Toivo group Oy

Anonyymi-ap

Mikä uskomaton ihme bisnes tämä oikein on ?
Meinasin pudota penkiltä kun näin nuo luvut !
Miten voi olla mahdollista että liikevoitto on lähes kaksinkertainen liikevoittoon nähden ? En ymmärrä minun matematiikalla miten se voi olla mahdollista,mistä voitto on voinut tulla jos liikeveihtoekaan ei ole niin paljon ? Onko yhtiö saanut lottovoiton ?
Jos Liike voitto on kymmenes osa liikevaihdosta ,niin sekin jo on huippu tulos !
Mutta jos se kerrotaan lähes 20 :llä niin puhutaan jostain uskomattomasta ihmeestä.

Kertokaa jos tiedätte mistä on kysymys?

https://www.kauppalehti.fi/porssi/porssikurssit/osake/TOIVO

7

460

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaikenlaistahan saa yrittää.

   Rahojani on kesällä listautuneessa Asuntosalkussa, kurssi jotain 115e/osake.
   Listaamattomana maksoi hyvää osinkoa mutta nyt romahdutti osinkonsa.
   Vain 2,10 ja maksu kuudesti vuodessa.

   Taustalla se, että Virossa jakamatta jätetty voitto on verovapaata.

  • Anonyymi

   Pörssissä on sellainen satoja vuosia vanha varma merkki syytä pitää mielessä jos sisäpiiri myy omia osakkeita. niin älä osta... se on liian kallis tai joku huono uutinen on tulossa tai ainakin se on merkki siitä että osakkeen hinnan romahdus on tulossa. eihän ne muuten niitä myisi kovaan hintaan.

   Sitten kun ne taas halvalla ostaa ja rohmuaa niitä itselle isoja määriä , niin kannattaa ostaa.Taas pitää pitää mielessä että ostot voi olla laillista huijausta ja pelkkää silmän lumetta jos miljonäärit ostaa ihan pieniä määriä vaan niin silloin on sitä syytä epäillä.

  • Anonyymi

   Toivotonta hommaa tehdä tällä tupla avelaksi asuntoja laskevaan vuokra tuotto markkinaan tuottoja syö korkojen nousu kaikkien hintojen nousu (Yhtiövastikkeiden) Kiinteistöverojen ym...10 % vuokran korotus ei auta mitään ,ajaa vaan parhaimmat vuokralaiset pois ja ongelmna tapaukset tulee tilalle ja sitten soppa on jo valmis kun sen jälkeen niitä ei saa myytyäkää enään.
   Pörssiyhtiön kannalata järkevin olisi nyt viheltää peli poikki ja maksaa niin paljon lainoja pois kun irto rahaa vaan löytyy ja jos lainaa jää niin myydä omistuksia niin kauan ettei kalliskorkoista lainaa ole .
   Ja jäädä odottelemaan perempia aikoja kun rakennuskustannukset,korot ,yhtiövastikkeet laskee...jos ei ne laske niin asuntojen hintojen on noustava huomattavasti (joka ei ole mahdollista) että toiminta on kannattavaa.
   Tämä koko bisnes idea on tehty nousuhuumassa vähän ennen lamaa ja pörssi romahdusta ,siis tuhoon tuomittu homma.

  • Anonyymi

   Asunto sijoittamisella voi tehdä bisnestä ja rikastuakkin pirtkällä aikavälillä jos sijoitus horisontti on kymmeniä vuosia.
   Mutta ei niin että tehdään sitä pörssi yhtiön kautta sikamaisen korkeilla kuluilla.
   Joku muu vie mahdolliset voitot omiin taskuihin kuin osakkeen omistaja jolle ei jää mitään.,ei edes pieneintäkään osinkoa !
   Asuntosijoittaminen perustuu juuri erittäin pieniin kuluihin kaikki pitää tehdä itse mitä ehtii ja pystyy asuntojen hankinta ja sijainti pitää sattua nappiiin Ei niin että ennen lamaa sikamaisella hinnalla ostetaan velaksi nouseviin korkoihin...ei ei ei ..
   Edes yksityis sijoittajan lompsa ei kestä sit joka tekee kaiken pienellä budjetilla...

   Ei tällaisseen yhtiöön kannata sijoittaa josta tietää jo varmuudella että se ei pysty maksamaan osinkoja luultavasti koskaan...
   Asunto sijoittamisella voi päästä 4-8 % yheteen laskettuun vuosituottoon mutta se tarkoittaa sitä että kaikki tehdään itse ja oikein. Tämä tuotto on se osinko joka kuuluu omistajalle !
   Jos on pörssi yhtiö taustalla jossa on kymmeniä henkiä käsiojossa taskun suut auki rahoja vaanimassa niin on päivänselvää että sijoittajan on aivan turha voittoja haaveilla.
   Ymmärrän sen jos joku säätiö tekee tätä bisnestä kannattavasti koska ne on vapautettu verosita ja niillä ei ole kuin muutama iso palkainen herra rahoja vaanimassa ja kun sääätiöllä on muutakin toimintaa yleensi niin asuntosijoittamisesta välistä napattu rahamäärä jää kuitenkin suhteellisen pieneksi.

  • Anonyymi

   mitäs ne asunnot maksoikaan 1993 ja mikä oli kehitys 3v 🤣🤣🤣

  • Anonyymi

   Ei muuta kun ostoon. Tämä lappu on tuleva raketti !!!

  • Pankkitilillä se raha säilyy

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   391
   3397
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   87
   3225
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   307
   1548
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   456
   1380
  5. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   9
   1061
  6. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   46
   1050
  7. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1012
  Aihe