Se muistuttaa kuusenkäpyä, ruskean suomuisen kuorrutuksen ja kävyn muodon takia. Sisu on kreemillä ja hillolla täytetty . Aina luotettavan samanmakuinen. Faz...r niitä tekee. Säilyy hyvin jääkaapissa useamman päivän, jos ei kerralla syödä.
Käpykakku on joulun paras kakku
43
506
Vastaukset
- Anonyymi
Pitää tarkistaa. tuliko perille.
- Anonyymi
🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑
😍 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#17656357N
🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
- Anonyymi
Joulupöytään ihan mainio. Pitääpä muistaa.
Ja vihreät kuulat, niitäkään ei muina aikoina syödä.- Anonyymi
Vihreillä kuulilla voi täyttää joulutorttuja, psrempaa kuin luumumarmelaadi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Vihreillä kuulilla voi täyttää joulutorttuja, psrempaa kuin luumumarmelaadi.
Hui, ei todellakaan ole. Sulanutta marmelaadia, lähinnä siis sokeria ja lisäaineita, yäk!
- Anonyymi
Sitten kouluvuosien en ole syönyt käpykakkua. Maistuisikohan se vielä
yhtä hyvältä ? Siinä on aika paljon paksua voikreemiä, mutta aikoinaan, kun
ei ollut paljon vaihtoehtoja, kaikki oli herkkua. Käpykakussa on nostalgiaa !Minulle on tuttu vieläkin myynnissä oleva turkulaisen Aschanin konditorian ruskeaksi värjätyllä marsipaanilla kuorrutettu käpykakku, "suomut" saksilla leikelty, maku oikein miellyttävä, ei liian äitelä. Rakastan manteleita kaikissa muodoissa, joten niistä tehty marsipaani maistuu- ja onhan manteli terveellistäkin. Kuorrutuksen idea on sama kuin prinsessakakussa, joka muodoltaan kupumainen, päällystetty vaaleanvihreällä marsipaanilevyllä ja usein luonnonruusu on koristeena. Prinsessakakkuja on tullut itse tehdyksi lähipiirin prinsessoille, ehkä käpykakkukin onnistuisi.
Linnan juhlissa on perinteisesti tarjottu Ellen Svinhufvudin kakkua, mantelia siinäkin , mutta on muuten turhan tuhtia.
Itse leivon useimmiten joulun ajaksi helpon taatelikakun, se on kuitenkin lajityypiltään "kuivakakku", tosin siitä tulee mehevä ja maukas.- Anonyymi
Ramoona kirjoitti:
Minulle on tuttu vieläkin myynnissä oleva turkulaisen Aschanin konditorian ruskeaksi värjätyllä marsipaanilla kuorrutettu käpykakku, "suomut" saksilla leikelty, maku oikein miellyttävä, ei liian äitelä. Rakastan manteleita kaikissa muodoissa, joten niistä tehty marsipaani maistuu- ja onhan manteli terveellistäkin. Kuorrutuksen idea on sama kuin prinsessakakussa, joka muodoltaan kupumainen, päällystetty vaaleanvihreällä marsipaanilevyllä ja usein luonnonruusu on koristeena. Prinsessakakkuja on tullut itse tehdyksi lähipiirin prinsessoille, ehkä käpykakkukin onnistuisi.
Linnan juhlissa on perinteisesti tarjottu Ellen Svinhufvudin kakkua, mantelia siinäkin , mutta on muuten turhan tuhtia.
Itse leivon useimmiten joulun ajaksi helpon taatelikakun, se on kuitenkin lajityypiltään "kuivakakku", tosin siitä tulee mehevä ja maukas.Taatelikakun minäkin teen jouluksi, taikinan voi sekottaa yhdessä isossa kattilassa joten ei tule paljon tiskiä. Kakku säilyy hyvin ja voi sen kuorruttaakkin esim. suklaalla niin käy täytekakusta,
- Anonyymi
Enpä ole kahteenkymmeneenvuoteen hankkinut makeamössöä mutta inspiroiduin aiheesta joten jos nyt sortuisin ylellisyyteen! Oblivion stout...
- Anonyymi
Joulumössöistä pitäisi päästä eroon. Tässä voisi olla uusi vaihtoehto joulutarjontaan, joka on vain kerran vuodessa pöydässä.
- Anonyymi
Anoppilan jouluun kuului viisi erilaista kakkua.
Nostalgiaa käpykakusta löytyy,
aikoinaan kun yhdelle mummelille hoidin kirkonkylä asioita,
palkaksi pyysi tuomaan käpykakun.
Sitten hänen kanssaan rupateltiin ja kahviteltiin käpykakun kera
ja loput laittoi aina kotiin lapsille viemiseksi.
Hyvin se silloin maistui ja maistuisi varmaan nytkin...
Saa nähdä sorrunko suklaakakkuihin ,
yksi paikallinen tekee maistuvia sacherkakkuja
ja nekin maistuvat.
...vai teenkö vain sen iänikuisen porkkanakakun
joulukakuksikin.- Anonyymi
En ole erikoisemmin kakkujen ystävä, mutta kerran jouduin kakun ostamaan
ja nappasin Prinsessakakun Lidlistä. Se oli hyvää, ei äitelä yhtään.
En tykkää äitelistä kakuista ollenkaan. Yllätyin Prinsessakakun
mausta. Se on ollut kakkuni sen jälkeen, jos sellaisia vieraita tulee,
että ovat täytekakun perään. Prinsessa-kakkua myyvät muutkin.
En tiedä onko saman valmistajan. Lidlissä se myydään pakastettuna.
Se on pienehkö kakku. Hinta ei ole paha !
https://www.s-kaupat.fi/tuote/frodinge-prinsessakakku-pakaste-480g/7310890601687- Anonyymi
Onko Prinsessakakku jäätelökakku vai miksi sitä myydään pakastettuna ?
Pitääkö se syödä heti kaikki 480 grammaa ? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Onko Prinsessakakku jäätelökakku vai miksi sitä myydään pakastettuna ?
Pitääkö se syödä heti kaikki 480 grammaa ?Onko sekavihannekset jäätelökakkua, kun niitä myydään pakastethuna?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Onko Prinsessakakku jäätelökakku vai miksi sitä myydään pakastettuna ?
Pitääkö se syödä heti kaikki 480 grammaa ?On aikaa kun viimeksi söin Prinsessakakkua, en muista pitääkö se sulamisen jälkeen
syödä kerralla pois, mutta se on pieni kakku, jos neljä syöjää on paikalla,
se menee loppuun, jos riittääkään. Se maistuu. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
On aikaa kun viimeksi söin Prinsessakakkua, en muista pitääkö se sulamisen jälkeen
syödä kerralla pois, mutta se on pieni kakku, jos neljä syöjää on paikalla,
se menee loppuun, jos riittääkään. Se maistuu.Kyllä se säilyy jääkaapissa muutaman päivän, ellei ole ollut kovin kauan lämpimässä tarjolla. Tuo marsipaanipäällys on paljon säilyvämpää kuin kermavaahto ja pysyy siistinä. Pakasteesta sulatetun kakun loppua ei saa pakastaa uudelleen.
- Anonyymi
Piimäkakun aion tehdä , tykkään siitä.
- Anonyymi
Käpykakku on köyhällistön herkkua se kun on halpa.
- Anonyymi
Ei ole totta. Käpykakkua syödään sen takia, että se on hyvää.
- Anonyymi
Käpykakku on melko pieni, siksi edullinen. Lidlin mansikkakermakakku on kilohinnaltaan halvempaa.
- Anonyymi
Paras Prinsessakakku on -uskokaa tai älkää- pakasteprinsessakakku merkiltä
Frödinge.- Anonyymi
Makuasia. Itse en pidä marsipaanista.
- Anonyymi
Onko siinä niitä jotain kaloreja minkä verran?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Makuasia. Itse en pidä marsipaanista.
En itsekään luullut pitäväni, mutta kyllä on hyvää. Mantelimassa on hyvää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Onko siinä niitä jotain kaloreja minkä verran?
Marsipaani on mantelia ja tomusokeria, tuskin on ainakaan enempää kaloreita kuin kermavaahdossa tai voikreemissä. Marsipaani kaulitaan ohueksi levyksi kakun päälle, ei yhdessä palassa kovin paljoa ole. Mantelimassa on vähän eri rakenteinen, sitä laitetaan laskiaispullaan.
- Anonyymi
Muutama kymmenen herkkukakkua, kyllä maistuisi kahvin kanssa ❤️
https://www.makeaa.fi/reseptit/?kategoria[]=kahvikakut- Anonyymi
En osaisi leipoa muuta kuin nuo kaurakeksit.
- Anonyymi
Enklantilainen hetelmäkakku ja maustekakku ovat maukkaita kuivakaakkuja.
- Anonyymi
Se englannin kakku onkin täyttä tavaraa, monenlaisia kuivattuja hedelmiä, säilyy hyvin. Teen piimäkakun maustekakuksi, piparimausteita js rusinoita siihen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Se englannin kakku onkin täyttä tavaraa, monenlaisia kuivattuja hedelmiä, säilyy hyvin. Teen piimäkakun maustekakuksi, piparimausteita js rusinoita siihen.
Lorauta rommia kans!
- Anonyymi
Aina vain ruoasta puhutaan.
Ei ihme, että varsinkin naiset elämänsä varrella syövät itsensä pilalle.- Anonyymi
Jos jouluna ja juhlissa palan kakkua syö, ei se ketään vielä lihota. Kaljan kittaus ja makkara ja muut rasvapommit tekee ukoille tynnyrimahan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jos jouluna ja juhlissa palan kakkua syö, ei se ketään vielä lihota. Kaljan kittaus ja makkara ja muut rasvapommit tekee ukoille tynnyrimahan.
Entä jos syö makkaratäytekakkua, ei kai se lihota?
- Anonyymi
Ylipainoiset ovat innokkaita ruoasta kirjoittajia.
- Anonyymi
Katso nyt vaikka julkkiskokkeja ja ruokablogeja! Ei näy yhtään ylipainoista. Ruuasta kiinnostunut osaa laittaa terveellistä hyvää ruokaa ja annokset on pieniä.
- Anonyymi
Näetkö jostain kirjoittajien painon ?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Näetkö jostain kirjoittajien painon ?
Ainakin Pal kirjoittaa paljon ruuasta ja tarjolla on joka päivä ne kuuluisat brunssit muun syömisen lisäksi. Kinkkujakin menee joulun aikaan 3. Mutta ihan normaalin painoinen kuvissa näyttäisi olevan.
- Anonyymi
Aika teollisen makuinen. Meille oikea joulukakku on kuivakakkuna maustekakku ja juhlakakkuna kunnon kermakakku, banaani ja mansikkatäytteellä.
- Anonyymi
Banaani mustuu ikävästi kakun välissä ja tulee apinamainen olo kun banskua syö.
Piparkakuissa on samat mausteet kuin maustekakussa, teen mieluummn jouluksi vaikka tiikerikakun. - Anonyymi
Banaani on oikein hyvä kakun välissä, ei se paljon kerkiä mustua eikä se haittaa,
hyvä kakku syödään nopeasti.
- Anonyymi
Suklaakakku on hyvää talvella.
- Anonyymi
Parissa päivässä hotkii .
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 663235
Sinä saat minut kuohuksiin
Pitäisiköhän meidän naida? Mielestäni pitäisi . Tämä värinä ja jännite meidän välillä alkaa olla sietämätöntä. Haluai272293Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan
Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä681859Loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä tilassa
Seinäjoella Pohjan valtatiellä perjantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä t281775Tiedän, että emme yritä mitään
Jos kohtaamme joskus ja tilaisuus on sopiva, voimme jutella jne. Mutta kumpikaan ei aio tehdä muuta konkreettista asian161411- 281381
Näin pitkästä aikaa unta sinusta
Oltiin yllättäen jossain julkisessa saunassa ja istuttiin vierekkäin, siellä oli muitakin. Pahoittelin jotain itsessäni61276Mitä, kuka, hä .....
Mikähän sota keskustassa on kun poliiseja on liikkeellä kuin vilkkilässä kissoja291261Taisit sä sit kuiteski
Vihjata hieman ettei se kaikki ollutkaan totta ❤️ mutta silti sanoit kyllä vielä uudelleen sen myöhemmin 😔 ei tässä oik101187Noh joko sä nainen oot lopettanut sen
miehen kaipailun jota sulla EI ole lupa kaivata. Ja teistä ei koskaan tule mitään. ÄLÄ KOSKAAN SYÖ KUORMASTA JNE! Tutu631177