Poikkeava vuoto- vaihdevuodet

Anonyymi-ap

Hei,
Minulla on jo vuosia ollut erittäin runsaita vuotoja. Ei riitä mikään suoja. Vuodot ovat olleet kuukausittaisia joskin epäsäännöllisyyttä on tullut ja välivuotojakin pari kertaa.
Raudan puutetta on hoidettu ja Cyklokspronia olen saanut vuodon vähentämiseksi.
Nyt tuli kuitenkin mustia pilviä joulun ylle. Lääkärin mukaan minun ei pitäisi vuotaa verikokeiden mukaan enää ollenkaan!!!! Vaihdevuodet ovat jo niin pitkällä. Eli siellä vuotaa oman tulkintani mukaan ihan jokin muu..
Ajattelin heti tietenkin syöpää. Se on mahdollista toki.
Mutta vuodot ovat tosiaan tulleet mitei kuukausittain. Olen terveen oloinen 49v.
Mikä voi vuotaa noin? Onko kokemuksia muilla?
Tarvitsen suuria Tena siteitä. Nekään ei riitä öisin. Valtavia hyytymiä ainakin yhden päivän ajan kuukaudessa. Niinkuin sanoin lääkärissä olem käynyt mutta olisi pitänyt aikaisemmassa vaiheessa mennä gynekologille.

3

262

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hei, minulla on kohdussa isoja myoomia, jotka aiheuttaa anemisoivia verenvuotoja. Minulla on kohdunpoistoleikkaus tulossa joulun jälkeen. Ikää on jo 54 vuotta, mutta kuukautiset on jatkunut tähän päivään saakka. Viime kuukausina myoomien takia kuukautiset on olleet erittäin runsaat ja pitkäkestoiset. Olen jo toista kertaa anemiassa 1.5 kuukauden sisään. Ehkä sinullakin on myoomia? Ne tuntuvat olevan aika tavallisia vaihdevuosi-iässä.

  • Anonyymi

   Myoomit ovat mahdollisia siihen asti kunnes vaihdevuodet on ohi .Vaihdevuodet voivat aiheuttaa myoomeja.Näin netti antaa kertoa aiheesta.

  • Anonyymi

   Muistelen ettei nuo hormoniarvot määrittele pelkästään menopaussia eli kuukautiset pitää olla vuoden poissa mitatuista hormoniarvoista huolimatta. Gyne tietää paremmin kuin lääkäri. Todennäköisesti runsaiden vuotojen taustalla on kuitenkin jotain häikkää kuten joku täälä jo myomaasta mainitsi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   4480
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   140
   1568
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   176
   1280
  4. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   48
   950
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   291
   929
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   47
   913
  7. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   898
  8. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   787
  9. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   781
  Aihe