Suomessa kaikki sekaisin ja hallitus lähdössä

Anonyymi-ap

joululomalle....ei helvetti mitä porukkaa, tämä kertoo jo kaiken hallitusvastuista.

21

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tressaantunut porukka tarvii lomaa

    • Anonyymi

      Valitettavasti ongelmia saatu siirrettyä eteenpäin jälleen kerran

      • Anonyymi

        Se on klassinen tapa hoitaa asiat nykysuomessa, delegoidaan kaikki eteenpäin niin ei joudu vastuuseen mutta palkka ja edut kelpaa kyllä paskanjauhamisesta.


      • Anonyymi

        Joulun ja varsinkin Uuden Vuoden jälkeen tämä maa vasta sekaisin onkin ja vaalitkin lähestyvät sen päivän voisi muuten vaihtaa 1.4.23 niin olisi edes joku "totuuden" siemen niissäkin.


    • Anonyymi

      Pääministeri hoitaa maan asioita taas tekstiviesteillä uudenvuoden juhlista.

    • Anonyymi

      Onko Pietarissa satanut lunta viimepäivinä? Sieltä teiltäkö ne lumisateet tänne tuli.

      • Anonyymi

        En tiedä Pietarista, mutta kyllä Sannalla on tosi hienot reikäfarkut ja reppu!


    • Anonyymi

      Teillä persuilla nyt on ympäri vuoden muutenkin kaikki sekaisin.

      • Anonyymi

        Nyky vihreä hallitus on kriisiyttänyt Suomen kaikin tavoin. Kumartaa ja palvoo muuta maailmaa ja pyllistää rumasti omalle maalle ja tolkun kansalleen. Esiintyy tekopyhästi ilmastonsuojelijana, mutta on todellisuudessa kaiken luonnollisen ja hyvän pilaaja sekopäisillä aatetoimillaan.

        Vihreitä ei olisi pitänyt päästää tärkeitä asioita hoitamaan. Vihreät ovat haittapuolue, jotka tuhoavat aatekahjoudellaan kaiken hyvän ja luonnollisen. Nykyhallitus on tehnyt kaiken vihreiden aatepäätösten mukaan ja Suomen ja suomalaisten edun vastaisesti.


      • Anonyymi

        Sannan sattumat:
        -sähkökriisi
        -sotekriisi
        -velkakriisi
        -aivan kohta talouskriisi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sannan sattumat:
        -sähkökriisi
        -sotekriisi
        -velkakriisi
        -aivan kohta talouskriisi

        Puuttuu: POSTIN SURKEA JA OSAAMATON PALVELU! Onko sinne haalittu lukutaidottomia lajitteluun, vai miksi toimituksia ei ymmärretä/viitsitä hoitaa halutulla tavalla tilaajalle, tai jätetään vikkotolkuksi seisoskelemaan nurkkiin? Nyt sitten on kysymyksessä useampi lähetys eri aikoina jo kuukausia sitten, ei siis mikään joulukuun ruuhka.

        IKINÄ emme mitään enää tilaa, jos toimittaja ei kykene muuta kuljetusta käyttämään kuin
        "hällä-bäli-jahka-jahka"-postia.


    • Anonyymi

      Mitäs menit äänestämään naista.

      • Anonyymi

        En äänestänyt vihreää- en ole koskaann äänestänyr, vaikka luonto ja koko ekosysteemi on minulle tärkeä- enkä naista, vaan viisasta ja järkevää PS- miestä, joka on korkeasti koulutettu, mutta ei tee itsestään isoa numeroa.

        PS:ssa kansanedustajina on vähemmän koulutettujakin ja kovasti äänessä olevia, heitäkin tarvitaan. Yhteinen tekijä kaikille PS:lle on Suomen ja suomalaisten edun puolustaminen eri asioissa.

        Sitä nyt erityisesti tarvitaan, kun Suomi on monenmoisissa kriiseissä ja nykyvihreä hallitus puuhaa vain muun maailman parantamisen, sp-vähemmistöjen mielen sekoittamisjutuissa, normi-sp-asioiden häivyttämissä ja vihreän siirtymän hölmösti ja kalliisti toteuttamisessa.

        Suomen ja suomalaisten asioiden hoitamisen nykyhallitus on aatesyistä sysännyt täysin syrjään ja muodollisesti vaalien alla jättänyt ne varjohallituksen hommiksi.

        Seuraavalla hallituksella on hirveä homma saada jotenkin asioita korjattua vihreän nykyhallituksen tuhon jäljiltä, moni hyvä ei korjaannu valitettavasti enää, kun nykyhallitus on ne toimillaan niin pahasti rampauttanut.


    • Mikä olisin akuutein asia, mitä hallituksen olisi nyt tehtävä? Kuuluisiko heidän toimenkuvaansa esim. hoitajapulassa auttaminen täysiä työvuoroja hoitolaitoksissa vapaaehtoistyönä koko joululoman tehden, vai olisiko sekään riittävästi?

      • Anonyymi

        Mietipä sitä, Löydät kyllä itse vastauksen, kun seuraat Suomen asioita ja politiikkojen toimia. On hyvä opetella itsenäisesti ajattelemaan niin ei tarvitse niin paljon kysellä eikä ottaa vastaan valmiita vastauksia.

        Vihreä yhden totuuden politiikka on täynnä valmiita vastauksia eikä siinä ole tilaa rationaalisille hyville toisinlaisille ajatuksille. Sinä olet tottunut saamaan vain valmiita vastauksia, neuvo, opettele itse ajattelemaan.


    • Anonyymi

      Nyt ollaan HÄTÄTILASSA! Ladatkaa tämä PDF-dokumentti huolella omalle koneelle. Tutkikaa sitä huolella ja jakakaa se kaikkien tuttujen kanssa!

      https://mega.nz/file/MIAjyZqa#xaUvKbMHyLqwDEHfplQO75aD3ODQT2nSrs769k01XLM

      Meitä on tietoisesti HUIJATTU koko tämän Syksyn ja Talven ajan! Mitään "sotaa" Ukrainassa ei todellakaan ole juuri nyt ja monet maat kuten esim Unkari pumppaavat käytännössä Venäläistä kaasua ja öljyä tankkiin kuin viimeistä päivää!

      https://www.zerohedge.com/energy/hungary-definitively-rejects-sanctions-russian-oil-gas-well-get-supplies-without

      Meitä on HUIJATTU! Mitään sotaa ei juuri nyt ole tekeillä, mutta mitä todella ON TEKEILLÄ on uusi rokotuskausi joka alkaa ehkä VÄLITTÖMÄSTI jo ensi Tammikuun puolella!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-8.png

      STM eli Sisä ja Terveysministeriö ei enää noudata THL:n eli toisin sanoen Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksia rokotteita koskien. Nyt on alkamassa uusi "vapaaehtoisten" rokotuksien kausi nimenomaan SUOMEN KOULUISSA!!!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-9.png

      Perhe ja peruspalveluministeri Kirsta Kiuru & Hallitusneuvos Liisa Katajamäki ovat osa Suomalaista maanpetos liigaa joka suoraan Koiviston hallintokaudelta lähtien on pitänyt maata otteessaan! Tavoitteenaan ajaa meitä kohti sekä Eurostoliiton että tuhon tietä!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-10.png

      Lisää aiheesta täällä mikäli satut olemaan siitä mitenkään kiinnostunut!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-11.png

      Nyt tämä maanpetosliika on käynyt Sveitsin Genevessä allekirjoittamassa kansainvälisen pandemiasopimuksen joka käytännössä on siirtänyt Suomen autonomian päättää itse omista terveyasioistaan kansainväliselle taholle nimeltä WHO eli toisin sanoen siis maailman terveysjärjestö

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-12.png

      Maanpetosliiga väittää että se haluaa ulottaa puhtaasti "vapaaehtoisten" rokotteiden jakelun alaikäisille Suomalaislapsille. Milloin olet kuullut alaikäisestä 5-vuotiaasta tai sitä nuoremmasta joka on kylliksi kypsä päättämäätän myrkyllisen ruiskeen ottamisesta omaan kehoonsa?

      https://mega.nz/file/4R41WKDS#w87ksUVKFIW3_g71VfR-sBSJ_07nwAd_hdF1WjTh0Z0

      https://mega.nz/file/Zcg0AYRb#N9l6z0iSYjHhvqv8qYEKdDbe_ryNltHjd0SrjCUIFEY

      https://mega.nz/file/YIQllIiI#OcnsgcMN4ph2EUEvjjpfPudOGsKiEd0zTjs2bAPbgrs

      Tässä on nyt kyse KORKEAN LUOKAN MAANPETOKSESTA!

      https://mega.nz/file/YYgmXAZA#d5lSBRvjbXI3VfBYra7Z8YN9RjQPoUnI9tuA6f-SKdU

      Kyseessä ei ole "vapaaehtoinen rokote" Mistään "vapaaehtoisuudesta" ei todellakaan ole kyse pikkulapsille! ÄLKÄÄ EKSYKÖ!!!

      https://mega.nz/file/AFpwFYQQ#96OWtNOPGEYVEJ8O-pGqME-nW3rsl3rFknp7cKyr4Zs

      Älkää luottako Mariniin! Mitään "vaaleja" ei ole tulossa! Sähkön hinnat eivät laske eikä niitä tulla korvaamaan kuluttajille MITENKÄÄN! Kaikki on törkeää valehtelua ja ajan pelaamista! VALMISTAUTUKAA SÄHKÖKATKOIHIN!!! Olkaa yhteydessä läheisiinne ja varautukaa puolustamaan omaa kotianne puolisotilaallisilta joukoilta jotka nykyinen hallitus aikoo muodostaa vedoten Venäjän uhkaan!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-13.png

      Ketä vastaan ne muuten noissa sotaharjoituksissa oikein harjoittelee? Puttepojua!!?

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-14.png

      ÄLKÄÄ EKSYKÖ! Marin on ilmaissut kantansa tähän asiaan ERITTÄIN SELKEÄSTI! Älkää eksykö ja luulko että hallitus tulee antamaan periksi tässä asiassa!!!

      https://mega.nz/file/UZBFTDZA#oG5PvACot25k2v5K4bsYWPhyxkIbSNGORXskZjXOqKE

      Marin on ulkomainen agentti ja nukke jonka tarkoitus on aiheuttaa meille niin paljon mielipahaa ja vaivaa kuin vain mahdollista ennenkuin nykyinen järjestelmä käytännössä KOKONAAN ROMAHTAA! Älkää antautuko luulemaan toisin täysin riippumatta mitä iltapäivä ja hömppälehdistö hänestä oikein kirjoittaa!!!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-15.png

      Ja se on vitun HUORA siinä samassa!!!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-16.png

      Höpinät sähkön hinnan alenemisesta ja tästä ns "hintakatosta" ovat juuri sitä = pelkkää HÖPINÄÄ!!! Lintilä on kansanpetturi ja maanpetturipuolue Kepun jäsen ja on valehdellut eduskunnassa että Suomessa muka on Euroopan halvin sähkö! Tämä hallitus ei tätä ongelmaa korjaa! SE ON VARMAA!!!

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/220d621e-c1ad-4900-a18b-bdf2e1986d16

      TÄMÄ ON SOTAA! Suomi Oy AB:n hallitus on julistanut SODAN Suomen kansaa vastaan! Emme enää ikinä palaa normaaliin! Jokaisen kannattaa varautua tähän kunkin parhaalla mahdollisella tavalla...mutta kannattaa myös muistaa...että loppupeleissä on vain yksi tie...totuus ja elämä...eikä mitään muuta tietä isän luo! Omin avuin me emme tätä taistelua voita...ja jos et tähän mennessä ole oppinut rukoilemaan taivaanisää niin nyt on hiton hyvä aika aloittaa!!!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-17.png

      • Anonyymi

        Oletpa sekaisin.
        Muista ,että päälääkkeet auttaa vain jos niitä käytetään.
        Silkkaan typeryyteen ainoa lääke on itsensä sivistäminen.
        Katso Wikipediasta mitä tuo sana tarkoittaa.


      • Anonyymi

        Ei pidä mielikuvituksen antaa liikaa laukata kuitenkaan. Taitaa olla taas salaliittoteorioita kuten Koronankin suhteen. Överiksi menee vihreällä aatehörhöilijällä kuten kaiken maailman salaliittoteorioihin uskovalla.

        Tossut tukevasti maan pinnalla eikä ajatukset pilvissä, niin elää tässä ja nyt hetkessä ihan oikeasti eikä leikisti mielikuvitusmaailmassa tai aatepilvessä höperöiden.


    • Anonyymi

      Mulla mitään joululomaa ole

    • Anonyymi

      Hyvä ja raskas työ vaatii raskaat huvit.

    • Anonyymi

      KOMMUNISMIA

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      107
      2835
    2. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      364
      1673
    3. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      84
      1639
    4. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      45
      1493
    5. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      64
      1145
    6. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      186
      1020
    7. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      140
      969
    8. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      956
    9. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      148
      879
    10. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      868
    Aihe