mennäkö vaiko eikö mennä...?

Minne mennä...?

Olen 20-vuotias nuori likka ja päätimme ystävättäreni ja miesystäviemme kanssa lähteä kesänä -06 lomailemaan. Haluamme löytää meille sopivan lomakohteen, se on lomailemaan lähtemisen tärkein asia meille.Kiinnostuimme Portugalista,Albufeirasta, mutta nyt alkoi epäilyttämään, kun luin, että ko. kohde on aivan turistien pilaama yms. Haluaisimme, että lomakohteemme olisi.. -Lämmin!! -Kohde omaisi jotain persoonallista -Ei tuhottomasti turisteja -Uimarannat lähellä -yöelämää..

Täyttääkö vaatimuksemme nämä ehdot vai olisiko joku muu vaihtoehto parempi. Matkakohteemme haluamme tietää jo hyvissä ajoin, koska joudumme aloittamaan säästämisenkin nyt, opiskelijoilla ei yllättävästi ole paljoa rahaa kerralla..

Kiitos etukäteen!!

4

1000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noin

      Kaikki matkanjärjestäjien matkakohteet ovat turistien täyttämiä. Jos etsitte ns koskematonta paikkaa, hyvin vähän turisteja ja paljon paikallista elämää niin suosittelen omatoimilomaa.

      Albufeirassa on turisteja ja siten myös palvelu pelaa ja yöelämää taatusti on. On paikallista väriä, ja on vähän muutakin.

      Lämmin Albufeira totisesti kesällä on. Persoonallista löytää kun katsoo oikein silmin. Uimarannat ovat lähellä. Paikallista väriä löydät ns kalastajien rannalta, jossa ei ole aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhe hiekalle ja sinne vain makoilemaan paikallisen väestön ja kulkukoirien sekaan. Meistä (ml lapset) se oli erityisen mukavaa.

      • minne mennä..

        Kiitos tidonannista! Paikka kuulostaa oikein hyvältä. Turistejahan tottakai on aina matkanjärjestäjien matkoilla, mutta jotkut lomakohteet ovat liian täynnä. Omatoimilomat muuten kävisi, mutta aikaisempi huono kokemus toi vähän varovaisuutta. Luulen, että Albufeira voisi olla ihan jees paikka meille.
        Kiitos vielä =)


    • Nora

      Otimme poikakaverini kanssa viime heinäkuussa äkkilähdön Albufeiraan. Paikkana hieno ja monipuolinen eli kaikille löytyy jotakin. Ranta oli siisti ja puhdas, mutta merivesi hieman kylmää Atlantin takia. Meidän lomaviikoksi sattui helleaalto, joka oli jopa tukahduttavaakin ( 35 C). Kaupungissa on todella paljon mäkiä ja portaita, joiden ansiosta kuntokin nousi. Kannattaakin jo oppaalta kysyäistä kaikki oikopolut hotskalta rannalle ja keskustaan. Vanhan kaupungin lukuisat putiikit olivat auki puoleen yöhön. Kenkiä ja laukkuja tuli osteltua, mutta vaateostokset jäivät kokonaan, koska vaatteet olivat lähinnä rantavaatteita. Itse en sellaisia ollut etsimässä. Paljon oli ns. krääsäkauppoja ja paljon oli myös englantilaisia turisteja liikkeellä. Teimme myös päiväretkiä Portimaoon ja Lissaboniin. Linja-autoasemalla ei ollut pankkikorttisysteemiä, joten kahisevaa mukaan ja varatkaa paikat etukäteen Lissabonin bussiin. Emme saaneet vierekkäisiä paikkoja menomatkalla, kun bussiin oli niin paljon tulijoita. Ja ylläri ylläri, halpaa vettä voi sitten ostaa Lidlistä :) Ravintoloita on moneen makuun aina mäkkäristä yhden michelin tähden ravintolaan. Emme katuneet matkaamme :)

      • minne mennä..

        kuulostaa oikein hyvältä! Ei niillä vaateostoksilla ole kovinkaan suurta merkitystä, ja en usko että nuo meidän miehet olisi ainakaa kovinkaan vaateshoppailuista kiinnostuneet, kyllä varmaan lissabonista löytyy sitten vaatetta. kiitoksia kun vastasit, haluan meinaan että matka olisi mahdollisimman onnistunut =)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe