Miten saisin näköni huononemaan? Haluan silmälasit

Anonyymi-ap

Olen kolmekymppinen mieshenkilö ja olen jo kymmenvuotiaasta asti halunnut silmälasit. Viime aikoina olen huomannut lähes kaikkien tuttavapiirissäni saaneen silmälasit, tällä hetkellä melkein kaikilla tuttavillani on silmälasit. Olenko aivan poikkeuksellisen harvinainen ihminen kun näköni on niin huipputarkka että näen lukea pientäkin tekstiä? Samoin myöskin kauas näen huipputarkasti. Mutta miten ihmeessä voisin saada näköni huononemaan että minulle määrättäisiin silmälasit? En halua olla massasta poikkeava.

21

763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Osta sangat joissa pelkät lasit. Sitten voit vaihtaa sankoja aina punasesta vihreeseen ja leikkiä piedervonpöhlöä.

      • Anonyymi

        Mene sanomaan persuille, et oot sit hyvännäköinen nainen.. kyl tulee nyrkistä ,jotta näkö menee.


    • Anonyymi

      Kaikista kahjuista suomalaisista kommentoinneista tuo on kärkipäätä.

    • Anonyymi

      Aloittajalle .Oletko varma että näet huipputarkasti kun silmälasit huurtuu.Se ei nimittäin ole mitenkään kivaa kun lasit huurtuu siinä on näkökyky kovilla vaikka lasit on päässä kun lasit huurtuu niin en usko että näet huipputarkasti.Tai jos sateella linssit kastuu niin sä et näe edes tarkasti tai yhtikäs mitään ilman että otat lasit pois ja kuivaat linssit.Tästäkö oikeesti haaveilet.Oletko ikinä nähnyt kun tuttavasi ottavat lasit pois ja pyyhkivät linssejä.Jos et niin kyllä he sitä tekevät koska kukaan ei näe vesipisaroitten läpi kun lasit on päässä.

      • Anonyymi

        Voi verrata esim autolla ajamiseen.Sä varmaan tiedät kun sateella ajetaanb autoa niin pyyhijät on käytössä.Eikö niin.Laseissa ei ole pyyhkijöitä mutta tarkkuus on verrattavissa jos auton pyyhkijät eivät ole sateella päällä.Mieti kahdeti haluatko oikeesti lasit kun et niitä tartte.


    • Anonyymi

      Tuntemistani yli 30-vuotiaista ihmisistä melkein kaikilla olen joskus nähnyt silmälasit tai olen kuullut heidän sanoneen että ovat joskus käyttäneet silmälaseja. Siksi minäkin haluan saada näköni huonommaksi että voisin käyttää laseja. Mistä se johtuu että 30-vuotiaiden ja sitä vanhempien keskuudessa on erittäin poikkeuksellista jos ei ole ikinä ollut silmälaseja missään vaiheessa?

      • Anonyymi

        Itse hankin kaukolasit tv:tä varten 50:n jälkeen. En kuitenkaan ole omannut koskaan täyttä näköä, mutta ei ole ollut tarvetta laseille ennen kuin iän mukana tuli likinäköä. Jokainen voi kuitenkin hankkia lasit, koska harva näkee yhtä hyvin ilman niitä, ja niitä laseja voi sitten käyttää hyödykseen että huvikseen.

        Ilmainen näöntrkastsus ja ostaa lasit samalla, jossa ainoa vaikeus on valita etukäteen sangat, ja minkälaiset lasit haluaa, siis 1-tehot vai multi. Netikaupat antaa usein kokeiltavaksi muutamat sangat nollallseilla, ja voi ladata kuvansa sellaisiin, ja katsella miltä ne näyttää mallien päällä, ja voi ostaa aurinkolaseja, joista sa puolet osviitasta, mikä itslele ehkä sopii, ja sit pitäisi vielä olla myymälässäkin, jos sieltä täytyy ostaa.

        Näkö myös muuttuu aikaa myöten taas, että kun hommaa uudet lasit, on taas syytä käydä tarkastaa, jos on varma, että tarvii tehokkaammat, ja ottaa taas rillit samalla. Nykyään multilasit voi olla jo ainakin jossain halvemmat, suuremmalla näköalalla, jopa vakiona, ja ne on hyvä hankkia jos kävelee, varsinkin ulkona, koska kuvakulma muuttuu, jos on vain kaukolasit, vaikkei (juuri) tarvitsisi lähilaseja. Lähilasit saa kympillä lähimmästä marketista tms., joilla pääsee alkuunsa, mutta laatu ei ole optikkoluokkaa.


      • Anonyymi

        Ihmeellinen toivomus, se on kun pilkkaamista jotenkin sellaisia kohtaan joilla,on huono näkö , ole tyytyväinen kun silmät pelaa niinkuin pitääkin


    • Anonyymi

      Vaikutat ihan tontulta.

    • Anonyymi

      Mulla ikää 58v ja olen käyttänyt laseja jo parikymmentä vuotta.
      Missään näkötesteissä en ole käynyt vaan käytän markettien laseja.
      Joten ei muutakuin ostoksille jos haluat lasit.

    • Anonyymi

      Ei tarvitse "huonontaa" näköä. Voit mennä optikkoliikkeeseen ostamaan mieleisesi kehykset ja kun löydät sellaiset, pyydät vaan myyjää jättämään kehyksiin ne linssit jotka niissä on (ne ovat 0-korjauksella, mutta näyttää "oikeilta" linsseiltä).

      • Anonyymi

        Juuri näin! Optikkoliikkeestä saa ostaa silmälasit kuka vain, myös 0-vahvuuksilla. Optikko auttaa valitsemaan hyvät kehykset ja linssit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin! Optikkoliikkeestä saa ostaa silmälasit kuka vain, myös 0-vahvuuksilla. Optikko auttaa valitsemaan hyvät kehykset ja linssit.

        Tätä samaa meinasin sanoa itsekin, jos välttämättä haluaa silmälasit, niin kyllähän niitä voi ostaa ilman vahvuuksiakin.


    • Anonyymi

      Lapsellista tarinaa aikuiselta ihmiseltä . Kun itse olin 10 vuotias niin halusin minäkin lasit kun parhaalla kaverilla oli ne.
      Tänään kun on pakko olla lasit niin monta asiaa muuttuu ja ärsyttää kun ei kaikissa valotuksissa näe edes lukea vaikka on lasit päällä.
      Niin että ole onnellinen että sulla on hyvä näkö , kyllä se sitten nelikymppisenä alkaa tarvita lukulaseja melkein jokainen , niin että katsele maailmaa terveillä silmillä , kun et osaa aavistaa miten kurjaa se on pitää silmälaseja ja käydä säännöllisesti tutkimuksissa ja leikkauksissa.

    • Anonyymi

      Hitsailepa päivät pitkät ilman suojalaseja niin turmet näkökykyksi varmasti.

    • Anonyymi

      Kolmekymppiseksi mieheksi olet aika lapsellinen.
      Ihmisillä on vikoja silmissään ja joutuvat käyttämään laseja eri vahvuuksilla, ja antaisivat mitä vain jos saisivat takaisin terveet silmät
      .Ei ne silmälasit mitenkään muuta sinun elämääsi kun kerta näet ilman laseja.
      Sulaa lapsellisuutta ainoastaan kirjoitella että haluaisi lasit, kun ei tiedä niiden haittavaikutuksilta mitään, niitä putsaillaan monet kerrat päivässä ja höryyntyy eri tilanteissa, puhumattakaan sade ilman tuomasta haitasta niiden käyttäjälle.
      Joten sinuna keksisi jotain muita asioita pönkittämään itseluottamusta se kun että toivot silmien huonontumista . On sellaisiakin silmä tauteja mihin ei mikään lääke auta vaan sitä tulee sokeaksi .

    • Anonyymi

      Et voi olla tosissasi, onko tämä joku feikki?

      • Anonyymi

        Aloittaja haluaa tietää miten hyvin näkee silmälaseilla,vesisateessa,räntäsateessa,lumisateessa ja talvella kun linssit höyrystyy niin ilman linssien pyyhkimistä haluaa tietää sen tunteen kun sä et näen laseilla eteesi.Aloittaja varmaan hankkii tai valmistaa ite niihin laseihin pyyhkijät jotta niitä ei tartte alkaa paperilla kuivaa,


    • Anonyymi

      Kannattaa olla tyytyväinen, jos ei tarvitse silmälaseja. Jo pelkkä ajatus näön tarkoituksellisesta huonontamisesta on todella typerä. Optikot ja silmälääkärit eivät määrää silmälaseja, joilla näkö huononee. Jos välttämättä haluaa silmälasit, voi tietysti hankkia linssit nollavoimakkuuksilla. Ilmeisesti on aika yleistä, että silmälaseja hankitaan toisinaan ulkonäön vuoksi. Odotahan vain. Todennäköisesti tulet tarvitsemaan luku- tai lähilasit, kun ikänäkö kehittyy. Yleensä se tapahtuu 40 ja 50 ikävuoden välillä.

      • Anonyymi

        Vaikka linsseissä ei olisi voimakkuuksia niin kyllä ne linssit kastuu samalla tavalla sateessa ja silloin ei näe selvästi vaikka ois kuinka hyvä näkö ilman laseja.Miksi autoissa on pyyhkijät jos autonkuljettaja ei tartte silmälaseja ja pyyhkijät on käytössä sateella.Lasien käyttäjä joutuu ottaa lasit päästä ja pyyhkimään ne kuivaksi jotta näkisi laseilla taas.Kuka hullu haluaa lasit päässä kulkea kun ei näe eteensä pisaroiden läpi.


    • Anonyymi

      Turha yrittää; vaikka olisit yläasteella saanu ekat -1:sen lasit, olisit ainiaan pelkkä poppari etkä pääse kokemaan mitä on ehta true death/black METAL.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1130
    Aihe