Mistä löytäisin kissanpennun halvalla? Uusimaa

Oon nyt kauan jo halunnut kissanpentua mutta en millään löydä mistään sopivaa. Torissa kaikki on sen yli 300€ ja rescue kissanpentuja myydään vaan pareittain.

6

252

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ota kissa eläinsuojeluyhdistuksien kautta. On rokotettu steriloitu,sirutettu ,eläin lääkärin tarkistamia. Siinä missä on 1 kissa,menee se toinenkin samalla.Jos lasket rahassa eläinsuojelu yhditykesen kautta kissan tai mitä le animaali ovat? Älä ota kissa. Siloin sinulla ei kisaa ole rahaa sirutaa,ei rokotaa, ei sterilisoida. Vimestän kun tulee sukukypsäksi kuseskelee nurkkiin ja huutaa kovaa moruten toista kissaa kerostaloissa.Kisan on kanssa vietävä eläinläkäri tarkistus. Hyvä tehdä nuoren kissan kanssa edes 2v.välein.Kun vanhene 1 kerta vuodessa ja se maksaa. Vaikka on sisä kissa. Kuten maksaa laadukaskissan ruoka ja hiekka. On hirvätä haistella kerostalossa kun rapuun tulee asunosta postiluukun kautta kissan kusen hajut. Kuin keskusilmaston kylpyhuoneet.Nitä kissan kusi ja apska puseja ei saa säilytää parvekeet haisevat kuin kuoleet raadot.Lisäksi on oltava hoitaja kisalle kun olet pois 1 vuorokauden tai useamman. Vai juotko itse vettä joka seisonut vuoroakauden astiassa ,oli kyse talvi tai kesäkausi .Vastaan Et.terv. Itä Helsinki vuokra talon asukas.

   • Anonyymi

    Ihan ehdottomasti 2 kissaa ei mene siinä kuin yksi. Kahdelle tarvitaan kaikkea kaksinkertainen määrä, mikä tarkoittaa kaksinkertaisia kuluja jatkuvasti.
    Kaksi kissaa tarvitsee tilaakin enemmän kuin yksi, ettei tule tappeluita.


  • Anonyymi

   Jos ei ole 300 euroa kissan ostamiseen, ei ole myöskään varaa kissan pitämiseen, ruokiin, hiekkaan, eläinlääkärikuluihin jne.

   Unohda ajatus kissasta!

   • Anonyymi

    Ei ole välttämättä kyse siitä, ettei olisi varaa. Kissoja on vain pitkään totuttu saamaan ilmaiseksi maalta ja harva tiedostaa hyvin hoidetun kissan kuluja . Eläinlääkärikulut on nousseet aivan älyttömästi melko lyhyessä ajassa, samoin laadukas ruoka. Meillä oli pentuja noin kymmenen vuotta sitten ja vertasin nyt olevan pentueen kuluihin ja suuri osa kuluista on vähintään yli tuplaantunut siitä.

    Hyvin hoidetun kotikissan kulut on jo nykyisin enemmän kuin tuon 300 euroa(madotukset, sirutukset, rokotukset, laadukas ruokinta). Sanoisin, että jos pennut on oikeasti hoidettu hyvin ja hinta on 400-500 euroa, niin siitä ei jää palkaksi muuta kuin ihanat pentumuistot. Jos on vielä vähänkään yllättäviä kuluja kuten esim. ylimääräisä el-käyntejä niin ei riitä tuokaan ainakaan pks-seudulla.


  • Anonyymi

   Anna löytökissalle koti.

  • Anonyymi

   Kissan hoitokulut voivat nousta yllättävän korkeiksi varsinkin jos joutuu usein sitä eläinlääkärillä käyttämään ja / tai lääkkeitä ostamaan.
   Muutoinkin rahaa kuluu kiitettävästi jos kissansa hyvin ja oikeaoppisesti hoitaa ja ruokkii, eli unohda koko juttu jos meinaat halvalla päästä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   3876
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   123
   1295
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   162
   1099
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   863
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   850
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   252
   841
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   819
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   766
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   760
  Aihe