Hehkun asennus Ford 4110 malliin

Anonyymi-ap

Onko joku asentanut Thermostart liekkihehkua Ford 4110 malliin ? Imusarjassa ei paikkaa ole valmiina.
Käynnistyvyys vaikuttaa huonolta pakkasten tultua. Miten muilla fordit käynnistyy ?

12

490

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Millainen polttoaineen suodatus on
   Millainen ruiskutuspumppu on
   Millainen startti on
   Millainen laturi on
   Millainen akku on

   • Anonyymi

    Lisään tähän vielä sen että kaikinpuolin olis järkevämpi ja helpompi asentaa lohkolämmitin moottoriin.

    Joudutko käynnistelemään kylmästä ilman sähköpistorasiaa seinässä.


  • Anonyymi

   Cavin jakajapumppu. Cav 296 suodatin. Vaihtovirtalaturi lataa. Akku on uusi TAB
   1000 A 130 Ah. Ei hehkuja lainkaan. Joten suunnittelin laittaa liekkihehkun imusarjaan.
   Luulisi lähtevän ilman lohkolämmitintä näin 8-10 asteen pakkasella. Lähti kyllä nyt uudella akulla mutta pitkän startin jälkeen.

  • Anonyymi

   Niin lisään minäkin kun unohdin mainita. On lohkolämmitin mutta kirottu poltti sulakkeen heti. Pitää laittaa uusi. Massikka ( perkins ) lähti tuossa -8 pakkasessa yhtä huonosti käyntiin jos ei käyttänyt liekkihehkua.. Liekkihehkua käyttämällä vielä -20 asteessa lähti ilman plokilämmitintä. Varmaan lähtisi tämä 3 syl fordikin liekkihehkulla mutta arveluttaa porata imusarjaan reikää ja kierteitä tuolle. Ilmanpuhdistimen kumiletkun lähelle hehkua ei liene viisasta asentaa. Kyllä ensiapuna tämä lohkolämmittimen vastus kuntoon.

   • Anonyymi

    Minkä mallin massikka lähti -8 huonosti käyntiin ilman hehkua


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minkä mallin massikka lähti -8 huonosti käyntiin ilman hehkua

    Se massikka oli 165 mallia bm -72. Kyllä siinä liekkihehku oli ja toimi. Ilman sen käyttämistä käynnistäminen oli melkoista sahaamista. Käy turhaan startin päällekkin.


  • Anonyymi

   En ole koskaan nähnyt Fordia, jossa ei olisi ollut hehkua, onko tämä kone tuotu käytettynä ulkomailta? Kyselisin purkaamoilta käytettyä imusarjaa jossa hehkun reikä olisi, varmaan monessa muussa mallissa on sopiva esim. 3000, ja3600. Purkupojat Pälkäneellä ja IKHn purkupuoli kannattais kysyä, ja sitten netin Masinistit palsta, siellä on Ford tietäjiä, jotka auttavat mielellään. Kannattaa ehdottomasti kirjautua sinne ja kertoa ongelmansa, asiantuntevia vastauksia tulee varmasti ja äkkiä.

   • Anonyymi

    Joo kiitos. Jotain tuota pitäisi parannella jotta käynnistyisi helpommin. Ei ole käyttäjän opusta tuohon , missä fordeissa tätä moottoria on ollut.
    Pitää ottaa selville mikä olisi viisasta.


  • Anonyymi

   Olen odotellut mielenkiinnolla jutulle jatkoa. Löytyikö Fordista sittenkin hehku?

  • Anonyymi

   Täs en ole ehtinyt katsoa keskustelua.
   Niin Ford 4110 ja vuosimalli - 85. Ei ole hehkuja koskaan ollut. Eikä pakkosyöttöä ruiskupumpussa. Kun joka paikkaan ei roikkaa pysty vetämään lohkaria varten niin juuri siksi tämä Thermostart liekkihehkun asentaminen tuli pohdintaan. Saisi traktori lähteä tulille reippaammassakin pakkasessa ilman järjetöntä starttaamista puhumattakaan käynnistyssumun eetterin käytöstä.

  • Anonyymi

   Ford traktoreissa on ollut hehku ainakin 60luvun alun Dextoista alkaen. Minulla ollut yksitoista Fordia kaivurit mukaan lukien, enkä ole ikinä nähnyt tai kuullut hehkuttomasta Fordista. Kolmisylinteriset on hyviä lähtemään käymään kun vaan on akussa virtaa hehkutukseen. Aikanaan ennen lohkolämmittimien yleistymistä vetelin aina pakkasella nelitonnisella kylän Mosset, Fiatit ja Massikat käymään. Ei kai tämä juttu hehkun puutteesta sittenkin ole hyvin keksitty trolli?

  • Anonyymi

   No ei ole rolli eikä rölli. Ei ole hehkua eikä kaverinkaan fordissa ole joka on samaa ikäluokkaa mutta nelivetoinen. Mallia en muista joku 10 sarjan kuitenkin.
   On näitä suoraruisku- dieselmoottoreita muitakin joissa ei ole hehkuja ei tulppia sylintereissä tai kammioissa eikä imusarjassakaan. Ei ole yanmar moottorisessa kaivinkoneessakaan varsinaisia hehkuja. Imusarjassa on siivilä-vastus joka lämmittää imuilmaa tosin sillä ei juurikaan ole vaikutusta.
   Ei dieseleissä välttämättä siis hehkuja ole.
   Klapisirkkelissä on robin diesel kampikäynnisteinen. Ja kesällä lähtee kerralla ja talvella käynnistyy ehkä toisella. Puolipuristus toki on.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   3674
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   119
   1216
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   153
   1037
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   848
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   833
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   248
   826
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   791
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   762
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   750
  Aihe