Isänmaallinen Kokoomus / Orpo onkin jo kertonut miten edetään jos he voittavat vaalit keväällä

Anonyymi-ap

Palkkaa saava työläinen!!! Näin käy sinulle jos äänestät ensi kevään eduskuntavaaleissa Kokoomusta ja kokoomus voittaa vaalit.

Jos jäät työttömäksi etkä työllisty menetyksesi on 2 vuoden aikana keskimäärin 10 000-20 000€ tuloistasi riippuen!!! Älä ihmeessä äänestä Kokoomusta, sillä miksi ottaa riskiä että tuo realisoituu!!!

NÄIN MINULLE KÄY JOS KOKOOMUS VOITTAA VAALIT JA JÄÄN TYÖTTÖMÄKSI ENKÄ SAA UUTTA TYÖTÄ!!! NÄIN KÄY MYÖS SINULLE JOS JÄÄT TYÖTTÖMÄKSI JA KOKOOMUS ON HALLITUKSESSA!!!
Itse saisin jos työttömäksi jäisin ansiosidonnaista käteen n 1800€/kk ja kesto 500 pv. Kokoomus tarjoaa minulle nyt 200 päivän jälkeen enää työttömyyskorvausta n. 550€/kk. Menettäisin siis n. 2 vuoden aikana n. 14 kk ajan tuon erotuksen eli 14 x 1250€ = 17 500€. Suunnilleen sama koskee sinua jos olet palkkatyössä!!! Arvaa äänestänkö Kokoomusta??? Miettikää myös itse että kannattaako riskeerata tätä jos kuitenkin sitten jäät työttömäksi niin harmittaako esim. yli 10 000€ menetys??? Jos tuo menetys sinua harmittaisi niin sen vältät sillä kun ET ÄÄNESTÄ KOKOOMUSTA!

Kuka vaan meistä voi menettää työnsä aivan yllättäen!!! Tämä voi siis koskea myös sinua vaikkei se ehkä siltä tunnu juuri nyt.

Miten kehtaavat tällaista edes suunnitella. Ihan kuin tämän monien henkireiän tukkiminen pelastaisi Suomen talouden tai että sillä olisi mitään todellista merkitystä Suomen tulevaisuudelle.

9

77

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos jäät työttömäksi joudut kuntakokeiluun. Kuntakokeilussa omaohjaaja hankkii sinulle karenssin tai estää kaikkien mahdollisten tukien maksun sinulle jollakin keksityllä tekosyyllä. Keksii kaikenlaista perätöntä paskaa näin ollen et saa asumistukea, työttömyystukea etkä edes sosiaalitukea. Muista myös, että kökkäreet ovat itse hankkkmadsa sinulle potkuja ilman omaa syytä.

   • Anonyymi

    Tästä ei seuraa vain tulojen menetys vaan myös asunnon menetys ja joudut kadulle asumaan. Sinulla ei ole myöskään ruokaa eikä vaatteita saati kenkiä, terbeydenhuolonnmaksut jättävät maksamatta vaikka se kuuluu jokaisen perustoimeentulotukeen.


   • Anonyymi

    🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

    🍒 ­­­N­­­y­­m­f­­o­m­a­­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#176598310

    🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


  • Anonyymi

   Kun Kokoomus tuli valtaan 2007 niin joukukuussa 2006 minulle hommattiin potkut kahdesta työpaikasta yhtäaikaa ilman omaa syytä. Miksi? Koska olin aikaisemmin hakenut työtä, jossa tarvitaan kokoomuslaisen Supon taustaselvitys. Selvityksessä kesti parisen kuukautta, minulle tarjottiin töitä, mutta kieltäydyin kohteliaasti kun olin jo sillä välin saanut muualta töitä. Tämä vastaushan ei kelvannut vaan sain kahdesta työpaikasta yhtäaikaa laittomat potkut ilman omaa syytä. Tämän jälkeen hain heilltä uudestaan töitä ja luvattiin vuoroja. Mitä tekee kokoomustaustaiaset, no vetävät itse kaikki työvuorot alta. Täyttä tyhjää koko työvuorolista.

   Ja tämän jälkeen he kehtaavat haukkua laiskoiksi ihmiset.

   Näin sinullekin käy jos kokoomus pääsee valtaan.

  • Anonyymi

   Nyt vaan pitää saada heräteltyä pätkätyöläiset ja tukien saajat ensi keväänä äänestyskoppiin ja äänestämään jotain muuta puoluetta kuin Kokoomusta, liian paljon on porukkaa jotka ei äänestä. Kokoomuksen porukasta äänestää kaikki.

  • Anonyymi

   Aloittajan kommentti on aivan oikein. Merkittävät ansiosidonnaisen menetykset seuraa siitä jos jäät työttömäksi. Ei siis missään tapauksessa ole työntekijän etu luoda itselleen tuollaista mahdollista uhkaa. Kun ei äänestä Kokoomusta tuo riski ei myöskään toteudu.

   Ikävintä tässä on se että Kokoomus ajaa tällaista "säästöä" tekemällä suuresta osasta ihmisiä köyhiä. Mitä tuolla saavutetaan? muutama 10 miljoonaa euroa joka on täysin lillukanvarsi suomen taloudelle. Tuolla ei pelasteta mitään.

  • Anonyymi

   En kyllä anna ääntäni kokoomukselle!

  • Anonyymi

   Kokoomusta kannattavat ihmiset ovat automaattisesti sadisteja, jotka nauttivat siitä kun saavat tuhota toisen ihmisen elämän!

  • Anonyymi

   Jos ansiosidonnaista leikataan niin täytyy tehdä kokonaisvaikutuksiltaan yhtä suuret korotukset matalimpiin palkkoihin. Eihän tuossa ole muuten mitään järkeä. Eli kun heikennetään työttömyysturvaa niin pitää parantaa samalla työnteon houkuttelevuutta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   100
   1993
  2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   241
   1614
  3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   256
   1040
  4. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   78
   935
  5. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   84
   914
  6. Taas kuoli kuortaneella

   Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
   Kuortane
   7
   835
  7. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   28
   771
  8. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   10
   755
  9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   55
   734
  10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   38
   719
  Aihe