toimiva tv-merkki?

Anonyymi-ap

Omistan seitsemän vuotta vanhan Sonyn, mutta se on kivin hidas toiminnoissaan. Ikävintä on, että siinä on bugeja, joita ei ole päivityksillä korjattu.

Joskus televisio ei käynnisty lainkaan, jolloin se on irrotettava sähköverkosta pariksi minuutiksi ja yritettävä uudestaan. Kiusallisinta on kuitenkin se, että kaukosäätimen oikealle vievä navigointitoiminto jumittuu joskus täysin. Asiassa auttaa yleensä, jos vastoin tarvetta navigoi ensin yhden ruudun vasemmalle ja sitten vasta oikealle.

Navigointi saattaa joskus epäonnistua myös alaspäin. Katsottavia kanavia minulla on kymmenittäin, mutta Sonyssa on vain neljä suosikit-valikkoa, joihin kanavat olisi sijoitettava. Kun oikealle navigointikin on usein hankalaa, kanavia on usein vaikea avata. Toimivin tapa onkin numeronäppäimistön käyttö, jos sattuu kanavan numeron muistamaan.

Olen nähnyt LG-television, jossa tarjolla olevat kanavat sai näkyviin allekkain kymmenen kerrallaan. Kun kaukosäädinkin toimi hyvin, haluttuun kanavaan siirtyminen kävi nopeasti.

Onko ehdotuksia 55-tuumaisesta televisiosta, jossa pitäisi olla Areena, YouTube ja kuulokeliitäntä?

3

104

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuulokeliitäntä lienee rajoittavin tekijä, sitä ei enää kaikilla merkeillä / malleissa ole.

   Käyttöjärjestelmäksi Google/Android, Tizen (eli Samsung) tai LG webos. Noiden erot ovat lähinnä mielipidekysymyksiä.
   Toimivuus on suhteellinen käsite, mutta jättäisin halvimman osaston ja erityisesti turkkilaiset laitteet (esim. Nokia, Finlux, Procaster) väliin.

   • Anonyymi

    "Kuulokeliitäntä lienee rajoittavin tekijä, sitä ei enää kaikilla merkeillä / malleissa ole."

    Juu, huomasin itsekin, kun alustavasti katselin tarjontaa netissä. Kuulokeliitäntä ei kuitenkaan mikään harvinaisuus näkynyt olevan, useimmissa katsomissani telkuissa se oli.

    Aloitukseni oli hieman hätäinen, mutta tietysti tarkoitan nimenomaan tv-mallia enemmän kuin merkkiä. Kun katselee netissä televisioiden ominaisuuksia, niissä ei koskaan mainita, miten kanavat tarjotaan näytille ja ostajan on mahdotonta tietää, miten helppoa tai vaikeata navigointi on, eli kuinka katsojaystävällistä television käyttäminen on.

    Kanavien sijoittamisesta suosikkiryhmiin ei myöskään kerrota mitään. Sen sijaan tarjotaan tietoa kaikenlaisista tekniksistä asioista, joilla ei tavalliselle pulliaiselle usein ole mitään käytännön merkitystä.

    Oletan, että lähes kaikki nykyisin valmistetut televisiot toimivat ripeämmin kuin seitsemän vuotta vanha Sonyni, jossa joutuu odottelemaan puolisen minuuttia kuvan tulon jälkeen ennen kuin kannattaa yrittää siirtyä vaikkapa YouTubeen. Varmaankin jopa Sony toimii nykyisin nopeammin?

    Mainitsen vielä tekniikkafriikeille, että televisiooni on palautettu tehdasasetukset kuukausi sitten ja kaukosäädinkin on vaihdettu pari vuotta sitten ilman mitään parannusta television toimintaan.

    Aloittaja


   • Anonyymi

    Muista sitten jättää väliin myös halvimman osaston autot, kun menet sinne autoliikkeeseen autokaupoille, tiedä vaikka olisivat Turkissa tehtyjä. Kyllä tuollaiselle rahamiehelle löytyy niitä kalliitakin autoja, voit ihan itse päättää montako sataatuhatta sijoitat pyhään peltilehmään.


    🤣🤣🤣🤣🤣🤣


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   330
   3147
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   2814
  3. Taposta epäilty Mika Moring

   "Taposta epäilty Mika Moring on poliisin tutkimusten perusteella ajeluttanut useita naisia ympäri Suomen eri aikoina." Onko samoja Moringeja, jotka m
   Maailman menoa
   27
   1891
  4. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   129
   1374
  5. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   97
   1004
  6. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   57
   983
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   67
   901
  8. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   268
   844
  Aihe