Videomateriaalia Humanoidista - Operaatio Lautanen

Anonyymi-ap

12

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oli tosi aidon näköisiä UFO miehiä videolla - tosin aika pienikokoisia.

      • Anonyymi

        Joo. About 30cm kokoisia humiksia.


      • Anonyymi

        Pienempi koko ja paino auttavat kestämään paremmin esim. suuria g-voimia joten aivan selvää sopeutumista olosuhteisiin kuten ihmisilläkin eri alueilla maapalloa.


      • Anonyymi

        Haarniska ukkeli oli minusta vähän "no enpä tiedä", mutta viimeinen violetti oli minusta liian aidonnäköinen, ollakseen edes huipputason huijarin tekemä... Sen kokoisia luurankojahan on ollut myös netissä nähtävissä aiemmin. Myös hyvin aidon näköisiä, muumioitunutta nahkaa päällä.


      • Anonyymi

        En jaksanut katsoa alkua pidemmälle. Mustavalkovideokuva ei ollut aitoa nähnytkään. Se oli ensin hyvästä videomuodosta muutettu mustavalkoiseksi ja sitten ympätty efektifiltteri päälle ja siinä videon tekijä mokasi. Se olisi kannattanut tehdä juuri toisinpäin.

        Mutta, tuo ei poista sitä että alkuperäinen "filmille" kuvattu video on aivan liian hyvälaatuinen perustukseltaan. Siitä kertoo se että oikealle filmille pitäisi tulla erilaisia häiriöitä, jotka synnyttävät viivoja jotka syntyvät ihan fyysisesti filmille. Efektissä taas häiriöt ympätään "filmille", eivätkä ne seuraa filmin liikkumista koneiston läpi, vaan ne vain välkkyvät kuva kuvalta. Se huijaa epäilemättä tavallista silmää, mutta ei harjaantunutta silmää.

        Filmikameralle kuvatessa, ensin tulee erittäin hyvälaatuista kuvaa, sitten aikojen kuluessa, jos filmiä katsotaan usein, tai editoidaan usein, siihen tulee raapimisjälkiä.

        Filmi on myös siitä erikoista, että vaikka sen tarkkuus ei ylläkään nykypäivän digitaalisiin kuviin (johtuen kameratekniikasta, ei filmin laadusta), siinä pitäisi digitoimisen jälkeenkin näkyä ehdottomasti paremmin eri alueet, kuten numerot ja kirjaimet, koska ne on aikoinaan tallennettu fyysiselle filmille. Mutta "digifilmillä", ne ovat blurrautuneet, mitä ei pitäisi tapahtua, koska sen pitäisi blurrata silloin myös ne fyysiset raapimisjäljet, mitä taas ei ole tapahtunut!

        Mutta, se mikä paljastaa tuon vanhan filmin aivan ehdottomasti roskaksi, on se että tuohon aikaan kun tuo on kuvattu, ei ole käytetty aktiivista zoomia, joka olisi ollut niin tarkka kuin mitä se tuossa on. Sen olisi pitänyt lähelle mennessä blurrata koko kuvaa, ja pitää tausta epätarkkana koko ajan koska kuva olisi tarkennettu pelkästään yhdelle etäisyydelle. Tuota ei kuitenkaan tapahdu, koska se on kuvattu ensin ihan nykyaikaisella kameralla ja vasta sitten muokattu näyttämään vanhalta.

        Eikä tuokaan vielä mitään, mutta kun molemmat videot ovat täsmälleen samalla tavalla kuvattuja, eli aivan liian lähelle tunkeutuvaa lähikuvaa käsivaralta kuvattuna, ja ylös alas mennään pitkin purkkia, herättää se selvät epäilykset siitä että kuvaaja on sama ja kamera on toisessa ollut pystyssä ja toisessa vaakasuorassa.

        Se haarniska taas on aivan uskomattoman typerä lelupanssari. Tuollaisella panssarilla ei pysty oikeasti liikkumaan edes humanoidit, ihan pelkästään siitä syystä ettei sitä pysty pukemaan päälle.

        Huono huijausvideo.


    • Anonyymi

      Tännepäs tuli nyt ihmeen hiljaista. Ei taida olla skeptikoilla mitään sanottavaa.

    • Anonyymi

      Itse uskon videon olevan aito. 70luvulla kuvattu se ensimmäinen mustavalkea. Uskoakseni tuo toinen asuste EI ole kuten wespa tuumasit värjättyä muovia vaan näyttää sellaiselta ns kevytmetallilta. Varmaan astetta vahvempaa sellaista. Ajatella että tuollaiset pienet humikset ampuu valosäteillä meitä. Heillehän me olemme jättiläisiä. Luulin ainakin että osa olisi isompia vaan ei. Onhan niitä toki erillaisia kuten on ihmisiäkin aina 50centtisistä vauvoista 2.40m koripalloilijoihin.
      Vahvaa todistetta siitä että jotain tuolla on. MIKSIKÖHÄN esim pentagon ja nasa SIIS VIELÄKIN SANOO ETTEI OLE ELÄMÄÄ. Mitäs nuo sitten olivat valmiiksi kuolleitako? heh. Minä uskon vahvasti noihin avaruus asioihin ja tiedostan itsekkin sen että tämä meidän pallomme on tuskin edes 1% koko universumista uskon avaruuden olevan ääretön jatkumo. Mutta minulla on sellainen teoria itsellä tästä KAIKKEUDESTA että esim tämä meidän maapallo / lähi alueineen meidän tuntemamme koko avaruus on vain yksi niistä sadoista ellei tuhansista samanlaisista mitä tuolla jossain on. Tuostakun rupeatte miettimään niin elämää on mitä erillaisempaa varmasti. Ja me ihmiset olemme vain osa sitä. Voihan se olla niinkin että me olemme niinsanotusti humiksille eläimiä siinä missä kärpäset ovat hyönteisiä meille.

      • Anonyymi

        Älä nyt viitsi. Tuo vanha video ei ole aitoa nähnytkään ja tuota panssaria, vaikka olisi kuinka kevyestä metallista tehty, on sellainen jota ei pysty pukemaan päälle. Muutenkin sen tyyli muistuttaa jotain vanhempaa lelua.


    • Anonyymi

      Ajatellaan näin asia että maapallo ja meidän tuntema avaruus on 1/1000 mitä tuolla on. Varmaan enemmänkin.

      Ja jos tälläisiä universumeja on enemmän niin mitäpä luulette mitä tuolla voikaan olla.
      tiedä vaikka olisi jokin planeetta missä olisi melkein dinosauruksen kaltaisia olentoja jotka ovat välttyneet tuholta, ja saattaahan muuallakin olla esim apinan kaltaisia ja täten myös ihmisen kaltaisia olentoja. Me kun emme voi tietää. Me olemme näissä avaruus asioissa vielä tosiaan sylivauvan tasolla kuten eräs ufologi suomesta sanoikin.

      Minä uskon että tuolla jossain on todella paljon kaikkea. Ja arvatkaa mitä kans kelasin. Kun mietin kaikkia avaruus aiheisia juttuja. Niin osa on niin pelottavan hyvin keksittyjä että olisiko totuudella kuitenkin siemen osaan niistä? Mistä sitä tietää kun elokuva bisnes on miljoona bisnes , etteivätkö pääsisi rahoilla käsiksi SISÄPIIRIN tietoon.

      • Anonyymi

        Matemaattinen totuus lienee lähempänä että emme tunne triljoonasosan promilleakaan siitä mitä on. Oma planeettakin on suurimmalta osalta tutkimaton ja lähiplaneetat, jotka on vain valosekuntien päässä. Ajattele mitä on miljardien valovuosien päässä....


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 188
      2166
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      2002
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      160
      1719
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      146
      1642
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1224
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe