Saimme vasta tiedon uudesta Haso-isännöinnin palvelujen toimijasta Retta Services Oy:ta 1.1.-23 alk.

Anonyymi-ap

Kuten alla olevasta tekstistä selviää Haso- asukkaita "palveleva" uusi toimija on valittu jo kesällä -22, tämä tieto on Hason sivulla.
MUTTA asukastiedotteena se jaettiin vasta juuri joulukuun 21. -22!
Tuli yllätyksenä, vaikka väistyvän Kiinteistö Tahkolan toiminnasta oli jo alkuunsa paljastuneita laittomuuksia, joista nämä kartelli kumppaneineen saivat sanktionsa sen mukaan myös.

Mutta miten ontuvaa ja onnetonta osaamisen laatua kaupungin toiminta / Haso hallinnon ym. oli tämän toimijan valinnan kanssa jo alkujaankin joka päättyi kuin "ksnsn lento"!
Voiko olla ettei tämän uuden valinnan kautta ei ilmene jotain uutta tai vastaavia kupruja?
Ilmoittavat sivullaan ( eri oma sivuisto Retta ) ovat jo 50-v. ajan toimineet alalla, joten voidaan odottaa kokenutta asiansa osaavaa kiinteistöpalvelua?

Silti aivan uusi nimi julkisemmin tarkastellen.
______________
"22.8.2022
HASOn isännöintipalveluiden kilpailutus on saatu päätökseen – 1.1.2023 lähtien isännöintipalveluja tarjoaa Retta
HASO on kilpailuttanut isännöintipalvelunsa hankintalain mukaisella neuvottelumenettelyllä. Kilpailutuksen myötä isännöintipalveluja tarjoava toimisto vaihtuu ja 1.1.2023 HASOn isännöintipalveluja tuottaa Retta Services Oy.

Asukkaille muutoksesta ja sen käytännön vaikutuksista tullaan viestimään tarkemmin koko syksyn ja alkuvuoden ajan, heti julkisiin hankintoihin liittyvän valitusajan päätyttyä syyskuussa. Pyrimme huolehtimaan siitä, että muutos ei näy negatiivisesti asukkaillemme.

Haluamme jo nyt kiittää nykyistä isännöintitoimistoamme Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy:tä yhteisistä vuosista.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juha Viljakainen, juha.viljakainen@haso.fi "_

3

336

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joulukuussa 2022 Kiinteistöliitto tiedotti Isännöintoalan kartellisopimusten kartellissa mukana olleita sakotettuja osapuolia kuten nyt tämä ko. RETTA!

   Markkinaoikeus määräsi sakot Isännöintiliiton lisäksi entiselle Realia Groupille eli nykyiselle Rettalle! Nimenmuutoksella peitellään vanhoja kupruja! Jos valituskierros Hason valinnalle ei tuo huomautuksia rähmäinen Retta aloittaa vuoden alusta kun samalla toinen rähmälä Tahkola lopettaa!
   ERIKOINEN TILANNE!

   HUOM. Nyt näyttää Haso Oy on työntänyt kätensä rähmään tämän uudenkin isännöintitoimintaan valitun R
   joka sai mm. tuomion ja suuren sakon.

   ..."Markkinaoikeus antoi torstaina ratkaisun asiassa ja määräsi yhteensä 4,93 miljoonan euron seuraamusmaksut Isännöintiliitolle ja useille isännöintialan yritykselle. Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) toi helmikuussa 2021 julki selvityksensä kartellista ja vaati 22 miljoonan euron seuraamusmaksuja.

   Markkinaoikeus määräsi sakot Isännöintiliiton lisäksi entiselle Realia Groupille eli nykyiselle Rettalle, Colliers Finland Groupille, Reim Groupille, Oulun Kiinteistötiedolle ja Suomen Kiinteistöhallinnalle ja Isännöinti Ilkka Saariselle sekä OP-Koti Kainuulle.

   ”Pidämme erittäin positiivisena sitä, että Kilpailu- ja kuluttajavirasto KKV on viranomaisena ollut tehtäviensä tasalla ja ottanut kartelliasian tutkittavakseen sekä saattanut kilpailulainsäädännön vastaiset menettelyt julki ja markkinaoikeuden ratkaistaviksi”, sanoo Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen tiedotteessa.

   Kartellista taloudellista vahinkoa kärsineillä on halutessaan mahdollisuus nostaa vahingonkorvauskanne ja hakea kärsityn vahingon korvaamista, Kiinteistöliitto muistuttaa. Jos taloyhtiö on aikeissa hakea vahingonkorvausta, yhtiön täytyy valmistautua osoittamaan kärsimänsä vahingon määrä."_

   ILMAISKAA MIELIPITEENNE HASO TJ. ODOTTAA KOMMENTTEJANNE!

   • Anonyymi

    "Retta aloittaa vuoden alusta kun samalla toinen rähmälä Tahkola lopettaa!
    ERIKOINEN TILANNE!

    HUOM. Nyt näyttää Haso Oy on työntänyt kätensä rähmään tämän uudenkin isännöintitoimintaan valitun R
    joka sai mm. tuomion ja suuren sakon."

    HASO teki juuri niinkuin hankintalaissa on määrätty. Valitsi parhaat pisteet saaneen eli RETTAn. Ei HASO voi hylätä tarjouksia sen perusteella, että hakija on saanut sakkotuomion.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Retta aloittaa vuoden alusta kun samalla toinen rähmälä Tahkola lopettaa!
    ERIKOINEN TILANNE!

    HUOM. Nyt näyttää Haso Oy on työntänyt kätensä rähmään tämän uudenkin isännöintitoimintaan valitun R
    joka sai mm. tuomion ja suuren sakon."

    HASO teki juuri niinkuin hankintalaissa on määrätty. Valitsi parhaat pisteet saaneen eli RETTAn. Ei HASO voi hylätä tarjouksia sen perusteella, että hakija on saanut sakkotuomion.

    Näin kommentoi jälleen "kaikkitietävä" ja osaava aso tietäjä! Jos tällainen päsmäri olisi esim. Hason tiedottajana tms. niin tämä osaisi nolata ja lyödä jauhot suuhun kaikin tavoin kysyjille!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2235
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1234
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1153
  4. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   230
   1026
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   40
   1000
  6. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   80
   954
  7. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   841
  8. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   44
   781
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   709
  Aihe