Kissa paskannut lattialle pennusta lähtien, mikään ei auta

Anonyymi-ap

Alkaa olemaan toivo loppunut. 2 vuotias kissamme paskaa lattialle koko ajan ja kaikkea on yritetty. Eri hiekkoja/pellettejä, eri hiekkalaatikoita, kahta lootaa samaan aikaan, joka päiväistä tyhjäämistä ja pesemistä, paskan nostamista lattialta takaisin lootaan, loota missä katto & ovi. MIKÄÄN EI AUTA. Toinen kissoistamme käy kyllä loodilla eikä moiti vaikka olisi päivä jäänyt väliin ilman tyhjäämistä.

APUJA!

3

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laita sille oma kissan hiekka astia. Ei suostu kusee, paskoo sen toisen kissan hajujen jätöksien päälle. Hanki sille avonainen astia:Vaikka ihan pesuvat.Kusee kuitenkin astia? Mistä kissa tuli? Oliko omistajalla siltputtu sanomalet kisan astiaan.Johon totui paskoo.On yleinen käytäntö käytä lehteä kisoille ja koirille kun ei viellä tajua mihin tarpeet laitaa. Mikä estä silpoa pehmeää paperiä esim pesuvatiin? Katsoo miten kissa toimii?Meillä on ensin 1 kissa joka opetettu hiekalle. Sille tuli maalta kissa kamuksi.Kissa joka tuli oli pentu.Tottunut paerin tekee. Me laaaaaaitetiin sille pesuvatin aina pehmeää sanomalehteä eli mainosposti.Joka sama kun hesari mateialilta. Aikansa sihen teki.Paperi silpotiin ja uusitin aamuin iloin.Mitään ei kuset haissut. Joku päivä se itse keksi Hiekka astiaan kiva tehdä.Huom! Meillä avoinainen hiekka astia kylpyhuone ja sen alla matto isompi.Joten helppo puhdistaa hiekka jos matolle mennyt ja tarvittaessa käytää imuria. sempiä.Kissat jo kisojen taivassa.Elivt ladukaan kissan elämän kerrostalossa sisä kissoina noin 20v..Kävivät silti joka vuosi eläinlääkäri tarkistus ymm.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Toksoplasmoosi
      Toxoplasma gondii on kissassa elävä loinen, jonka tartuttavat ookystat siirtyvät kissan eritteiden välityksellä maaperään ja siitä edelleen kasviksiin ja nautaeläimiin. Ihminen voi saada toksoplasmoosin syömällä huonosti kypsennettyä naudan, sian tai lampaan lihaa taikka kontaminoituneita vihanneksia, marjoja tai vettä. Tartunta käsien välityksellä kissan hiekkalaatikosta, maasta tai kasveista on myös mahdollinen.

      Raskaudenaikaisia toksoplasmoosi-infektioita todetaan vuosittain noin 130 äidillä. Toksoplasmoosi on useimmiten oireeton mutta saattaa aiheuttaa lieviä yleisoireita, pientä kuumeilua tai väsymystä. Joskus kaulan tai takaraivon imusolmukkeet turpoavat.

      Raskauden aikainen primaari-infektio on vaarallinen sikiölle. Toksoplasman siirtyminen äidistä sikiöön riippuu raskauden kestosta: mitä pitemmälle raskaus on edennyt äidin primaari-infektion aikaan, sitä helpommin toksoplasma läpäisee istukan. Sikiön tartuntavaara on alle 10 % ensimmäisessä raskauskolmanneksessa ja yli 70 % viimeisinä raskausviikkoina. Synnynnäistä toksoplasmoosia sairastavia lapsia syntyy Suomessa vuosittain noin 50. Raskauden aikaista vasta-aineseulontaa ei ole katsottu aiheelliseksi, koska tapauksia on maassamme vähän.

      Äidin alkuraskauden aikana sairastama toksoplasmainfektio voi johtaa keskenmenoon, kohtukuolemaan tai sikiövaurioon. Loppuraskaudesta taudinkuva on lievempi. Epäily sikiön synnynnäisestä tulehduksesta saattaa herätä myös kaikututkimuksessa. Suurin osa synnynnäiseen toksoplasmainfektioon sairastuneista lapsista syntyy oireettomina, mutta tauti on krooninen ja aiheuttaa jopa 90 %:lle vuosien kuluessa näkö- tai keskushermostovaurioita.

      Tuoreen toksoplasmoosin diagnoosi perustuu vasta-ainetutkimuksiin. Jos niiden perusteella on syytä epäillä tuoretta tartuntaa, äiti lähetetään äitiyspoliklinikalle, joka järjestää jatkotutkimukset sikiön mahdollisen sairastumisen havaitsemiseksi. Raskaudenaikainen toksoplasmoosi kuuluu aina erikoissairaanhoitoon. Lääkehoito aloitetaan, jos todetaan laboratoriotutkimuksin varmistettu tartunta. Lääkehoidon avulla voidaan pienentää vaaraa sikiön tartuntaan.

      Raskausaikana on aina hyvä huolehtia käsienpesusta ennen ruoan käsittelyä ja sen jälkeen. Kasvikset on syytä pestä perusteellisesti ja raaka liha kypsentää kunnolla. Elintarvikkeiden lämmittäminen yli 65 asteen lämpötilaan tuhoaa toksoplasman, jolloin ruoan syöminen on turvallista. Puutarhatöissä on syytä käyttää käsineitä. Kissanhiekkaa on syytä välttää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10646
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3023
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1646
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1458
    Aihe