Teinisatanistit

C.G.Vadenblick

Moniko black metal bändi on oikeasti niin kova saatananpalvojapoppoo, kuin heidän imagonsa ja sanoituksensa antavat ymmärtää? Tuskinpa edes murto-osa näistä ”true” bändeistä on perehtynyt koko aiheeseen edes pintapuolisesti. Mustiin pukeutuminen, alchemy metal wear pentagrammien ja ylösalaisten ristien käyttäminen, tai ”hail satan, fuck jehova” sanoitusten rustaaminen ei ole sen saatanallisempaa kuin nallekarkkien syöminen.
   Nuoret 13-20 vuotiaat teinipellet, jotka lässyttävät saatanallisuuttaan vaikkeivät erota luciferia lex luthorista ja ovat oppineet koko juttunsa burzumin, immortalin tai muiden bläkkipuudelien levyiltä sentään vielä jotenkin ymmärtää. Mutta lähempänä kolmeakymmentä olevat läskit pukinpartaiset itsensäviiltelijät jotka höpöttävät tätä samaa skeidaa ovat lähinnä helvetin säälittäviä. Moniko näistäkään pelleistä tekee mitään sen saatanallisempaa kuin maalailevat corpsemaskejaan ja rikastuttavat niittikauppiaita?
   Hautakivien kaatelijat ovat myös oma lukunsa sinänsä. Skidit (sillä toivon, että nämä ovat sentään alle 20-vuotiaita) vetävät ensin kännit keskikaljallaan ja sitten mennään hautausmaalle tekemään oikein saatanallisia hautakivenkaateluita. Siitähän herra vihtahousu tykkää ja varaa oikein hyvän paikan näille uskollisille puberteetikoilleen. Mistä tämä koko hautakivien kaatelu on saanut alkunsa? Ymmärrän kyllä, että kyseessä on muka protesti kristinuskoa vastaan, mutta montako kertaa esim. mediassa tämä teko on otettu vastaan protestina? Lähinnä aina kun tällainen teko tulee julkisuuteen, niin ensimmäiseksi puhutaan syrjäytyneistä ja huonoista kotioloista lähteneistä lapsista. Voi saatananpalvojaraukat ei kukaan taida ottaa teidän hommianne todesta. Mahtaa se harmittaa kun ei edes isi ja äiti välitä, ja sitten kun oikein repäisee ja kaatelee hautakiviä, niin ei vieläkään oteta tosissaan.
   Saatananpalvonta ja satanismi ovat samanlaisia muoti-ilmiöitä, kuin rap tai Karl Kanin vaatteetkin. Bläkkärit pitävät itseään jotenkin muita erilaisempina ja eräänlaisina outsidereina, mutta samanlaista keskenkasvuisten pelleilyä tämä on kuin muutkin nuorisokulttuurit. Sillä nuorisosta tässä on kyse. Joukossa on kenties joitakin ikinuoria yli 30-vuotiaita jotka eivät ole vielä oikein tajunneet missä mennään ja maalailevat edelleen corpsemaskejaan, mutta suurin osa on alle parikymppisiä jotka hakevat vielä ”omaa juttuaan”.
   Suoraan sanottuna saatananpalvojat/satanistit ovat pahempia luusereita kuin kristityt. Sillä suurin osa uskovaisista sentään tuntee uskontonsa periaatteet ja historian, sekä tietää yleensä mistä puhuu. Kun taas s/s:sät perustavat ”uskonsa” black metal levyjen korneihin sarjakuvasanoituksiin, netistä löytämiinsä pellesivustoihin ja mustien vaatteiden valmistajiin. Moniko itseään kovanakin saatananpalvoja/satanistina pitävä voi sanoa esim. lukeneensa alaan liittyvää kirjallisuutta (älkääkä tulko lässyttämään LaVeystä tai helevetin necronomiconista)
   Tälläkin palstalla ihmisillä on nickejä tyyliin: Natas, evildemon ja muita huvittavia jenkkikauhuleffa tyylisiä ”saatananickkejä”. Näistä tulee lähinnä mieleen Pikku G., Elastinen, tai muut rapparit. Samaa paskaa eri pussissa. Kuuroille korvillehan minä tässä paasaan, sillä se on kyllä tullut huomattua, että tuo järki tuppaa olla nykyaikana vähissä. Mutta kyllä te kaikki saatananpalvojat tulette huomaamaan, että ei ole mitään saatanaa, ei jumalaa, eikä mitään muutakaan ylempää voimaa. Satanismissa on kyllä joitakin hyviä ajatuksia, mutta sekin on paljon muuta kuin mustat vaatteet ja satanic bible kainalossa ja pärjäisi ideologiana kyllä jonkin muunkin nimisenä. Itseäni ei kiinnosta mikään valmiiksi pureskeltu, sillä katsokaas minulla on omatkin aivot ja en tarvitse mitään valmiiksi keksittyä ideologiaa ismiä tai uskontoa.
   Älkääkä kirjoittako vastineeksi seuraavia asioita: Saatananpalvonta ja satanismi ovat eri asioita, kaikki black metalin kuuntelijat eivät ole s/s, senkin helluntalainen/kristitty/jeesustelija, luuletko olevasi parempi muita (luulen), pure nenääs, haista vittu, hail satan, hail jesus, mix sä haukut bläkkii, sä oot ihq… jne… jne…

55

8299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • n vm.79

      Oletko oikeasti 34-vuotias? Toivottavasti et ole. Tekstisi oli säälittävää ja todella hauska lukea.
      Luuletko tosiaan, että kaikki satanistit/saatananpalvojat kuuntelevat black metallia? tai, että he ovat ottaneet jotain 'mallia' lempibändeistään? Itse olin jo nuorena kiinnostunut okkultismista yms. eikä black metalli vaikuttanut asiaan mitenkään. Enhän sitä edes kuunnellut, enkä kuuntele edelleenkään(kuuntelen enim. poppia, r&b, rockia,rappia). Pelkästään mustiin vaatteisiin en pukeudu koskaan, vaikka yleensä ovatkin tummia (violetti, sininen, tummanruskea,viininpunainen.. ) käytän välillä myös värikkäitä, kirkkaita vaatteita. hautakivien kaatelu on hyvin lapsellista, en koskaan alentuisi niin lapsellisiin tekoihin. Myös kirkkojen polttaminen on milestäni lapsellista, mitähän se asiaa edes auttaisi, kristitythän rakentavat kokoajan niitä lisää ja lisää.
      vaikka itse et usko jumalaan, saatanaan yms. niin, anna kuitenkin ihmisten uskoa mihin itse haluaa. et voi muuttaa kenenkään uskoa näillä sinun 'viisauksillasi'.

      ainiin..ja nuorena minulla ei ollut minkäänlaisia 'vaikeuksia' kotona, melkein vain hyviä muistoja tuolta ajalta.

      • Hohhoijaa

        "Itse olin jo nuorena kiinnostunut okkultismista yms"

        "vaikka itse et usko jumalaan, saatanaan yms. niin, anna kuitenkin ihmisten uskoa mihin itse haluaa. et voi muuttaa kenenkään uskoa näillä sinun 'viisauksillasi'"

        Tämänkaltaisia kommentteja kirjoittavia etsiskelen aloittamalleni viestiketjulle "halloota". Tule.


    • Kallisti

      Sinulla näyttää olevan suurempikin missio
      muiden ihmisten naurettavuuden osoittamisessa.
      Ja tietysti samalla oman uskontosi ja omien
      tietojesi ylivertaisuuden todistelussa. Jos
      oikeasti olisit hieman vähemmän epävarma,
      tuskin kirjoittaisit noin paljoa paskaa.

      Sallittakoon nuorille heidän muotivillityksensä.

    • -JoujousatanasdominusBUUURR...

      Jep jep. Usko tai ei usko toi sunkin paskan jaarittelu on. Hyviä pointtejakin kyllä on, mutta onneksi me olemme kaikki yksilöitä ja meillä on omat asiamme mihin me voimme itse vaikuttaa.

      Satanismi on muuten paljon fiksumpi alueellisesti kun kristinusko. Mielipiteeni ja vankka semmoinen :)

      Säästelisit sanojasi uudelle Paaville, koska sitä nimittäin ehkä vois kiinnostaa toi sun yleispätevyys ja muiden psyykkaaminen :D

      • toret

        kerropas mulle mitä fiksua näät satanismissä?

        onko siinä järkeä seurata maailman suurinta pilkkaajaa ikuiseen tuleen ja kärsiä iankaikkisesti?

        siunausta ja armoa sinulle joka luet tämän.


      • ...

        Jätkähän on lapsellinen ku mikä. Ainoo minkä takia kirjotti ton jutun on se että se pelkää satanisteja, aika todennäköisesti.
        Satanismi on muuten paljon fiksumpi alueellisesti kun kristinusko. Mielipiteeni ja vankka semmoinen :)


    • se just

      ensinnäkin satanismi on erään lainen filosofia eikä se liity saatanan palvontaan millään lailla..
      ja se on aatteena ihan fiksu jos jumalaa ei olisi olemassa..mutta kun on(mun mielipide) mutta mä en käsitä miten siihen liittyy mustat vaatteet sun muu pelleily..siinä saatana on vaan sympoli...mutta tietenkin on nämä sunnuntai satanistit johon sä juuri viittaat..mutta on niitä oikeitakin mutta niitä ei juuri näy katukuvassa koska ne ei tarvi mitään mustia mörkö vaateita..itse olen uskovainen ja uskon herraan jeesukseen kristukseen mun henkilö kohtasena vapautajani..ja toivoisin tätä ratkasua kaikille muillekkin koska se on paras (mun mielipide) mutta se mihin uskoo on jokaisen oma asia enkä sitä tyrkytä kellekkään.

      • jeesusperkele

        "ensinnäkin satanismi on erään lainen filosofia eikä se liity saatanan palvontaan millään lailla"

        Lue nyt perkele se juttu kunnolla, niin huomaat kyllä että niinhän se sanoki.


      • se just
        jeesusperkele kirjoitti:

        "ensinnäkin satanismi on erään lainen filosofia eikä se liity saatanan palvontaan millään lailla"

        Lue nyt perkele se juttu kunnolla, niin huomaat kyllä että niinhän se sanoki.

        olenko väittänyt muuta....hä....hä....hä..olenko...........????? esitin vain yhtenevän mielipiteen........


    • saatana

      jos ei nnyt niin kohta
      mutta kai ne on jo nyt

      se on kaikki organisoitua

      suomi voi tulla jälkijunassa,mutta satanismi on maailman korkeimpien tasojan new world order-uskonto,ja kaikki lasten ohjemlimsta alkaen on ohjelmoitu päämääränä maailman valta saatanalle.

      • :LOL

        Minkäköhän ikäinen näitä juttuja ja vastauksia kirjoittelee? YHDYS SANAT ON HALLINNASSA JA LIUKU MÄKI ON KIVA. KALA HAMPURILAINEN MAISTUU PASKALLE.

        Ja jne.

        :)


      • kaetsu

        Vittu että repii leukoja nämä viisaudet.

        Satanismista tuskin koskaan tulee organisoitu uskonto. Ihmiset kun on yksilöitä edelleen vaikka se tässä verkkarikansalaisten, tapakrissejen, islamilaisten, juutalaisten, ym paskan keskellä onkin monelta unohtunut.

        Ja vaikka tulisikin, niin ei se ihmisille uhka olisi, paitsi jos pitää yksilönvapautta jotenkin uhkaavana(mitä se voi omalla tavallaan ehkä ollakkin, mutta onpahan ainakin rehellisempää, kuin tämä nykyinen tavan vuoksi teeskentely).

        Todellinen uhka on sen sijaan, kun jumalasta ja uskosta tulee tekosyy tuomita ja tappaa(kuten on ollut kautta historian).

        HUOM! Jos olet herkkä niin älä katso!

        surffaa
        www.sontalaatikko.net

        haku palkkiin kirjoitta:
        Eugene Argstrommin teloitus

        klikkaa

        Ja katsokaa kun ääri-islamilaiset julistavat 5-6 minuuttia jihadiaan ja sahaavat puukolla ukolta pään irti!

        Oikeasti ei kannata katsoa jos on herkkä. Vaikka en itse tuohon lukeudu, niin meinasi laatta lentää kun tuon näin. Loppu ilta olikin sitten ahdistusta ja ihmisten kiihkon ja typeryyden ihmettelyä.

        Samaa paska eri paketissa se on kristillisyyskin. yhtälailla nöyryytettyjen ja tapettujen ihmisten veri sen on tahrinut.


    • satans.sunrise

      kun nyt oli niin huvittavaa lukea koko palsta :D
      niin päätimpä tehdä itsestänikin idiootin.
      Tekstissäsi oli joitakin hyviä pointteja, mutta uskon silti että olet jossakin henkisessä vajaamuksen tilassa kirjoittanut tuon, tai sitten sinulla on muutenvain pahuksen huono itsetunto, tai vain tiputit aivosi tienposkeen.HAHA oli helvetin huvittavaa luettavaa! xD

    • J.T.

      Kiitos päivän nauruista.

      ”Moniko black metal bändi on oikeasti niin kova saatananpalvojapoppoo, kuin heidän imagonsa ja sanoituksensa antavat ymmärtää?”

      Useampi kuin uskotkaan.

      ”Tuskinpa edes murto-osa näistä ”true” bändeistä on perehtynyt koko aiheeseen edes pintapuolisesti.”

      Mädät yksilöt ovat ne, jotka pitävät kovinta ääntä. Minä veikkaan, ettet ole tutustunut Black Metalliin yhtään sen syvällisemmin kuin nämä internetateistit ovat tutustuneet Satanismiin.

      ”Mustiin pukeutuminen, alchemy metal wear pentagrammien ja ylösalaisten ristien käyttäminen, tai ”hail satan, fuck jehova” sanoitusten rustaaminen ei ole sen saatanallisempaa kuin nallekarkkien syöminen.”

      En ole koskaan nähnyt Black Metallistia Alchemy-paita päällä, tuollainen käytös viittaa enemmänkin Death Metal-tyyliseen pinnalliseen käytökseen; on totta, että monet (varsinkin nuoremmat) luulevat tuollaisen käytöksen liittyvän Black Metalliin. Epäilykseni asiantuntemuksestasi Black Metallia kohtaan lisääntyvät.

      ” Nuoret 13-20 vuotiaat teinipellet, jotka lässyttävät saatanallisuuttaan vaikkeivät erota luciferia lex luthorista ja ovat oppineet koko juttunsa burzumin, immortalin tai muiden bläkkipuudelien levyiltä sentään vielä jotenkin ymmärtää.”

      Jaa, mistä lähtien Immortal on ollut Black Metallia?

      ”Mutta lähempänä kolmeakymmentä olevat läskit pukinpartaiset itsensäviiltelijät jotka höpöttävät tätä samaa skeidaa ovat lähinnä helvetin säälittäviä. Moniko näistäkään pelleistä tekee mitään sen saatanallisempaa kuin maalailevat corpsemaskejaan ja rikastuttavat niittikauppiaita?”

      Olet ”hieman” väärillä jäljillä.

      ”Hautakivien kaatelijat ovat myös oma lukunsa sinänsä. Skidit (sillä toivon, että nämä ovat sentään alle 20-vuotiaita) vetävät ensin kännit keskikaljallaan ja sitten mennään hautausmaalle tekemään oikein saatanallisia hautakivenkaateluita. Siitähän herra vihtahousu tykkää ja varaa oikein hyvän paikan näille uskollisille puberteetikoilleen. Mistä tämä koko hautakivien kaatelu on saanut alkunsa? Ymmärrän kyllä, että kyseessä on muka protesti kristinuskoa vastaan, mutta montako kertaa esim. mediassa tämä teko on otettu vastaan protestina? Lähinnä aina kun tällainen teko tulee julkisuuteen, niin ensimmäiseksi puhutaan syrjäytyneistä ja huonoista kotioloista lähteneistä lapsista. Voi saatananpalvojaraukat ei kukaan taida ottaa teidän hommianne todesta. Mahtaa se harmittaa kun ei edes isi ja äiti välitä, ja sitten kun oikein repäisee ja kaatelee hautakiviä, niin ei vieläkään oteta tosissaan.”

      Hautakivien kaato on vain yksi kevyt terroriteko muiden joukossa, se kuitenkin vaikuttaa _moniin_ ihmisiin paljon enemmän, kuin ehkä luuletkaan.

      ”Suoraan sanottuna saatananpalvojat/satanistit ovat pahempia luusereita kuin kristityt. Sillä suurin osa uskovaisista sentään tuntee uskontonsa periaatteet ja historian, sekä tietää yleensä mistä puhuu. Kun taas s/s:sät perustavat ”uskonsa” black metal levyjen korneihin sarjakuvasanoituksiin, netistä löytämiinsä pellesivustoihin ja mustien vaatteiden valmistajiin.”

      Olen tutustunut Saatanan historiaan/jumaliin sen takana, plus moniin erilaisiin Satanismin muotoihin ja luen parhaillaan Raamattua läpi saadakseni lisää ymmärrystä, en maalaa kasvojani viikonloppuna, jotta voisin mennä metsään ottamaan itsestäni kavereiden kanssa kuvia, enkä käytä mustia vaatteita, en siis taidakkaan olla Black Metallisti…

      ”Moniko itseään kovanakin saatananpalvoja/satanistina pitävä voi sanoa esim. lukeneensa alaan liittyvää kirjallisuutta (älkääkä tulko lässyttämään LaVeystä tai helevetin necronomiconista)”

      Tiestikö, että viimeiset 15 vuotta LaVey on ollut VITSI Black Metal-”piireissä” (huono sanavalinta).

      ”Mutta kyllä te kaikki saatananpalvojat tulette huomaamaan, että ei ole mitään saatanaa, ei jumalaa, eikä mitään muutakaan ylempää voimaa.”

      Tiesitkö, että tuo ateismin ilosanoman levittäminen on aivan yhtä pinnallista ja säälittävää, kuin ne henkilöt, joita sinä luulet Black Metallisteiksi?

      ”Satanismissa on kyllä joitakin hyviä ajatuksia, mutta sekin on paljon muuta kuin mustat vaatteet ja satanic bible kainalossa ja pärjäisi ideologiana kyllä jonkin muunkin nimisenä.”

      Kutsutko muuten Satanismiksi sitä, että et välitä muista, olet hedonistinen, uskot ihmisen jumaluuteen ja elät ns. ”täysillä”. Toisin sanoen: ovatko kaikki välinpitämättömät, laiskat ateistit sinusta Satanisteja? Silloin taitaa Amerikan maa olla aika ”pimeä” paikka..

      Black Metal on hengellistä musiikkia, eivätkä ne, joita sinä kutsut Black Metallisteiksi ole tehneet muuta, kuin raapaisseet melodisen pseudo-Black/Death-MUSIIKIN pintaa.

      Myös kuvasi Satanismista on erittäin vajaa.
      Sain sellaisen kuvan, että luulet Anton LaVeyn olevan maailman ensimmäinen Satanisti ja tämän puolivillaisen ”filosofian” olevan Satanismia, vaikka valitit itse siitä, etteivät Black Metallin eläjät ole syventyneet Satanismiin Necronomiconia ja SB:ia enempää. Ironista. Kerro toki jos olen väärässä.

      Teit itsestäsi pellen kirjoittaessasi pitkän tutkielmasi, joka perustui TÄYSIN stereotypioihin, oletuksiin ja arvauksiin.

      • Penguin

        Hehehe Ai onko immortal sitte viking/pagan/mitälie metallia. Blackkia se on ollut ja tulee aina olemaan. Kaikki helevetin viking ja muut jutut on vaan yrityksiä keksiä jotain omaperäistä ahtaaseen genreen


      • Penguin

        "Kutsutko muuten Satanismiksi sitä, että et välitä muista, olet hedonistinen, uskot ihmisen jumaluuteen ja elät ns. ”täysillä”. Toisin sanoen: ovatko kaikki välinpitämättömät, laiskat ateistit sinusta Satanisteja? Silloin taitaa Amerikan maa olla aika ”pimeä” paikka.. "

        Nehän on kaikki kiihkouskovaisia siellä herra älykkö.


      • J.T.
        Penguin kirjoitti:

        Hehehe Ai onko immortal sitte viking/pagan/mitälie metallia. Blackkia se on ollut ja tulee aina olemaan. Kaikki helevetin viking ja muut jutut on vaan yrityksiä keksiä jotain omaperäistä ahtaaseen genreen

        Ihan Death Metallia. Nopeasti soitettua musiikkia ilman ideologiaa.

        Toiseen postiisi; taitavat siellä päin ihmiset olla enemmänkin tekopyhiä, eli hurskastelijoita, eli hippokraatteja.

        Eikä kysymys ollut niinkään (tietenkään) heidän uskonnollisesta vakaumuksesta, vaan siitä, että Anton LaVeyn pilipali-Satanismi ja turha egon ylistäminen yms.. ovat vain länsimaisen materialistisen kulttuurin äärimmäisin taso, eikä se liity millään tavalla aitoon Satanismiin, joka on aina enemmän tai vähemmän myös hengellistä. Saatana on tuhoava voima; EI mikään vitun Aku Ankka joka makaa riippumatossa välittämättä kenestäkään/mistään muusta.


      • Penguin
        J.T. kirjoitti:

        Ihan Death Metallia. Nopeasti soitettua musiikkia ilman ideologiaa.

        Toiseen postiisi; taitavat siellä päin ihmiset olla enemmänkin tekopyhiä, eli hurskastelijoita, eli hippokraatteja.

        Eikä kysymys ollut niinkään (tietenkään) heidän uskonnollisesta vakaumuksesta, vaan siitä, että Anton LaVeyn pilipali-Satanismi ja turha egon ylistäminen yms.. ovat vain länsimaisen materialistisen kulttuurin äärimmäisin taso, eikä se liity millään tavalla aitoon Satanismiin, joka on aina enemmän tai vähemmän myös hengellistä. Saatana on tuhoava voima; EI mikään vitun Aku Ankka joka makaa riippumatossa välittämättä kenestäkään/mistään muusta.

        No voi vittu näitä genre-eroilla ja tietämyksellään brassailevia... ai niin, impaled nazarenekin on nuclear holocaust metallia ja silleen.... SAATANAA EI OLE. ja jos on, niin raamatussahan sanotaan, että se äijä häviää. EN ole muuten uskovainen joten shut up


      • leaveme
        Penguin kirjoitti:

        No voi vittu näitä genre-eroilla ja tietämyksellään brassailevia... ai niin, impaled nazarenekin on nuclear holocaust metallia ja silleen.... SAATANAA EI OLE. ja jos on, niin raamatussahan sanotaan, että se äijä häviää. EN ole muuten uskovainen joten shut up

        ...on se hienoa satanismissa, että yksilö saa uskoa Saatanan olemassaoloon tai sitten ei - se on hänestä kiinni eikä sinusta.


      • Hohhoijaa

        Sinulla saattaa olla sanottavaa aloittamassani viestiketjussa "Halloota". Tule.


    • Morgana_Corvus9

      >>Moniko black metal bändi on oikeasti niin kova saatananpalvojapoppoo, kuin heidän imagonsa ja sanoituksensa antavat ymmärtää?>>
      Eikös se ole niin että, sen mitä voi kuvitella, voi myös tehdä.

      >>Bläkkärit pitävät itseään jotenkin muita erilaisempina ja eräänlaisina outsidereina>>
      Eikös ole tarkoitus olla vähän ulkopuolinen?
      >>Joukossa on kenties joitakin ikinuoria yli 30-vuotiaita jotka eivät ole vielä oikein tajunneet missä mennään>>
      Minä olen ikinuori ja miksei voi olla ikinuori ja tajuta missä mennään?

    • Dead_end

      JÄRJEN ÄÄNI ON PUHUNUT, KUUNNELKAA! :DD

    • Freak2

      ...puhuit itsesti pussiin väittämällä että eri uskovat eivät ole perehtyneet siihen mitä edustavat. Samalla et itsekään ole perehtynyt mihinkään aiheisiisi oikeasti, joten väitteesi ovat tyhjällä pohjalla. Kehuja kyllä humoristisesta tekstistä :D

    • :):):)

      vaikka sanoit ettei saisi sanoa että saatanpalvonta on eri asia kuin satanismi, mutta se on.. ei sillä että olisin kumpikaan.. että lukisit joskus jotain missä selitettäisi tämä(www.pakanaverkko.fi)

      • C.G.Vadenblick

        Sanoin sen siksi, että kyllä minä nyt perkele sen tiedän. Lähinnä kielsin tuota sanomasta siksi, että ainoa asia, mitä satanisteilla/saatananpalvojilla on "uskostaan" sanottavaa on juuri tuo sama vanha paskanjauhanta "Saatananpalvonta on eri asia kuin satanismi" Totta hitossa se on eri asia, mutta aina kun jommasta kummasta aiheesta kirjoitetaan, niin tuo fraasi tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin. Hohhoijaaaaaaaaaa


    • Ellu

      Nii ja sinähän se saatanan jeesuksen nussija tiedät kaiken??!!
      satuitko muuten tietämään myös sen että satanismi ja saatananpalvonta on kaksi ihan eri asiaa??!!!helvetti..

      • C.G.Vadenblick

        VADENBLICK ÄRÄHTÄÄ

        Luitko kirjoitukseni loppuun lapsi ?

        Jos olisit, niin olisit huomannut, että kirjoitin loppuun "älkää kirjoittako vastineeksi, että saatananpalvonta / satanismi ovat eri asioita". Ja miksiköhän kirjoitin näin ?.

        Koska kaltaisesi pissis satanistit ja muut finninaamat, jotka eivät ole vielä ylä-asteelta päässeet tietävät koko aiheesta ainoastaan tuon iänikuisen lässytyksen - Saatananpalvoja ja satanisti ovat eri asioita !!!!!!. Ja sitäpaitsi mitä se sinulle kuuluu ? Sinä olet vasta siinä iässä, että rupeat huomaamaan ettet olekaan äitisi kanssa sama olento. Jätä elämänkatsomukselliset sun muut kysymykset hieman vanhemmille. Sitten kun äityli kertoo sinulle kukista ja mehiläisistä niin olet jo hieman vanhempi ja voit kenties ruveta miettimään muutakin kuin että millaista olisi suudella ihan oikeeta ihmistä.

        Tehkää jotain kehittävämpää, kuin leikitte satanistia / saatananpalvontaa. Menkää vaikka auttamaan yksinäisiä vanhuksia, tai siivotkaa edes huoneenne. Muuten äityli ei ehkä tee teille iltavelliä.

        Pitäkää lapsoset vaipat kuivina ja menkää keskustelemaan palstoille, jotka sopivat ikäryhmällenne, kuten esim. HIM, 69eyes, tai rasmus palstalle.

        UGH !!!!!


      • J.T.
        C.G.Vadenblick kirjoitti:

        VADENBLICK ÄRÄHTÄÄ

        Luitko kirjoitukseni loppuun lapsi ?

        Jos olisit, niin olisit huomannut, että kirjoitin loppuun "älkää kirjoittako vastineeksi, että saatananpalvonta / satanismi ovat eri asioita". Ja miksiköhän kirjoitin näin ?.

        Koska kaltaisesi pissis satanistit ja muut finninaamat, jotka eivät ole vielä ylä-asteelta päässeet tietävät koko aiheesta ainoastaan tuon iänikuisen lässytyksen - Saatananpalvoja ja satanisti ovat eri asioita !!!!!!. Ja sitäpaitsi mitä se sinulle kuuluu ? Sinä olet vasta siinä iässä, että rupeat huomaamaan ettet olekaan äitisi kanssa sama olento. Jätä elämänkatsomukselliset sun muut kysymykset hieman vanhemmille. Sitten kun äityli kertoo sinulle kukista ja mehiläisistä niin olet jo hieman vanhempi ja voit kenties ruveta miettimään muutakin kuin että millaista olisi suudella ihan oikeeta ihmistä.

        Tehkää jotain kehittävämpää, kuin leikitte satanistia / saatananpalvontaa. Menkää vaikka auttamaan yksinäisiä vanhuksia, tai siivotkaa edes huoneenne. Muuten äityli ei ehkä tee teille iltavelliä.

        Pitäkää lapsoset vaipat kuivina ja menkää keskustelemaan palstoille, jotka sopivat ikäryhmällenne, kuten esim. HIM, 69eyes, tai rasmus palstalle.

        UGH !!!!!

        Mikset ole vieläkään vastannut viestiini ylempänä?


      • C.G.Vadenblick
        J.T. kirjoitti:

        Mikset ole vieläkään vastannut viestiini ylempänä?

        En jaksa alkaa kinastelemaan kaltaisesi pikkupaholaisen kanssa. Tekstistäsi paistaa läpi tyypillinen teinibesserwisser wannabe satanistin asenne. Leiki sinä vain yksiksesi herra J.T.

        Sitäpaitsi Immortal ON blackkiä!. Perkeleen genreillä snobbailijat...


      • SS Vomit
        C.G.Vadenblick kirjoitti:

        En jaksa alkaa kinastelemaan kaltaisesi pikkupaholaisen kanssa. Tekstistäsi paistaa läpi tyypillinen teinibesserwisser wannabe satanistin asenne. Leiki sinä vain yksiksesi herra J.T.

        Sitäpaitsi Immortal ON blackkiä!. Perkeleen genreillä snobbailijat...

        Olen valinnut sinut yhdeksi näiden palstojen suurimmista idiooteista.
        Kriteerit:
        Ylimielinen
        Paskantärkeä
        Ylenpalttisen idioottimainen paskanjauhaja


        ai nii btw huvittavaa tekstiä


      • C.G.Vadenblick
        SS Vomit kirjoitti:

        Olen valinnut sinut yhdeksi näiden palstojen suurimmista idiooteista.
        Kriteerit:
        Ylimielinen
        Paskantärkeä
        Ylenpalttisen idioottimainen paskanjauhaja


        ai nii btw huvittavaa tekstiä

        Ylimielinen? Ylhäällä on yksinäistä !

        Paskantärkeä? Minulla on pyhä missio !

        Paskanjauhaja? Totuus tekee kipeää

        Hauskaa jos tekstini ilostutti sinua.


      • ellu-
        C.G.Vadenblick kirjoitti:

        VADENBLICK ÄRÄHTÄÄ

        Luitko kirjoitukseni loppuun lapsi ?

        Jos olisit, niin olisit huomannut, että kirjoitin loppuun "älkää kirjoittako vastineeksi, että saatananpalvonta / satanismi ovat eri asioita". Ja miksiköhän kirjoitin näin ?.

        Koska kaltaisesi pissis satanistit ja muut finninaamat, jotka eivät ole vielä ylä-asteelta päässeet tietävät koko aiheesta ainoastaan tuon iänikuisen lässytyksen - Saatananpalvoja ja satanisti ovat eri asioita !!!!!!. Ja sitäpaitsi mitä se sinulle kuuluu ? Sinä olet vasta siinä iässä, että rupeat huomaamaan ettet olekaan äitisi kanssa sama olento. Jätä elämänkatsomukselliset sun muut kysymykset hieman vanhemmille. Sitten kun äityli kertoo sinulle kukista ja mehiläisistä niin olet jo hieman vanhempi ja voit kenties ruveta miettimään muutakin kuin että millaista olisi suudella ihan oikeeta ihmistä.

        Tehkää jotain kehittävämpää, kuin leikitte satanistia / saatananpalvontaa. Menkää vaikka auttamaan yksinäisiä vanhuksia, tai siivotkaa edes huoneenne. Muuten äityli ei ehkä tee teille iltavelliä.

        Pitäkää lapsoset vaipat kuivina ja menkää keskustelemaan palstoille, jotka sopivat ikäryhmällenne, kuten esim. HIM, 69eyes, tai rasmus palstalle.

        UGH !!!!!

        No ensinnäkin mä olen 19 eli mun mielestä ihan sinä pidä vain se turpasi kiinni?? ok??
        Oikeen ihmisen suutelemsesta? no voi harmi kun en tiedä kyllä nyt vituttaa,olen kyl kihloissa mut en kyl oo koskaan suudellut ketään odotan vauvaa kolmennella kuulla mut en kyl ole suudellut ketään!!!! ei helvetti!
        Mut anti olla en jaksa tollasten teinien kans jutella mitään sillä sinähän se tiedät kaiken saatananpalvonnasta ja satanismista,niin turhaan sulle mitään sanon..vitun pelle!!ja mikä vitun "äityli"?? vittu mä olen muuttanut 13 vuotiaana kotoa pois koska äitini käytti huumeita ja isäni kuoli niihin joten elä sä saatana tule mulle lässyttämään elämästä!!
        In domine magni dei nostri satanas luciferi excelsi........!


      • SS Vomit
        C.G.Vadenblick kirjoitti:

        Ylimielinen? Ylhäällä on yksinäistä !

        Paskantärkeä? Minulla on pyhä missio !

        Paskanjauhaja? Totuus tekee kipeää

        Hauskaa jos tekstini ilostutti sinua.

        "Ylhäällä on yksinäistä !" Jaahas asutko kerrostalossa? Vai onko siksi yksinäitä ettei sua kukaan jaksa kuunella

        "Minulla on pyhä missio !" juu niin minullakin, meinaan paskominen ettei tuu maha kipeeksi

        "Totuus tekee kipeää" Ennemminkin huvittaa


      • Vadenblickin veli
        ellu- kirjoitti:

        No ensinnäkin mä olen 19 eli mun mielestä ihan sinä pidä vain se turpasi kiinni?? ok??
        Oikeen ihmisen suutelemsesta? no voi harmi kun en tiedä kyllä nyt vituttaa,olen kyl kihloissa mut en kyl oo koskaan suudellut ketään odotan vauvaa kolmennella kuulla mut en kyl ole suudellut ketään!!!! ei helvetti!
        Mut anti olla en jaksa tollasten teinien kans jutella mitään sillä sinähän se tiedät kaiken saatananpalvonnasta ja satanismista,niin turhaan sulle mitään sanon..vitun pelle!!ja mikä vitun "äityli"?? vittu mä olen muuttanut 13 vuotiaana kotoa pois koska äitini käytti huumeita ja isäni kuoli niihin joten elä sä saatana tule mulle lässyttämään elämästä!!
        In domine magni dei nostri satanas luciferi excelsi........!

        Annatko lapsellesi nimeksi Damien? Äiti saatana. Vaikka elämä onkin potkinut päähän, niin pitääkö sitä silti ruveta heikoksi saatananpalvoja/satanistiksi?

        In nomine up your anus dei nostrils muthafukas i berberi eximia


      • J.T.
        SS Vomit kirjoitti:

        Olen valinnut sinut yhdeksi näiden palstojen suurimmista idiooteista.
        Kriteerit:
        Ylimielinen
        Paskantärkeä
        Ylenpalttisen idioottimainen paskanjauhaja


        ai nii btw huvittavaa tekstiä

        ”Ylimielinen
        Paskantärkeä
        Ylenpalttisen idioottimainen paskanjauhaja”

        henkeen ja vereen ateisti. Jos hän vielä ymmärtäisi, että ainoa tärkeä asia tässä maailmassa on seksuaalisuus ja sen toteuttaminen, olisi hän jo potentiaalinen CoS:n jäsen :D.


      • C.G.Vadenblick
        J.T. kirjoitti:

        ”Ylimielinen
        Paskantärkeä
        Ylenpalttisen idioottimainen paskanjauhaja”

        henkeen ja vereen ateisti. Jos hän vielä ymmärtäisi, että ainoa tärkeä asia tässä maailmassa on seksuaalisuus ja sen toteuttaminen, olisi hän jo potentiaalinen CoS:n jäsen :D.

        "Jos hän vielä ymmärtäisi, että ainoa tärkeä asia tässä maailmassa on seksuaalisuus ja sen toteuttaminen"

        Ei pidä paikkaansa. Seksi ja seksuaalisuus eivät ole sen kummempia asioita kuin paskalla käyminen tai nenän kaivaminen.

        Nykykulttuuri on rappeutunutta ja seksille annetaan enemmän arvoa kuin se ansaitsisi. On tärkeämpiäkin asioita. Emmehän me ole kaniineja, vaan ajattelemaan kykeneviä (ainakin jotkut) ihmisiä.

        Ja turha tulla muuten provoilemaan, että "Vadenblick ei ole saanut pillua". Varsinkin kun suurin osa tällä palstalla kirjoittelevista ei "ole viel ollu niiq sillai ihqusti sexii"


      • J.T.
        C.G.Vadenblick kirjoitti:

        "Jos hän vielä ymmärtäisi, että ainoa tärkeä asia tässä maailmassa on seksuaalisuus ja sen toteuttaminen"

        Ei pidä paikkaansa. Seksi ja seksuaalisuus eivät ole sen kummempia asioita kuin paskalla käyminen tai nenän kaivaminen.

        Nykykulttuuri on rappeutunutta ja seksille annetaan enemmän arvoa kuin se ansaitsisi. On tärkeämpiäkin asioita. Emmehän me ole kaniineja, vaan ajattelemaan kykeneviä (ainakin jotkut) ihmisiä.

        Ja turha tulla muuten provoilemaan, että "Vadenblick ei ole saanut pillua". Varsinkin kun suurin osa tällä palstalla kirjoittelevista ei "ole viel ollu niiq sillai ihqusti sexii"

        AAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH!

        Oletko tosissasi? Jos olet, niin tiedoksi: idioottikin ymmärsi, että tuo oli SARKASTINEN piikki sekä sinulle, että CoS:lle/sen kannattajille, kummatkin olette perseestä, morjens!


      • Vaadenblikki
        J.T. kirjoitti:

        AAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH!

        Oletko tosissasi? Jos olet, niin tiedoksi: idioottikin ymmärsi, että tuo oli SARKASTINEN piikki sekä sinulle, että CoS:lle/sen kannattajille, kummatkin olette perseestä, morjens!

        "Passiivi-aggressiivinen käyttäytyminen voi saada esimerkiksi seuraavia muotoja: sarkasmi, viivyttely, jatkuva myöhästely, juhlien pilaaminen, jatkuva valittaminen, negatiivisuus, sellaisten mielipiteiden ja neuvojen tarjoaminen joita ei pyydetty, marttyyrina oleminen ja piikittely ("mitä olet tehnyt tukallesi", "on tainnut tulla vähän painoa lisää"), ja niin edelleen"


      • SS Vomit kirjoitti:

        Olen valinnut sinut yhdeksi näiden palstojen suurimmista idiooteista.
        Kriteerit:
        Ylimielinen
        Paskantärkeä
        Ylenpalttisen idioottimainen paskanjauhaja


        ai nii btw huvittavaa tekstiä

        Kuulut muuten juuri sellaisiin apinoihin joita säälin. Yrität olla hyvinkin ovela, yrität haukkua ihmistä niin, että se saa jokaisen järkeä omaavan nauramaan. Säälin sinua koska sinua koska et pysty perustelemaan puheitasi tai kenenkään muunkaan puheita, vaan hyökkäät suoraan henkilöä vastaan. Ja itse asiassa ne jotka ohjaavat sinun mitättömiä pikku toimiasi ovat muiden ihmisten valinnat, jos muut ihmiset olisivat kehuneet tuota tekstiä, olisit ilman muuta kannustanut ja ylistänyt. Säälin vähäisiä.

        Juuri tuollaisten isottelioden takia en kauaa jaksa pyöriä julkisilla foorumeilla, vaan hypin paikasta toiseen.

        hieman ihmetystä herättävät:
        ylimielinen=kopea: perusteella että hän puhuu selvästi, ja tuo kantansa julki
        Paskantärkeä: Ulostaminenhan on tärkeää, en tosin tiedä mitä tuo sana tarkoittaa jos se eroaa jotenkin ylimielisestä.
        Ylenpalttisen idioottimainen paskanjauhaja: oho, kolme sanaa putkeen, ja ne melkein sopivatkin. Oletpas sinä hieno ja ovela. etkö keksinyt parempaa. etkö pysty edes säälittävässä mielessäsi hyökkäämään asiaa vastaan, vaan hyökkäät henkilöä kohti. Sinulta puuttuu vielä pissapää ja kakkahousu.

        "ai niin btw": olet turha, mene pois


      • Vaadenblikki kirjoitti:

        "Passiivi-aggressiivinen käyttäytyminen voi saada esimerkiksi seuraavia muotoja: sarkasmi, viivyttely, jatkuva myöhästely, juhlien pilaaminen, jatkuva valittaminen, negatiivisuus, sellaisten mielipiteiden ja neuvojen tarjoaminen joita ei pyydetty, marttyyrina oleminen ja piikittely ("mitä olet tehnyt tukallesi", "on tainnut tulla vähän painoa lisää"), ja niin edelleen"

        onko passiivis-agressiivisessa käyttäytymisessä jotain pahaa?

        mielestäni hieman epätoivoinen puolustautumis yritys... Tosin se ei kyllä vaikuttanut kovinkaan paljoa ironialta.


      • SS Vomit
        oggi kirjoitti:

        Kuulut muuten juuri sellaisiin apinoihin joita säälin. Yrität olla hyvinkin ovela, yrität haukkua ihmistä niin, että se saa jokaisen järkeä omaavan nauramaan. Säälin sinua koska sinua koska et pysty perustelemaan puheitasi tai kenenkään muunkaan puheita, vaan hyökkäät suoraan henkilöä vastaan. Ja itse asiassa ne jotka ohjaavat sinun mitättömiä pikku toimiasi ovat muiden ihmisten valinnat, jos muut ihmiset olisivat kehuneet tuota tekstiä, olisit ilman muuta kannustanut ja ylistänyt. Säälin vähäisiä.

        Juuri tuollaisten isottelioden takia en kauaa jaksa pyöriä julkisilla foorumeilla, vaan hypin paikasta toiseen.

        hieman ihmetystä herättävät:
        ylimielinen=kopea: perusteella että hän puhuu selvästi, ja tuo kantansa julki
        Paskantärkeä: Ulostaminenhan on tärkeää, en tosin tiedä mitä tuo sana tarkoittaa jos se eroaa jotenkin ylimielisestä.
        Ylenpalttisen idioottimainen paskanjauhaja: oho, kolme sanaa putkeen, ja ne melkein sopivatkin. Oletpas sinä hieno ja ovela. etkö keksinyt parempaa. etkö pysty edes säälittävässä mielessäsi hyökkäämään asiaa vastaan, vaan hyökkäät henkilöä kohti. Sinulta puuttuu vielä pissapää ja kakkahousu.

        "ai niin btw": olet turha, mene pois

        Lähinnä vitsiksi olin sen tarkoittanut ja ilmeisesti onnistuin "...se saa jokaisen järkeä omaavan nauramaan" ;)

        ps. kuulut niihin apinoihin joita en viitsi edes sääliä


      • ellu
        Vadenblickin veli kirjoitti:

        Annatko lapsellesi nimeksi Damien? Äiti saatana. Vaikka elämä onkin potkinut päähän, niin pitääkö sitä silti ruveta heikoksi saatananpalvoja/satanistiksi?

        In nomine up your anus dei nostrils muthafukas i berberi eximia

        Olenko sanonut olevani satanisti tai saatananpalvoja???
        Hei relaa pentu ja pidä se pikkuinen vittumainen pää kiinni!!


      • ellu
        Vadenblickin veli kirjoitti:

        Annatko lapsellesi nimeksi Damien? Äiti saatana. Vaikka elämä onkin potkinut päähän, niin pitääkö sitä silti ruveta heikoksi saatananpalvoja/satanistiksi?

        In nomine up your anus dei nostrils muthafukas i berberi eximia

        JA ihan "normaalin" nimen minun lapselleni annan.. ja mielestäni 19 vuotias ei ole "teini" miten sen sitten määritteletkään!!!
        Mikä helvetin *äiti saatana* voi voi!!


      • Vadenplikki
        ellu kirjoitti:

        JA ihan "normaalin" nimen minun lapselleni annan.. ja mielestäni 19 vuotias ei ole "teini" miten sen sitten määritteletkään!!!
        Mikä helvetin *äiti saatana* voi voi!!

        Englanti kertoo totuuden - nineTEEN


      • Vadenplikki kirjoitti:

        Englanti kertoo totuuden - nineTEEN

        Iällä ei ole suoranaisesti mitään tekemistä teiniyden kanssa. Jotkut ovat teinejä vielä kakskymppisinä(muutamat vielä vanhempina), jotkut taas ovat teinejä vain pienen hetken, vaikka noin vuoden verran. Vaikeus on tietenkin nähdä koska teineys loppuu. Monet teineistä mielellään sanovat etteivät ole teinejä, mutta sitä on mahdotonta määritellä yksi selitteisesti.

        Tietenkin teinejä on monenlaisia. Itse olen sellainen teini, että tähtään omaan ilmaisuun, olen mitä olen, enkä jaksa välittää muodista. En pidä samoja vaatteita kuin muut, muut tosin saattavat pitää samoja vaatteita kuin minä(jos joku ymmärtänyt, älä kysy, et kumminkaan ymmärrä). Sama on monessa muussa asiassa, en tee, tai jätä tekemättä mitään sen takia, koska se on muodissa.

        Toisenlainen teinisuuntaus on tietenkin massateini, eli ollaan niinkuin muutkin

        Sitten on anti-massateinit, jotka tahtovat erottua väkisin suur-massasta. tosin nämä sitten hakeutuvat "samanhenkisten" eli samalla tavalla pukeutuvien seuraan, ja valehtelavat itselleen.

        Sitten on nörtit, jotka panostavat "huolettomuuteen". Nämä eivät laita päälleen muuta kuin mitä sattuvat kaapistaan löytämään, peseytyvät liian harvoin. Tämä teiniryhmä on teinejä vielä pitkään, sillä he pitävät itseään todella aikuismaisina, ja jotkut pitävät itseään jopa viisaina. Yleensä nörtit ovat kilttejä ja syrjäytyneitä, mutta poikkeuksia on.

        HUOM: nörtti-teinit eivät välttämättä ole nörttejä, vaan tähän kastiin saattaa kuulua myös hyvin koulussa menestyvät(=hiket) tai sellaiset jotka yrittävät menestyä. Lisäksi kaikki hiket ja nörtit eivät ole nörtti-teinejä


        !!!KAIKKI TEINIT KAPINOIVAT. TÄMÄ ON EHDOTONTA. KAPINOINTI TAPA VAIN VAIHTELEE!!!



        Nämä ovat teiniryhmittymät minun mielestäni. Kaikista löytyy porukkaa, vaikka massateinit ja anti-massateinit ovat yleisimpiä.


      • ellu
        Vadenplikki kirjoitti:

        Englanti kertoo totuuden - nineTEEN

        Sinähän se viisas olet :) :) :) ei helvetti oikeesti :) :) !!


      • Vaadenplikki
        oggi kirjoitti:

        Iällä ei ole suoranaisesti mitään tekemistä teiniyden kanssa. Jotkut ovat teinejä vielä kakskymppisinä(muutamat vielä vanhempina), jotkut taas ovat teinejä vain pienen hetken, vaikka noin vuoden verran. Vaikeus on tietenkin nähdä koska teineys loppuu. Monet teineistä mielellään sanovat etteivät ole teinejä, mutta sitä on mahdotonta määritellä yksi selitteisesti.

        Tietenkin teinejä on monenlaisia. Itse olen sellainen teini, että tähtään omaan ilmaisuun, olen mitä olen, enkä jaksa välittää muodista. En pidä samoja vaatteita kuin muut, muut tosin saattavat pitää samoja vaatteita kuin minä(jos joku ymmärtänyt, älä kysy, et kumminkaan ymmärrä). Sama on monessa muussa asiassa, en tee, tai jätä tekemättä mitään sen takia, koska se on muodissa.

        Toisenlainen teinisuuntaus on tietenkin massateini, eli ollaan niinkuin muutkin

        Sitten on anti-massateinit, jotka tahtovat erottua väkisin suur-massasta. tosin nämä sitten hakeutuvat "samanhenkisten" eli samalla tavalla pukeutuvien seuraan, ja valehtelavat itselleen.

        Sitten on nörtit, jotka panostavat "huolettomuuteen". Nämä eivät laita päälleen muuta kuin mitä sattuvat kaapistaan löytämään, peseytyvät liian harvoin. Tämä teiniryhmä on teinejä vielä pitkään, sillä he pitävät itseään todella aikuismaisina, ja jotkut pitävät itseään jopa viisaina. Yleensä nörtit ovat kilttejä ja syrjäytyneitä, mutta poikkeuksia on.

        HUOM: nörtti-teinit eivät välttämättä ole nörttejä, vaan tähän kastiin saattaa kuulua myös hyvin koulussa menestyvät(=hiket) tai sellaiset jotka yrittävät menestyä. Lisäksi kaikki hiket ja nörtit eivät ole nörtti-teinejä


        !!!KAIKKI TEINIT KAPINOIVAT. TÄMÄ ON EHDOTONTA. KAPINOINTI TAPA VAIN VAIHTELEE!!!



        Nämä ovat teiniryhmittymät minun mielestäni. Kaikista löytyy porukkaa, vaikka massateinit ja anti-massateinit ovat yleisimpiä.

        satanisti on anti-massateini.


      • Vaadenplikki kirjoitti:

        satanisti on anti-massateini.

        Nyt olet aivan hakoteillä. Arviolta 0.1% teini-satanisteista on myös oikea satanisti. Suurin osa on säälittäviä wanna-bee-saatanan palvoja/satanisti, ja tuskin edes tietävät mikä on satanismin ja saatanan palvonnan ero.


    • oggi

      "Saatananpalvonta ja satanismi ovat samanlaisia muoti-ilmiöitä"
      Täyttä saastaa, valhetta ja tietämättömän idioottimaista puhetta, mutta:


      Muuten tekstissäsi oli paljon järkeä, jos osaisit tutkia asiota ennenkuin alat käyttämään vääriä termejä. Satanisti ei voi kukaan olla hetkeä. Nuo samat pellet, jotka kuuntelevat heviä, kuuntelisivat vaikka keijukuorua, jos joku riittävän karismaattinen henkilö sen heille näyttäisi. Tosin en usko, että mikään tässä maailmassa on kestävää, joten aikanaan tietenkin nämä kaikki katoavat. RAP "musiikissa" on monia hyviä puolia, kuten sen omaperäisyys, joka pilaantui tosin aikanaan.

      Nimesin itseni satanistiksi jo ennen kuin tiesin mistään LaVeystä, ja nimeän itseni siksi vieläkin, vaikka monien satanistien(aivottomien idioottien, joita on livahtanut CoS:in joukkoon) en sitä olisikaan. LaVey:n kirja ei tehnyt muuta kuin koonnut ajatukseni. En ole onneksi nähnyt tälläisiä antikristittyjä, mutta olettaen että heitä on, voin vain heidän puolustuksekseen sanoa että joitain heistä uhkaillaan ja lahjotaan mukaan toimintaan. Sellaiset teini saatanan palvojat luikkisivat pakoon jos puhuisivat oikean satanistin/saatanan palvojan kanssa. On myös monia jotka tahtovat satanisteiksi, ja teeskentelevät sellaisia, siteeraavat satanic bibleä ja kertovat mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Mutta näiden molempien määrä on Suomessa vähäinen, ei tarvita kuin móntaa ihmistä kaatamaan hautakiviä ja kiljumaan kadulla.


      Toivon silti ettet rinnastaisi saatanan palvontaa ja satanismia, sillä monet eivät ymmärrä tarkoitustasi.

      • Vadenblickki

        Kirjoitin kyllä näin

        "Saatananpalvonta ja satanismi ovat samanlaisia muoti-ilmiöitä, kuin rap tai Karl Kanin vaatteetkin"

        Eli teineille siis.


      • Vadenblickki kirjoitti:

        Kirjoitin kyllä näin

        "Saatananpalvonta ja satanismi ovat samanlaisia muoti-ilmiöitä, kuin rap tai Karl Kanin vaatteetkin"

        Eli teineille siis.

        Mutta viestisi ymmärtää helposti väärällä tavalla:
        tulkinta 1. Teinit eivät erota saatananpalvontaa/satanismia rapista tai Karl Kanin vaatteista, pelkkää muotia
        tulkinta 2. Saatana palvonta ja satanismi ovat muoti-ilmiöitä jotka haihtuvat ajan myötä

        Tarkoitit muun tekstin perusteella tietenkin kohtaa yksi, mutta monet lukevat vain osia, ja itselleni kun luin hajanaisesti, tuli ensimmäisenä mieleen tulkinta 2.


    • Teksu

      Sinua tässä säälisin, sillä olet uskomattoman suvaitsematon!!! Miksi sinua oi niin viisas ja omaperäiset mielipiteet omaava ei kukaan uskoisi. Annan toki sinullekkin mielipidevapauden, enkä halua aiheittuu pahaa mieltä. Joudumme elämään täällä maassa yhdessä joten olisi hyvä oppia sietäämään kaikkia kulttuureita.
      Niin ja olisin kiitollinen ettet vähettelisi LaVeyta. Perehdy asiaan ennekä alat siitä motkottaa.

    • Ei-satanisti

      Olenkohan nyt tyhmä laumasielu, kun väitän, että kirjoituksesi osui naulankantaan. Enpä olisi itse osannut paljon paremmin kirjoittaa. No ehkä vähän.

    • asiaa

      juuri noin on asiat. Sillon -90 luvun alussa ku nämä norjalaiset bläkkisbändien jäsenet murhasivat tämän yhden jne. niin silloin OLI vielä niitä "tosissaan" olevia bändejä, vaikka en tarkoita että ARVOSTAISIN niitäkään, mutta sen jälkeen ei ole mitää muuta ollutkaan ku näitä olevinaan bläkkisbändejä jotka esittävät ties mitä ja kotona ovat tavallisia perheenisiä jne...että se siitä, pelkkää viihdettä..heh...

      • vittu,v,,v,.v

        niin, 90-luvun alusa oli bändejä, jotka olivat tosissaan. Mayhemin Dead:ia kunnioitan suuresti ja euronymousta! Kaikki kunnia vanhalle mayhemin tuotannolle sillä uusi on täyttä paskaa! Jag är inte en människä. Livet här är bara en dröm, och snart vaknar jag.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      191
      32282
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      250
      20761
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      431
      10645
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6555
    5. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      67
      4756
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      27
      4612
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3998
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1587
    9. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      96
      1490
    10. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      52
      1419
    Aihe