Matkailu Suomeen hiipuu

Anonyymi-ap

Suomen matkailutulot uhkaavat pienentyä tänä vuonna kahdella miljardilla eurolla verrattuna aikaan ennen koronaa, arvioi Palvelualojen työnantajat Palta.

Paltan pääekonomistin Martti Pykärin mukaan matkailu on Suomessa toipunut korona-ajasta huonommin kuin muissa maissa, pohjoismaissakin. Se on yksi nykyhallituksen negatiivinen saavutus muiden "saavutusten" ohella.

2

103

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miten se voi olla hallituksen vika? Eikö matkailualan yrittäjillä ole mitään sanomista kuinka he mainostavat yritystään?

  • Anonyymi

   en ihmettele yhtään hiipumista.olen kiertänyt suomea n.55 vuotta.aina sama pulma vastassa.raha.eihän kaikki matkailijat ole rikkaita.esim ruokailu.jos haluat muutakin kuin lämpimän makkaran.lapissa päivällinen 63ekua.pari aven filettä,pari perunaa,leipä voi maito.karjalassa sama taso.majoitus kesällä 21 93-170 ekua.repikää siitä.hullujen ahneutta.esim. ruotsissa alta puolet suomen hinnoista.älkää ihmetelkö konkurssien määrää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   3973
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   128
   1344
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   169
   1149
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   871
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   47
   864
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   255
   855
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   831
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   768
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   765
  Aihe