Holiday Club Points viikko-osake arvo

Anonyymi-ap

Mikä on Holiday Club POINTS viikko-osakkeen arvo? Ostat Holiday Club esittelystä viikko-osakkeen jolla saat esimerkiksi 74 500Holiday Club Points (RCI) pistettä. Maksat tästä viikko-osakkeesta 10 000 euroa. Olkoon Kiint Oy osake vaikka Saimaalta viikko 6 (2mh Anttilankaari). Kun myyt osaketta esim torissa, et voi myydä Holiday Club Points RCI käyttöoikeutta vaan vain käyttöoikeuden vko 6 samassa paikassa ja aikana Saimaalla. Jos ostaja löytyy ja hänen halutessaan Holiday Club Points käyttö oikeuden, täytyy erikseen vielä maksaa lisää 3500 euroa Holiday Clubille kauppasumman lisäksi. Mikä on siis esimerkiksi tämän Kiint Oy Anttilankaari vko 6 arvo josta maksettu itse Holiday Clubille esittelyssä 10 000 euroa?

23

1591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      arvo? mitä sovit ostajan kanssa hinnaksi.

    • Anonyymi

      Tämän loma-asunnon arvo 10.000 euroa viikko, eli koko loma asunto on kertaa 52 viikkoa vuodessa, eli 52 x 10.000 euroa on 520.000 euroa. Kalustettuna, keittiö välineineen, laitteineen, pesukoneineen , polkupyörineen ja puutarhakalusteineen. grilleineen yms.

    • Anonyymi

      Mun mielestä kun näitä viikko-osakkeita myydään 700 euroa per viikko vapailla markkinoilla, loma-asunnon arvo on 700 euroa kertaa 52 on 36400 euroa. Alle 40K on siis tämän kämpän arvo. Linjassa muidenkin tämän Imatra / Lappeenranta alueen paritalojen toteutuneet kauppasummat.

    • Anonyymi

      entäs arvo ylppö?

    • Anonyymi

      Arvo Ylppö vähän kuin Mona Lisa, arvo mittaamaton.

    • Anonyymi

      Kysy Holiday Clubin jälleenmyynnistä tai myyjältä jolta olet osakkeen ostanut kirjallisesti että millä hinnalla ostavat takaisin, siitä saat tietää osakkeen arvon.

      • Anonyymi

        Ei taida olla sellaista tilannetta että Holiday Club antaisi kirjallisen takaisinostosopimuksen ja tuskin myyjät edes vastaa puhelimeen.


    • Anonyymi

      Millä hinnalla ostavat takaisin? Luuletko että Holiday Club ostaa viikko-osakkeita, joita ovat myyneet, takaisin?

    • Anonyymi

      Pisteisiin saa liitettyä muuten tietenkin kuin holiday clubin kautta , RCI ei ole Holiday Club ja he ovat hinnoitelleet näin tosin hintaan vaikuttaa pärstäkerroin.

      • Anonyymi

        Ei ole pisteet minkään arvoisia.


    • Anonyymi

      Holiday clubilla on reilut 3000 jälleen myynti viikkoa tällä hetkellä mitä kukaan ei ikinä tule näkemään, vaihto toiseen välirahalla onnistuu tietenkin. Kun vaihtoehtona on tapaaminen myyjän kanssa mitä on ehkä 30 holiday clubilla, myyjä ei kovin montaa asiakasta ehdi tapaamaan ja kaikki eivät tosiaankaan tee ostoja. Yleisesti kun olette laittaneet holiday clubin jälleen myyntiin viikon ei sitä ole kukaan kenelläkään ikinä esitellyt/näyttänyt edes, kun sanotaan että holiday club on ostanut viikon pois on kyseessä vaihto mistä on maksettu välirauha, toki harvinaisuuksia löytyy ja se ei ole ei edes 1% viikoista ja varsinkaan nyt kun venäläiset ovat pois ostajista, heillä kyllä myytävää riittää ilman yksityisten viikkoja ja kun tilanne tulee eteen myyvätkö omasta inventaariosta vai antavatko osan yksityiselle on vastaus selvä , yritykselle rahat. Holiday clubilla on useiden miljoonien maksamattomat velat asiakkaille espanjan kohteissa koska ovat tehneet laittomia sopimuksia. Mikäli teillä on jälleen myynnissä Holiday clubilla viikko niin tod.näk. viikkoa ei ole ikinä edes kenellekään näytetty. Torissa on viikkoja esillä ja ne ketkä ovat näihin käyneet tutustumassa ovat toiset torin ilmoittajat yleensä ei potentiaaliset ostajat , toki voi tuuri käydä. Viikko-osakkeet ei ole asuntoja/taloja ja eiköhän kiinteistö maailma tai Huoneistokeskus läpi Suomen niitä myisi pois jatkuvasti jos näin olisi.

    • Anonyymi

      Korjaus edelliseen: väliraha ei välirauha.

      PS.mukavaa joulua

    • Anonyymi

      Myydään lomaosake RCI pistesysteemin avulla. Ostat. Voit matkustaa minne ja milloin vain, edullisesti HC points. Halutessasi myydä osake, HC ei auta kun myyvät omaa varastoaan uusille uhreille. Voit myydä vain sen lomaosakkeen, et HC pointsia. Kukaan ei osta koska kuka hullu haluaisi lomailla samalla viikolla samassa paikassa vuodesta toiseen, Kusetusten äiti ala Holiday Club.

    • Anonyymi

      HC Points edullista lomailua. Maksat 10000 euroa jäsenyydestä ja myydessä saat tonnin jos sitäkään. Kuinka paljon pitää matkustaa HC Points systeemissä että säästää 9000 euroa?

    • Anonyymi

      Arvottomia noi on, paitsi perunkirjassa! Mulla myynnissä Saimaalla ja Saariselällä jo kolmatta vuotta. Verottaja saanut omansa mutta minä en!

    • Anonyymi

      Holiday Clubin jälleen myynti ei varmastikaan myy eteenpäin yksityisten viikkoja . Eihän se mitään maksa kun sinne ilmoittaa viikon myyntiin mutta joku luulee että menee kaupaksi sitä kautta. Edelleen, eivät ole asuntoja/taloja ja mikäli olisivat niin kiinteistö maailma tai Huoneistokeskus varmasti myisi pois provisio palkalla. Koko ajan viikkoja myydään hyvään hintaan silti. Kenties tässä on syynä se että holiday clubilla on melkein ( toistaiseksi) monopoli suomen markkinoilla ja edelleen hyväuskoiset luottaa samaan yritykseen. Ottakaa hyvät ihmiset kaikki yhteyttä holiday clubiin ja sähköpostia tai soittoa toimitusjohtajalle vaan ja unohtakaa "asiakas palvelun tai myynnin" valehtelut, antakaa toimitusjohtajan valehdella itse. Kaikki vaan yhteyttä suoraan ylimpään johtoon.

      • Anonyymi

        Aika monta näitä löytyy etuovi dot comista, ihan kiinteistövälittäjien myyntilistoilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika monta näitä löytyy etuovi dot comista, ihan kiinteistövälittäjien myyntilistoilta.

        Näyttää olevan 36 kpl ja suurin osa yksityisten eikä kiinteistövälittäjien sekä nekin otettu myyntiin kun saatu talo tai huoneisto myyntiin siinä samalla. Eli höpö höpö .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttää olevan 36 kpl ja suurin osa yksityisten eikä kiinteistövälittäjien sekä nekin otettu myyntiin kun saatu talo tai huoneisto myyntiin siinä samalla. Eli höpö höpö .

        Yhteistä vaan kaikille, että kauppa ei käy ;-)


    • Anonyymi

      Puheluiden hinnat holiday clubille 0,60€ minuutti , myös jonotus on maksullista 👍 loisto yritys. Eiköhän joku sen Maisa Romanaisen kännykkä numeron voi tänne laittaa jos pysyy . Sähköpostit etunimi.sukunimi (at) holidayclub.fi , ei muuta kuin palautetta.

      • Anonyymi

        Pitäähän jostain rahaa saada, kun kauppa ei käy :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäähän jostain rahaa saada, kun kauppa ei käy :)

        Juuri näin;)


    • Anonyymi

      Oletko saanut jo selvitettyä osakkeen arvon?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe