Miten saisin näköni huononemaan? Haluan silmälasit

Anonyymi-ap

Olen kolmekymppinen mieshenkilö ja olen jo kymmenvuotiaasta asti halunnut silmälasit. Viime aikoina olen huomannut lähes kaikkien tuttavapiirissäni saaneen silmälasit, tällä hetkellä melkein kaikilla tuttavillani on silmälasit. Olenko aivan poikkeuksellisen harvinainen ihminen kun näköni on niin huipputarkka että näen lukea pientäkin tekstiä? Samoin myöskin kauas näen huipputarkasti. Mutta miten ihmeessä voisin saada näköni huononemaan että minulle määrättäisiin silmälasit? En halua olla massasta poikkeava.

21

460

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Osta sangat joissa pelkät lasit. Sitten voit vaihtaa sankoja aina punasesta vihreeseen ja leikkiä piedervonpöhlöä.

   • Anonyymi

    Mene sanomaan persuille, et oot sit hyvännäköinen nainen.. kyl tulee nyrkistä ,jotta näkö menee.


  • Anonyymi

   Kaikista kahjuista suomalaisista kommentoinneista tuo on kärkipäätä.

  • Anonyymi

   Aloittajalle .Oletko varma että näet huipputarkasti kun silmälasit huurtuu.Se ei nimittäin ole mitenkään kivaa kun lasit huurtuu siinä on näkökyky kovilla vaikka lasit on päässä kun lasit huurtuu niin en usko että näet huipputarkasti.Tai jos sateella linssit kastuu niin sä et näe edes tarkasti tai yhtikäs mitään ilman että otat lasit pois ja kuivaat linssit.Tästäkö oikeesti haaveilet.Oletko ikinä nähnyt kun tuttavasi ottavat lasit pois ja pyyhkivät linssejä.Jos et niin kyllä he sitä tekevät koska kukaan ei näe vesipisaroitten läpi kun lasit on päässä.

   • Anonyymi

    Voi verrata esim autolla ajamiseen.Sä varmaan tiedät kun sateella ajetaanb autoa niin pyyhijät on käytössä.Eikö niin.Laseissa ei ole pyyhkijöitä mutta tarkkuus on verrattavissa jos auton pyyhkijät eivät ole sateella päällä.Mieti kahdeti haluatko oikeesti lasit kun et niitä tartte.


  • Anonyymi

   Tuntemistani yli 30-vuotiaista ihmisistä melkein kaikilla olen joskus nähnyt silmälasit tai olen kuullut heidän sanoneen että ovat joskus käyttäneet silmälaseja. Siksi minäkin haluan saada näköni huonommaksi että voisin käyttää laseja. Mistä se johtuu että 30-vuotiaiden ja sitä vanhempien keskuudessa on erittäin poikkeuksellista jos ei ole ikinä ollut silmälaseja missään vaiheessa?

   • Anonyymi

    Itse hankin kaukolasit tv:tä varten 50:n jälkeen. En kuitenkaan ole omannut koskaan täyttä näköä, mutta ei ole ollut tarvetta laseille ennen kuin iän mukana tuli likinäköä. Jokainen voi kuitenkin hankkia lasit, koska harva näkee yhtä hyvin ilman niitä, ja niitä laseja voi sitten käyttää hyödykseen että huvikseen.

    Ilmainen näöntrkastsus ja ostaa lasit samalla, jossa ainoa vaikeus on valita etukäteen sangat, ja minkälaiset lasit haluaa, siis 1-tehot vai multi. Netikaupat antaa usein kokeiltavaksi muutamat sangat nollallseilla, ja voi ladata kuvansa sellaisiin, ja katsella miltä ne näyttää mallien päällä, ja voi ostaa aurinkolaseja, joista sa puolet osviitasta, mikä itslele ehkä sopii, ja sit pitäisi vielä olla myymälässäkin, jos sieltä täytyy ostaa.

    Näkö myös muuttuu aikaa myöten taas, että kun hommaa uudet lasit, on taas syytä käydä tarkastaa, jos on varma, että tarvii tehokkaammat, ja ottaa taas rillit samalla. Nykyään multilasit voi olla jo ainakin jossain halvemmat, suuremmalla näköalalla, jopa vakiona, ja ne on hyvä hankkia jos kävelee, varsinkin ulkona, koska kuvakulma muuttuu, jos on vain kaukolasit, vaikkei (juuri) tarvitsisi lähilaseja. Lähilasit saa kympillä lähimmästä marketista tms., joilla pääsee alkuunsa, mutta laatu ei ole optikkoluokkaa.


   • Anonyymi

    Ihmeellinen toivomus, se on kun pilkkaamista jotenkin sellaisia kohtaan joilla,on huono näkö , ole tyytyväinen kun silmät pelaa niinkuin pitääkin


  • Anonyymi

   Vaikutat ihan tontulta.

  • Anonyymi

   Mulla ikää 58v ja olen käyttänyt laseja jo parikymmentä vuotta.
   Missään näkötesteissä en ole käynyt vaan käytän markettien laseja.
   Joten ei muutakuin ostoksille jos haluat lasit.

  • Anonyymi

   Ei tarvitse "huonontaa" näköä. Voit mennä optikkoliikkeeseen ostamaan mieleisesi kehykset ja kun löydät sellaiset, pyydät vaan myyjää jättämään kehyksiin ne linssit jotka niissä on (ne ovat 0-korjauksella, mutta näyttää "oikeilta" linsseiltä).

   • Anonyymi

    Juuri näin! Optikkoliikkeestä saa ostaa silmälasit kuka vain, myös 0-vahvuuksilla. Optikko auttaa valitsemaan hyvät kehykset ja linssit.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin! Optikkoliikkeestä saa ostaa silmälasit kuka vain, myös 0-vahvuuksilla. Optikko auttaa valitsemaan hyvät kehykset ja linssit.

    Tätä samaa meinasin sanoa itsekin, jos välttämättä haluaa silmälasit, niin kyllähän niitä voi ostaa ilman vahvuuksiakin.


  • Anonyymi

   Lapsellista tarinaa aikuiselta ihmiseltä . Kun itse olin 10 vuotias niin halusin minäkin lasit kun parhaalla kaverilla oli ne.
   Tänään kun on pakko olla lasit niin monta asiaa muuttuu ja ärsyttää kun ei kaikissa valotuksissa näe edes lukea vaikka on lasit päällä.
   Niin että ole onnellinen että sulla on hyvä näkö , kyllä se sitten nelikymppisenä alkaa tarvita lukulaseja melkein jokainen , niin että katsele maailmaa terveillä silmillä , kun et osaa aavistaa miten kurjaa se on pitää silmälaseja ja käydä säännöllisesti tutkimuksissa ja leikkauksissa.

  • Anonyymi

   Hitsailepa päivät pitkät ilman suojalaseja niin turmet näkökykyksi varmasti.

  • Anonyymi

   Kolmekymppiseksi mieheksi olet aika lapsellinen.
   Ihmisillä on vikoja silmissään ja joutuvat käyttämään laseja eri vahvuuksilla, ja antaisivat mitä vain jos saisivat takaisin terveet silmät
   .Ei ne silmälasit mitenkään muuta sinun elämääsi kun kerta näet ilman laseja.
   Sulaa lapsellisuutta ainoastaan kirjoitella että haluaisi lasit, kun ei tiedä niiden haittavaikutuksilta mitään, niitä putsaillaan monet kerrat päivässä ja höryyntyy eri tilanteissa, puhumattakaan sade ilman tuomasta haitasta niiden käyttäjälle.
   Joten sinuna keksisi jotain muita asioita pönkittämään itseluottamusta se kun että toivot silmien huonontumista . On sellaisiakin silmä tauteja mihin ei mikään lääke auta vaan sitä tulee sokeaksi .

  • Anonyymi

   Et voi olla tosissasi, onko tämä joku feikki?

   • Anonyymi

    Aloittaja haluaa tietää miten hyvin näkee silmälaseilla,vesisateessa,räntäsateessa,lumisateessa ja talvella kun linssit höyrystyy niin ilman linssien pyyhkimistä haluaa tietää sen tunteen kun sä et näen laseilla eteesi.Aloittaja varmaan hankkii tai valmistaa ite niihin laseihin pyyhkijät jotta niitä ei tartte alkaa paperilla kuivaa,


  • Anonyymi

   Kannattaa olla tyytyväinen, jos ei tarvitse silmälaseja. Jo pelkkä ajatus näön tarkoituksellisesta huonontamisesta on todella typerä. Optikot ja silmälääkärit eivät määrää silmälaseja, joilla näkö huononee. Jos välttämättä haluaa silmälasit, voi tietysti hankkia linssit nollavoimakkuuksilla. Ilmeisesti on aika yleistä, että silmälaseja hankitaan toisinaan ulkonäön vuoksi. Odotahan vain. Todennäköisesti tulet tarvitsemaan luku- tai lähilasit, kun ikänäkö kehittyy. Yleensä se tapahtuu 40 ja 50 ikävuoden välillä.

   • Anonyymi

    Vaikka linsseissä ei olisi voimakkuuksia niin kyllä ne linssit kastuu samalla tavalla sateessa ja silloin ei näe selvästi vaikka ois kuinka hyvä näkö ilman laseja.Miksi autoissa on pyyhkijät jos autonkuljettaja ei tartte silmälaseja ja pyyhkijät on käytössä sateella.Lasien käyttäjä joutuu ottaa lasit päästä ja pyyhkimään ne kuivaksi jotta näkisi laseilla taas.Kuka hullu haluaa lasit päässä kulkea kun ei näe eteensä pisaroiden läpi.


  • Anonyymi

   Turha yrittää; vaikka olisit yläasteella saanu ekat -1:sen lasit, olisit ainiaan pelkkä poppari etkä pääse kokemaan mitä on ehta true death/black METAL.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   2877
  2. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   227
   2060
  3. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   14
   1985
  4. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   120
   1749
  5. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   350
   1629
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   1368
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   119
   1300
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   269
   1242
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   236
   1034
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   246
   931
  Aihe