Holiday Club Points viikko-osake arvo

Anonyymi-ap

Mikä on Holiday Club POINTS viikko-osakkeen arvo? Ostat Holiday Club esittelystä viikko-osakkeen jolla saat esimerkiksi 74 500Holiday Club Points (RCI) pistettä. Maksat tästä viikko-osakkeesta 10 000 euroa. Olkoon Kiint Oy osake vaikka Saimaalta viikko 6 (2mh Anttilankaari). Kun myyt osaketta esim torissa, et voi myydä Holiday Club Points RCI käyttöoikeutta vaan vain käyttöoikeuden vko 6 samassa paikassa ja aikana Saimaalla. Jos ostaja löytyy ja hänen halutessaan Holiday Club Points käyttö oikeuden, täytyy erikseen vielä maksaa lisää 3500 euroa Holiday Clubille kauppasumman lisäksi. Mikä on siis esimerkiksi tämän Kiint Oy Anttilankaari vko 6 arvo josta maksettu itse Holiday Clubille esittelyssä 10 000 euroa?

22

454

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   arvo? mitä sovit ostajan kanssa hinnaksi.

  • Anonyymi

   Tämän loma-asunnon arvo 10.000 euroa viikko, eli koko loma asunto on kertaa 52 viikkoa vuodessa, eli 52 x 10.000 euroa on 520.000 euroa. Kalustettuna, keittiö välineineen, laitteineen, pesukoneineen , polkupyörineen ja puutarhakalusteineen. grilleineen yms.

  • Anonyymi

   Mun mielestä kun näitä viikko-osakkeita myydään 700 euroa per viikko vapailla markkinoilla, loma-asunnon arvo on 700 euroa kertaa 52 on 36400 euroa. Alle 40K on siis tämän kämpän arvo. Linjassa muidenkin tämän Imatra / Lappeenranta alueen paritalojen toteutuneet kauppasummat.

  • Anonyymi

   entäs arvo ylppö?

  • Anonyymi

   Arvo Ylppö vähän kuin Mona Lisa, arvo mittaamaton.

  • Anonyymi

   Kysy Holiday Clubin jälleenmyynnistä tai myyjältä jolta olet osakkeen ostanut kirjallisesti että millä hinnalla ostavat takaisin, siitä saat tietää osakkeen arvon.

   • Anonyymi

    Ei taida olla sellaista tilannetta että Holiday Club antaisi kirjallisen takaisinostosopimuksen ja tuskin myyjät edes vastaa puhelimeen.


  • Anonyymi

   Millä hinnalla ostavat takaisin? Luuletko että Holiday Club ostaa viikko-osakkeita, joita ovat myyneet, takaisin?

  • Anonyymi

   Pisteisiin saa liitettyä muuten tietenkin kuin holiday clubin kautta , RCI ei ole Holiday Club ja he ovat hinnoitelleet näin tosin hintaan vaikuttaa pärstäkerroin.

  • Anonyymi

   Holiday clubilla on reilut 3000 jälleen myynti viikkoa tällä hetkellä mitä kukaan ei ikinä tule näkemään, vaihto toiseen välirahalla onnistuu tietenkin. Kun vaihtoehtona on tapaaminen myyjän kanssa mitä on ehkä 30 holiday clubilla, myyjä ei kovin montaa asiakasta ehdi tapaamaan ja kaikki eivät tosiaankaan tee ostoja. Yleisesti kun olette laittaneet holiday clubin jälleen myyntiin viikon ei sitä ole kukaan kenelläkään ikinä esitellyt/näyttänyt edes, kun sanotaan että holiday club on ostanut viikon pois on kyseessä vaihto mistä on maksettu välirauha, toki harvinaisuuksia löytyy ja se ei ole ei edes 1% viikoista ja varsinkaan nyt kun venäläiset ovat pois ostajista, heillä kyllä myytävää riittää ilman yksityisten viikkoja ja kun tilanne tulee eteen myyvätkö omasta inventaariosta vai antavatko osan yksityiselle on vastaus selvä , yritykselle rahat. Holiday clubilla on useiden miljoonien maksamattomat velat asiakkaille espanjan kohteissa koska ovat tehneet laittomia sopimuksia. Mikäli teillä on jälleen myynnissä Holiday clubilla viikko niin tod.näk. viikkoa ei ole ikinä edes kenellekään näytetty. Torissa on viikkoja esillä ja ne ketkä ovat näihin käyneet tutustumassa ovat toiset torin ilmoittajat yleensä ei potentiaaliset ostajat , toki voi tuuri käydä. Viikko-osakkeet ei ole asuntoja/taloja ja eiköhän kiinteistö maailma tai Huoneistokeskus läpi Suomen niitä myisi pois jatkuvasti jos näin olisi.

  • Anonyymi

   Korjaus edelliseen: väliraha ei välirauha.

   PS.mukavaa joulua

  • Anonyymi

   Myydään lomaosake RCI pistesysteemin avulla. Ostat. Voit matkustaa minne ja milloin vain, edullisesti HC points. Halutessasi myydä osake, HC ei auta kun myyvät omaa varastoaan uusille uhreille. Voit myydä vain sen lomaosakkeen, et HC pointsia. Kukaan ei osta koska kuka hullu haluaisi lomailla samalla viikolla samassa paikassa vuodesta toiseen, Kusetusten äiti ala Holiday Club.

  • Anonyymi

   HC Points edullista lomailua. Maksat 10000 euroa jäsenyydestä ja myydessä saat tonnin jos sitäkään. Kuinka paljon pitää matkustaa HC Points systeemissä että säästää 9000 euroa?

  • Anonyymi

   Arvottomia noi on, paitsi perunkirjassa! Mulla myynnissä Saimaalla ja Saariselällä jo kolmatta vuotta. Verottaja saanut omansa mutta minä en!

  • Anonyymi

   Holiday Clubin jälleen myynti ei varmastikaan myy eteenpäin yksityisten viikkoja . Eihän se mitään maksa kun sinne ilmoittaa viikon myyntiin mutta joku luulee että menee kaupaksi sitä kautta. Edelleen, eivät ole asuntoja/taloja ja mikäli olisivat niin kiinteistö maailma tai Huoneistokeskus varmasti myisi pois provisio palkalla. Koko ajan viikkoja myydään hyvään hintaan silti. Kenties tässä on syynä se että holiday clubilla on melkein ( toistaiseksi) monopoli suomen markkinoilla ja edelleen hyväuskoiset luottaa samaan yritykseen. Ottakaa hyvät ihmiset kaikki yhteyttä holiday clubiin ja sähköpostia tai soittoa toimitusjohtajalle vaan ja unohtakaa "asiakas palvelun tai myynnin" valehtelut, antakaa toimitusjohtajan valehdella itse. Kaikki vaan yhteyttä suoraan ylimpään johtoon.

   • Anonyymi

    Aika monta näitä löytyy etuovi dot comista, ihan kiinteistövälittäjien myyntilistoilta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aika monta näitä löytyy etuovi dot comista, ihan kiinteistövälittäjien myyntilistoilta.

    Näyttää olevan 36 kpl ja suurin osa yksityisten eikä kiinteistövälittäjien sekä nekin otettu myyntiin kun saatu talo tai huoneisto myyntiin siinä samalla. Eli höpö höpö .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näyttää olevan 36 kpl ja suurin osa yksityisten eikä kiinteistövälittäjien sekä nekin otettu myyntiin kun saatu talo tai huoneisto myyntiin siinä samalla. Eli höpö höpö .

    Yhteistä vaan kaikille, että kauppa ei käy ;-)


  • Anonyymi

   Puheluiden hinnat holiday clubille 0,60€ minuutti , myös jonotus on maksullista 👍 loisto yritys. Eiköhän joku sen Maisa Romanaisen kännykkä numeron voi tänne laittaa jos pysyy . Sähköpostit etunimi.sukunimi (at) holidayclub.fi , ei muuta kuin palautetta.

   • Anonyymi

    Pitäähän jostain rahaa saada, kun kauppa ei käy :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitäähän jostain rahaa saada, kun kauppa ei käy :)

    Juuri näin;)


  • Anonyymi
   UUSI

   Oletko saanut jo selvitettyä osakkeen arvon?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   105
   2444
  2. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   2082
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   179
   1575
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1395
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   82
   1244
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   86
   993
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   104
   923
  8. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   168
   893
  9. Oudot kulkijat

   Mikäs porukka se on ruennu kylällä ajelemaan tummalla farmari autolla ja pysäytteleevät ihmisiä kadulla. Koittavat repiä kuulemma autoon ja hakkaavat
   Kiuruvesi
   23
   840
  Aihe