Suhtautuminen trans ihmisiin

Anonyymi-ap

Hei, elikkä oletteko muuut huomanneet samaa ja mikä on teidän mielipide?
Yhdessä keskustelussa joku käski minun tappaa itseni, koska olen trans ja olen nyt alkanut nähdä videoita ja kuulla vihamielistä tekstiä transihmisiä vastaan.
Minusta on alkanut tuntua, että jopa honot nykyjään jollain tavalla hyväksytään, mutta trans ihmisillä ei ole ihmisarvoa , mutta uskaltaako enään kadulla liikkua, jos joku hakkaa minut sen vuoksi.
Haluaisin muistuttaa, että kaikki trans ihmiset eivät halua muuttaa lakeja ja jos kaikki olisi sukupuoletonta niin eihän silloin kukaan tarvitsisi sukupuolenkorjausta, mutta moni sen kuitenkin tekee itsensä vuoksi ja sitten haluan lisätä, että moni kyllä tajuaa sen, että omat kromosomit eivät muutu ja tarkoitus ei ole muuttaa biologiaa vaan ulkonäköä vastaanaan sitä kokemusta mitä sisällä tuntee ja se ei ole päätös. Eihän kukaan cic ihminenkään päätä olevansa mies tai nainen se on vain tunne joka joko on tasapainossa sen kanssa mitä peilistä näkee ja miten muut sinuun suhtautuu tai sitten ei.

Ja senkin haluan sanoa ettei periaatteessa ihme, että kansa kääntyy vastaan , kun transihmisistä lähinnä näytetään videoita ihmisistä jotka ovat vasta menossa prosessiin tai sen alussa tai näyttävät alieneilta ja sanovat olevansa muunsukupuolisia joka kuitenkin on vielä pienempi vähemmistö kuin tse transihmiset ja lisäksi suomessa on edelleen se laki voimassa, että pelkällä sukupuoliidentiteetin häiriöllä ei saa hormoni hoitoja niin, koska miksi haluaisit olla maskuliinen jos et koe olevasi maskuliininen ja toisinpäin.
Luulenpa, että moni teistä on jo kohdannut transihmisen josta ei huomaa, että on trans , koska yleensä trans ihmiset eivät huuda olevansa transsukupuolisia ja näyttävät aivan normaaleilta.
Minustakaan ei välttämättä näe, mutta onko transihmiset vaarassa ja onko suhtautuminen muuttunut vaarallisen agressiiviseksi? Ja onko jengi oikeesti sitä mieltä , että koska minulla on ns. " mielenterveys ongelma " minun pitää tappaa itseni tai tulla tapetuksi

3

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja sitten sekin asia, kun lehdessä puhuttiin siitä, että jos translaki muuttuu sitten kuka vain mies voi mennä vessaan ja sanoa olevansa nainen ja sitten naiset ovat vaarassa tai pukukoppiin siis öö.. eihän siellä vessan ovella ole nytkään mitään ovimiehiä varmisamassa sukupuolta ja eihän siinä myöskään ole mitään näkymätöntä taika seinää joka päästää naisten vessaan vain naisia .

      60' luvulla pelättiin homojen raiskaavan yleisissä vessoissa ja homostelevan julkisesti kadulla, jos homoudesta tulee laillista.
      No en ole tähänpäivään mennessä nähnyt kahduilla homoseksiä, mutta heteroseksiä olen puistossa kerran nähnyt, mutta mikä teillä cic ihmisillä on pelko noita vessoja kohtaan?! Siis herääkö teillä itsellä aina haluja vessoissa sitten ja pyöriikö teidän maailma todella noin seksin ympärillä? Itse olen aina rakastanut ihmiseen ja seksi tulee myöhemmin, mutta olen elänyt myös seksittömässä parisuhteessa vuosia .
      Minä tavallaan säälin cic ihmisiä kun he eivät saa parisuhdetta toimimaan ilman seksiä , kun minä olen perusläheisyydellä pärjännyt .
      Seksi ei ole muuta kuin tapa lisääntyä ja minun tapauksessa se ei edes onnistu.
      Ja niin olen silti tätä uutta translakia vastaan, mutta en sen takia että joku voisi käyttää sitä lakia rikokseen vaan sen takia, että se on sairaus .
      Eihän kukaan duagnosoi itselleen diabedestäkään ja mene sitten lääkitsemään sitä ominpäin tai kukaan ei diagnosoi itselleen ADHD:tä .
      Mitä jos voisi iitselleen vain diagnosoida ADHD ja sitten saisi esiemekiksi vammaistukea

    • Anonyymi

      Minun nähdäkseni transvastaisuus johtuu siitä, että setä pukeutuessaan tädiksi loukkaa luolamiesten maailmankuvaa aikamoisen raskaasti, mikäli kivekset nyt niin erityinen taivaanlahja olisikaan.

      Meikätransnaista jurppii aivan helvetisti se, kuinka jokaikisen kerran transihmisten olisi otettava normi-cis-tahvojen tunteet huomioon, forever and ever.

      Paskanhan saa aina pyytämättä, joten cis-porukan spedeilyssä on AINA kyse arvovallasta tai pikeamminkin pelko sen menettämisestä.

      Tätähän Päivi R.-tätikin tekee veren maku suussaan, vaikka oma penskansa on 100 % puppeli!

      Mutta: ole onnellinen "poika nimeltä Päivi", sillä olet kumminkin tutustunut itseesi paljon syvemmälti kuin mitä tavalliset normiporvaripaskat eivät ikinä tee tai edes ymmärrä mitä koko keissi tarkoittaa!

      Minä en ainakaan enää ikinä päästä ketään hyppimään nenilleni sen takia mitä itse olen ja ollut jo kauan. Olenhan Yläkerran Isännän tahdosta "Sirpa Silkkipöksy"!!

    • Anonyymi

      Toisekseen: vessaraiskausjuttu on silkkaa heterojen pornosta peräisin olevaa haaveksintaa.

      Tutkimusten mukaan tällaista ei ole voitu todeta tapahtuneen, väittipä puolijauhoinen fundamentalistiproffa Tapio 0,5-matka silmät kiiluen mitä tahansa arvovaltaspede-showssaan!

      Toinen spede, jenkkifundis Wilkersson väitti satuilukirjassaan vuonna 1973, että raivokkaat homolaumat joukkoraiskailisivat pyhiä ja vanhurskaita setämiehiä puistoissa pitkin Ameriikkaa.

      Tekisivätkin. Ei tarvitsisi näiden sitten silmät kiiluen kuolata kakaroita nähdessään.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3417
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      155
      2057
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      200
      1722
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1633
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      267
      1010
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      125
      959
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      919
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      875
    Aihe