Hallitus ottaa vastaan välikysymyksiä

Ihan niin paljon kuin oppositio kerkii niitä väsäämään.
Tänään kyselytunnilla persut haastoi miksei hallitus toimi nuorten katuväkivallan takia.
Kuten kuultiin hallitus on ryhtynyt toimiin, kyse ei ole enään pelkästään sisäministerin asia, hallitus ulottanut tämän 3-4 ministeriön alaisuuteen miksi, siksi kun halutaan puuttua ja saada ongelma hoidettua.

Perussuomalaiset vaati lisää poliiseja, niitä on tämä hallitus lisänny, ei poliiseja tulee liukuhihnalta, vaan koulutuksen kautta.

Edellnen hallitus jossa persut leikkasi ja vähensi poliisien määrää, kun persut joutui jättämään hallituksen viime kaudella niin silloin Sipilän hallitus alkoi lisäämään poliisien määrää kun persut ei enään ollut sitä vastustamassa. Miksi persut nyt vaatii poliisien lisäämistä, eivät itsekkään tiedä mitä haluavat, nyt haetaan mallia ruotsidemokraateista...haaveillaan kevään jytkyä.

Todellisuudessa nuoriso ongelmat nousi esiin korona aikana, ei ennen koronaakaan ollu täysin ongelmatonta mutta nyt se ryöpsähti esiin. Välikysymys päällä oleva maatalouden tukemisesta, sekin on selvityksessä minkä verran tukea tarvitaan, ja tulossa vuoden vaihteen aikoihin.

Hallitus toimii siten parhaaksi näkee, ei välikysymykset vauhdita mitään. Oppositio ei pysty haastamaan hallitusta talous ja työllisyys kysymyksillä,

Vielä, ei kyse ole pelkästäään nuorten katurikollisuudesta, nuorisio rikollisuus on osa isompaa eikä vain maahanmuuton syy, rikollisuidessa on mukana myös suomalaiset.
Maahanmuutto pysyy kuviossa jatkossakin, ei se tule loppumaan persujen mieliksi.

11

82

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mistä ei oppositio keksisi tehdä välikysymystä ? Viimeinen on typeryyden
   huipentuma.

  • Anonyymi

   Jatkuvilla välikysymyksillä oppositio haluaa tahallaan haitata hallituksen työtä, jotta voivat sitten haukkua mitä kaikkea hallitus jätti tekemättä. Tässä pelataan nyt politiikkaa eduskuntavaaleja silmälläpitäen.

  • Anonyymi

   Hyvä, että edes jokin puolue kiinnittää huomiota raaistuneeseen väkivaltaan. Kouluissa rauhatonta, oppitulokset heikentyneet, lapsi-ikäiset kulkevat veitsi taskussa, eivätkä arastele käyttää sitä, opettajilla ei kurinpito-oikeuksia, ym. Hallituksessa leperrellään ohi asioiden, vaikuttaa siltä, että vastuuministereillä edelleen on unelma, vaikka se on aikoja sitten ryvetetty rikollisuudella, raiskauksilla, julmilla henkirikoksilla. Kulttuurieroja, tapoja, tottumuksia ei pystytä tunkemaan yhteen muottiin, siksi maailma on jakautunut alueisiin, että kaikille olisi paikka toteuttaa omaa elämäntapaansa. In Rome you do as romans do. Muutoin liikaa eripuraa.

  • Media pitää huolen ettei mitkään raakuudet jää salaisuudeksi, rikollisuuden kitkeminen vaatii pitkäjänteistä yhteistyötä eri ministeri alaisuuksien kesken, kouluista, lasten vanhempien ynnä muitten organisaatioitten välillä tämän hallitus toi esille tänään eduskunnan kyselytunnilla ja tähän on jo kiinnitetty huomiota.
   Oppositio yritti tuoda kuvan television välityksellä että hallitus ei tee mitään, sehän on kyselytunnin tarkoitus mustamaalata hallitus, ohjelman voi katsoa yle.areenan kautta.

   Purra antoi ymmärtää että persuilla ohjelma kuinka ongelmat ratkaistaan, heidän mielestä ongelma johtuu pelkästään epäonnistuneesta maahanmuutto politiikasta.
   Ohjelma ei kiinnosta muira puolueita, toisekseen rikollisuuteen liittyy myös suomalaiset se mikä aina tulee esiin tässä on huumeet jota persut ei huomioi, eikä tuo esille järjestäytynyttä rikollisuutta, kaikki nämä kytkeytyy toisiinsa.

   Maahanmuutto liittyy talouteen kiinteesti, hallitus on hoidettava hallintoa kokonaisuutena, maahanmuutto vain osa kokonaisuutta eikä edes tärkeimpien asioitten joukossa, tärkeä kummiskin, ja pakolaiset osa maahanmuuttoa.

   Mikä uusi välikysymys ensiviikolla, nythän näitä tullu joka viikko eikä mitään vaikutusta, enempi hukkaan heitettyä aikaa.

  • Anonyymi

   Välikysymykset paikallaan, hyvinkäytettyä aikaa. Sensijaan kysymyksiin vastaaminen, samoja selityksiä toistaen, kuuluu veronhaaskaajien keskusliiton perusohjeistuksiin.

   • Anonyymi

    Välikysymyksen rustaajat tiesivät mitä on tulossa. Oppositio ei ole vastuussa mistään, joten kulutetaan aikaa.....


  • Anonyymi

   Miksi eivät vanhemmat kasvat kakaroitaan ihmisiksi ?

  • Poliisi ilmoittanut jos katujengeistä poistettaisiin maahanmuuttajataustaiset ei ongelma poistuisi, vähentyisi kyllä, persu voi väittää ettei näin ole.
   Katujengeissä on 50 % suomalaisia, maahanmuuttajataustaiset suhteessa enemmistönä kun suhteutetaan väestöryhmät.
   Poliisi viranomaistiedoite rangaistusten koventaminen, rangaituksen ikärajan laskeminen ei muuta mitään, paras toimenpide on ennaltaehkäisy, valistus tms.
   Ruben Stillerin ohjema radiossa avaa koko vyyhdin ' vähentäisikö rangaistukset....'

  • Anonyymi

   Lopeta hyvä mies tuo persuilu.
   Karkoitat loputkin kirjoittajat.
   Kyllä hallituksen kuuluisi ottaa jämerämpi ote katuväkivaltaan.

   • Miten voit väittää ettei hallitus ole puuttunut tilanteen korjaamiseksi, eilen eduskunnan kyselytunnilla hallitus esitti toimenpiteet mihin ryhdytty, luuletko että se pitäisi näkyä heti, ei varmaan näy . Vaatii jatkuvan ja vuosien työn joka kohdistetaan nuoriin.

    Viranomais tiedotteisiin uskon, persujen poliittinen tiedoite kohdistuu puolueen populistiseen kannatuksen lisäämiseen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   142
   2234
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   379
   1335
  3. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   44
   1066
  4. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   83
   950
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   69
   866
  6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   63
   821
  7. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   36
   729
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   64
   704
  9. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   75
   640
  Aihe